Solgt: 1 900 000,-

Strømsø Sentrum/Drammen – Lekker 2-roms på 52 kvm med garasjeplass, heis og overbygd solrik balkong. Svært sentral beliggenhet, nær togstasjon, høyskole og kjøpesenter. Felles bakgård. Nyere byggeår. Ingen forkjøpsrett!

Leilighet 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 52 ft2

Strømsø Sentrum/Drammen - Lekker 2-roms på 52 kvm med garasjeplass, heis og overbygd solrik balkong. Svært sentral beliggenhet, nær togstasjon, høyskole og kjøpesenter. Felles bakgård. Nyere byggeår. Ingen forkjøpsrett!

Contact An Agent

Strømsø Sentrum/Drammen – Lekker 2-roms på 52 kvm med garasjeplass, heis og overbygd solrik balkong. Svært sentral beliggenhet, nær togstasjon, høyskole og kjøpesenter. Felles bakgård. Nyere byggeår. Ingen forkjøpsrett!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=115628399

 

 

Tollbugata 15 A, 3044 Drammen

Prisantydning
1 600 000,-
Fellesgjeld
914 000,-
Totalpris
2 514 000,-
Formuesverdi
636 658,-
Fellesformue
47 416,-
Felleskost/mnd.
7 427,-
Primærrom
52 m²
Bruksareal
52 m²
Soverom
1
Bruttoareal
55 m²
Rom
2
Etasje
3.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Tomteareal
3 437 m² (eiet)
Byggeår
2008
Forkjøpsrett
Nei
Energimerking
D – mørkegrønn

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Felleskostnader inkluderer

Vann/avløp (a-konto), renovasjon, bygningsforsikring, fjernvarme til oppvarming og varmtvann, tv/internett (grunnpakke fra Get), renter/avdrag lån, renhold og vedlikehold av fellesarealer, strøm til fellesarealer, vaktmestertjeneste og forretningsførsel.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Tollbugata 15 A, 3044 Drammen

I nærheten

tog

Jernbanestasjon

0.2  km

buss

Bussholdeplass

0.2  km

butikk

Dagligvare

0.2  km

grunnskole

Skole

0.3 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 44 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Presentasjon Tollbugata 15 A

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=dDHdNCb3dwg

Tollbugata 15 A er en romslig og flott 2-roms andelsleilighet beliggende svært sentralt, med få minutters gange til både togstasjon og sentrum. Leiligheten ligger i tredje etasje og har heis til etasjeplan. Fra en solrik balkong er det fint utsyn over nærområdet, og beboerne kan benytte seg av en hyggelig bakgård. Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg. Varmtvann og oppvarming er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten er godt lydisolert og har en gjennomgående, fin planløsning med tidløse innredninger, samt overflater med moderne og behagelige farger. Her er det også store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys og gjør atmosfæren luftig.

Boligen består av en innbydende stue i åpen løsning med et flott Ikea-kjøkken, med alle nødvendige hvitevarer, samt en praktisk kjøkkenøy i barhøyde med sitteplass for fire. Videre er det et pent, flislagt bad med kombi vaskemaskin/tørketrommel, et lyst soverom og en fin entré, begge med romslige garderobeskap. Ekstra lagringsplass finnes i en utebod og en disponibel bod i felles kjeller.

INGEN FORKJØPSRETT

HØYDEPUNKTER
– Stilig og romslig 2-roms andelsleilighet.
– Det er heisadkomst til etasjeplan.
– Egen garasjeplass i lukket garasje.
– Hyggelige fellesområder i bakgården.
– Koselig, lun balkong med markise.
– Gode solforhold fra formiddag til kveld.
– Lys entré med stort garderobeskap.
– Flott kjøkken med alle hvitevarer.
– Innbydende stue med panoramavindu.
– Pent bad med med kombi vaskemaskin/tørkt.
– Soverom med stort garderobeskap.
– Lagringsplass i utebod og kjellerbod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Varmtvann og oppvarming er inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og attraktivt til på Strømsø i Drammen kommune. Området har umiddelbar nærhet til tog og buss, samt kort vei til høyskole og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til flott fotball- og skøytebane på Marienlyst, samt Drammenshallen og populære Drammensbadet. Under motorveibrua ligger byens stilige, arkitekttegnede skatepark med en rekke utfordringer for store og små.

