Solgt: 2 490 000,-

Skotselv/Øvre Eiker – Innholdsrik enebolig over 2 plan + kjeller med garasje. Boligen har markterrasse med basseng, romslig stue og 4 soverom/gjesterom. Sentral beliggenhet med kort vei til skole, elven og marka med tursti!

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 126 ft2

Skotselv/Øvre Eiker - Innholdsrik enebolig over 2 plan + kjeller med garasje. Boligen har markterrasse med basseng, romslig stue og 4 soverom/gjesterom. Sentral beliggenhet med kort vei til skole, elven og marka med tursti!

Contact An Agent

Skotselv/Øvre Eiker – Innholdsrik enebolig over 2 plan + kjeller med garasje. Boligen har markterrasse med basseng, romslig stue og 4 soverom/gjesterom. Sentral beliggenhet med kort vei til skole, elven og marka med tursti!

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=126338362

 

Verksveien 80, 3330 Skotselv

Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
126 m²
Bruksareal
152 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1930
Energimerking
G – gul
Rom
5
Tomteareal
552 m² (eiet)
Bruttoareal
166 m²
Formuesverdi
547 776,-

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 250,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
77 399,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 567 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 624
Gårdsnr: 186
Bruksnr: 24

Presentasjon Verksveien 80

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Verksveien 80 er en trivelig enebolig over tre plan med en rolig beliggenhet i sentrum av Skotselv. Rett over veien ligger den flotte Düvelgården som frister med badeplass, uteaktiviteter og en rekke årlige arrangementer. Boligen har en deilig markterrasse av meget god størrelse med badebasseng og gode solforhold store deler av dagen. Det er parkering i garasje og på gruset gårdsplass.

Boligen er av eldre opprinnelse og det er utført en rekke utbedringer de senere år. Det kan blant annet nevnes drenering fra 2015 og nylagt hovedstrøm, kloakk og vann inn til huset. Deler av boligen er isolert på nytt, noe utvendig kledning er byttet og det er satt inn ny inngangsdør. Uteområdene er oppgradert og det er installert ny varmepumpe.

Innvendig fremstår boligen med lyse farger og en god planløsning. Kjøkken, stue og spisestue har god kontakt med hverandre, og stuen har koselig peisovn av nyere dato. Kjøkkenet er pent med delvis integrerte hvitevarer. Boligen har bad med opplegg for vaskemaskin og separat toalettrom i andre etasje. Det er tre gode soverom, ett med garderobeskap og ett med garderoberom + ett gjesterom/kontor. Ellers er det godt med lagringskapasitet i kjelleren.

HØYDEPUNKTER
– Innholdsrik enebolig over 2 plan + kjeller med garasje.
– Parkering i garasje og gårdsplass.
– Deilig markterrasse med basseng.
– Sol fra midt på dagen til kveld.
– Entré med garderobemuligheter.
– Pent kjøkken med flislaminat.
– Delvis integrerte hvitevarer.
– Lys og trivelig stue, samt spisestue.
– Bad og separat toalettrom.
– Opplegg for vaskemaskin på bad.
– Tre soverom, ett med garderobeskap.
– Ett gjesterom/kontor.
– Garderoberom tilknyttet hovedsoverom.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et landlig boligområde ved Skotselv i Øvre Eiker kommune. Rett over veien ligger Düvelgården, en samling kulturhistoriske bygninger med deilig badeplass, sandvolleyball og bordtennis, samt koselige sittegrupper i idylliske omgivelser. Her arrangeres det en gang i måneden krokveld i tillegg til andre arrangementer som blant annet høst- og julemarked. På Pumpehuset, ca. 800 meter, er det om sommeren både konserter og quiz.

Området har nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Videre er det kort vei til lekeplass, lysløype, idrettshall og et lite alpinanlegg som drives på dugnad. Skotselv har et aktivt kultur- og idrettsliv, og ved skolen er det et flott kulturhus med bibliotek, samt kunstgressbane. Det tar ca. 15 minutter å kjøre til Furumo, med populær svømmehall og idrettsanlegg. På samme tid kommer du deg til Vikesundbakken, som har blitt et yndet mål for mosjonister av alle slag.

Eiendommen har også nærhet til deilige tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter, samt elva med gode fiskemuligheter. Det er turstier ved Lobbenåsen (ca. 2 km) og blåmerket tursti på Snaukollen.

På vinterstid er det lysløype ved skolen og fra Bakke kirke er det skiløyper inn til Myrespiten Skileik. Fra dette området har man tilgang til et rikt utvalg løyper til blant annet Holtefjell og Hoensvannet. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Motorhistorisk senter, Blåfarveverket og Nøstetangen museum anbefales et besøk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved nærbutikken Bunnpris Skotselv eller Kiwi Bråtabakken. Åmotsenteret og Åmot sentrum har Meny og en rekke andre butikker. I tillegg byr Hokksund sentrum og Eikersenteret på et solid utvalg av spesialforretninger, samt Vinmonopolet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter en kort kjøretur unna.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Røgebergkrysset og ligger ca. 100 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Åmot, ca. 11 min til Hokksund og ca. 25 min til Drammen.

