8 av 8 Solgt!

Sande/Skoger/Nær Drammen 8 av 8 solgt – Moderne rekkehus – 150 m2 – 5 sov – Stor hage – Carport – Sol – Familievennlig!

Rekkehus 5 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 150 ft2

Sande/Skoger/Nær Drammen 8 av 8 solgt - Moderne rekkehus - 150 m2 - 5 sov - Stor hage - Carport - Sol - Familievennlig!

Contact An Agent

Sande/Skoger/Nær Drammen 8 av 8 solgt – Moderne rekkehus – 150 m2 – 5 sov – Stor hage – Carport – Sol – Familievennlig!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=136409987&_=44228%2C7534482755

 

 

 

Røllesveien 7-21, 3074 Sande i Vestfold

Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)

Ferdigstillelse

Trinn 1: Estimert byggestart er april 2020 og estimert ferdigstillelse er mai 2021. Trinn 2: Estimert byggestart er mai 2021 og estimert ferdigstillelse er november 2021.

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / John Granly Steen

Selger/Utbygger

Rølles AS v. Øystein Lauritzen

Betegnelse

Gnr. 392 Bnr. 28 i Holmestrand kommune

Byggeår

2021

Presentasjon Rølleshagen

Trinn 1 selges først. Trinn 1 er bestående av:
– Røllesveien 15/Hus 5.
– Røllesveien 17/Hus 6.
– Røllesveien 19/Hus 7.
– Røllesveien 21/Hus 8.

Trinn 2 selges etter Trinn 1 er solgt. Trinn 2 er bestående av:
– Røllesveien 7/Hus 1.
– Røllesveien 9/Hus 2.
– Røllesveien 11/Hus 3.
– Røllesveien 13/Hus 4.

Rølleshagen – moderne og klassisk
Om eiendommen
Rølleshagen/Røllesveien 7-21 er 8 prosjekterte familievennlige, moderne og romslige rekkehus på 150 m2 med fem soverom. Dette er et spennende boligkonsept hvor du bor med høy standard og moderne komfort. Rekkehusene bygges i den gamle frukthagen til Rølleshaugen gård og en stor del av eiendommen er avsatt til grøntarealer. Frukt- og bærhage er en del av eiendommen. Alle boligene har egen hageparsell med mulighet for egenproduksjon av frukt og grønnsaker, uteplass og stor veranda med herlig utsikt. Eiendommen har gode solforhold og kveldssol. Idyllisk kulturlandskap og turterreng møter deg rett utenfor døren.

Alle enhetene har to parkeringsplasser, hvorav én under tak. Stuen er lys og romslig og med store vinduer mot Østbygda-dalen. Boligene har åpen kjøkkenløsning med god plass og eksklusiv innredning i matt sort og eik fra Kraus Design, Siemens integrerte hvitevarer og induksjonstopp. Leilighetene har også to flotte bad, vaskerom og fem soverom.

Høydepunkter
– Flotte rekkehus med høy standard inne og ute.
– Parkering for to biler hvorav én under tak.
– Veranda og egen uteplass.
– Flott utsikt over Østbygda-dalen.
– Store utearealer med felles lekeplass.
– Hageamfi i naturstein.
– Gode solforhold.
– Entré med skyvedørsgarderobe.
– Kvalitetskjøkken fra Kraus Design / integrerte hvitevarer fra Siemens.
– Stor, lys stue med vedovn og utgang til veranda.
– To moderne bad og ett vaskerom.
– Fem soverom, hvorav ett master med egen utgang.
– Underetasje som egner seg godt for tenåringer eller som gjesterom.
– Gangavstand til barneskole og barnehage.
– Turterreng rett utenfor døren.

Fordeler med ny bolig
– Boligen er i forskriftsmessig stand med flere års garanti.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklart uten behov for oppussing.
– Ikke behov for oppgraderinger på mange år.
– Lavere kjøpsomkostninger.
– Helt nytt hjem der ingen har bodd før deg.

Beliggenhet

Boligene ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Rølleshaugen i Sande kommune, rett ved Ekeberg boligfelt, og omkranset av vakkert kulturlandskap.

Sande har et godt idretts- og aktivitetstilbud og det er kort avstand til flere idrettsanlegg og ballbaner. Nordre Sande IL holder til på Klevjerhagen rundt 3 min med bil fra boligen, og har ski, bandy, volleyball, fotball og allidrett på timeplanen. Ønsker du å spille golf er det kort vei til Sande Golfklubb og Drammen Golfbane.