Fra boligen er det kort gangavstand til Drammenselven og byens populære elvepromenade, som bl.a. byr på deilige, grønne lunger, sandvolleyballbane, flotte bade- og fiskemuligheter, samt koselig spisesteder med uteservering. Ved å gå byen rundt vil du også passere Holmennokken, populære Union brygge og stilige Ypsilon bro.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Extra, Elite mat og Kiwi Strømsø. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin mix av butikker. Det er også kort vei til både Strømsø og Bragernes torg, samt Gulskogen – Buskeruds største kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Strømsø torg som ligger ca. 250 meter fra boligen. Det er ca. 2 minutters gange til Drammen stasjon som også har avgang for flytoget. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Bragernes torg, 7 min til Gulskogen, 33 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 1 time til Oslo lufthavn.

Det er gangavstand til Høyskolen i Buskerud som har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Andelsleilighet beliggende i 3.etasje. Garasjeplass i fellesgarasje.

Byggemåte

Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Nordan vinduer fra 2007. Stort Ikea kjøkken med nedfelt kum i laminert benkeplate. Balkongen er i sin helhet i god stand, med tilfredsstillende PVC og glassrekkverk. Balkongen er tekket med PVC membran. Grunnmasser av leire, jord og løsmasser. Støpt plate på mark. Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk. Utvendig liggende kledning.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

3.Etasje
Bta.: 55 kvm.
Bra.: 52 kvm.
P-rom: 52 kvm.
P-rom inneholder: Gang: 3,7 kvm. Bad: 4,1 kvm. Soverom: 11,2 kvm. Stue/kjøkken: 29,2 kvm.

Annet

Utebod på ca. 3 kvm og disponibel bod i felles kjeller.

Standard

Entré
Boligen har heisadkomst til etasjeplan, og inngang via en felles svalgang. Entreen er lys og praktisk, med et stort garderobeskap langs hele veggen. Veggene er hvitmalte og det er lagt parkett på gulvet. Ved inngangsdøren er det installert dørcalling.

Stue
Stuen er innbydende og koselig innredet med vegger malt i moderne grått, en fondvegg med en mønstret, men diskret tapet, og parkett på gulvet. Store panoramavinduer gir rikelig med lys til rommet, og det er fin plass til sofagruppe og tilhørende møblement.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet og utgang til leilighetens koselige balkong. Inn mot kjøkkensonen er det satt opp en praktisk kjøkkenøy i barhøyde. Denne tilbyr både oppbevaringsplass i form av skuffer under, samt sitteplass til fire personer til et hyggelig måltid.

Kjøkken
Kjøkkenet fra Ikea er flott og moderne. Overskapene strekker seg helt opp til taket, gir god plass til glass og dekketøy, og under overskapene er det en stilig tapet i steinimitasjon, noe som står fint til resten av innredningen. Kjøkkeninnredningen har slette, lyse fronter, mørkgrå benkeplate i laminat, oppvaskkum i stål og god benkebelysning. Videre inneholder kjøkkenet stekeovn med induksjonstopp, ventilator, mikro, kombi kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom
Boligen har et pent, flislagt bad. På veggene er det hvite, blanke fliser og på gulvet er det lysgrå fliser med varmekabler. Baderomsinnredningen har mørke fronter, og består av et høyskap med speil, en skuffeløsning under en heldekkende servant, samt en praktisk nisje til vaskemaskin. Kombo vaskemaskin/tørketrommel medfølger leiligheten ved salg. Videre inneholder badet et gulvmontert toalett, belysning og et dusjhjørne med buede skyvedører i glass.

Soverom og garderobe
Soverommet i leiligheten er pent innredet med slette, malte vegger og parkettgulv. Det er satt opp et stort garderobeskap i rommet, og boligen har for øvrig god lagringsplass med garderobeskap i entré, utebod på ca. 3 kvm på balkongen og disponibel bod i felles kjeller.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Get.

