Solgt

Lierbyen – 11 av 11 solgt i Trinn 1. Byggingen er i gang! Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18

Rekkehus 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage 107 ft2

Lierbyen - 11 av 11 solgt i Trinn 1. Byggingen er i gang! Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18

Contact An Agent

Lierbyen – 11 av 11 solgt i Trinn 1. Byggingen er i gang! Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=98753286

 

Heggtoppen, 3402 Lier

Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)

Pris på lån

Pris på forsikring


Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Peis/ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Heggtoppen, 3402 Lier

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.3  km

butikk

Dagligvare

0  km

grunnskole

Skole

0.9 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 15 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / John Granly Steen

Selger/Utbygger

Abrahamsson & Haugstvedt AS/Hellevik Hus Drammen

Hjemmeside

Prosjektets hjemmeside med ytterligere innformasjon finner du på www.heggtoppen.no.

Fremdrift

Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2018 forutsatt tilstrekkelig forhåndssalg.

Heggtoppen

Heggtoppen blir et nytt boligområde med i alt 27 rekkehus. Byggetrinn I har 11 hus, fordelt på en rekke med 7 og en rekke med 4 enheter. Alle får egne uteområder, og et felles opparbeidet lekeområde og asfalterte veier.

De nye boligene på Heggtoppen har gode planløsninger og gjennomført god kvalitet i materialvalg. Her er noe av det du vil sette pris på: hvitpigmentert eikeparkett. 1 – stavs i stue/kjøkken. 3 – stavs i soverom og tv-stue. Flislagte gulv i entrè og bod. Bad og vaskerom har flislagte gulv og vegghengte wc. Downlights i entrè, kjøkken og bad. Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer. JKE er kjent for høy kvalitet og godt håndverk. Like funkjonelt og vakkert til hverdag og fest. Og med 25-års garanti!

I de nye boligene på Heggtoppen har du muligheter for tilvalg av f.eks. større bad, peisovn og oppgradering av parkett for å nevne noe. Se egen tilvalgsliste som vedlegg.

Utvendig har boligene en ny og nærmest vedlikeholdsfri panel med 50-års garanti. Balkonger har vedlikeholdsvennlige terrassebord og rekkverk med glass. Som du skjønner; her er det meste inkludert for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsfri bolig! Nyt livet på Heggtoppen!

De moderne boligene går over 3 etasjer.
1. etasje har carport med plass til to biler, entrè og boder.
2. etasje har romslig stue/kjøkkenløsning på 40 m2, kombinert bad/vaskerom og flott overbygd balkong.
3. etasje har en trivelig tv-stue, 3/4 soverom, bad og 12m2 overbygd balkong.

Man kan selv velge om man ønsker 3 eller 4 soverom på alle objektene!

Fritid

Vi ønsker at du skal ha tid og fokus på det som er viktig for deg, dine og fritiden, uten bekymring for utvendig vedlikehold. Vi har derfor valgt å bruke ekstra kvalitet på utvendig panel og treverk fra Møre Royal som er en svært vedlikeholdsvennlig panel med 50-års garanti mot gjennområtning.
Vedlikeholdsfrie betongplater i 1 etasje, vinylvinduer fra Norskproduserte H-vindu pluss som er 100% vedlikeholdsfrie, rekkverk med glass til balkongene mm.
Som du skjønner; her er det meste inkludert og valgt ut for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsvennlig bolig!

Du kan virkelig nyte livet på Heggtoppen!

Nærområdet

Heggtoppen har en svært sentral beliggenhet I Lier. Rett ved finner du dagligvare, hyggelig bakeri og konditori, blomsterbutikk og bensinstasjon. Til barnehage og skole er det kun få minutter å gå.

Lierbyen sentrum, kun en kort spasertur unna, er kommunesenteret I Lier. Her finner du et stort utvalg forretninger, kaféer og de fleste servicefasiliteter og offentlige etater. På Hegg skole ca. 500 meter fra boligen, kan du oppleve nye Lier kulturscene med en rekke spennende nasjonale og lokale arrangement. Lier har et levende og bredt kultur- og sportsmiljø, med aktiviteter for alle aldere.

For pendlere gir Heggtoppens sentrale beliggenhet stor frihet. Her får du enkel adkomst til Oslo, ca 30 min. eller Drammen 10 min. enten du velger egen bil eller offentlig kommunikasjon.
Brakerøya eller Lier togstasjon med pendlerparkering ligger 5 – 7 min. unna. Busstopp finner du kun 100 meter fra boligen!

Standard

GULV FRA KÃHRS
Eik Vigo, hvitpigmentert, mattlakkert 1-stavs plankegulv
Leveres som 1-stavs i stue/kjøkken 2.etasje og 3-stavs i soverom og TV-stue 3.etasje. Lyst, moderne og vakkert! Kãhrs parkett er miljøvennlig og slitesterkt, og har 30-års garanti!

KJØKKEN FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White
Kjøkken i moderne design med innfreste gripelister og et elegant og stilrent inntrykk. Benkeplate i mørk terazzo look med ekstra forsterket forkant. Alle skuffer og skap har full demping. Skuffene har hvite sider med doble vegger, bakside i hvitt metall og kraftig bunn. Skuffene leveres med fullt uttrekk i tillegg til den myke Bluemotion lukkingen.

BAD FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White
Bad er i samme modell som kjøkkenet, for en gjennomgående stil. Denne innredningen i Dansk design har helstøpt benkeplate og vask fra Kuma,
i trendfargen Night Sky. Skapdørene har full demping og speilet leveres med integrert lys.

Uteområdet

Uteområdet på bakkeplan med asfalt og kunstgress, 2 stk. 12 m2 sydvest-vendte balkonger med vedlikeholdsvennlig Møre Royal panel og terrassebord, gir deg et solrikt, skjermet og godt uterom.

Her kan du nyte grilling og utekos, eller bare låse døren og dra på hytta, uten dårlig samvittighet for utvendig vedlikehold og plenklipping.

Hellevik Hus

Hellvik Hus, som består av 28 forhandlere over store deler av Norge, er den kjeden i landet som hadde de mest tilfredse boligkjøperne i 2016.

Utmerkelsen Årets mest tilfredse kunder gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på KTI. KTI står for kundetilfredshetsindeks, og måles fra 0 til 100 hvor sistnevnte er best.

Målingen utføres i forbindelse med overlevering av bolig til kunde, og de aller fleste av landets store boligbyggere deltar. I undersøkelsen spørres kundene om hvor fornøyde de er totalt sett, i hvor stor grad firmaet har oppfylt forventningene, og hvor nært boligbyggeren er idealet.

Bransjenormen hos boligbyggerne ligger på en KTI på rundt 70, som er meget bra totalt sett og fullt på høyde med en rekke andre bransjer. Hellvik Hus har gjort det enda bedre.

I 2016 landet Hellvik Hus sin KTI på 80.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 626
Gårdsnr: 29
Bruksnr: 29

Rapporter annonse

FINN-kode: 98753286

Sist endret: 3. apr 2018 12:36

Referanse: 83179001

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.