Solgt! 8 av 8.

Nye lekre funkisboliger med fantastisk panoramautsikt beliggende svært solrikt! Kort reisevei til Asker/Drammen!

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 154 ft2

Nye lekre funkisboliger med fantastisk panoramautsikt beliggende svært solrikt! Kort reisevei til Asker/Drammen!

Contact An Agent

8 av 8 solgt! Nye lekre funkisboliger med fantastisk panoramautsikt beliggende svært solrikt! Kort reisevei til Asker/Drammen!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=180525755&_=44096%2C3622071644

 

Nordal B9, 3406 Tranby

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / John Granly Steen

Selger/Utbygger

Abrahamsson & Haugstvedt AS/Hellvik Hus Drammen

Betegnelse

Gnr. 133 Bnr. 55 i Lier kommune

Byggeår

2021

Presentasjon Nordal B9

Alle 8 enhetene er solgt. Bolig A, B, C, D, E, F, G og H er solgt.

BYGGINGEN ER I GANG!

DERSOM DU KLIKKER DEG INN PÅ «SE EIENDOMMEN I 3D» UNDER KONTAKTINFORMASJON TIL UTBYGGER PÅ HØYRE SIDE I FINN ANNONSEN VIL DU FÅ TILGANG TIL EN DIGITAL TILVALGSMODEL.

På Nordal Panorama bygges nå 8 nye og moderne eneboliger i funkisstil over to plan. Alle boligene vil få en fantastisk utsikt og meget gode solforhold, samt at de ligger rolig og barnevennlig til nær marka. Innvendig vil boligene fremstå som moderne med praktiske løsninger. Alle gulv i oppholdsrom utenom bad, hall og WC, leveres med hvitpigmentert eikeparkett, hvorav 1-stavs i stue og kjøkken på hovedplan. For begge badene, WC på hovedplan og hall flislegges gulvet med 30×30 cm. grå flise og på badene flislegges også vegger, da med 20×60 cm. flis i fargen hvit matt. Øvrige vegger leveres med gips, ferdig sparklet og malt gips.

Alle boligene vil få kjøkken og stue i åpen løsning med store utsiktsvinduer i front, 4 soverom, TV-stue, trimrom, 2 bad, hvorav begge badene har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt innvendig boder for lagringsplass. Nyt sol og utsikt fra markterrasse og balkong. Parkering på egen tomt, og mulighet for garasje som tilvalg.
Ved avgjørelse og kjøp tidlig i prosjektet, vil det som tilvalg være mulighet for å tilpasse boligen med praktikantdel med egen inngang.

Beliggenhet

Eneboligene blir beliggende høyt og landlig med en fantastisk utsikt og gode solforhold, med marka som nabo. Nordal Panorama er et attraktivt og meget barnevennlig område med gangavstand til Nordal skole og Borgerstad barnehage, ca. 300-500 meter fra boligen. Tranby har et attraktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre, der Lier IL er aktive innen blant annet fotball, ski og håndball. På Tranby er det egen idrettsplass og idrettshall. I umiddelbar nærhet er det gode rekreasjonsmuligheter året rundt i skog og mark. Gjennom hele vinteren er det stort løypenett med nykjørte skiløyper og om sommeren finner man flere flotte badevann. Fra boligene er det ca. 12 minutters biltur til Holtsmark golfbane.

Servicetilbud

Nærmeste dagligvarehandel er Kiwi Tranby, ca. 2,1 km fra boligen. Ellers er det dagligvarebutikk, lege, helsestasjon, tannlege, idrettshall og fotballbaner på Tranby, ca. 5 minutters kjøretur unna. Det er ca. 7 minutters kjøring til Liertoppen kjøpesenter med en rekke butikker, blant annet vinmonopol. Ved Liertoppen finner man også Bauhaus, som har det man måtte trenge til hus og hage.

Fra Ringeriksveien går det ekspressruter til Oslo, Drammen og Asker med gode togforbindelser videre (blant annet flytoget). På hverdager går det busser hvert 15. minutt om morgenen innover til Oslo, og på ettermiddagen går det hvert 15. minutt fra Oslo til Tranby.

For rutetider se www.brakar.no. Det tar ca. 7 min til påkjøringen på E-18, og da er du i Asker på ca. 15 minutter eller i Oslo på ca. 25 minutter. Til Drammen er det ca. 10 minutter.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 154,80 kvm, Bruksareal: 163,10 kvm, Bruttoareal: 185,90 kvm

Standard

Boligen
Boligene leveres med sparklet og malte gipstak og gips på vegger i alle rom, bortsett fra badene. Slette hvitmalte 15×58 mm lister rundt alle vinduer, dører og langs gulv. Lisfri overgang vegg/tak, også på badene. Utvendig liggende panel i harmonisk fargekombinasjon av typen Royalimpregnert som krever minimalt med vedlikehold. Terrassebord for platting i Royal-impregnerte materialer. Støpt plate for inngangsparti ferdig belagt med heller/belegningsstein. Boligen leveres uten garderobeskap.

