Solgt: 3 450 000,-

Rådhushaven/Bragernes Sentrum – Moderne 2-roms selveierleilighet fra 2010 på 58 kvm med garasjeplass og trappefri heisadkomst. Varmtvann og oppvarming inkludert. Fransk balkong. Sentrumsnært, men rolig! Gangavstand til togstasjon og alle servicetilbud!

Leilighet 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 58 ft2

Rådhushaven/Bragernes Sentrum - Moderne 2-roms selveierleilighet fra 2010 på 58 kvm med garasjeplass og trappefri heisadkomst. Varmtvann og oppvarming inkludert. Fransk balkong. Sentrumsnært, men rolig! Gangavstand til togstasjon og alle servicetilbud!

Contact An Agent

Rådhushaven/Bragernes Sentrum – Moderne 2-roms selveierleilighet fra 2010 på 58 kvm med garasjeplass og trappefri heisadkomst. Varmtvann og oppvarming inkludert. Fransk balkong. Sentrumsnært, men rolig! Gangavstand til togstasjon og alle servicetilbud!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=120681295

 

 

Kirkegata 2, 3016 Drammen

Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
58 m²
Bruksareal
58 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Etasje
1
Byggeår
2010
Energimerking
D – mørkegrønn

Presentasjon Kirkegata 2

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Kirkegata 2 er tiltalende, lys 2-roms selveierleilighet på ca. 58 kvm i første etasje. Leiligheten ligger i pene Rådhushaven, kun et steinkast unna Drammen sentrum, offentlig transport og ikke minst gode turmuligheter. Sameiet har et pent opparbeidet uteområde for felles bruk, med beplantning, sittegrupper og gode solforhold på dagtid.

Boligen, som ble bygget i 2010, har en gjennomgående stil og oppleves i stor grad, fortsatt som ny. Leiligheten har egen garasjeplass og bod på ca. 5 kvm i kjeller, og det er heis til leilighetsplan. Vannbåren varme og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene, og det er radiator på soverom, i stue, kjøkken og gang. Dette gjør leiligheten varm om vinteren.

Leiligheten består av en innbydende entré med stor skyvedørsgarderobe og inngang til pent, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Videre har du en lys, stor stue med gode vindusflater og fransk balkong. Kjøkkenet, som ligger i åpen løsning til stuen, har integrerte hvitevarer og plass til spisegruppe. Fra stuen er det to separate innganger til et behagelig soverom med tilhørende garderobeskap.

HØYDEPUNKTER
– Tiltalende, lys 2-roms selveier fra 2010.
– Ligger i første etasje, heis i bygget.
– Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
– Lys entré med stor skyvedørsgarderobe.
– Pent kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Plass for spisegruppe tilknyttet kjøkken.
– Stor, lys stue med fransk balkong.
– Delikat, pent flislagt bad med dusjhjørne.
– Det er opplegg for vaskemaskin på bad.
– Behagelig soverom med garderobeskap.
– Lagringsplass i kjellerbod på ca. 5 kvm.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Vannbåren oppvarming med radiatorer.
– Varmtvann og oppvarming inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles sentral beliggenhet på Bragernes. Herifra er det kort gange til byens pulserende sentrum og uteliv, eller den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og badestrender. Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold av kafeer, restauranter, rockescene og et spennende kulturliv. En tur ii Drammen teater kan absolutt anbefales.

Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til «Sikksakken» bak sykehuset, ca. 300 meter unna, og ta deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter. På Spiralen går det lysløyper videre innover til tjern.

Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner. Fra boligen er det også gangavstand til Drammensbadet – Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Spar Torget Vest og Kiwi Øvre Storgate. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger sentrum med gågatene, Magasinet og Torget Vest i tøffelavstand. Nye CC Drammen er ferdigstilt i senere tid og byr på storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Albumsgate som ligger ca. 100 m fra boligen. Ellers stopper TIMEs Expressen utenfor Torget Vest, og det er kort gange til Drammen jernbanestasjon hvor også Flytoget har avgang.

Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Brakerøya stasjon, 5 min til Drammen stasjon, 5 min til Gulskogen, 32 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 1 t til Oslo lufthavn. Ønsker du å bruke bena er det ca. 13 min til Union Brygge, 3 min til Bragernes torg, 9 min til Strømsø torg og 18 min til Marienlyst, bare for å nevne noe.

Bygninger

Frittliggende boligbygg. Leiligheten befinner seg i 1.Etasje. En garasjeplass og en bod i garasjeanlegg.

Byggemåte

Stue, kjøkken, gang og soverom: 3 stavs parkett på gulv. Malt gips på vegg og tak. Listefritt i tak. Glatte innerdører. Glatte karmlister, eikelister på gulv. Bad: Vegg- og gulvflatene er belagt med flis. Malt gips i tak. Joti plastsluk.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

1.Etasje
Bta.: 61 kvm.
Bra.: 58 kvm.
P-rom: 58 kvm.
P-rom inneholder: Bad: 5,8 kvm. Kjøkken: 5,7 kvm. Stue: 28,8 kvm. Soverom: 8,5 kvm. Gang: 6 kvm.

