Solgt: 2 750 000,-

SOLGT Åssiden/Drammen- Halvdel av tomannsbolig over 1 plan med tilgang til loft og kjeller. Boligen har idyllisk felles hage, terrasse med sol fra morgen til kveld og flott utsikt. Parkering på felles gårdsplass. 3 soverom. Sentral og tilbaketrukket beliggenhet

Halvdel av tomansbolig 3 Bedroom 1 Bathroom 73 ft2

Åssiden/Drammen- Halvdel av tomannsbolig over 1 plan med tilgang til loft og kjeller. Boligen har idyllisk felles hage, terrasse med sol fra morgen til kveld og flott utsikt. Parkering på felles gårdsplass. 3 soverom. Sentral og tilbaketrukket beliggenhet

Contact An Agent

Åssiden/Drammen- Halvdel av tomannsbolig over 1 plan med tilgang til loft og kjeller. Boligen har idyllisk felles hage, terrasse med sol fra morgen til kveld og flott utsikt. Parkering på felles gårdsplass. 3 soverom. Sentral og tilbaketrukket beliggenhet!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=121178980

 

Store Landfall Øvre 84, 3025 Drammen

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3
Primærrom
73 m²
Bruksareal
73 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1957
Energimerking
G – oransje
Rom
4
Tomteareal
1026 m² (eiet)
Bruttoareal
78 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Formuesverdi
546 185,-

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Fellesvaskeri
 • Bredbåndstilknytning

Felleskostnader inkluderer

Felles bygningsforsikring

Omkostninger

2 840 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
68 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
83 899,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 923 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 116
Bruksnr: 603
Seksjonsnr: 2

Presentasjon Store Landfall Øvre 84

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Store Landfall øvre 84 er en trivelig halvpart av horisontaldelt tomannsbolig over 1 plan i øverste etasje. I tillegg har man tilgang til loft og kjeller. Boligen ligger i et hyggelig nabolag med gangavstand til skoler og buss, og kun 10 minutters gange fra elveparken med sine herlige rekreasjonsområder. Det er parkeringsmuligheter for bil på felles gårdsplass.

Boligen har fine omgivelser med en pent opparbeidet fellestomt som innehar plen, hekk, gjerde og prydbusker. Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca. 12,5 kvm med gode solforhold og flott utsikt, og det er uteplass på bakkeplan. Innvendig fremstår boligen som trivelig med et lyst fargevalg og en arealeffektiv planløsning.

Stuen er hyggelig og har god plass for spisebord. Det koselige kjøkkenet ligger i et eget rom og har noen hvitevarer. Badet har gulvvarme og dusjkabinett. Videre er det tre soverom, der ett befinner seg på loftet som også er velfungerende som loftstue, alt etter hvilket behov man har. Det er for øvrig lagringsplass i fellesareal på loftet og i to egne kjellerboder. Det er også felles vaskerom i kjeller.

HØYDEPUNKTER
– Lys og trivelig halvpart over 1 plan.
– Tilgang til loft og kjeller.
– Parkeringsmuligheter på felles tomt.
– Terrasse med plass for møblement.
– Gode solforhold og flott utsikt.
– Entré med knaggrekke til yttertøy.
– Kjøkken med spiseplass og hvitevarer.
– Hyggelig stue med plass for spisebord.
– Flislagt bad med gulvvarme og dusj.
– Vaskekjeller med opplegg for vaskemaskin.
– To soverom på hovedplan, ett med skyvedørsgarderobe.
– Eget Loftsrom som kan benyttes som stue/soverom.
– Lagring i fellesareal på loft og 2 egne kjellerboder.
– Fellesvaskeri i kjeller.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. En liten sykkeltur unna ligger populære Drammen Skisenter med spennende aktiviteter både sommer og vinter. Ved siden av finner du trolske Kjøsterudjuvet, en flott utfordring for store og små.

På Åssiden er det flere fotballbaner, håndballbane og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har et sportslig tilbud til alle. Ellers anbefales det å legge turen innover i marka eller til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi XL på Ligosenteret eller Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger apotek, dyrlege og treningssenter kun fem minutters gange fra boligen, og det er kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Tunveien som ligger ca. 175 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Gulskogen, 7 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg, 39 min til Oslo S og en drøy time til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Åssiden videregående skole er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram. Universitetet i Sørøst-Norge ligger på Papirbredden i Drammen sentrum.

Bygninger

Halvdel av horisontaldelt tomannsbolig over 1 plan. Rom på loftet tilhører denne seksjonen. Lagring i fellesareal på loft. 2 kjellerboder. Felles vaskerom i kjeller.

Byggemåte

Grunnmasser av fjell, stein og jord. Støpt betongdekke under terreng. Kjellervegger i leca (pusset). Bindingsverksvegger i tre. Liggende kledning som er ferdig malt. Ulike alder på vinduer ( enkelte fra 2009, mens det generelt er vinduer fra 1978). Utvendig tekket balkong på 12,5 kvm. Tak er bygget opp med rupanel undertak, sløyfer, lekter og dobbekrum betongstein ( Renovert i 2008 ).

