Solgt: 4 820 000,-

Mælumenga/Åmot/Modum – Helt ny og innholdsrik enebolig over 2 plan med godkjent hybel med estimerte leieinntekter på kr 9 000,- pr. mnd. Boligen har hage, solrike utefasiliteter og barnevennlig beliggenhet. Mulighet for dobbelgarasje. Ferdig juli 2018!

Enebolig med utleiedel 4 Bedroom 3 Bathroom 188 ft2

Mælumenga/Åmot/Modum - Helt ny og innholdsrik enebolig over 2 plan med godkjent hybel med estimerte leieinntekter på kr 9 000,- pr. mnd. Boligen har hage, solrike utefasiliteter og barnevennlig beliggenhet. Mulighet for dobbelgarasje. Ferdig juli 2018!

Contact An Agent

Mælumenga/Åmot/Modum – Helt ny og innholdsrik enebolig over 2 plan med godkjent hybel med estimerte leieinntekter på kr 9 000,- pr. mnd. Boligen har hage, solrike utefasiliteter og barnevennlig beliggenhet. Mulighet for dobbelgarasje. Ferdig juli 2018!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=112006942

 

 

Presentasjon Melumveien 64

Melumveien 64 er en stor prosjektert bolig over to plan med godkjent utleiedel i underetasjen. Boligen ligger i et rolig, barnevennlig boområde med umiddelbar nærhet til marka, gangavstand til barnehager og skoler i alle trinn, samt kort vei til Åmot sentrum. For øvrig vil det bli biloppstillingsplasser på egen tomt med mulighet for å bygge dobbelgarasje.

Den solrike tomten vil ha gruset gårdsplass, grovplanert matjord på grøntarealer og rikelig med tumleplass for store og små. De gode solforholdene vil også kunne nytes på den store terrassen utenfor stuen. I underetasjen vil boligen få en egen utleiedel med estimerte leieinntekter på ca. kr 9.000,- pr. mnd. Utleiedelen består av egen entré, flott stue/kjøkken, bad med gulvvarme og et pent soverom.

Eneboligen leveres med Mammuth laminatgulv i alle oppholdsrom, en familievennlig planløsning og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for et sunt, behagelig innemiljø. I første etasje finner du en stor, tiltalende stue. Stuen har Jøtul peisovn, plass for spisebord og åpen løsning mot et moderne kjøkken med hvitevarer. Videre vil boligens hoveddel har separat vaskerom og to delikate, flislagte bad.

De fire soverommene vil ha tilhørende garderobeløsninger og det er ekstra lagringsplass i to innvendige boder. En stor, utvendig sportsbod gir ytterligere med lagringsmuligheter. Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og ytterligere informasjon!

Hvorfor kjøpe nytt
– Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Eiendommens kvaliteter
– Stor prosjektert enebolig over to plan.
– Utleiedel er godkjent av kommunen.
– Estimerte leieinntekter er på kr 9000,- pr. mnd.
– Biloppstillingsplasser på egen tomt.
– God hage og terrasse utenfor stuen.
– Meget gode solforhold hele dagen.
– To kjøkken med tilhørende hvitevarer.
– Begge kjøkken vil være i åpen løsning.
– Romslig stue med plass for spisebord.
– Stuen vil få montert en Jøtul peisovn.
– Tre flislagte baderom med gulvvarme.
– Opplegg for vaskemaskin på et bad.
– Boligen innehar et separat vaskerom.
– Fire soverom med garderobeløsning.
– Innvendig boder og utvendig sportsbod.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Mælumenga i Modum kommune. Boligen har nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper, idrettshall, treningssenter og ridesenter. Eiendommen ligger ca. 5 min unna Furumo Idrettspark med turløyper, svømmehall, friidrett og kunstisbane.

Eiendommen har nærhet til marka med flotte tur- og friluftsområder, samt kort vei til bademuligheter ved Embretsfoss. Bergsjø og Tyrifjorden har også gode bademuligheter og et rikt båtliv. Langs Tyrifjorden er det strandpromenade, flotte muligheter for sykkelturer og fin badeplass ved Steintangen. Den flotte kysstien «Modum på lang» strekker seg fra Åmot til Vikersund

Det er ca. 7 km til Vikersund Hoppsenter med bl.a. den verdensberømte skiflygingsbakken. I Vikersund finnes det også alpinanlegg. Anlegget har to nedfarter, big jump, rails og kafeteria. I tilknytning til senteret er det anlagt 9 hulls golfbane som er åpen under sommerhalvåret. I tillegg finnes det svømmehall på Furumo.

Foruten skiflygingsbakken og idylliske Tyrifjorden er kommunen også kjent for Blaafarveværket og Koboltgruvene. Anlegget er, tross sitt stedvis krevende terreng, tilpasset for alle brukergrupper og byr på flotte turmuligheter, gamle fredede bygninger, museer, guidede gruveturer, idylliske Haugfossen og flere kulturstier. Under sommerhalvåret arrangeres det også gratis søndagskonserter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Åmotsenteret et rikt og variert utvalg av butikker. Buskerud Storsenter & Krokstad senter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Hønefoss og Drammen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Grønlund som ligger ca. 600 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 2 min til Åmot, 33 min til Drammen 39 min til Hønefoss, 50 min til Sandvika og 63 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Enger barneskole og Søndre Modum ungdomsskole. Det er også gangavstand til Rosthaug videregående skole og Mælumenga barnehage ligger kun et steinkast unna.