For deg som er glad i natur og friluftsliv kan Røysjømarka og Montebello Arena kan friste med oppkjørte skiløyper vinterstid og tøffe sykkelstier på sommeren. Det er flere badeplasser i nærheten som Nordre Jarlsberg brygge, Kverntangen, Bekkestranda og Kaldmovannet. Røysjø har godt fiske både sommer og vinter.

Det er kort vei til Drammen sentrum med varierte service-tilbud; butikker, gode restauranter og flere kulturtilbud. Drammensbadet er et av Norges største badeanlegg. Sande har en av lang kystlinje og nydelig kyststi fra bl.a. Sande sentrum til Holmestrand. Her har man flott utsikt over Oslofjorden.

Naboeiendommen som dette prosjektet grenser til er en næringseiendom som bedriver mekanisk industri.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Sandesenteret, som ligger ca. 5 min unna med bil. Her er det også apotek og lokalt marked hver fredag med kortreist mat. Ønsker du et større utvalg er det kort vei til Sande sentrum, eller Drammen med Strømsø Senter, Gulskogen senter og CC Drammen.

Fra Rølleshagen er det kort gangavstand til bussholdeplasser på Gamle Sørlandske og Lærumveien, og det er enkel adkomst til E18. Både Sande og Drammen har togstasjon med pendlerparkering. Med bil tar det ca.7 min til Sande, 11 min til Drammen, 19 min til Holmestrand, 37 min til Oslo S, 50 min til Torp Sandefjord Flyplass og 67 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Kjeldås barneskole og barnehage, og skolebuss til Sande ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud ligger på Papirbredden i Drammen sentrum.

Bygninger

Rølleshagen består av totalt 2 nye rekkehus med 4 enheter i hver bygning. Tilsammen 8 hus. Hvert rekkehus har 3 plan med 1 veranda og privat hage. 2 parkeringsplasser, hvorav èn under tak. Vi legger nå ut byggetrinn 1 for salg.

Byggemåte

For underetasjen plate på mark, mur på tre sider og vegg med vindu og dør har vanlig reisverkskonstruksjon og grunnmur utvendig pusset hvit.

For 1. og 2. etasje, reisverk, utvendig liggende panel, saltak med takstein.

For nærmere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 168 kvm – 186 kvm

Hus 1, 4, 5 og 8:
BTA: 168 kvm
BRA: 152 kvm
P-rom: 150 kvm
Veranda: 14,7 kvm

P-rom inneholder:
U. etg: 2 soverom, bad, vaskerom og gang/trapp.
1. etasje: Stue/kjøkken, trapp og gang.
2. etasje: 3 Soverom/loftstue, bad og trapp/gang.

S-rom inneholder:
U etg: Teknisk rom.

Hus 2, 3, 6 og 7:
BTA: 168 kvm
BRA: 152 kvm
P-rom: 150 kvm
Veranda: 14,1 kvm

P-rom inneholder:
U. etg: 2 soverom, bad, vaskerom og gang/trapp.
1. etasje: Stue/kjøkken, trapp og gang.
2. etasje: 3 Soverom/loftstue, bad og trapp/gang.

S-rom inneholder:
U etg: Teknisk rom.

Standard

Entré
Hvert rekkehus oppføres med et overbygget inngangsparti. Innenfor ytterdøren er det en romslig entré med skyvedørsgarderobe.

Kjøkken
Boligene har åpen kjøkkenløsning. Det romslige kjøkkenet har en eksklusiv, moderne stil med kvalitetsmaterialer og smarte løsninger. Innredningen er fra Kraus Design. De romslige skapene er takhøye med sorte, matte fronter og overskapene er utført i lekker, lys eik. Benkeplatene er sorte med underlimt oppvaskkum. Kjøkkenet har hvitevarer fra Siemens og inkluderer 90 cm platetopp med induksjon, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin, og kjøl/frys. Vinduet over kjøkkenbenken gir gjennomlys til stuen og de store vinduene ut mot verandaen.

Stue
Stuen har store sprossevinduer, verandadør ut til verandaen og gjennomlys. De store vindusflatene gir utsikt til skog og åker og vil sørge for en avslappet stemning i rommet. Det vil være gjennomgående enstavs eikeparkett fra i hele stua og kjøkkenet. Stuen er stor nok for både sofagruppe og spisestue, og vedovn som gir ekstra hygge i den kalde årstiden.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad og et vaskerom. Badet i underetasjen har store, koksgrå fliser i matt finish på to vegger, noe som vil gi rommet en luksuriøs spa-følelse. Gulv og øvrige vegger har store, sandfargede fliser. Det er varmekabler i gulvet. Dusjhjørne har glassvegger og regnfallsdusj. Badet har et romslig servantskap i eikefiner og to toppmonterte bolleservanter samt speil. Toalettet er veggmontert.