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

2.Etasje
Bta.: 70 kvm.
Bra.: 66 kvm.
P-rom: 66 kvm.
P-rom inneholder: Bad: 4,3 kvm. Kjøkken: 7,6 kvm. Stue: 28,6 kvm. Fordelergang: 4,8 kvm. Soverom 1: 11 kvm. Soverom 2: 6,3 kvm.

Loft
Bta.: 8 kvm.
Bra.: 7 kvm.
P-rom: 7 kvm.
P-rom inneholder: Soverom/Loftstue.

Annet

Lagring i fellesareal på loft , 2 egne kjellerboder og felles vaskerom i kjeller.

Standard

Entré
Boligen har et hyggelig felles inngangsparti med trapp opp til entré. Entreen har laminat med flismønster på gulv, og en knaggrekke for å henge fra seg yttertøy. Fra entreen er det inngang til hovedplan.

Kjøkken
Det koselige kjøkkenet ligger i et eget rom og har plass for et lite frokostbord ved vinduet. Innredningen har hvite profilerte fronter, vitrineskap og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er fliser over benk. Videre er det hvitevarer i from av Zanussi stekeovn med induksjonstopp, Electrolux kjøleskap, og AEG avtrekksvifte over kokesonen.

Stue
Tomannsboligen har en trivelig stue. Gode vindusflater slipper dagslyset inn i rommet gir flott utsikt, og det er utgang til terrasse med samme fine utsikt. Rommets størrelse gir god plass for både sofaløsning og spisebord, og ved stuens spisedel er det en praktisk skyvedør inn til kjøkkenet. En koselig peisovn kan gi lun varme på kalde dager, men det anbefales oppgradering av pipe før bruk. På loftet kan et soverom benyttes som en ekstra stue.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad med vindu. Rommet har mørke fliser på gulv, gulvvarme og hvite fliser på veggene. Servantinnredningen har underskap, matchende overskap og speil med belysning. Videre er det et gulvmontert toalett og et dusjkabinett. Det er vaskerom i kjelleren med vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Tomannsboligen har to behagelige soverom i andre etasje, og et soverom på loft. Rommene i andre etasje har hvitmalt panel på veggene, og hovedsoverommet har en skyvedørsgarderobe. Det tredje soverommet kan vært på loftsrom.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, gulvvarme på bad og peisovn i stue. Det anbefales oppgradering av pipe før bruk av peis. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre er det en varmtvannsbereder på ca. 200 liter, samt fiber og tv-signaler fra Altibox.

Parkering

Det er biloppstillingsplass på felles gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en fin beliggenhet med en stor og pen felles tomt som er opparbeidet med asfalterte og grusbelagte internveier, og flott hage. Fra stuen er det utgang til en usjenert terrasse på ca. 12,5 kvm med flott utsikt og gode solforhold. Terrassen har plass for spisegruppe og grill, noe som gjør det mulig å nyte gode måltider på terrassen.

På bakkeplan er det en hellelagt uteplass med plass for sittegruppe. Felleshagen er et kjærkomment element for barnefamilier, og er opparbeidet med hekk, frukttrær, trær og markterrasse. En hengekøye i hagen gir deilig ro på fine sommerdager. Hagen er inngjerdet og byr på boltreplass sommer som vinter.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 1656
Bestemmelse om bebyggelse
01.08.1956
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Bestemmelse om gjerde
Div. ledninger
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0602-116/603
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 1657
Bestemmelse om vannledn.
01.08.1956
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0602-116/603
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 18329
Erklæring/avtale
02.11.2000
Denne seksjon har tilleggsdel – bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Det er utstedet ferdigattest for bruksendring av kjellerrom.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 546 185,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 747 793,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMUNNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal, 1 019 m.
Arealbruk, Boligbebyggelse,Nåværende.
Delareal, 8 m.
Arealbruk, Grønnstruktur,Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER
Id: 381.
Navn: Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Planlegging igangsatt.
Lovmerknad: PBL 2008.

REGULERINGSPLANER
Id: 16/4.
Navn: REGULERING AV ET AREAL NORD FOR STORE LANDFALL.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 28.03.1957.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B_MELDING.PDF.
Delarealer:
Delareal, 42 m.
Formål, Offentlig friområde.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Eier opplyser om at det ikke foreligger noen form for vedtekter til sameiet, men det enighet om absolutt ro på søndager. Fester varsles to uker på forhånd.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 7 500 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr. 2 331,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Felles bygningsforsikring i DnB forsikring som er inkludert i felleskostandene.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 669,-. Fellesløsning.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Det foreligger ikke byggetegninger fra loftet. Seksjoneringsbegjæringen har definert rom på loftet som TV-rom. Takstmannen har definert dette som soverom,. Siden det ikke foreligger byggetegninger fra loftet er det ikke mulig å kontrollere hva rom på loftet er godkjent som. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Store Landfall Øvre 84, 3025 Drammen

Kart

I nærheten

Buss

0.2 km

Jernbane

2.7 km

Skole

0.6 km

Dagligvare

0.3 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 41 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 121178980

Sist endret: 17. sep 2018 10:03

Referanse: 83180156

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.