Oppvarming – Teknisk

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme, samt varmekabler på bad. Ventilasjonen i leiligheten er naturlig, med unntak av mekanisk avtrekk på bad og kjøkken. Sikringsskapet har automatsikringer, tv/bredbånd fra Get er lagt i bygget og dørtelefon er installert ved inngangsdøren.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkeringsplass i borettslagets felles parkeringsanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen har leiligheten utgang til en solrik og koselig balkong på ca. 10,4 kvm. Balkongen er delvis overbygget, og har i tillegg markise som gir en lun og skjermet uteplass i sommerhalvåret. Det er god plass til sittegruppe, og det er montert både utebelysning og utestikk.

Beboerne i bygget har tilgang til en hyggelig, felles bakgård. Her er det satt opp sittegrupper, utegrill og lekeplass, og området er pent opparbeidet med plen, trær og beplantning. Alle internveiene er asfalterte og det finnes felles sykkelparkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 636 658,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 037 304,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER:
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal, 3 437 m. Arealbruk, Kombinert bebyggelse og anleggsformål,Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER:
Id: 503.52.
Navn: Kommunedelplan sentrum.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 30.05.2006.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/PLA052_Bestemmelser_20060530.pdf.

REGULERINGSPLANER:
Id: 374.
Navn: Detaljregulering for Drammen stasjon/Doktor Hansteins gate.
Plantype: Detaljregulering.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 20.06.2017.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/BG20170620_1.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal, 26 m. Faresone, Flomfare. RPHensynsonenavn, H320.
Delareal, 26 m. Formål, Fortau. Feltnavn, o_F3.

Id: 59/5.
Navn: REGULERINGSPLAN FOR DRAMMEN STASJON OG TOLLBUGATA NORD.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 26.08.2003.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B20030826_1.PDF.
Delarealer:
Delareal, 3 401 m. Formål, Annet kombinert formål. Utdyp. Forretning/kontor/offentlig/allmennyttig/bolig.
Delareal, 10 m. Formål, Gate med fortau. Feltnavn, Gf1.

På mottatt side av eiendommen ned mot elven der det er jernbanebebyggelse og parkering er under utvikling og utbygging. Dette vil føre til noe støy i byggeperioden. Se vedlegg i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 7 427,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Vann/avløp (a-konto), renovasjon, bygningsforsikring, fjernvarme til oppvarming og varmtvann, tv/internett (grunnpakke fra Get), renter/avdrag lån, renhold og vedlikehold av fellesarealer, strøm til fellesarealer, vaktmestertjeneste og forretningsførsel.

Felleskostnader:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 7.427,- pr. md.
Herav: Akonto vann 360,-
Felleskostnader 2.270,-
Renovasjon 257,-
Renter/avdrag lån 4.263,-
Kabel-tv 277,-

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 5 600 kwh.

Andelseiere blir belastet et à kontobeløp for sitt vannforbruk. Avregning 1 gang i året. Avregning vannforbruk kreves inn i julimåned.

Det må i tillegg påregnes kostnader til strøm/nettleie og innboforsikring.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF med polisenummer. 565847.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenr: HUS301-11508727.
Type: Annuitetslån.
Restsaldo: 81.174.985,-.
Restløpetid: 21 år 4 md.
Term pr. år: 4.
Type: Fast.
Rente: 1,68%.

Lånenummer: HUS301-11508727.
Restsaldo: 913.626,-.
Kapitalkostnader: 2.248,-.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).

Ved ytterligere spørsmål angående fellesgjeld og kapitalkostnader, ta kontakt med forvaltningskonsulent Siren E. Skallist pr. telefon 22 86 58 51 ev. pr. e-post: siren.skallist@obos.no. For øvrige spørsmål, ta kontakt med saksbehandler Delyn B. Edwards, tlf.: 22 86 83 49, e-post: delyn.benedicte.edwards@obos.no.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Meglerforetaket har innhentet seksjoneringsbegjæringen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Selskapet har egen hjemmeside www.zitty.no/

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

1 600 000,- (Prisantydning)
914 000,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 514 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
7 959,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 521 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 934
Seksjonsnr: 2

Borettslag-navn: BORETTSLAGET ZITTY
Borettslag-orgnummer: 992793503
Borettslag-andelsnummer: 66

Rapporter annonse

FINN-kode: 115628399

Sist endret: 24. mar 2018 02:44

Referanse: 83180063

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.