Byggemåte

Bygg/Leveransebeskrivelse

Grunnmur
Boligen fundamenteres med støpt plate på mark.

Yttervegger
Kjellervegger oppføres i betong. Fasade er av tre/bindingsverk kledd med trepanel på utsiden og med ferdigmalte gipsplater på innsiden. Utvendig trepanel leveres ferdig grunnet + 1 strøk fabrikmalt i hvitfarge. Liggende kledning synlig festet med spiker. Isolert med 20cm isolasjon.

Tak/Himling
Utvendig skråtak er tekket med takstein av betong. Innvendige himlinger er gips, ferdig behandlet.

Innervegger
Soverom/bod utføres i bindingsverk med isolasjon og ferdigmalte panelplater på begge sider. Stue/kjøkken og gang ferdig sparklet og malt gips. Baderom har rupanel, litex, membran og flis på vegger.

Vinduer/dører
Ytterdører, vinduer og balkongdører er av tre, malt fra fabrikk. Vinduer og balkongdører fra Fjerdingstad med 2-lags energiglass. Alle innvendige dører er hvite, med 4 speil.

Gulv/Trapper
Etasjeskiller er bjelkelag av tre (I-bjelkelag). Trapp er i stål og tre, og leveres av Fagtrapp AS. Eneboligen leveres med Mammuth laminatgulv i alle oppholdsrom utennom gang i 2.etg der vil det bli fliser på gulv. Fliser på vaskerom, bad og gang. Foreløpig ikke bestemt hvilken type fliser.

Listverk
Alle lister leveres med profilerte lister ferdig behandlet fra fabrikk. Det vil være synlig spikerhull på alle monterte lister/gerikter.

Sanitæranlegg
Toalettene er veggmontert og utstyrt med vannsparesystem. Dusjkabinett i størrelsen 90×90 cm med dusjbatteri. 1 stk. OSO 200 liter varmtvannsbereder i hver enhet. Det er klargjort for tilkobling av vaskemaskin på bad og vaskerom. Det leveres rør i rør system og Waterguard. 1 stk. frostfri utekran.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Crown Imperial med laminat benkeplate. Benkebeslaget/kjøkkenkummen leveres nedfelt med rustfritt stål. Det leveres mekanisk avtrekk. Kjøl/frys, micro, induksjonstopp, innbygningsovn og oppvaskmaskin medfølger i leveransen. Kjøkken er foreløpig ikke fastsatt og kan endres etter ønske.

Bad
Fliser på gulv og vegg. Elektriske varmekabler i gulv.

Ventilasjon
Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra norgesledende Flexit AS.

Peisovn og pipe
Det leveres Jøtul peisovn i stue med stålpipe.

Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg leveres iht. NEK 400:2014.
Det leveres termostatstyrte elektriske varmekabler på bad og entré.
Boligen leveres med ferdig oppkoblet fibernett ,tv- og datasignaler.
Det medfølger 25 stk. downlights . Eventuelle ekstra downlights kommer i tillegg.

Garasje:
Kan oppføres mot tillegg.

Renhold:
Boligen blir byggerengjort før overlevering. Kjøper må påregne noe sluttvask.

1-års befaring jfr. bufl. §16.

Det kan foreløpig gjøres endringer på prosjektet.

Selger har foreløpig ingen kjøkkentegninger/Baderomstegninger foruten slik det er tegnet på plantegning, med de gitte mål. Kjøper kan få være med å påvirke dette etter nærmere avtale.

Garanti blir kjøpt via DNB Bank Asa.

Ved salg benyttes kontrakt som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

Enebolig med hybel/sokkelleilighet.

2. etasje hoveddel
Bta: 118 kvm.
Bra: 114 kvm.
P-rom: 98,74 kvm.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken 50,1m2, Sov 1 15m2, Sov 2 14,7m2, Gang/trapp 11,7m2 og Bad 7,24m2.
S-rom inneholder: Bod 5,31m2.

1. etasje hoveddel
Bta: 47 kvm.
Bra: 44,83 kvm.
P-rom: 34,2 kvm.
P-rom inneholder: Gang 14,08m2, Soverom 8m2, Bad 6,92m2 og Vaskerom 5,12m2.
S-rom inneholder: Bod 9,63m2.

1. etasje hybel
Bta: 63 kvm.
Bra: 59,71 kvm.
P-rom: 55,03 kvm.
P-rom inneholder: Bad 6,5m2, Soverom 11,13m2, Stue/kjøkken 24,57m2 og Gang 12,83m2.
S-rom inneholder: Bod 4,68m2.

