Solgt

6 prosjekterte leiligheter i Groruddalen

Leilighet 3 Bedroom 2 Bathroom 83 ft2

Contact An Agent

6 prosjekterte leiligheter i et spennende rehabiliteringsprosjekt beliggende i et barnevennlig område i Groruddalen.

For å se leilighetene og bildene klikk på linkene til finn annonsene:

Leilighet 1

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object;jsessionid=B0682A50F848963281AACFBA630AED7B?finnkode=33375891

Leilighet 3

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=34327912

Leilighet 4

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=33376657

Leilighet 5

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=34318661

Leilighet 2 og leilighet 6 kommer for salg i 2013.

 

Bergensveien 40, 0963 Oslo

Prisantydning
3 000 000,-
Primærrom
83 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
4
Soverom
3
Etasje
1.

Pris forsikring

Prisdetaljer

Prisantydning
3 000 000,-
Felleskostnader
2 558,-

Felleskostnader inkluderer

Strøm, Felles belysning samt ventilasjon, Renovasjon, vann, avløp og lignende, Forsikringspremie, Kabel TV, Kollektiv kabel tv abb., Vaktmestertjenester, Forvaltningshonorar, Bank gebyrer, Andre driftskostnader og vedlikehold av bygninger i henhold til budsjett for sameiet.

Areal og byggeår

Primærrom
83 m²

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal(BOA).
Bruttoareal
106 m²
Bruksareal
87 m²

Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Tomt
1 202 m²
Energimerking
G

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.Standarden er satt sammen av en energikarakter (bokstav) og en oppvarmingskarakter (farge). Gjennomsnittet i Norge er E

Fasiliteter

Parkett

Barnevennlig

Rolig

Kabel-TV

Sentralt

Turterreng

Garasje/P-plass

Bredbåndstilknytning

Hage


Innhold

6 prosjekterte leiligheter i et spennende rehabiliteringsprosjekt beliggende i et barnevennlig område i Groruddalen.

Bygget vil bestå av underetasje, 1. og 2. etasje.

4 stk 4-roms leiligheter over 2 plan
1 stk 4-roms leilighet over 1 plan
1 stk 2-roms leilighet over 1 plan

4 stk 4-roms leiligheter over 2 plan får egen markterrasse og hage. Leilighet 1 og 4 får i tillegg utgang til egen terrasse i 1. etg.

Meld deg som interessent allerede i dag, og sikre deg løpende informasjon angående prosjektet.

Felleskostnadene er beregnet til ca. kr. 29.5,- pr. kvm.

Foreløpig antatt byggestart 2./3. kvartal 2012.
Byggetiden er beregnet til ca. 12 mnd. fra byggestart, hvilket gir en antatt ferdigstillelse 2. kvartal / 3. kvartal 2013.
Kontakt megler for mer informasjon.

Boder

Alle enheter får 1 stk sportsbod (3 boder ligger i underetasje, 3 boder ligger i 1. etasje) i tillegg til egen 3 kvm bod inne i leilighetene. Hver sportsbod leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås eller tilsvarende. Selger forbeholder seg retten til fordeling av bodene.

Standard

Kjøkkeninnredning leveres av ALANTAS eller av leverandør med tilsvarende kvalitet. Frontene blir levert i hvit høyglans og benkeplaten i mørk laminat. Kjøkkenleverandøren kan på forespørsel utforme kundetilpassede løsninger mot tillegg. Det leveres innbygd integrert ovn med keramisk platetopp, integrert kombiskap og integrert oppvaskmaskin, type Zanussi eller tilsvarende kvalitet. Det monteres nedfelt vask i rustfritt stål i benkeplaten.

Bad leveres med dusjarmatur med garnityr leveres montert på vegg. Det leveres servantskap fra ALANTAS med glatte hvite fronter og heldekkende nedfelt servant type hvit IFÖ eller av levereandør med tilsvarende kvalitet. Det leveres speil med lys på vegg. Det leveres vegghengte toaletter i hvit utførelse og blank nedspylingsknapp. Det leveres dusjkabinett, dusjnisje eller dusjdører avhengig av hva som er formålstjenelig. Det er avsatt plass til vaskemaskin med tørketrommel satt ovenpå. Badekar leveres ikke som standard, men kan leveres mot pristillegg der dette er mulig.

Det monteres ett-greps blandebatterier på kjøkken og bad type Oras eller tilsvarende. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad. Blandebatteri på kjøkken får stengekran for oppvaskmaskinen på blandebatteriet. Det er kun forutsatt bruk av kondenstørketrommel på badet. Alle leiligheter får egne 200 liter varmtvannstanker.

Leilighetene leveres med hvite fabrikkmalte gulv / fot / taklister og gerikter.

GULV
Gulv i underetasjen (leiligheter over 2 plan) leveres med 30×60 cm «skifer»-fliser på støpt såle med varmekabel. Baderoms- og WC- gulvene leveres med keramiske 20×20 cm fliser. Alle andre gulv leveres med 14 mm eikeparkett.

VEGGER
Alle gipsvegger blir sparklet og malt i lys grå eller hvitt. Åpning mellom overskap og himling gipses og behandles som gips for øvrig. Ventiler for ventilasjon og eventuelt inspeksjonsluker plasseres der det er egnet ift de tekniske føringene. Vindussmyg kles med gips og overflatebehandles som gipsvegger forøvrig. Vegg mellom under- og overskap på kjøkken leveres med 10 x 10 cm matt hvit flis med lys grå fuger, eller tilsvarende. Baderomsveggene leveres med keramiske 20×20 cm fliser.

