Solgt: 1 450 000,-

Strømsø- Lekker 3-roms m/garasjeplass, heis, overbygd vestvendt balkong med fin elveutsikt. Sentralt med nærhet til tog.

Leilighet 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 62 ft2

Leiligheten i Strømsø sentrum i Drammen solgt Strømsø- Lekker 3-roms m/garasjeplass, heis, overbygd vestvendt balkong med fin elveutsikt. Sentralt med nærhet til tog.

Contact An Agent

Strømsø- Lekker 3-roms m/garasjeplass, heis, overbygd vestvendt balkong med fin elveutsikt. Sentralt med nærhet til tog.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=79723776

 

Tollbugata 15 B, 3044 Drammen

Prisantydning
1 290 000,-
Fellesgjeld
1 406 000,-
Ligningsverdi
627 986,-
Totalpris
2 696 000,-
Fellesformue
48 375,-
Felleskost/mnd.
10 437,-
Primærrom
62 m²
Bruksareal
65 m²
Soverom
2
Bruttoareal
69 m²
Rom
3
Etasje
3.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Byggeår
2008
Forkjøpsrett
Nei
Energimerking
D
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med Eiendomsmegler på tlf 93 69 33 81 ved spørsmål eller ønske om privatvisning.

Husk å bestille prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Tollbugata 15 B, 3044 Drammen

Drammen jb.st.
0.2 km
Skistadbygget
0.2 km
Coop Extra Byhaven
0.2  km
Danvik skole (1-7 kl.)
1.1 km

Vurdert av 38 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Renter/avdrag på andel fellesgjeld, a-konto kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, fjernvarme til oppvarming og varmtvann, basispakke for TV og Internett gjennom Get, trappevask, forretningsførsel og utvendig vedlikehold.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Barnevennlig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon av Tollbugata 15 B

Tollbugata 15 B er en smakfull åpen og luftig 3-roms andelsleilighet med beliggenhet rett ved togstasjon og sentrum. Boligen ligger i tredje etasje med heis til etasjeplan og har en solrik vestvendt balkong med gode utsiktsforhold. Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg, og varmtvann og oppvarming er inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten har en gjennomgående, fin planløsning med tidløse innredninger og overflater med harmoniske farger. Leiligheten ligger på hjørne i bygningen med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys og gjør atmosfæren luftig.

Boligen består av en trivelig stue med plass for spisebord, samt et kjøkken med Sigdal innredning og koselig spiseplass. Videre er det et pent, flislagt bad med dusjkabinett, to gode soverom med bred skaprekke og en entré med skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsplass medfølger i innvendig bod, bod på balkongen og utendørs bod.

INGEN FORKJØPSRETT!

Eiendommens kvaliteter
– Smakfull 3-roms leilighet fra 2008.
– Beliggende rett ved togstasjon.
– Heisadkomst opp til leilighetsplan.
– Parkering i felles garasjeanlegg.
– Balkong med gode solforhold.
– Balkongen ligger vestvendt.
– Utsikt mot elven og elveparken.
– Entré med skyvedørsgarderobe.
– Entreen er tilknyttet lagringsbod.
– Kjøkken med koselig spiseplass.
– Stue med plass for spisebord.
– Et pent bad med dusjkabinett.
– Opplegg for vaskemaskin på bad.
– To soverom med garderobeskap.
– Bod på balkong og utendørs bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Varmtvann og oppvarming inkl.

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært sentralt til på Strømsø i Drammen kommune. Området har nærhet til god offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, treningssenter, fotball- og skøytebane på Marienlyst, samt Drammenshallen og populære Drammensbadet.

Under motorveibrua ligger byens stilige, arkitekttegnede skatepark med en rekke utfordringer for store og små. I gangavstand ligger også Klatreverket med flott innendørs klatreanlegg, og ca. 300 meter fra boligen åpnes det til høsten et squashsenter med åtte baner og pro shop.

Boligen ligger like ved Drammenselven og byens populære elvepromenade, som bl.a. byr på deilige, grønne lunger, sandvolleyballbane, flotte bade- og fiskemuligheter, samt koselig spisesteder med uteservering. Ved å gå byen rundt vil du også passere Holmennokken, populære Union brygge og stilige Ypsilon bro.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin mix av butikker. Det er også kort vei til både Strømsø og Bragernes torg, samt Gulskogen – Buskeruds største kjøpesenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Drammen togstasjon som ligger rett ved boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Bragernes torg, 7 min til Gulskogen, 33 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 62 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Danvik barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

3-roms andelsleilighet med parkeringsplass i garasje og lagringsplass i to boder.

Byggemåte

Kvartalsbebyggelse i trekonstruksjon bestående av 5 bygninger over 4 og 5 etasjer, med parkeringsanlegg og næringslokaler mot Tollbugata på bakkeplan. Boliger i 2. til 5. etasje. Bygget består for øvrig av prefabrikkerte moduler med ferdige kjøkken og baderom, annet fast inventar.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

3. etasje
Inneholder: Entré, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, bod og stue/kjøkken.

