Solgt: 2 200 000,-

Øren – Lys, lun og særdeles trivelig 3-roms selveierleilighet på hjørnetomt, med flotte solforhold, vestvendt balkong, og parkering på felles tomt. Sogner til Øren barneskole. Felles hage. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld. Kort vei til togstasjon!

Seksjonert tomannsbolig 2 Bedroom 1 Bathroom 63 ft2

Øren - Lys, lun og særdeles trivelig 3-roms selveierleilighet på hjørnetomt, med flotte solforhold, vestvendt balkong, og parkering på felles tomt. Sogner til Øren barneskole. Felles hage. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld. Kort vei til togstasjon!

Contact An Agent

Øren – Lys, lun og særdeles trivelig 3-roms selveierleilighet på hjørnetomt, med flotte solforhold, vestvendt balkong, og parkering på felles tomt. Sogner til Øren barneskole. Felles hage. Ingen felleskostnader eller fellesgjeld. Kort vei til togstasjon!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=115628085

 

 

Olaf Bergers vei 34, 3022 Drammen

Prisantydning
2 360 000,-
Primærrom
63 m²
Bruksareal
63 m²
Soverom
2
Bruttoareal
67 m²
Rom
3
Etasje
2.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
266 m² (eiet)
Byggeår
1982
Energimerking
G – rød

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Olaf Bergers vei 34, 3022 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.2  km

tog

Jernbanestasjon

1.5  km

butikk

Dagligvare

0.3  km

grunnskole

Skole

0.4 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 26 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Presentasjon Olaf Bergers vei 34

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=MGTvXPtifMV

Olaf Bergers vei 34 er en lys, lun og koselig 3-roms selveierleilighet over ett plan. Leiligheten ligger i byggets andre etasje, med adkomst via felles vindfang og eget trapperom i første etasje. Her bor du i en rolig, enveiskjørt gate med kort gangavstand til barneskole og idrettsanlegg, samt få minutter fra et rikt servicetilbud på Gulskogen senter.

Varme sommerdager nyter du best i felles hage, eller privat på en overbygd, vestvendt balkong med meget gode solforhold. Balkongen har adkomst fra hovedsoverommet og byr, i tillegg til nevnte solforhold, på idyllisk utsyn. Det er tilgang til biloppstillingsplass på felles tomt.

Innvendig fremstår boligen med lyse, nøytrale fargevalg og moderne preg. Kjøkkeninnredningen ble skiftet i 2015, og i 2013 ble det montert nye Fjordglass-vinduer med tolags isolerglass. Kjøkkenet er tidsmessig og effektiv designet, og i den hjemmekoselige stuen er det god plass for spisebord. Videre har boligen dusjkabinett på badet, to pene soverom med garderobeskap på ett, samt ytterligere lagringsplass i garderobeskap i trappegang og på lagringshems.

HØYDEPUNKTER
– Særdeles trivelig 3-roms selveierleilighet.
– Felles hage.
– Tilgang til en biloppstillingsplass på felles tomt.
– Overbygd, vestvendt balkong.
– Meget solrik med utsyn til nærmiljø og natur.
– Nyere kjøkken fra 2015, komfyr medfølger.
– Lys, lun stue med god plass for spisebord.
– Effektivt baderom med dusjkabinett.
– To pene soverom, garderobeskap på ett.
– Garderobeskap i trapperom, lagringshems.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en rolig enveiskjørt vei, i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Øren i Drammen kommune. Det kort gangavstand til barnehage, barneskole og offentlig kommunikasjon, samt nærhet til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området rundt skole og idrettsanlegg står foran en spennende storsatsing, hvor det skal investeres i nytt skolebygg og kunstisbane, og en ny, flott flerbrukshall er nylig åpnet.

Idrettslaget Drammen Ballklubbs fine anlegg, med flombelysning og kunstgressbane, islegges vinterstid. Her finner du også en trivelig lekeplass og en plastisbane hvor man kan gå på skøyter sommerstid. Idrettsklubben tilbyr også langrenn, bandy og allidrett, samt IFO – idrettsfritidsordning etter skoletid.

Ellers er det gangavstand til Drammenselven og Musøya med deilige grøntområder, lekeplass og motorbåtforening. Prøv gjerne fiskelykken ved det ærverdige vippespennet til gamle Landfalløybrua. Fra Musøya kan du følge promenaden oppover langs elven, eller Landfalløyas koselige bebyggelse nedover mot sentrum.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gulskogen gård anbefales. Parkanlegget regnes som noe av det best bevarte av gamle hager i Norge og er et populært turområde for store og små. Legg også gjerne søndagsturen til Hamborgstrømskogen, Bragernesåsen, Åspaviljongen eller Spiralen, der du kan nyte en vidstrakt utsikt over byen, elven og fjorden.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Joker Øren, Rema 1000 og Kiwi Landfalløya. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til Gulskogen med sine 120 spennende butikker og kafeer. Det er også kort vei til Torget vest og gågatene i sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Olaf Bergers vei og ligger ca. 210 m fra boligen. I Rosenkrantzgata passerer lokalbussen hvert 10. minutt og TIMEkspressen som går til Oslo eller Kongsberg/Notodden. Det er for øvrig kort vei til jernbanestasjon på Gulskogen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Gulskogen, 4 min til Drammen sentrum, 14 min til Liertoppen, 29 min til Kongsberg, 35 min til Oslo S og 65 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Øren barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til både Børresen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud ligger på Papirbredden. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Seksjonert tomannsbolig. Eiendomsmegler har valgt å benytte betegnelsen 3-roms selveierleilighet for å definere objektet.

