Solgt: 1 540 000,-

Øgarden Hyttefelt/Sande – Koselig hytte m/anneks, tinglyst båtplass på felles brygge og storslått utsikt over Sandebukta. To svært solrike terrasser. Perfekte sommerhytte for de som er glad i fjordidyll. Innlagt strøm og sommervann. Bilvei frem til hytten

Hytte 3 Bedroom 1 Bathroom 49 ft2

Øgarden Hyttefelt/Sande - Koselig hytte m/anneks, tinglyst båtplass på felles brygge og storslått utsikt over Sandebukta. To svært solrike terrasser. Perfekte sommerhytte for de som er glad i fjordidyll. Innlagt strøm og sommervann. Bilvei frem til hytten

Contact An Agent

Øgarden Hyttefelt/Sande – Koselig hytte m/anneks, tinglyst båtplass på felles brygge og storslått utsikt over Sandebukta. To svært solrike terrasser. Perfekte sommerhytte for de som er glad i fjordidyll. Innlagt strøm og sommervann. Bilvei frem til hytten

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=122101051

 

 

Øgarden 86, 3072 Sande i Vestfold

Prisantydning
1 490 000,-
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Annet fritid
Soverom
3
Primærrom
49 m²
Bruksareal
56 m²
Bruttoareal
60 m²
Festeavgift
4 000,-
Tomteareal
486 m²

Presentasjon Øgarden 86

Øgarden 86 er en koselig hytte over ett plan med god planløsning. Hytta ligger høyt og fritt i terrenget, med vidstrakte utsiktsforhold over idylliske Sandebukta. Det er bare noen få minutters gange til sjøen hvor du finner flotte badeplasser, gode fiskeplasser og tinglyst båtplass på felles brygge. Området er stille og fredelig, og på eiendommen kan du nyte solen hele dagen, blant annet på en lun og romslig terrasse med utekjøkken. Det er også hage med utepeis og en fin terrasse tilknyttet eget anneks.

Innvendig har hytta et koselig preg med familievennlige løsninger. Stuen er et hyggelig allrom med peisovn, spiseplass og store vindusflater mot Sandebukta. Kjøkken og bad har funksjonelle innredninger og må benyttes med sommervann. Videre har hytta praktisk hems, tre pene soverom og et eget anneks som passer utmerket for gjester. Parkering finnes på nedsiden av hytten, og på felles parkeringsplass. Hytta ligger i kort avstand fra både Drammen og Oslo, og fremstår som den perfekte sommerhytte for de som er glad i fjordidyll.

HØYDEPUNKTER
– Koselig og familievennlig hytte.
– Parkering på nedsiden av hytten.
– Kort vei til tinglyst båtplass ved felles brygge.
– Offentlig badeplass rett på nedsiden av hytten
– Romslig terrasse med utekjøkken.
– Frodige plenareal med utepeis.
– Nydelige sol- og utsiktsforhold.
– Fleksibelt anneks med terrasse.
– Enkelt kjøkken og baderom.
– Sommervann fra april-oktober.
– Sosial stue med peis og spiseplass.
– Praktisk hems med lagringsplass.
– Tre innbydende og pene soverom.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Tv-signaler fra Riks-tv.
– Fin intern beliggenhet på høyde.
– Det er kort gangavstand ned til sjøen.

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger i et naturskjønt og idyllisk hyttefelt på Øgarden i Sande kommune. Området har nærhet til sjøen, brygge, flotte badeplasser og et skogsområde som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er bare noen minutters gange til idylliske Sandebukta hvor det medfølger båtplass.

Ut i skjærgården ligger idylliske øyer på rekke og rad som byr på fine badeplasser og fredet natur. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme, Hankø eller nærliggende Holmsbu. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange ferskvannene i nærheten.

Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer hvor kysstien kan nytes hele veien fra Sandegrensen til Svelvik sentrum. Her har man flott utsikt over Oslofjorden, vandrende i dels kupert skogsterreng. I området finner du også lysløype. Golf kan spilles i vakre omgivelser på Holsrud gård, med golfbane som er velegnet for både ferske og erfarne spillere. På veistrekningen til Holmestrand kan du følge gamle jernbanetraseen som i dag er gang- og sykkelvei, en perfekt lavterskeltur for hele familien.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sande sentrum med et godt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til Holmestrand eller Drammen sentrum, med alle bymessige fasiliteter.

Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Sande, ca. 12 min til Selvik, ca. 35 min til Svelvik, ca. 11 min til Holmestrand, ca. 28 min til Drammen, ca. 33 min til Tønsberg, samt ca. 50 min til Oslo S.

Bygninger

Hytte over 1 plan. Separat anneks.