Badet i andre etasje har samme stiluttrykk som hovedbadet, med varmekabler, store sandfargede / koksgrå fliser med matt overflate. Toalettet er veggmontert, et dusjhjørne med glassvegger, speil og toppmontert servant med servantskap i eikefiner.

Vaskerommet blir etablert i tilknytning til badet i underetasjen og rommene vil være delt med en praktisk skyvedør i sort. Rommet vil få store, sorte og lyse fliser, og det vil være varmekabler i gulvet.

Soverom og garderobe
Alle boligene har fem soverom, alle med god størrelse og enstavs eikeparkett på gulvet. Hovedsoverommet i underetasjen er på 15 m2 og har egen utgang til hagen. Boligen har gode løsninger for lagring med skyvedørsgarderobe i entréen, og sportsbod på 5 m2 i carport.

Utstyr

Det blir lagt klart til oppkobling for TV og internett. Kjøper må selv bestille abonnement/oppkobling.

Oppvarming – Teknisk

Boligene er oppvarmet med elektriske panelovner og varmekabler på vaskerom, entré og begge bad. I tillegg blir det montert en vedovn i stuen. For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom. Ventilasjonen blir balansert og sikringsskapet vil ha automatsikringer.

Parkering / Garasje

Det vil være to parkeringsplasser per bolig. 1 parkeringsplass under tak og 1 utvendig biloppstillingsplass. Det blir også gjesteparkering på fellesareal. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Kjør E18 sørover fra Drammen eller nordover fra Sande. Ta av til Nordre Sande og fortsett på Gamle Sørlandske i ca. 2 km. Ta til venstre ved Tuft og kjør Lærumveien og ta av til høyre på Røllesveien. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon. På visningsdagen vil det skiltes med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligene ligger i skrånende terreng mot sørøst med flotte solforhold, samt nydelig utsikt over Østbygda-dalen og det vakre kulturlandskapet i Sande. Dette var tidligere frukthagen til Rølleshaugen gård og denne hagen videreføres ved at noe av utearealet beplantes med frukttrær.

Fra stuen i første etasje er det utgang til en solrik veranda på 12 kvm, med boligens beste utsikt. Her kan man nyte late sommerdager i landlige omgivelser. Husene får også en privat hage foran inngangspartiet og en overbygget uteplass med utgang fra underetasjen.

Fellesområder vil være tilrettelagt for ulike aktiviteter og sosialt samvær. Rundt rekkehusene blir det romslige plenarealer, en lekeplass og et amfi i naturstein. Her kan de voksne slå av en prat mens ungene rutsjer ned sklia. Internveier og parkeringsplasser asfaltertes, og det vil være skjult avfallsanlegg.

Tomten opparbeides i henhold til situasjonskart og leveransebeskrivelse.
– Skjult avfallsanlegg.
– Deler av tomten beplantes med noe frukttrær.
– Parkeringsområde og internvei leveres med asfalt.
– Inngangsparti i front leveres med ferdigplen.
– Uteområder på tomt som ligger på samme høydenivå som 1. etg. blir opparbeidet med ferdigplen.
– Amfi i naturstein.
– Lekeplass med huskestativ, sandkasser og sittebenker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Kommunal vei, offentlig vann og avløp. Det blir private stikkledninger ut til offentlig nett. Alle tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesum. Hver seksjonseier vil være solidarisk ansvarlig for vedlikehold av fellesledninger og vei/gangvei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Området er detaljregulert, reguleringsplanen ble vedtatt i Sande kommunestyre 06.12.06. For ytterligere informasjon se vedlegg i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg. Eiendommene er under seksjonering og seksjonsnummer og seksjoneringsbegjæring blir fremvist så raskt seksjoneringen foreligger. Utleie og dyrehold vil være tillatt.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene vil i sin helhet kunne leies ut til boligformål.

Planlagt overtagelse

Trinn 1: Estimert byggestart er april 2020 og estimert ferdigstillelse er mai 2021.
Trinn 2: Estimert byggestart er mai 2021 og estimert ferdigstillelse er november 2021.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Felleskostnader inkluderer

Strøm fellesarealer, renovasjon, snømåking, strøing, gressklipping, forretningsfører, bygningsforsikring, vedlikeholdsfond og renovasjon mv. Det tas forbehold om endelige fastsettelse av fellesutgiftene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3802
Gårdsnr: 392
Bruksnr: 28

Visning

Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Røllesveien 7-21, 3074 Sande i Vestfold

Kart

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om nabolagetUtforsk

Annonseinformasjon

FINN-kode 136409987
Sist endret 3. feb. 2021 18:11
Referanse 83189013

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.