Solgt: 9 300 000,-

Toppenhaug/Sommerfrydveien – Arkitekttegnet praktvilla bygget i 2001 med garasje, flere solrike uteplasser, terrasser og balkong. Fantastisk panoramautsikt over elvebyen. Gangavstand til Bragernes Torg, togstasjon og marka!

Enebolig 2 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 172 ft2

Toppenhaug/Sommerfrydveien - Arkitekttegnet praktvilla bygget i 2001 med garasje, flere solrike uteplasser, terrasser og balkong. Fantastisk panoramautsikt over elvebyen. Gangavstand til Bragernes Torg, togstasjon og marka!

Contact An Agent

Toppenhaug/Sommerfrydveien – Arkitekttegnet praktvilla bygget i 2001 med garasje, flere solrike uteplasser, terrasser og balkong. Fantastisk panoramautsikt over elvebyen. Gangavstand til Bragernes Torg, togstasjon og marka!

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=126949608

 

Sommerfrydveien 7, 3014 Drammen

Boligtype
Enebolig
Soverom
2
Primærrom
172 m²
Bruksareal
220 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2001
Energimerking
D – oransje
Tomteareal
360 m² (eiet)
Bruttoareal
238 m²
Formuesverdi
1 242 750,-

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Fiskemulighet
  • Bademulighet
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

8 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
232 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
247 649,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
9 197 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1461

Presentasjon Sommerfrydveien 7

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Sommerfrydveien 7 er en frittliggende arkitekttegnet villa over fire plan med familievennlig planløsning. Beliggenheten er hentet fra øverste hylle, rett bak Bragernes kirke, og med vidstrakt utsikt over den vakre elvebyen. Det hele kan nytes fra store vindusflater eller flere solrike uteplasser. Boligen har vannbåren varme, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og parkering i garasje med motorisert port.

Villaen har stor hovedstue med innsatspeis, spisestue og lounge. Videre har boligen et påkostet kjøkken med hvitevarer med gassbluss og egen spiseplass, samt to fine tv-stuer. Videre er det to flislagte bad, hvorav ett nærmest fremstår som en velværeavdeling. Boligen har toalettrom, eget vaskerom, stor entré med garderoberom og to soverom/gjesterom. Hovedsoverommet har plassbygget garderobe. For øvrig er det kott, kjølerom og innvendige boder.

HØYDEPUNKTER
– Stor villa over 4 plan med velholdt standard.
– Arkitekttegnet og oppført i 2001.
– Parkering i garasje med elport.
– Terrasse, balkong og uteplasser.
– Panoramautsikt over elvebyen.
– Entré med eget garderoberom.
– Påkostet kjøkken med gassbluss og spiseplass.
– Tredelt hovedstue med peis, spisestue og lounge.
– To tv-stuer/lounger.
– To baderom, ett med boblekar.
– Toalettrom og eget vaskerom.
– To soverom/gjesterom, ett med garderobe.
– Kott og flere innvendige boder.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Boligen har vannbåren gulvvarme.
– Ventilasjon med varmegjenvinning.

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles sentral beliggenhet, rett bak Bragernes kirke. Herifra er det kort gange til byens pulserende sentrum og uteliv, eller den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og badestrender. Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv.

På Papirbredden finner du også Campus Drammen – en av landets mest moderne kunnskapsparker. HBV har et bredt studietilbud innenfor en rekke attraktive retninger. Dessuten er det kort vei til Drammensbadet – Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis.

Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner. Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til Sikksakken» bak sykehuset eller De Eldres vei, og ta deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlig utsikt.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar Torget Vest og Kiwi Øvre Storgate. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger sentrum med gågatene, Magasinet og Torget Vest i tøffelavstand. Nye CC Drammen er ferdigstilt i senere tid og byr på storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Bergstien 62 som ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er kort gange til Drammen jernbanestasjon hvor også Flytoget har avgang. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Brakerøya stasjon, 5 min til Drammen stasjon, 5 min til Gulskogen, 32 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 61 min til Oslo lufthavn.