Annet

Bod på balkongen på ca. 1 kvm og sportsbod ved inngangen på ca. 5 kvm. I tillegg er det felles sykkelparkering.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via heis eller trapp til etasjeplan og en utvendig svalgang. Entreen gir et lyst og hyggelig førsteinntrykk, og er i likhet med de øvrige rommene i leiligheten pent innredet med lysmalte vegger og eikeparkett på gulv. Rommet har skyvedørsgarderobe med speilfronter og en tilliggende lagringsbod.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger noe skjermet fra stuen og har en koselig spiseplass ved vinduet. Rommet har parkett på gulv og hvitmalte vegger.

Innredningen er fra Sigdal og har fremstår med et lyst, tidløst design. Kjøkkenet har godt med benke- og lagringsplass, samt mørke flisplater over laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Videre er det utstyrt med ventilator, nisje for hvitevarer og opplegg for oppvaskmaskin.

Stue
Leiligheten har en trivelig stue med en utforming som gjør det enkelt å plassere både sofagruppe og spisebord. Rommet er lyst og sjarmerende innredet med parkettgulv og panel på veggene, hvor en grå fondvegg gir en smakfull kontrast. For øvrig har stuen store vinduer som slipper inn godt med dagslys og utgang til balkong.

Bad/wc/vaskerom
Badet har flislagte, pene overflater og er utstyrt med gulvvarme. Rommet har servantskap med glatte fronter, høyskap og speil. Videre er det toalett, dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse, gode soverom med bred skaprekke. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe og lagringsbod i entré, bod på balkongen og utendørs bod.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg og har gulvvarme på bad. Videre er det ventilasjon med naturlig og mekanisk avtrekk. Leiligheten har sikringsskap med automatsikringer og bygget har heis. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en fin, vestvendt balkong med glassrekkverk, overbygg og markise. Balkongen har gode solforhold, samt god utsikt mot elven og elveparken. For øvrig er det plass for sittegrupper, og i den ene enden er det en liten bod.

Felleseiendommen har velstelte areal med plen, asfalt, beplantning og steinlagte gangveier. Her er det lekeplass og felles sittegrupper beboerne kan benytte seg av.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp). Dette gjelder for alle borettslagsleiligheter.

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter registrert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører. Egen vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 627 986,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 507 167,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 110 Bnr 934 Snr 2

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Kombinert bebyggelse og anleggsformål – Nåværende (Bybebyggelse) Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område.
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål: 602 59/5 REGULERINGSPLAN FOR DRAMMEN STASJON OG TOLLBUGATA NORD (26.8.2003) Annet kombinert formål (Forretning/kontor/offentlig/allmennyttig/bolig)

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommunedelplan ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Zitty borettslag er etter eget ønske og vurdering ikke medlem av Sikringsfond. Forutsetningene for medlemskap er tilstede og borettslaget kan til enhver tid melde seg inn etter ønske. Samme gjelder også IN ordning, Styrereferat vedrørende avgjørelsen ligger vedlagt til salgsoppgaven. Borettslaget er uansett sikret mot forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20.

Faste, løpende kostnader

Kr. 10 437,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter/avdrag på andel fellesgjeld, a-konto kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, fjernvarme til oppvarming og varmtvann, basispakke for TV og Internett gjennom Get, trappevask, forretningsførsel og utvendig vedlikehold.

Felleskostnader:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 10.437,- pr. md.
Herav:
Akonto vann kr 360,-.
Felleskostnader kr 3.382,-.
Renovasjon kr 252,-.
Renter/avdrag lån kr 6.186,-.
Kabel-tv kr 257,-.

Nåværende eier har et strømforbruk på ca. kr 250 pr. mnd. + nettleie

Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnadene.

Felles forsikring på bygningsmassen via IF Skadeforsikring med polisenummer 565847 som er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: HUS301-11508727.
Restsaldo: kr 86.021.535,-
Rest. løpetid: 23 år
Terminer pr. år: 4.
Rentetype: Fast.
Rentesats: 1,68%.
Låneinformasjon ajour pr. 05.07.16

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 1.406.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.07.2016.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).

Ved ytterligere spørsmål angående fellesgjeld og kapitalkostnader, bes det vennligst ta kontakt med forvaltningskonsulent Siren E. Skallist pr. telefon 22 86 58 51 ev. pr. e-post: siren.skallist@obos.no.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Selskapet har egen hjemmeside www.zitty.no/

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er ingen forkjøpsrett i dette borettslaget.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

1 290 000,- (Prisantydning)
1 406 000,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 696 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
4 959,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 700 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 934
Seksjonsnr: 2

Borettslag-navn: Borettslaget Zitty
Borettslag-orgnummer: 992793503
Borettslag-andelsnummer: 45

Rapporter annonse

FINN-kode: 79723776

Sist endret: 6. aug 2016 02:19

Referanse: 83160176

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.