Solgt!

Sylling/Lier/Nær Drammen – 8 av 8 leiligheter er solgt! Nye og moderne 4-roms selveierleiligheter med garasje i rekke, terrasse med nydelig fjordutsikt og solrik beliggenhet. Gangavstand til skole, badestrand og sentrum! God lagringsplass i 3 boder + loft

Leilighet 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 85 ft2

Sylling/Lier/Nær Drammen - 8 av 8 leiligheter er solgt! Nye og moderne 4-roms selveierleiligheter med garasje i rekke, terrasse med nydelig fjordutsikt og solrik beliggenhet. Gangavstand til skole, badestrand og sentrum! God lagringsplass i 3 boder + loft

Contact An Agent

Sylling/Lier/Nær Drammen – 8 av 8 leiligheter er solgt! Nye og moderne 4-roms selveierleiligheter med garasje i rekke, terrasse med nydelig fjordutsikt og solrik beliggenhet. Gangavstand til skole, badestrand og sentrum! God lagringsplass i 3 boder + loft

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=111479636

 

 

Valstadveien 1 og 3, 3410 Sylling

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Pris på lån

Pris på forsikring


Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • parquett
 • child-friendly
 • quiet-area
 • Kabel-TV
 • modern
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • angling
 • swimming
 • Turterreng
 • public_sewer
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Valstadveien 3

Valstadveien 3 (Alle 4 leiligheter i Valstadveien 1 er solgt) består av 4 moderne 4-roms selveierleiligheter beliggende landlig, men likevel sentralt til i rolige og idylliske omgivelser. I gangavstand finner du både skole, idrettsfasiliteter, busstopp, matbutikk og populær badeplass. Leilighetene ligger velplassert og forholdsvis høyt i terrenget med gode solforhold og nydelig utsikt over fjorden.

Leilighetene i 1.Etasje har både overbygd uteplass, samt en egen hagedel. Her kan det skapes et trivelig utemiljø. Bilen kan parkeres i en privat garasje i rekke som medfølger ved kjøp.

Leilighetene i 2.Etasje har en veranda på 17,8 kvm med fantastisk utsikt over Holsfjorden. Disse leilighetene er noe mer påkostet enn i 1.Etasje i form av downlights i stue og kjøkken.

Boligene har velutnyttet planløsninger, store vindusflater og en varmepumpe som bidrar til lun atmosfære. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, noe som skaper en bedre romfølelse. Kjøkkenet har alt du trenger av hvitevarer. Videre har leiligheten et pent bad med deilig regnfallsdusj, vaskerom/bod tilknyttet inngangspartiet, samt tre gode soverom som enkelt lar seg møblere med seng og garderobeløsning. Et garderoberom ligger praktisk til med dør fra entré.

HØYDEPUNKTER
– 4-roms selveierleilighet.
– Parkering i privat garasje i rekke.
– Solrik tomt med nydelig utsikt til fjorden.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Entreen er tilknyttet garderoberom.
– Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer.
– Stue med varmepumpe og spiseplass.
– Bad utstyrt med deilig regnfallsdusj.
– Vaskerom/bod ved inngangspartiet.
– Tre gode soverom med plass for skap.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Gangavstand til matbutikk og buss.

Beliggenhet

Leilighetene ligger i et stille boligfelt i landlige omgivelser, ved Sylling sentrum i Lier kommune. Fra boligen er det gangavstand til bussholdeplass, skole, barnehage og daglige servicetilbud. Ved skolen i Sylling er det idrettshall og naturgressbane med friidrettsbane rundt. Det er også en nyere kunstgressbane ved fotballanlegget. Her finner man i tillegg treningsfelt, ballbinge med kunstgress, hoppbakke og 100 meter skog.

Fra boligen er det en fin spasertur til idylliske Svangstrand ved Holsfjorden. Her er det et flott friområde med strand, sandvolleyballbane, badeflåte, grillplass og turveitrasé til Altanåsen. Alternativt er det kun en kort kjøretur til Holmenvika med langgrunn sandstrand, gresslette og badebrygge. For den friluftsglade byr Astøltjern, Kanada, Hørtekollen og Finnemarka på flotte turområder gjennom året. Eggekollen er også et velkjent og populært turmål, der man på toppen krones med vidstrakt utsikt i flere retninger.

For den hesteglade kan turen legges til Valstad Gård og Sylling Rideklubb som tilbyr ridetimer i flotte fasiliteter både inne- og utendørs. Ønsker du å spille golf er det ca. 5 minutter med bil til Holtsmark Golf som har treningsanlegg med blant annet 25 utslagsmatter, 9-hullsbane og en flott 18-hullsbane som er designet av en av verdens mest anerkjente golfbanearkitekter. For øvrig er det kort vei til lekeplass og marka med flotte skiløyper. Dette stedet er kjent over hele Østlandet for flotte preparerte skiløyper fra snøen kommer (november) til den forsvinner på vårparten.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar i kort gangavstand fra leilighetene. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Liertoppen kjøpesenter et rikt utvalg. I tillegg byr Lierbyen, Vikersund og Drammen på varierte, bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Sylling som ligger ca. 2 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Lierbyen, 12 min til Liertoppen, 17 min til Asker og Drammen, samt 35 min til Vikersund og Hønefoss.

Fra eiendommen er det gangavstand til Sylling barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder i tillegg til et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Flermannsbolig med fire selveierleiligheter. Garasjeplasser i rekke.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

2.Etasje
Bta.: 114 kvm.
Bra.: 93 kvm.
P-rom: 85 kvm.
P-rom inneholder: 3 soverom, stue/kjøkken, bad og gang.
S-rom: 7,5 kvm.
S-rom inneholder: 2 boder.