Ønsker du å bruke bena er det ca. 15 min til Union Brygge, 8-10 min til Bragernes torg, 15 min til Strømsø torg og ca. 20-25 min gange til Marienlyst, bare for å nevne noe. Fra eiendommen er det også gangavstand til Bragernes barneskole og Børresen ungdomsskole.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av barnehager. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Enebolig over 4 plan med garasje.

Byggemåte

Byggegrop består av fjell. Byggegrop er sprengt – gravd ut og kultet opp med pukk. Boligen er fundamentert med betongplate / såle på grunn og tilpasset terrenget. Grunnmur består av betong, utvendig pusset / behandlet. Deler av yttervegger i kjeller – u.etasje er under terreng. Vegger / delevegger består av betong / mur. Enkelte yttervegger er foret inn og kledd med panel. Yttervegger over grunnmur består av tre / bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med trepanel, noe er foret ut med plater og forblendet med stein. Deler av boligen har pusset – behandlet mur, stedvis steinforblendet. Taktypen består av saltak. Takkonstruksjonen besår av sperretak. Tilgang til loft via luke i tak. Konstruksjon er isolert med mineralull. Etasjeskiller mellom 1.- og 2. etasje består av tre / trebjelkelag, tekket med plater / bord, etter byggemåte isolert. Etasjeskiller mellom u.etasje – 1. etasje består av betong.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 238 kvm

1.Etasje:
Bta.: 48 kvm.
Bra.: 44 kvm.
P-rom: 16 kvm.
P-rom inneholder: Entré, garderobe.
S-rom: 28 kvm
S-rom inneholder: Garasjerom.

2.Etasje:
Bta.: 58 kvm.
Bra.: 53 kvm.
P-rom: 36 kvm.
P-rom inneholder: Vaskerom, trappehall/gang, wc.
S-rom: 17 kvm.
S-rom inneholder: Boder

3.Etasje:
Bta.: 82 kvm.
Bra.: 75 kvm.
P-rom: 73 kvm.
P-rom inneholder: Spisestue, stue, kjøkken, bad.
S-rom: 2 kvm.
S-rom: inneholder: Kjølerom, kott.

4.Etasje:
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 48 kvm.
P-rom: 47 kvm.
P-rom inneholder: Gang, tv-stue/soverom, kontor/gjesterom, bad-wc, soverom.
S-rom: 1 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Standard

Entré
Fra Sommerfrydveien går det steinsatt trapp til portal med belysning og callinganlegg. Fra hovedinngangen kommer du inn i en romslig entré med bueganger, fliser på gulv, malte murvegger og et stort garderoberom med skyvedørsgarderobe. Vannbåren varme i gulvet tørker effektivt opp etter våt bekledning. Hele sonen gir et solid førsteinntrykk, og en aldri så liten smakebit på stilen som preger boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er av den velutstyrte sorten med integrerte hvitevarer og påkostede benkeplater i granitt. Smakfulle plassbygde detaljer i skifer gjør det lille ekstra. Innredningen har glatte fronter, vitrineskap, belysning og nedfelt kum. Av hvitevarer er det integrert stekeovn og mikro, egen sone med koketopp og gassbluss, takhengt ventilator, kjøl/frys og opplegg for oppvaskmaskin. I tillegg er det dør til kjølerom.

Store vindusflater gjør at det kan kokkeleres til utsikt over store deler av byen. Kjøkkenet har egen spiseplass, og to utganger til terrasse og hage. Dette gjør det enkelt å nyte alt fra morgenkaffen til større måltider ute i det fri.

Stue
Stuens store vindusflater ivaretar den nydelige utsikten, mens innvendige persienner sørger for solskjerming ved behov. Det er også utgang til terrasse hvor sol og utsikt over elvebyen kan nytes fullt ut. Stuen har stilfull peisløsning, og det er god plass for sofa, tilhørende møblement og spisebord. Rommet ligger i delvis åpen løsning med kjøkkenet, slik at det hele blir et hyggelig samlingspunkt. Fra lounge kan utsikt nytes fra godstolen.

