Solgt: 1 950 000,-

Svelvik sentrum – Nyt det gode livet på bryggekanten, i en særpreget og meget attraktiv 2-roms selveierleilighet, med innredet loft og sjønær beliggenhet. Sentralt beliggende med nærhet til servicetilbud og butikker! Lave felleskostnader!

Leilighet 1 Bedroom 1 Bathroom 73 ft2

Svelvik sentrum - Nyt det gode livet på bryggekanten, i en særpreget og meget attraktiv 2-roms selveierleilighet, med innredet loft og sjønær beliggenhet. Sentralt beliggende med nærhet til servicetilbud og butikker! Lave felleskostnader!

Contact An Agent

Svelvik sentrum – Nyt det gode livet på bryggekanten, i en særpreget og meget attraktiv 2-roms selveierleilighet, med innredet loft og sjønær beliggenhet. Sentralt beliggende med nærhet til servicetilbud og butikker! Lave felleskostnader!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119126576

 

Storgaten 57 B, 3060 Svelvik

Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
73 m²
Bruksareal
73 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Etasje
3
Byggeår
1914
Energimerking
G – rød

Presentasjon Storgaten 57 B

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen:
https://my.matterport.com/show/?m=CTRAzzUwMB5

Storgaten 57 B er en særpreget og meget attraktiv 2-roms selveierleilighet med innredet loft. Leiligheten ligger bokstavelig talt på bryggekanten i Svelvik sentrum, i en ærverdig gammel murgård fra 1914. Gården er et kombinert nærings- og boligbygg, der gjeldende objekt ble ombygd til boligformål i 2003/04. Her bor du med nydelig utsikt til Svelvikstrømmen, og i gangavstand til alle fasiliteter.

Innvendig er rustikk sjarm kombinert med tidsmessige fargevalg og innredningsdetaljer, og planløsning er utpreget spennende. Boligen har en lys entré med åpen garderobeløsning, et særdeles elegant Ikea-kjøkken med integrerte hvitevarer, en trivelig spisestue i åpen løsning med kjøkkenet, samt en koselig loftstue med god plass for møblement. I tillegg finnes det et smakfullt helfliset bad med dusjhjørne, et pent soverom med garderobeskap, og lagringsplass i kott og knevegger.

HØYDEPUNKTER:
– Særpreget 2-roms med innredet hems.
– Attraktiv beliggenhet på bryggekanten.
– Særs nydelig utsikt til Svelvikstrømmen.
– Lys entré med åpen garderobeløsning.
– Elegant Ikea-kjøkken med hvitevarer.
– Kjøkken og spisestue i åpen løsning.
– Koselig loftstue med god møbelplass.
– Smakfullt, helfliset bad med dusjnisje.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Pent soverom med garderobeskap.
– Lagringsplass i knott og knevegger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger bokstavelig talt på bryggekanten, midt i Svelvik sentrum i Svelvik kommune. Her bor du med idyllisk utsikt utover Svelvikstrømmen, over mot Verket, og til hyggelige sentrumsgater. I byggets underetasje ligger populære Dreggen kro & vertshus, med uteservering mot vannet.

Videre er det ca. 30 m opp til Svelvik museum. Her finner du blant annet den autentiske, gamle Forsberg-butikken – avlåst og urørt siden 1957, gamle brannvogner og en Opel Blitz brannbil fra 1941, Svelviks sjøfartshistorie og husflidsrom m.m.

Svelvik er en sjarmerende «Sørlandsby» med koselige gater, grønne lunger, båthavn og marina. I det smale sundet forbi Svelvik renner Nord-Europas nest sterkeste saltvannsstrøm og sørger for at Svelvikferja til tider går for full maskin på Norges korteste ferjestrekning. Du finner mange, deilige badeplasser i området med sandstrender, svaberg, kyststi og gode fiskemuligheter.

I bakkant ligger Svelvikmarka med kupert og variert turterreng. Her er det et mylder av merkede løyper, lysløypetrase og noen fine padlevann. På Svelviks høyeste topp er det satt opp et flott utsiktstårn med rundskue fra Færder i sør til Gaustatoppen i nord. Svelvik IF tilbyr både fotball og ski. I tillegg er det jeger- og fiskeforening, tennisklubb, kiteklubb og seilforening i området, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix. På Svelvik Nærsenter finner du også Nille, Vic og Vinmonopolet. Ellers har sentrum et godt og variert tilbud med selvstendige butikker, pub og spisesteder. Det er også kort vei inn til Drammen med alle storbyens fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og ferge. Nærmeste holdeplass er Svelvik kirke som ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Fra Svelvik ferjekai (ca. 220 m) er det forbindelse over til Verket. Med bil tar det ca. 26 min til Drammen, 25 min til Sande, 50 min til Oslo S og 54 min til Kongsberg.