Standard

Entré
Boligen vil ha adkomst via et overbygd inngangsparti og det vil være et separat inngangsparti for utleiedelen. Entreen vil gi et godt førsteinntrykk av eneboligen med Mammuth laminatgulv på gulv. I enden av rommet vil det være trapp opp til boligens første etasje.

Kjøkken
Den åpne kjøkkenløsningen skaper en luftig og tiltalende arena der hele familien kan samles. Den moderne innredningen vil få glatte fronter i moderne gråfarge, fliser over benk og en laminert benkeplate med underlimt, dobbel oppvaskkum.

Videre vil kjøkkenet bli utstyrt med stekeovn, induksjonstopp og mikrobølgeovn. Rommet vil også få kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator, så her er det duket for matlaging fra dag én. Kjøkken er foreløpig ikke fastsatt og kan endres.

Kjøkken 2
Det andre kjøkkenet vil ligge i utleiedelen i underetasjen og vil også være et moderne åpent design. Innredningen vil få glatte fronter, fliser over benk og laminert benkeplate med enkel underlimt oppvaskkum. Av hvitevarer vil kjøkkenet få stekeovn, induksjonstopp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøkken er foreløpig ikke fastsatt og kan endres.

Stue
Stuen vil være et stort og innbydende oppholdsrom med åpen, sosial løsning mot kjøkkenet og godt med dagslys fra flere vinduer. Det blir Mammuth laminatgulv i stuen samt malte vegger, mønet himling og downlights. Her vil det bli montert en Jøtul peisovn for knitrende hygge på kveldstid og rommet vil ha utgang til en romslig terrasse. Stuen vil ellers ha god plass for både sofagruppe og tv-løsning, samt plass for spisebord i et flott karnapp.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder tre bad og et separat vaskerom, hvorav alle baderommene vil være flislagt, samt utstyrt med termostatstyrt gulvvarme og downlights i himling. Badene vil få også få dusjkabinett og frittstående toalett.

Badet i første etasje vil være innredet med et moderne servantmøblement som vil ha toppmonterte servant på laminat benkeplate, speilskap og speilbelysning. Innredningen på det ene badet i underetasjen vil bestå av et servantmøbel med enkel toppmontert servant, laminat benkeplate og speilbelysning. Det andre badet i denne etasjen vil i tillegg til dette ha speilskap i overkant av servanten men enkelt servant. .

Vaskerom
Det flislagte vaskerommet vil være praktisk plassert med adkomst fra badet i underetasjen. Rommet vil ha sluk i gulv og gulvvarme og i tillegg vil hovedboligens varmtvannsbereder være plassert her. Innredningen som medfølger er vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen får fire gode soverom med Mammuth laminatgulv, malte panelplater på vegger og tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Ekstra lagringsplass i to innvendige boder og en sportsbod med utvendig adkomst.

Utstyr

Fiber samt tv fra Modum kabel tv. Dette bestilles av oss og er montert/klart til levering.

Oppvarming – Teknisk

Boligen blir elektrisk oppvarmet med panelovner, gulvvarme på bad, vaskerom og i entré, samt med Jøtul peisovn i stuen. I tillegg blir boligen levert med får balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Flexit for økonomisk fyring og sunt inneklima. Elanlegget er moderne og boligen leveres med 25 downlights, samt ferdig oppkoblet fibernett, tv- og datasignaler.

På bad og vaskerom vil det være klargjort for oppkobling av vaskemaskin og boligen vil ha rør-i-rør system og waterguard. Boligen får også frostfri utekran på yttervegg og Oso varmtvannsbereder på ca. 200 liter i hver enhet.

Parkering / Garasje

Det er plass for parkering av biler på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst fra Åmot sentrum. Kjør nordover på Eikerveien og ta opp Mælumveien ved skilt til Engersetra. Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger på en romslig og solrik tomt med god tumleplass for store og små. Eiendommen vil være opparbeidet med gruset gårdsplass og med grovplanert matjord på grøntarealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/654614-2/200 Bestemmelse iflg. skjøte
18.07.2016 Rettighetshaver:Modum Kommune
Org.nr: 970491589
Rett til å ha ledningsnett.
Bestemmelse om adkomstrett

2016/654614-3/200 Bestemmelse iflg. skjøte
18.07.2016
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann, avløp og vei ifølge kommunen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil bli levert.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendom er regulert til boligformål B13 i reguleringsplan for Mælumenga.

Reguleringsplan for Mælumenga med kart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

– Bygningsforsikring.
– Årsgebyr renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett, evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Utbygger må stille nødvendige garantier før kjøper innbetaler penger. Kjøper betaler 10 % ved kontrakstinngåelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Planlagt overtagelse

Estimert ferdigstillelse Juli 2018/ Eller 7mnd etter kontrakt.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 950 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
20 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
21 249,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 971 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 623
Gårdsnr: 52
Bruksnr: 292

Rapporter annonse

FINN-kode: 112006942

Sist endret: 8. mar 2018 11:31

Referanse: 83170255

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.