Tv-stue og loftstue
I underetasjen er det en mellomgang som benyttes som en praktisk tv-stue. Her er det flislagt gulv med varme, hvitmalte murvegger med brystningspanel og trinn opp til galleri mot entreen. Øverste etasje er det en koselig loftstue med utgang til balkong der det bys på panoramautsikt. Denne kan også benyttes som et ekstra soverom. Begge rommene har god plass for sittegruppe og tilhørende møblement, slik at det skapes ekstra spillerom og privatliv for alle i familien.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad, toalettrom og eget vaskerom. I tredje etasje har badet et høytsittende vindu, flislagte overflater og varme i gulvet. Rommet har speil med overbelysning, servant, gulvmontert toalett og en praktisk dusjnisje med skyvedører.

Hovedbadet ligger i øverste etasje, og har fliser, varme i gulvet og innfelte downlights i himling. Rommet fremstår nærmest som en liten velværeavdeling med innfliset boblekar og et dusjhjørne med deilig regnfallsdusj. Fra boblekaret kan det nytes vidstrakt utsikt. I tillegg er det vegghengt toalett, samt en flott innredning med to speil, heldekkende steinplate med to servanter, skuffer og skap.

Vaskerommet ligger i underetasjen og er utstyrt med flislagte overflater, varme i gulvet, sluk, utslagsvask, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og trommel kan stå på en oppbygd sokkel, slik at arbeidshøyden blir god. Fra vaskerommet går det trapp til gang med teknisk rom, wc-rom, og boder. I enden er det dør ut til hagen, hvilket er praktisk for barnefamilier og dyrehold.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to fine soverom/gjesterom. Rommene ligger på øverste plan, hvorav ett benyttes som kontor. Loftstue kan benyttes som et tredje soverom. Hovedsoverommet har en lekker plassbygget garderobeløsning med vitrinedører, skuffer og skap. Boligen har for øvrig et vell av lagringsmuligheter i garderobeskap, garderoberom, kott, innvendige boder og et kjølerom.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Canal Digital / Parabol.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, innsatspeis og vannbåren gulvvarme. Det er gulvvarme i deler av underetasjen og i første etasje, som får varmen fra en dobbeltmantlet bereder. Luftbehandling skjer via ventilasjons-/avtrekksanlegg med varmegjenvinning. Det er sentralstøvsuger og skjult el-anlegg med automatsikringer.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med motorisert leddport i tre. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en høy og solrik beliggenhet med panoramautsikt over store deler av elvebyen. Tomten er pent opparbeidet med skjermende hekk, plen, prydbusker og diverse beplantning. I tillegg er det støttemurer, steinlagt gårdsplass og noe gangareal rundt boligen. Det er to adkomster til boligen.

Fra stuen i tredje etasje er det utgang til terrasse med markise og særpregede detaljer i smijern. Fra terrassen går det trapper ned til både østvendt og vestvendt terrasse. Sistnevnte med grill/utepeis og fin plass for sittegrupper. Fra kjøkkenet er det utgang til nordvendt grillhjørne, hvor det også er trapp opp til terrasse. Dessuten har loftstuen utgang til balkong.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 4154
Registrering av grunn.
12.03.1998.
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:378.

Dagboknr.: 2212.
Målebrev.
07.02.2003.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr.: 2212.
Grensejustering.
07.02.2003.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på andre eiendommer:
Dagboknr.: 114.
Rettigheter i eiendomsrett.

Dagboknr.: 450298.
Erklæring/avtale.
19.02.2018.
rettighetshaver:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:1461.
Rett og plikt til å utføre nødvendig vedlikehold av murkonstruksjon.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 242 750,- pr 31.12.18
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 976 800,- pr 31.12.18

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf
Lovmerknad: PBL 2008
Delarealer:
Delareal: 361m
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 5 593,47,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Frende. Poilisenr. 44066.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold.

Megler har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Sommerfrydveien 7, 3014 Drammen

Kart

I nærheten

Buss

0.1 km

Jernbane

1.2 km

Skole

1 km

Dagligvare

0.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 84 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 126949608

Sist endret: 12. sep 2018 08:10

Referanse: 83180220

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.