Byggemåte

Grunnmur av stabelsein og granittblokker. Etasjeskille av tre. Ytterveggene og bærende vegger er sannsynligvis mur/betong, som er pusset på utvendig side. Saltak med utbygg og arker er tekket med falsede stålplater. Takrenner og taknedløp av stål. Vinduer av plast/aluminium, med isolerglass. Takvindu av tre på loft/hems.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

3.Etasje
Bta.: 56 kvm.
Bra.: 48 kvm.
P-rom: 48 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, trapperom og 1 soverom.

Loft
Bta.: 25 kvm.
Bra.: 25 kvm.
P-rom: 25 kvm.
P-rom inneholder: Loftstue m/trapp.

Standard

Entré
Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet har parkettgulv, lysmalte vegger og downlights. Det er montert åpen garderobeløsning, samt opphengstenger i to høyder i en hendig nisje. Ved inngangsdøren er det porttelefon.

Spisestue
Leiligheten har en lys og trivelig spisestue i åpen løsning med et særdeles elegant Ikea-kjøkken. Rommet har parkettgulv, hvitmalte vegger og downlights. Det er etablert en koselig sitteplass i en artig nisje, og det er ellers plass for spisebord. Dagslyset strømmer inn fra sjenerøse rammevinduer på to vegger. Fra spisestuen går det trapp med flislagte trinn opp til loftstuen.

Kjøkken
Den takhøye kjøkkeninnredningen fra 2004 byr på god benke- og lagringsplass. Innredningen har hvite profilfronter, et antall flotte vitrineskap med glasshyller, og heltre benkeplate med nedfelt vaske- og skyllekum. Over benken er det montert grå fliser og dobbelt strømuttak. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, keramisk topp og oppvaskmaskin fra 2014, samt integrert kjøl/frys og fritthengende ventilator i stål.

Loftstue/hems
Den lune, koselige loftstuen fungere per i dag som leilighetens hovedstue, og dagens eier har sågar etablert soveplass under takvindu der man får lyset fra funklende stjerner. Stuen har rustikk takbjelke og bæresøyler, hvitmalt, panelt skråtak med spennende vinkler, parkettgulv og hvitmalte vegger. Rommet har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Badet er smakfullt innredet med grå gulvfliser, lysegrå veggfliser og mønstret, profilert brystningsbord. Innredningen har speil med overlys og hylle, enkel servant, servantskap og benkeplate i marmorutførelse. I tillegg finnes det gulvstående toalett, dusjnisje med skyvedører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et innbydende soverom der et større rammvindu byr på idyllisk utsikt til Svelvikstrømmen. Rommet har garderobeskap, parkettgulv og vegger malt i en sval blåtone. Boligen har for øvrig lagringsplass i kott under trapp og bak knevegger i loftstuen.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad. Ventilasjonene er basert på naturlig oppdrift. Sikringsskap med automatsikringer og skjult elanlegg fra ombyggingsåret 2003/04.
120 liters varmtvannsbereder er plassert i kott med sluk. I entré er det callinganlegg.

Parkering / Garasje

Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
Dagboknr.: 900005
Festekontrakt – vilkår
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:5
Gjelder matrikkelenhet: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:6
ÅRLIG AVGIFT NOK 24
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 4196
Bestemmelse om veg
Rettighetshaver:Knr:0711 Gnr:39 Bnr:395
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0711-39/79
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 1770
Bruksrett
Rettighetshaver:Knr:0711 Gnr:39 Bnr:79 Snr:1
Gjelder uteareal
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Servituttene samt festekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp ifølge Svelvik kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 381 050,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 219 361,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Reguleringsplan:
Formål: Forretninger/kontor mv., spesialområde bevaringsverdig bebyggelse. Berøres av formålene kjøreveg og gang/sykkelveg/fortau.
Godkjenningsdato: 03.04.1986.

Eiendommen berøres ikke av en bebyggelsesplan ifølge Svelvik kommune.

Kommunedelplan:
Område for kombinerte formål: forteningsområde for boliger/næring/offentlig bebyggelse. Berøres av formålet bilfritt trafikkareal. Bevaringsverdig bebyggelse.
Godkjenningsdato: 24.03.2003 og 08.09.2003.

Kommuneplan:
Sentrumsformål – Nåværende. H570. Angitt hensynsone – bevaring kulturmiljø.

Det er ingen arealplaner under arbeid som berører eiendommen ifølge Svelvik kommune.

Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Svelvik sentrum ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Kommuneplanens arealdel datert 07.09.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fåes ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 750,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Utvendig vedlikehold, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, trappevask, festeavgift og bygningsforsikring.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 8 759 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 2 663,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Eiendomsskatt kr. 1 252,- per år.

Sameiet har bygningsforsikring i Virke forsikring.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 669,-. Fellesløsning.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Leiligheten ligger på festet fellestomt
Grunneier: Svelvik kommune
Festekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven
Festeavgift betales gjennom felleskostnader

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Seksjoneringsbegjæringen viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i seksjoneringsbegjæringen med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Det er ingen forkjøpsrett for sameiere.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Rapporter annonse

FINN-kode: 119126576

Sist endret: 23. jun 2018 12:19

Referanse: 83180145

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.