Byggemåte

Antatt byggeår 1964. Tilbygg i 1972 og 1989. Informasjon opplyst av kommunen. Grunnmasser av fjell, stein og jord. Manglende drenering mot jord/krypkjeller. Bygget er bygget på pilarer/søyler ( Delvis av leca). Trebjelkelag. Bindingsverksvegger av tre. Stående tømmermannskledning. Saltak konstruksjon. Taket er bygget opp med rupanel undertak + Planja stålplater. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Dobbelglass vinduer trolig fra tidlig 80 tallet. Eget uthus på 7m2 med terrasse. Fritidsboligen er opparbeidet med thuja, støttemur, plen og beplantning. Gruset parkeringsplass.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

1.Etasje
Bta.: 52 kvm.
Bra.: 49 kvm.
P-rom: 49 kvm.
P-rom inneholder: Soverom 1: 5,2 kvm. Soverom 2: 4,4 kvm. Soverom 3: 5,3 kvm. Bad: 2,8 kvm. Entre: 1,8 kvm. Kjøkken: 5 kvm. Stue: 23,7 kvm.

Uthus/Anneks
Bta.: 8 kvm.
Bra.: 7 kvm.
S-rom: 7 kvm.
S-rom inneholder: 7 kvm.

Annet

Anneks på ca. 8 kvm.

Standard

Entré
Fritidsboligen har hyggelig adkomst via solrik terrasseplatting. I entreen får du plass til familiens yttertøy og sko, blant annet med dagens løsning som består av knaggrekker og veggmonterte hyller. Rommet har en smart utforming som gjør det enkelt å montere garerobeløsning for optimal plassutnyttelse. Entreen har ellers overflater som er gjennomgående for hytta og skaper en fin harmoni mot tilknyttede rom.

Stue
Fritidsboligen har en lys og hyggelig stue med ekstra takhøyde og nydelige utsiktsforhold fra store vindusflater. Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkkenet, men oppleves likevel som en egen sone. Rommets areal gir god plass til både spisebord og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har en koselig peisovn som gir ekstra hygge og effektiv varme ved behov. Gulvet er lagt med slitesterk laminat og veggene er malt i en lys, behagelig fargetone.

Kjøkken
Kjøkkenet er funksjonelt, samt tidløst i sitt uttrykk. Innredningen er designet i to parallelle benkeseksjoner som gir effektive arbeidssoner og god oppbevaringsplass i skuffer og skap. Frontene er i hvit, glatt utførelse, og benkeplaten er i grå laminat med tilknyttet benkebeslag og kum. Det er ellers benkebelysning, ventilator og avsatt plass til komfyr. Utekjøkkenet på terrassen er tilknyttet sommervann.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et provisorisk bad med dusjkabinett, snurredass og servant med tilhørende speil og skapinnredning. Badet har ikke innlagt vann og har derfor en pumpeløsning i dusjen, hvorav vann må bæres inn fra terrasse. Dusjvannet føres deretter direkte ut til terreng via slukløsning i kabinettet. Badet har for øvrig våtromsbelegg på gulv og malte strier på vegger. Rommet kvalifiserer ikke til godkjent våtrom. Hytta har i sin helhet ikke innlagt vann, men er tilknyttet sommervann fra april til oktober.

Soverom og garderobe
Hytta har tre pene soverom med god intern beliggenhet. Soverommene har plass til dobbeltsenger, noe som gjør at du enkelt får maksimalt antall sengeplasser ut av rommene. Det ene soverommet har et fint vindu som rammer inn den nydelige utsikten over Sandebukta, som er et herlig syn å våkne opp til.

Hytta har i tillegg ekstra sengeplasser i det koselige annekset som er utmerket for gjester. Annekset måler ca. 7 kvm og er et fint sted å kunne trekke seg tilbake på kvelden. Fritidsboligen har flere steder plass til garderobeskap, og i stuen er det fleksibel hems som gir god lagringsplass ved behov.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Rikstv.

Oppvarming – Teknisk

Fritidsboligen er oppvarmet med elektrisitet, supplert med peisovn i stue. Sikringsskapet ble fagmessig oppgradert med automatsikringer i 2015. Skapet er utstyrt med overspenningsvern og automatisk måleravleser. Hytta har brannvarsler og tv-signaler fra Riks-tv.

Parkering / Garasje

Parkering på hyttens nedside etter avtale med grunneier. Parkering er ikke tinglyst, den er utenfor tomten. Ellers parkering på felles parkeringsplass like ved hytten. Øvrig parkering etter områdets
gjeldene bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Hytta ligger høyt og fritt på eiendom som skråner mot sjøen i øst, noe som gir nydelige, vidstrakte utsiktsforhold over idylliske Sandebukta. Eiendommen er pent opparbeidet og byr på sol fra tidlig morgen til rundt halv ni på kvelden sommerstid. Rundt hytta er det bygget fine uteplasser i flere nivåer som gjør det mulig å utføre flere aktiviteter til samme tid. Det er også plenarealer som gir hyggelig tumleplass for barna. Ved inngangen mot sør er det bygget romslig markterrasse med gode solforhold.