Annet

Kjellerbod på ca. 5 kvm.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via trappeoppgang med heis. Herfra kommer du inn i en innbydende entré med parkettgulv, lysmalte veggflater og en stor skyvedørsgarderobe på ca. 3 meter. Her er det rikelig med plass til yttertøy, sko og annet utstyr.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og pent med åpen løsning til stuen. Innredningen er hvit med profilerte fronter og består av over- og underskap, med integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøle- og fryseskap er integrert i høyskap. Videre har kjøkkenet lysgrå benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i stål, induksjonstopp, og ventilator over. Det er praktisk belysning over benk, samt en smart, stilig stålplate bak kokesonen.

Stue
Leiligheten har en stor, tiltalende stue med trestavs parkettgulv og fransk balkong. Stuen oppleves som estetisk pen og lys med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Rommets størrelse og åpne løsning til kjøkkenet gjør stuen godt egnet som et sosialt treffsted for venner og familie. Praktisk callinganlegg med video er plassert på vegg tilknyttet gang.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et delikat, flislagt bad med behagelig gulvvarme og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Badet har pene, hvite fliser på gulv og tilhørende fliser på vegg. Innredningen er hvit med glatte fronter og består av servantskap med heldekkende servant, stort speil med overbelysning, gulvfestet toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et pent soverom med lyse veggflater, trestavs parkettgulv og to innganger fra stuen. Soverommet har tilhørende garderobeløsning med god oppbevaringsplass. Boligen har for øvrig god lagringsplass i kjellerbod på ca. 5 kvm.

Oppvarming – Teknisk
Boligen er oppvarmet med vannbåren varme tilkoblet radiatorer, supplert med varmekabler på bad. Det er mekanisk avtrekk fra bad med tilluft gjennom luftspalte i dør. Boligen har sikringsskap med automatsikringer. Videre har boligen dørcalling med video, samt tv- og internettsignaler levert av Get.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme tilkoblet radiatorer, supplert med varmekabler på bad. Det er mekanisk avtrekk fra bad med tilluft gjennom luftspalte i dør. Boligen har sikringsskap med automatsikringer. Videre har boligen dørcalling med video, samt tv- og internettsignaler levert av Get.

Parkering / Garasje

Det er parkering på egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller med elektrisk port og videoovervåkning. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Sameiet har en godt ivaretatt, pent opparbeidet uteplass til felles bruk for beboerne. Her kan du sommerstid sitte ute og nyte solen på formiddag og dagtid. Uteområdet har steinbelagte internveier, sittegrupper, samt pene trær og hyggelig beplantning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle selveierleiligheter.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 901945
Bestemmelse om bebyggelse
08.03.1875
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 990039
Bestemmelse om bebyggelse
13.03.1876
Byggeforbud på nærmere angitt avstand.
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 900036
Bestemmelse om bebyggelse
17.05.1897
Byggeforbud på nærmere angitt avstand.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 900217
Bestemmelse om gjerde
07.10.1918
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 1260
Erklæring/avtale
08.08.1941
Rettighetshaver: Drammen E-verk.
rett til å montere, ha stående og vedlikeholde en kabelkasse
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 37
Bestemmelse om gjerde
09.01.1952
ang. flytting
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 1365
Erklæring/avtale
19.09.1958
ang. fjerning av lagerbygg når bygningsmyndighetene
forlanger det.
Overført fra: 0602-114/816
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 429561
Best. om adkomstrett
29.05.2007
rettighetshaver:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:1499
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 429561
Best. om vann/kloakkledn.
29.05.2007
rettighetshaver:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:1499
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 429561
Erklæring/avtale
29.05.2007
rettighetshaver:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:1499
Rett til å benytte forholdsmessig del av avfallsrom
Rett til å benytte felles grøntareal
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter i eiendomsrett:
Dagboknr.: 429561
Best. om adkomstrett
29.05.2007
Rettighetshaver:Knr:0602 Gnr:114 Bnr:816 Snr:1-96.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest 18.05.2010 ifølge Drammmen kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 664 257,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 125 623,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal: 5 021 m.
Arealbruk: Kombinert bebyggelse og anleggsformål,Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER
Id: 503.52.
Navn: Kommunedelplan sentrum.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 30.05.2006.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/PLA052_Bestemmelser_20060530.pdf.

REGULERINGSPLANER
Id: 61/3.
Navn: REGULERINGSPLAN FOR RAADHUSHAVEN.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 22.06.2004.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B20040622_2.PDF.
Delarealer:
Delareal: 119 m.
Formål: Bevaring av bygninger.
Delareal: 4 955 m.
Formål: Boliger.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, kommuneplan, samt diverse dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 273,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Forretningsfører, renovasjon, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, a-konto fjernvarme, kabel-/TV grunnpakke, renhold av felles arealer og vedlikehold.

Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 2 745 kwh totalt de siste 12 månedene.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr. 5 083,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Tryg Forsikring med polisenr.: 6590257.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, internett, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen lån registrert for selskap.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Seksjoneringsbegjæring og reseksjonering ligger vedlagt i salgsoppgave.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 120681295

Sist endret: 21. jun 2018 03:09

Referanse: 83180178

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.