Standard

Entré
Leilighetene har adkomst fra et romslig, inntrukket velkomstparti som deles med leiligheten ved siden av. Fra inngangen er det dør til bod/vaskerom og dør til entré. Entreen er innredet med varme i flislagt gulv og har dør direkte til et praktisk garderoberom, noe som gjør det enkelt å rydde unna yttertøy. Ventilasjonsaggregatet for denne leiligheten befinner seg i garderoberommet.

Stue
Stuen har store vindusflater som fyller rommet med naturlig lys og skyvedør til en solrik hagedel eller terrasse. Rommet har parkett på gulv, og det er montert varmepumpe for et lunt og behagelig innemiljø. Stuen er praktisk løst med åpen kjøkkeninnredning, noe som øker romfølelsen betraktelig. I en skjermet del av stuen kan det fint møbleres med sofamøblement, og det er ellers god plass for spisebord.

Kjøkken
Kjøkkenet fremstår med et funksjonelt og fint design. Innredningen har god benke- og lagringsplass, hvor benkeplaten er laminert og utstyrt med dobbel vaskekum. Gode vinduer sørger for godt med arbeidslys på dagen. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator.

Bad
Boligen har et moderne bad praktisk tilliggende entré og et eget vaskerom ved inngangspartiet. Badet har fliser på gulv med gulvvarme, flisplater på veggene, downlights og elektrisk avtrekksvifte. Innredningen består av servant i laminert benkeplate og speilbelysning. Videre har rommet veggmontert toalett, dusjkabinett med deilig regnfallsdusj, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badene i første etasje har ikke regnfallsdusj.

Vaskerom
Vaskerommet/boden ligger tilknyttet inngangspartiet og har fliser på gulv. I dette rommet er varmtvannsberederen plassert.

Soverom og garderobe
Boligen har tre fine soverom, hvor hovedsoverommet er spesielt romslig – på over 15 kvm. Soverommene har god plass for garderobeløsning, og det er ekstra lagringsplass med garderoberom i entré og vaskerom/bod.

Utstyr

Kjøper må selv bekoste tv og internettløsning. Det er lagt fiberanlegg inn til hver leilighet ved Fiber 1.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad og en varmepumpe fra Toshiba montert i stuen. Videre er leiligheten installert med eget ventilasjonsaggregat fra Flexit, denne gir balansert ventilasjon med et godt inneklima. Aggregatet er plassert i garderoberommet. Varmtvannsberederen er plassert i bod/vaskerom ved inngangspartiet. Utstyrt med downlights bad/gang, andre etasje også på kjøkken og i stue.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkering i privat garasje i rekke. Denne har også egen stor bod. Garasjen leveres umalt. Det er mulighet for El-bil lader ved garasje etter kjøp, noe kjøper selv bekoster. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen ligger fritt og forholdsvis høyt i terrenget, noe som gir nydelig utsikt over fjorden og ikke minst gode solforhold. Fra stuen er det skyvedør til en overbygd uteplass på drøyt 17 kvm, med videre adkomst til en egen hagedel. De private hagedelene skilles på midten og gjelder helt frem til tomtegrensen. De hageområdene som er på siden av bygget og øvrig arealer rundt bygget er fellesområde for alle seksjonene. Utearealene leveres som de fremkommer i dag. Her kan man enkelt skape et trivelig utemiljø hvor man kan nyte utendørs hygge i rolige omgivelser. Felleseiendommen er opparbeidet med gruset gårdsplass, støttemur og plenareal. Seksjonene i 2.Etasje har utgang til hver sin private terrasse.

Servitutter/rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest leveres av utbygger før overlevering.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen berøres av reguleringsplan. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har bygningsforsikring i Frende forsikringsselskap med polisenummer: 720978 og Codan forsikring med polisenr. 440264045.

Kommunale avgifter vann og avløp er estimert til ca. kr. 7 059,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Felleskostnader: kr.425,-, her inngår bygningsforsikring, brøyting/strøying og strøm på felles garasjeanlegg.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon for fellesløsning er kr. 2 669,-.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet (felleskostnader) fordeles på sameierne etter sameiebrøken. For ytterligere informasjon se vedlagt dokumentasjon (vedtekter).
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte bygningstegninger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. Vindu på kjøkken skulle vært fastrammevindu, altså ikke mulig å åpne. Det har nå blitt montert vindu som kan åpnes noe.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter normalordningen i Avhendingsloven. jf § 1-2 (2).

§ 1-2.»Høvet til å fråvike lova, forbrukarkjøp»
(1) Når ikkje anna er særskilt sagt i lova, kan lova fråvikast ved avtale.
(2) Lova kan ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen ved forbrukarkjøp av nyoppført eigarbustad som ikkje har vore brukt som bustad i meir enn eitt år på avtaletida, dersom seljaren har gjort avtalen som ledd i næringsverksemd. Ved andre forbrukarkjøp kan § 1-1a andre ledd, § 1-3, § 2-6 første ledd tredje punktum, § 3-3, §§ 3-7 til 3-10, §§ 4-1 til 4-19, §§ 6-1 til 6-3 og §§ 7-1 til 7-3 ikkje fråvikast ved avtale til ugunst for kjøparen.
(3) Med forbrukarkjøp er meint kjøp av eigedom når kjøparen er ein fysisk person som ikkje hovudsakleg handlar som ledd i næringsverksemd.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger gitt i annonse, salgsprospekt eller ved en annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 626
Gårdsnr: 172
Bruksnr: 108

Rapporter annonse

FINN-kode: 111479636

Sist endret: 24. sep 2018 02:32

Referanse: 83149023

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.