HIMLINGER
Bad og entre blir nedforet og kledd med gips, sparklet og malt i lys farge 0502-Y. Øvrig himling blir levert med gips og malt i lys farge 0502-Y. Tekniske føringer og eventuelle bærebjelker fores, gipses og behandles som øvrige flater. Tørkesprekker i vanlig omfang i overgangen mellom vegg/vegg og vegg/himling må påregnes.

Leilighetene leveres med slagdørsgarderobe med fordeling hyller/stang. Front og skrog i hvit matt overflate. Garderobene leveres av danske KVIK eller av leverandør med tilsvarende kvalitet. Plasseringen kan avvike ift prospekttegningene som illustrerer mulige løsninger.

Inngangsdørene blir levert med passende farge med brann- og lydklassifisering ihht. forskriftene. «Dørkikkert» og FG-godkjent sikkerhetslås. Innvendige dører type Swedoor 200 hvit glatt eller tilsvarende. Dørene er i fabrikkmalt utførelse. Dørvridere leveres i børstet stål.

Leielighetene leveres med vinduer og balkongdører med karmer i tre eller annet egnet materiale og som tilfredsstiller gjeldende krav. Åpningsbare vinduer leveres med lufte- og vaskestilling samt barnesikring. Der det eventuelt er behov for brannvinduer kan luftemuligheten bli begrenset. Vinduskarmene leveres med hvit farge innvendig, utvendig farge er ikke bestemt.

Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leilighetene, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken, i boder samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs vegger – for eksempel på lydskillevegger.

Det leveres lysarmatur med lysrør under overskapene på kjøkken. Det etableres stikkontakter ifb med benkeplaten på kjøkken, eventuelt under overskap.

Det er inkludert downlights på bad og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Antallet varierer mellom 2 – 4 ift størrelsen på badet. Stikkontakt monteres ved overkant av speilet eller på egnet sted i nærheten. Lysarmatur monteres over speilet.

Det leveres balansert ventilasjon i leilighetene plassert i eller i nærheten av hver leilighet, fortrinnsvis i bod, over himling på bad eller i overskapet over komfyren.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært boområde på grorud med stille, rolig og tilbaketrukket beliggenhet i idylliske omgivelser med marka som nærmeste nabo. Området er veletablert og meget barnevennlig. Kort vei til skoler og barnehager. Lillomarka i umiddelbar nærhet med flotte turmuligheter sommer som vinter. Direkte gangvei fra sameiet til Lillomarka, Badedammen og Steinbruvann med turløyper og store rekreasjonsområder. Kort vei til grorud nærsenter som har flere forretninger og service tilbud, vinmonopol, postkontor og spesialforretninger. Gangavstand til offentlig transport buss, t-bane og flybuss som tar deg til de fleste deler av inn og ut av Oslo. Bussen går til grorud busstermional hele døgnet. Fra grorud bussterminal og Grorud T-banestasjon er det ca 5 minutters gangavstand til leiligheten.

Diverse

Bergensveien 40 omfatter 6 leiligheter i rehabilitert bygg med felles utomhusområde og utendørs parkeringsplasser.

Det vil leveres avfallsbod for søppelcontainere ved parkringsplassen. Det blir gjort plass til sykkelparkering etter gjeldende krav. Se for øvrig utomhusplanen vedlagt rammesøknaden. Gangareal etableres med steinbelegning mens parkeringsplass belegges med asfalt.

Det leveres en standard grunnpakke fra en anerkjent leverandør av TV og datasignaler. Grunnpakken vil omfatte de mest vanlige kanalene og den enkelte beboer kan selv velge tilleggstjenester.

Det leveres 1 stk brannslokningsapparat eller brannslange i hver leilighet pr plan og 1-3 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetstørrelse. Det leveres også med sprinkleranlegg i alle leiligheter.

Prosjektet Bergensveien 40 er prosjektert etter gjeldende reguleringsplan og rammetillatelse er gitt i henhold til teknisk forskrift, TEK 97, etter tilhørende plan- og bygningslov.

For leveringen gjelder Bustadoppføringslovens bestemmelser. Selger tar forbehold om nødvendige endringer i prosjekteringen og leveringsbeskrivelsen som følge av uforutsette forhold, offentlige krav, vilkår og godkjenninger.

Leveringsbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om de viktigste bestanddelene og funksjonene for Bergensveien 40. Det kan forekomme avvik mellom leveringsbeskrivelsen og prospektet. I slike tilfeller gjelder leveringsbeskrivelsen.

Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer f.eks. på fasaden, rekkverk, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting, tekniske føringer og lignende kan avvike fra leveransen da detaljprosjekteringen ikke er sluttført.

Energiklasse vil bli beregnet under detaljprosjekteringen. Inntil da bør kjøper legge til grunn at bygningen har laveste energiklasse, klasse G.

Tomt

Eiet tomt

Adkomst

Fra Sinsenkrysset:
Følg Trondheimsveien mot Gjøvik. Ta av ved Grorud og følg Grorudveien til den skifter navn til Bergensveien forbi Grorud Nærsenter, t-bane stasjonene og Grorud bussterminal. Følg Bergensveien videre til du får Bergensveien 40 på venstre hånd.

Se vedlagt kartskisse.

Parkering

Det leveres 7 parkeringsplasser for Bergensveien 40. Hver leilighet disponerer én parkeringsplass, i tillegg vil det være én gjeste-parkeringsplass. Se utomhustegninger for plassering. Selger tar forbehold om at inn- og utkjøringssituasjonen kan bli endret ifb med detaljprosjekteringen.