Byggemåte

Antatt byggeår er ca. 1982. Vedlagt i salgsoppgaven ligger byggetegninger for tilbygg/ombygging fra 1982 tilsendt av Drammen kommune. Seksjonering som ligger vedlagt i salgsoppgaven er fra 1989. Opprinnelig byggeår på originalt hus er antatt å være fra 1880. Siden det meste av nåværende boligen antatt er fra ca. 1982 er det referert til byggeår 1982 selv om opprinnelig byggeår på originalt hus er antatt fra 1880. Ellers grunnmur av leirde, jord og løsmasser. Støpt betongdekke i kjeller. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur i isolert bindingsverk av tre, med liggende kledning. Saltak tekket med rupanel undertak og planja stålplater. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Vinduer med isolerglass.

For ytterligere informasjon se takst, seksjoneringsbegjæring, byggetegninger og informasjon fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

2.Etasje
Bta.: 67 kvm.
Bra.: 63 kvm.
P-rom: 63 kvm.
P-rom inneholder: 2 soverom, fordelergang/entre, bad, stue og kjøkken.

Standard

Entré
Leiligheten har adkomst via overbygd inngangsparti, til et lyst, felles vindfang og en egen trappegang i første etasje. I trappegangen er det plassert et praktisk garderobeskap med muligheter for oppbevaring og oppheng av yttertøy. Trappen opp til entreen er gråmalt og det samme er entreens tregulv. Veggene er holdt med hvitmalt, liggende perlepanel og hvitmalt strietapet. Det lyse, tidsmessige fargevalget står godt i stil med øvrige rom i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er moderne og effektivt designet. Et vindu gir til innslipp av naturlig lys og samtidig idyllisk utsyn til nærmiljø. Innredningen fra 2015 har hvite, glatte fronter, to praktiske vegghyller, grå mosaikkfliser over benk, og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet frittstående komfyr med keramisk topp fra Haka, ventilator fra Gorenje, plass for kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Rommet har trestavs eikeparkett.

Stue
Boligen har en lys, lun og særdeles trivelig stue med stedvis skråtak, samt lysinnslipp fra vestvendt vindu. Stuen har malt furugulv i en dus, lysegrå fargetone, hvite, tapetserte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/vaskerom
På badet er plassen maksimalt utnyttet. Rommet er innredet med sandfarget gulvbelegg, hvite, tapetserte vegger, samt blå veggfliser i dusjsonen. Det er montert elektrisk avtrekksvifte, speilskap med sidebelysning og underhylle, enkel servant på servantskap, og gulvstående toalett. Videre har badet dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Rommet oppvarmes med panelovn.

Soverom og garderobe
Boligen har to lyse og hyggelige soverom, ett med garderobeskap. Hovedsoverommet har direkte utgang til boligens vestvendte balkong. Rommet har også en hendig soveplass på delvis lukket forhøyning, ideelt når smårollingen kommer tuslende om natten. For øvrig er det lagringsplass i garderobeskap i trappegang i første etasje og på lagringshems.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med tv fra Canal Digital og internett fra Telenor.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med stedvis panelovner, hvorav flere med hvite glassfronter. Ventilasjonen er naturlig, men supplert med elektrisk avtrekksvifte på bad og ventilator på kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer. Videre har boligen varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk, samt tilknytning til kabel-tv og internett fra henholdsvis Canal Digital og Telenor.

Parkering / Garasje

Det er tilgang til en biloppstilingsplass på felles tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger på solrik endetomt i enveiskjørt gate, med felles hage mot nordøst og felles gårdsplass. Hagen er opparbeidet med plen og omkranses delvis av hekk. Seksjonen ligger i andre etasje og har utgang fra ett soverommene til overbygd, vestvendt balkong på ca. 4 kvm. Her bys det på meget gode solforhold, samt idyllisk utsyn til nærmiljøet og frodig natur.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle selveierleiligheter.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune. Felles vannmåler mellom snr 1 og snr 2. Vannmåler er plassert i kjeller som disponeres av snr 1.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER:
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:
Delareal, 267 m. Arealbruk, Boligbebyggelse, Nåværende.

KOMMUNEDELPLANER:
Id: 381.
Navn: Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata.
Plantype: Kommunedelplan.
Status: Planlegging igangsatt.
Lovmerknad: PBL 2008.

Reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Kjøper anmodes og sette seg inn i seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger ikke vedtekter ihht. Drammen kommune.

Seksjon 1 og 2 deler ansvar for vedlikehold av uteområdet og huset generelt. Seksjon 1 og 2 deler felles husforsikring, denne regningen deles likt på hver av seksjonene.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. 14 000,-.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 3 796,18,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring med polisenr. 86621171.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 2 669,-. Fellesløsning.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen spesifikasjon av lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. For ytterligere informasjon se vedlagte byggetegninger og seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Det betales ikke en fast sum for dekning av løpende felles kostnader. Kostnader som påløper deles på eierbrøken. Det anbefales at det settes av et fast beløp (månedlige felleskostnader) til dekning av løpende kostnader i forbindelse med felles bygningsforsikring og avsettning til fremtidig vedlikehold.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 360 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
55 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
——————————————————–
66 149,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 426 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 569
Seksjonsnr: 2

Rapporter annonse

FINN-kode: 115628085

Sist endret: 21. apr 2018 02:49

Referanse: 83180062

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.