Solgt: 1 890 000,-

Stillerud/Tuft – Lekker halvdel av tomannsbolig med nyere bad og kjøkken. Solrik terrasse, p-plass og peisovn. Eiendommen ligger på grensen til Drammen kommune og det tar kun 10 min til Drammen med bil eller buss. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld!

Halvdel av tomannsbolig 1 Bedroom 1 Bathroom 59 ft2

Stillerud/Tuft - Lekker halvdel av tomannsbolig med nyere bad og kjøkken. Solrik terrasse, p-plass og peisovn. Eiendommen ligger på grensen til Drammen kommune og det tar kun 10 min til Drammen med bil eller buss. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld!

Contact An Agent

Stillerud/Tuft – Lekker halvdel av tomannsbolig med nyere bad og kjøkken. Solrik terrasse, p-plass og peisovn. Eiendommen ligger på grensen til Drammen kommune og det tar kun 10 min til Drammen med bil eller buss. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=58148577

 

 

Lerpeveien 397 A, 3070 Sande i Vestfold

Prisantydning
1 990 000,-
Kommunale avg.
2 415,-
Primærrom
59 m²
Bruksareal
59 m²
Soverom
1
Bruttoareal
63 m²
Rom
2
Etasje
1.
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
769 m² eiet
Byggeår
1954
Energimerking
G
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Privatvisning etter avtale med Eiendomsmegler Steen på tlf: 93 69 33 81

Husk å bestille prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Lerpeveien 397 A, 3070 Sande i Vestfold

Stillerudveien
0.3 km
Kiwi Kobbervikdalen
3.1  km
Kjeldås skole (1-7 kl.)
3.7 km

Vurdert av 17 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Garasje/P-plass, Turterreng, Hage, Offentlig vann/kloakk, Garasje/P-plass, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Lerpeveien 397 A

Lerpeveien 397 A er en lekkert oppusset halvpart av horisontaldelt tomannsbolig, med solrike terrasser og parkering ved inngangspartiet. Seksjonen ligger i byggets 1. etasje og har bl.a. en tiltalende stue med spisedel og koselig ildsted, samt et trivelig kjøkken med integrerte hvitevarer og spiseplass.

Videre er det et delikat, flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin, en romslig entré med pene fliser og et fint soverom med stor skyvedørsgarderobe. Boligen har utstrakt bruk av downlights belysning og det er gulvvarme i kontordel, på kjøkken og på baderom.

Eiendommens kvaliteter:
– Lekker halvdel av horisontaldelt tomannsbolig.
– 10 minutter til Drammen sentrum.
– Pusset opp og modernisert i nyere tid.
– Biloppstillingsplasser på eiendommen.
– Solrik terrasse og romslig fellesterrasse.
– Vindfang/entré med fliser.
– Kontordel med fliser på gulv med gulvvarme.
– Trivelig kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Kjøkkenet har spiseplass og gulvvarme.
– Tiltalende stue med koselig ildsted.
– Et delikat, flislagt bad med gulvvarme.
– Ett soverom med stor garderobeløsning.
– Utstrakt bruk av downlights belysning.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Tilknyttet fibernett med tv/internett.
– 2 min å gå til nærmeste holdeplass.
– Kort vei til idylliske rekreasjonsområder.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et hyggelig, tilbaketrukket og etablert boligområde på Stillerud/Tuft i Sande kommune. Stillerud/Tuft ligger rett over grensen til Drammen kommune og har kort vei til påkjøringsfeltene på E-18. I Området finner du skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Du finner også en fin lekeplass og en liten fotballøkke ved Slyngveien.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Holteåsen, eller til fine tur- og sykkelveier i Røysjømarka. Her byr idylliske Røysjø på godt fiske, både sommer og vinter. I området ligger også Veslevann med muligheten for en forfriskende dukkert. Ønsker du å spille golf, kan Drammen Golfbane (5 min fra boligen) friste med 18 spektakulære hull, gjennom en vakker skog- og parkbane.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Åskollen og Spar Kristensen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei inn til Drammen sentrum og gågatene. Det er også kort kjørevei til CC Drammen, Gulskogen og nye Strømsø senter, som åpner våren 2015.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Trogstaddalen og ligger ca. 2 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen sentrum, 11 min til Sande, 37 min til Oslo S, 38 min til Kongsberg, samt 66 min til Oslo lufthavn.

Bygninger

Halvdel av horisontaldelt tomannsbolig over 1 plan. Biloppstillingsplasser på eiendommen. Solrik terrasse og romslig fellesterrasse. Tilgang til felles krypkjeller.

Byggemåte

Grunnmur av betong og pusset teglstein. I kjeller er det naturlig fjell og grovstøpte gulv. Etasjeskille av tre. Over grunnmur er det yttervegger av tre, kledd med stående og liggende trepanel. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med korrugerte stålplater. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Vedlikehold:
Boligen er ifølge tidligere eier tilleggsisolert og kledd om i senere tid. Vinduer, balkongdør og hovedinngangsdør er skiftet ut i 2009 og 2011 ifølge tidligere eier . Inne i boligen er røropplegg skiftet ut og det elektriske anlegget er modernisert av tidligere eiere. Nåværende eier har ikke kjennskap til når sikringsskapet er modernisert. I tillegg er det lagt inn nye røykrør inne i teglsteinspipen ifølge tidligere eier.