Fra stuen er det utgang til flott terrasse med nydelig utsikt og overbygget tak over deler av arealet. Terrassen måler totalt ca. 25 kvm og har god plass til utemøblement. Ved overbygg er det montert et lite, koselig utekjøkken som gjør det praktisk å servere måltidet ute. Kjøkkenet har benkeplate med nedfelt kum og tilhørende benkeskap med god oppbevaringsplass. Terrassen har også utebelysning og varmelampe som gjør det mulig å anvende uteplassen på kjølige kvelder.

Ved annekset er det bygget egen terrasseplatting på ca. 21 kvm, med lun plassering ved hekk. Annekset og terrassen har adkomst fra hovedterrassen via en stilig vindeltrapp. Terrassen har levegg og utebelysning, samt herlig utsikt. Eiendommen gir i sin helhet et godt inntrykk med koselig utepeis, frodige prydbusker og skjermende hekker. Det er kort avstand til sjøen hvor det tinglyst båtplass på felles brygge.

Tomten er ikke oppmålt/koordinatfestet, og Sande kommune anbefaler oppmålingsforretning for klarlegging av eiendomsgrenser. Sande kommune har opplyst at tomtearealet er ca-areal som er beregnet fra matrikkelkart med usikre eiendomsgrenser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle fritidseiendommer.

Servitutter

Ingen registrerte servitutter til eiendommen.

Andre registrerte rettigheter til eiendommen.
Dagboknr.: 2199
Bestemmelse om veg
30.09.1967
rettighetshaver:Knr:0713 Gnr:3 Bnr:1 Fnr:29

Vei / Vann / Avløp

Privat vei
Fritidseiendommen er tilknyttet Øgarden Veglag og har en kostnad på kr. 500 pr.år.

Privat vann
Fritidseiendommen er per dags dato ikke koblet til det offentlige vann og avløps anlegget (VA-anlegg). Eiendommen er tilknyttet Øgarden Vannverkslag som koster kr 600 pr.år (sommervann) Selger er leder pt. Vannlaget har 29 medlemmer.

I samarbeid med hytteeierne og grunneierne i området jobbes det med å utarbeide en helhetlig VA-plan med den hensikt å tilknytte fastboende og fritidsbebyggelse til offentlig VA-nett. Når det offentlige VA-anlegget er etablert og satt i drift, må det påregnes pålegg om tilknytning til off. anlegg for fritidsbebyggelse som ønsker å ha innlagt/legge inn vann og avløp.

Privat avløp
Anleggstype per dags dato er biotoalett uten slamtømming (Snurredass).

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Verdi ved skattefastsetting

Likningsverdi for inntektsåret 2016 kr 125 074,-

Reguleringsforhold

Planopplysninger:
Kommuneplan.

Formål
Fritidsområde

Vedtaksdato
Periode: 2014-2026

Kommuneplan ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. kr. kr. 4 289,-.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Tryg med polisenr. 6610847.

Festeavgiften er på kr. 4 000,- pr. år.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 1 711,-. Fellesløsning.
– Årsgebyr eiendomsskatt kr. 2.545,-.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring, veiavgift, vannavgift og evt. fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festeavgift 4 000,-
Tomten er festet hos grunneier Øystein Bjørløw. Festeavgiften er på kr. 4 000,- pr. år. Indeksreguleres første gang i 2028. Deretter ifølge tomtefesteloven.
Reguleres ifølge tomtefesteloven av 2015 etter 30 år. Følger tomtefesteloven av 2015 § 34 som omhandler landbruksuntakket vedrørende innløsning. Rett til å fremføre infrastruktur som vann og avløp samt strøm telefoni og bredbånd følger avtalen. Andre rettigheter videreføres fra opprinnelig avtale. Forkjøpsrett til hjemmelshaver gnr 3 bnr 1 gjelder videre til neste fester, men da ved å kunne tre inn i det høyeste bud ved salg eller overdragelse utenfor livsarvinger. Bortfester fraskriver seg forkjøpsretten ved denne eiendomsoverdragelsen. Skjøte skal undertegnes av bortfester. Vei og båtrett videreføres. Gammel og ny festekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ny festekontrakt som ligger vedlagt signeres med ny kjøper og bortfester.

Annen nyttig informasjon

Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler har innhentet opplysninger fra brann/feiervesen som ligger vedlagt i salgsoppgave

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin hytte med hensyn til utleie, enten hele eller deler av hytten.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 122101051

Sist endret: 22. jun 2018 22:59

Referanse: 83180229

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.