Eiendommen har kort vei til Skotselv barneskole og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over 2 plan + kjeller med garasje.

Byggemåte

Grunnmasser av fjell, stein og jord. Saltak-konstruksjon. Dobbelkrum betongstein. Yttervegger er oppført i trekonstruksjoner. Yttervegger er isolert etter tidligere krav og standard.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakst rapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

1.Etasje:
Bta.: 78 kvm.
Bra.: 72 kvm.
P-rom: 72 kvm.
P-rom inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang/entre.

2.Etasje:
Bta.: 70 kvm.
Bra.: 65 kvm.
P-rom: 54 kvm.
P-rom inneholder: Kontor, entre, fordelergang, wc, 3 soverom.
S-rom: 11 kvm.
S-rom inneholder: 4 boder.

Garasje:
Bra: 15 kvm.
Bta: 18 kvm.
S-rom: 15 kvm.
S-rom inneholder: Garasje.

Standard

Entré
Boligen har et trivelig, overbygget inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av eneboligen og har gode garderobemuligheter. Rommet er direkte tilknyttet badet og har utgang til markterrasse. Entreen er holdt i grått med innslag av hvitt og fondvegg i en tredje farge, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og pent, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte, hvite fronter, vinhylle og laminatbenkeplate med oppvaskkum og avrenningsrist. Over benk er det hvite fliser og vegghengt ventilator i stål. Det er integrert platetopp og stekeovn med pyrolyse fra Samsung, opplegg for oppvaskmaskin og god pass til kjøleskap. Kjøkkenet har downlights og flislaminat i mørkt grått som matcher den ene veggen.

Stue
Eneboligen har en koselig stue i første etasje med stor åpning inn til spisestuen. Stuene har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Gode vindusflater skaper en lys og trivelig atmosfære og en ny, moderne peisovn sørger for ekstra varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad med opplegg for vaskemaskin og et separat toalettrom. Badet i første etasje har gulv- og veggfliser, gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte, downlights og vegghengt toalett. Det er dusjkabinett og innredning med hvite, glatte fronter. Innredningen består av skap under heldekkende servant, veggskap og speil med belysning. Toalettrommet i andre etasje har flislagte flater, toalett og innredning med glatte skapfronter, heldekkende servant og speil.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom, ett med garderobeskap. I tillegg har hovedsoverommet innredet garderoberom og er tilknyttet ekstra bod som også kan innredes med garderobeløsninger. For ekstra plass er det et innredet rom som i dag brukes som kontor. Boligen har for øvrig god lagringsplass i kjeller.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med NextGenTel. Parabol fra Canal Digital.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med stedvis plasserte panelovner og ny varmepumpe fra 2016, supplert med vedfyring i stue. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad, og for øvrig naturlig ventilasjon. Sikringsskapet har automatsikring og det er varmtvannsbereder på 200 liter. Det er montert ny grunnvannspumpe i kjeller. Boligen har opplegg for fiber fra NextGenTel.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje og på gårdsplass. Garasjen har behov for vedlikehold. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en inngjerdet hage med plenareal, diverse beplantning og stor skråning med naturtomt. Mot vei er det anlagt vintergrønn hekk og gårdsplassen er gruset. Fra entreen er det utgang til en stor og deilig markterrasse på hele 45 kvm med gode solforhold fra midt på dagen til solnedgang. Terrassen har dekke av impregnert terrassebord og rekkverk i tre, samt et stort badebasseng som er til glede for både store og små på varme sommerdager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 902756.
Opprettelse av matrikkelenheten.
EIENDOMMEN ER OPPRETTET FØR 1930.

Dagboknr.: 7926.
Målebrev.
09.09.1996.

Dagboknr.: 6435.
Grensejustering.
21.06.2002.
VEDR. DENNE EIENDOM OG GNR. 2062/1.

Dagboknr.: 6435.
Målebrev.
21.06.2002.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 547 776,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 752 884,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – sentrumsformål.
Reguleringsplan: Reguleringsplan for Bygdegata strekning 1, Skotselv, stf. 21.09.2005.
Formål med reguleringen: Boligformål.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 16705 kwh.

Kommunale gebyrer for inneværende år, kr 7370,- inkl. fastledd og mva. Boligen har vannmåler.

Nåværende eier har bygningsforsikring i er Gjensidige. Polisenr : 78425536.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger fra kommunen. Byggetegningene foreligger ikke ifølge kommunen. Det går da ikke å kontrollere hvilke rom som er godkjent til varig opphold.

Megler har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Verksveien 80, 3330 Skotselv

Kart

I nærheten

Buss

0.1 km

Skole

0.7 km

Dagligvare

0.6 km

Kjøpesenter

8.3 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 36 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 126338362

Sist endret: 1. sep 2018 01:03

Referanse: 83180262

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.