Det foreligger også godkjente byggetegninger fra 1978 på eiendommen. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

1.Etasje
Bta.: 63 kvm.
Bra.: 59 kvm.
P-rom: 59 kvm.
P-rom: Entré, gang, bad/vaskerom, kjøkken, stue og 1 soverom.

Kjeller: ikke målbart areal, lav takhøyde.

Standard

Vindfang/entré
Vindfang/entré gir et meget godt førsteinntrykk av tomannsboligen og er smakfullt innredet med bl.a. stilige fliser på gulv. Her er det også god plass til garderobeløsning. Entreen er for øvrig holdt i lyse, moderne farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Egen kontordel med fliser på gulv med gulvvarme.

Kjøkken m/spiseplass
Kjøkkenet er pent og trivelig, samt smart designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har lyse, glatte fronter og fliser over laminert benkeplate med nedfelt vaskekum. Av hvitevarer/utstyr innehar kjøkkenet integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har fliser på gulv, gulvvarme og downlights belysning. I tillegg er det spiseplass ved vinduet.

Stue m/ildsted
Tomannsboligen har en lys og tiltalende stue med spisedel. Stuen har laminat på gulv og downlights belysning, samt en koselig vedovn med glassdør for ekstra varme og hygge. Rommet har store vindusflater som gir godt med dagslys, samt utgang til en solrik terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et moderne og delikat baderom. Badet utstyrt med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights belysning, speilskap og heldekkende servant. Videre er det servantmøblement med høyglansfronter, veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin. Badet ble modernisert i 2009 i regi av tidligere eiere.

Soverom og garderobe
Tomannsboligen har et fint soverom med downlights belysning i tak, laminat på gulv og flott, tilhørende garderobeløsning. Boligen har for øvrig ekstra lagringsmuligheter i bl.a. felles krypkjeller med kald lagerplass.

Utstyr

Tilknyttet fibernett med tv/internett.

Oppvarming – Teknisk

Det er gulvvarme på kjøkken og på bad, samt vedovn i stuen. Nyere 100 liters varmtvannsbereder er plassert i kjeller. Her er det også montert stoppekran. Videre er det utebelysning og sikringsskap med automatsikringer. Boligen er tilknyttet fibernett med tv/internett.

Boligen er ifølge tidligere eier tilleggsisolert og kledd om i senere tid. Vinduer, balkongdør og hovedinngangsdør er skiftet ut i 2009 og 2011 ifølge tidligere eier . Inne i boligen er røropplegg skiftet ut av ifølge tidligere eier og det elektriske anlegget er modernisert av tidligere eier. Nåværende eier har ikke kjennskap til når sikringsskapet er modernisert. I tillegg er det lagt inn nye røykrør inne i teglsteinspipen ifølge tidligere eier .

Parkering / Garasje

Det er biloppstillingsplasser på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen ligger i solrikt, skrånet terreng og er pent opparbeidet med hekk, plen og diverse beplantning. Det går privat grusvei opp til grusbelagt gårdsplass. Fra stuen er det utgang til terrasse. I tillegg er det bygget en romslig uteplass i trekonstruksjon på nedsiden av boligen. Uteplassen er felles for de to eierseksjonene.

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven – ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren ifølge. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.

Servitutter i grunn:
Dagboksnr.:1089
BESTEMMELSE OM GJERDE
Overført fra: 0713 / 78 / 25 / /
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboksnr.: 2111
BESTEMMELSE OM VEG
Rettighetshaver: 0713 / 78 / 100 / /
Rettighetshaver: 0713 / 78 / 101 / /
Overført fra: 0713 / 78 / 25 / /
Delt vedlikeholdsplikt
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Vann er privat (vannet er fra vannverk som er felles eie for området ikke brønn) og avløp er offentlig ifølge Sande kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger godkjente byggetegning fra Sande kommune stemplet i 1978. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

Planopplysninger:
Reguleringsplan Pl.24 – Tuft.

Formål:
Bolig.

Vedtaksdato:
30.11.1983

Område rundt Tuft har høy sannsynlighet for forhøyde radonkonsetrasjoner.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Faste, løpende kostnader

Eiere har hatt et strømforbruk på, ca. kr 6 000,- pr. år.

Kommunale avgifter Kr. 2 415 pr. år
Kommunale gebyrer avløp for 2014 inkl. mva forutsatt en boenhet i gebyrgruppe opp til 70 kvm.

Årlig kostnad til Tuft og Omegn Vannforsyning Sa for privat vann på ca. kr 2 500,- pr. år.

Forsikring i Jernbanes Forsikring

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 379,-. Antall terminer 2. Fellesløsning m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
– Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.
– Eiendomsskatt kr. 2 412,- per år.
– Nåværende eier har en avtale med en lokal bonde om måking av privat vei for kr 750 pr. år.
– Nåværende eier/seksjon 1 betaler ca. kr 1 700,- pr. år for felles bygningsforsikringen. Bygningsforsikringen er felles med seksjon 2 som betaler sin andel selv.

Endringer/etablering av lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres/etableres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer/etablering av fellesutgifter.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin seksjon med hensyn til utleie, enten hele eller deler av seksjonen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.
__________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

1 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
47 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
57 699,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 047 699,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 713
Gårdsnr: 78
Bruksnr: 25
Seksjonsnr: 1

Rapporter annonse

FINN-kode: 58148577

Sist endret: 12. nov 2016 02:34

Referanse: 83150090

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.