Gulv
Det blir levert hvitpigmentert eikeparkett fra Boen i alle oppholdsrom med unntak av bad, wc og hall.
– 1-stavs hvitpigmentert eik i 1.etg for stue og kjøkken, rom 201.
– 3-stavs hvitpigmentert i eik undertasje for rom: 101, 102, 103, 104, 105, 106 og 108.

Hall 202 og WC 203 i første etasje leveres ferdig flislagt med 30×30 cm flis. Bad/vask 107 og bad 109 i underetasje leveres ferdig flislagt med 30×30 cm. I sluksoner på badene benyttes små 5×5 cm flis.
Flistypen som benyttes er typen Micron G (farge grå).

Det blir levert varmekabler i hall 202 og WC 203 i første etasje, samt bad/vask 107 og bad 109 i underetasje. Alle rom har separat varmestyrning, bortsett fra hall 202 og WC 203 som styres fra samme termostat.

Flislagte vegger
Veggene på bad/vask 107 og bad 109 leveres ferdig flislagt med flisestørrelse 20×60 cm av typen hvit matt Kale.

Downlights
Innvendig:
– 5 stk i kjøkken 1. etg.
– 5 stk i hall i 1.etg.
– 6 stk i stue 1. etg.
– 3 stk i bad 107 i underetasje.
– 3 stk i bad 109 i underetasje.
Det er totalt 22 stk der forskjellige soner er koblet
mot dimmebryter.

Utvendig:
5 stk utebelysning.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra JKE Design type Nordic Basic i fargen sort Eik decor med grå benkeplate samt integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjon komfyrtopp og komfyr.

Oppvarming/teknisk
– Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på hovedbad, samt klargjort for det samme på sekundærbad.
– 3 stk. vegghengte WC av typen Seven D.
– Avsatt plass til frittstående badekar m/veggmontert kran, mot tillegg på bad/vask 107.
– 200l. varmtvannsbereder leveres standard med mulighet for oppgradering til 300l mot tillegg (anbefalt ved valg av badekar).
– Komplett sentralstøvsuger.
– Balansert ventilasjon.
– Watergard vannstoppersystem.
– Stålpipe i stuen i første etasje avsluttet i himling, ført opp over tak og klar for montering av ildsted.

Bad
Bad/vask 107 i underetasje leveres med 80 cm servantskap i sort eik decor med matt hvit vask og 65x60cm speil med integrert lys. Bad 109 i underetasje leveres med 50 cm servantskap i sort eik decor med matt hvit vask og 65x60cm speil med integrert lys. WC-rom i første etasje leveres med 50 cm serventskap i sort eik decor med matt hvit vask og 65x60cm speil med integrert lys. Dusjvegger/dører 90x90cm i glass for begge badene i underetasjen. Dusjgarnityr m/hånddusj på glidestand for begge dusjsonene.

Dører/vinduer/trapp
Trapp fra Stryntrappa av type Fauna tett med hvitpigmentert Eik i trinn. Opptrinn og øvrige detaljer leveres hvitmalt. Innvendige dører av typen formpresset Magnus fra Bygg1 med hvitpigmentert terskel i åpne/lukkedørene. Ytterdør hovedinngang er av typen Sola fra Bygg1 i sort farge. Utvendig folieres ytterdøren i lys grå for å holde myndighetens krav til kontrastfarge på inngangsdør. Bi-inngangsdør av typen Sola fra Bygg1 i sort farge. Vinduer og balkongdører fra anerkjent leverandør i mørk farge på karm, utvendig og innvendig.

Tomt – utvendig

Prosjektet planlegges med seksjonerte tomter med eksklusiv bruksrett på ca. 500 kvm. Dersom det er mulig og kommunen godkjenner, vil tomtene bli delt opp til selveiertomter. Boligen vil delvis være tilknyttet privat og delvis offentlig vei. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Utvendig leveres eienodmmen med gruset gårdsplass og opparbeidet ihht. utomhusplan med ett strøk matjord på toppen, klart for såing av plen/beplantning.

Det forventes å kunne levere dobbelgarasje som tilvalg.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3049
Gårdsnr: 133
Bruksnr: 55

Visning

Kontakt megler dersom du foretrekker visning med begrenset besøkende grunnet smittefare.

Nordal B9, 3406 Tranby

Kart

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om nabolagetUtforsk

Annonseinformasjon

FINN-kode 180525755
Sist endret 27. okt. 2020 03:50
Referanse 83209004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.