Solgt: 11 900 000,-

Nesbru – Lekker funkisbolig under oppføring – Garasje og carport – Høy standard – 3 bad/4 sov – Solrikt – Rett ved sjøen!

Halvdel av tomannsbolig 4 Bedroom 3 Bathroom 2 Garage 155 ft2

Nesbru - Lekker funkisbolig under oppføring - Garasje og carport - Høy standard - 3 bad/4 sov - Solrikt - Rett ved sjøen!

Contact An Agent

Nesbru – Lekker funkisbolig under oppføring – Garasje og carport – Høy standard – 3 bad/4 sov – Solrikt – Rett ved sjøen!

 

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=199899504&q=john%20granly%20steen

 

 

Granveien 29B, 1394 Nesbru

Pris11 900 000 kr
Omkostninger
96 370 kr
Totalpris
11 996 370 kr
Primærrom
155 m²
Bruksareal
197 m²
Soverom
4
Bruttoareal
229 m²
Rom
6
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • roof_terrace
  • Lademulighet

Oppdragsnummer

83-20-0455

Eiendomstype

Halvpart Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 39 Bnr. 1147 i Asker kommune

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 229 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1209 kvm

Presentasjon

Dette blir en lekker funkisbolig i kjede med tilbygget garasje og frittstående carport. Boligen vil gå over tre plan, får høy standard og en svært familievennlig planløsning. Det blir blant annet delikate fliser, enstavs eikeparkett, downlights og balansert ventilasjon. Beliggenheten er upåklagelig med gode solforhold, pent opparbeidet tomt, og umiddelbar nærhet til sjøen, populære Bestemorstranda og Mellom-Nes båtforening.

Eneboligen får stue med peisovn og åpen kjøkkenløsning. Et storslått allrom hvor kjøkkenet får innredning fra JKE Design og integrerte hvitevarer fra Miele. Videre blir det en koselig tv-stue, loftstue, tre flotte bad og fire gode soverom. Hovedsoverommet får suiteløsning med walk-in closet og eget bad. I tillegg kommer vindfang med garderobe, teknisk rom og hyggelige uteplasser.

Eiendommens kvaliteter
– Lekker funkisbolig i kjede under oppføring.
– Oppføres etter TEK 17.
– Familievennlig med høy standard.
– Parkering i garasje og i carport.
– Uteplasser med gode solforhold.
– Pent opparbeidet tomt med utsikt.
– Flislagt vindfang med gulvvarme.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue med peisovn og spiseplass.
– Koselig tv-stue med gulvvarme.
– En lys og trivelig loftstue.
– Tre flislagte bad med gulvvarme.
– Opplegg for vaskemaskin på vaskerom/teknisk.
– Fire soverom, ett med suiteløsning.
– Walk-in closet tilknyttet soverom.
– Garderobedel tilknyttet vindfang.
– Eikeparkett, fliser og downlights.
– Balansert ventilasjonsanlegg.
– Komplett sentralstøvsugeranlegg.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert, etterspurt og meget familievennlig boligområde på Nesbru i Asker kommune. Nærområdet har skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er umiddelbar adkomst til sjø- og strandliv med ca. 200 m i luftlinje til populære Bestemorstranda. Det er også kort gange til Mellom-Nes båtforening. Ellers ligger Vestmarksetra en kort kjøretur unna Mellom-Nes med preparerte skiløyper og et stort løypenett.

Det er ca. 10 min på sykkelsetet til Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg. Idrettsparken består av tre fotballbaner (kunstgress-, gress- og grusbane), en ishall, en innendørs idrettshall for blant annet håndball, turn, judo og friidrett, samt hall med tennisanlegg og fem utendørs baner. I tillegg er det en lysløype på ca. 3 km og et av Norges største klatresentre. Deler av parken går inn i Grønlia, som er et av de eneste ubebygde skogsområdene som fremdeles finnes på Nesbru, og det er plassert ut benker langs stiene i skogen.

Det er ca. 4,5 km til Hvalstrand bad som er verdt et besøk – spesielt i sommerhalvåret. Området er tilrettelagt for rullestolbrukere og har egen parkering, sandstrand, sletter og stupetårn. Her finner du også en av Norges flotteste funkisrestauranter. Kyststien passerer forbi og tar deg til åpne friområder, idylliske naturreservat, parker og fine badeplasser med mer.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Nesbru og Meny Holmen. Dessuten har Holmen Senter og Trekanten i Asker et fint og variert utvalg av butikker og forretninger. For flere shoppingmuligheter er det kort vei til Sandvika Storsenter, ett av Norges største kjøpesenter med 197 butikker og spisesteder.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog.. Det er ca. 12 min med bil til Asker eller Sandvika stasjon. Med bil tar det ca. 7 min til Holmen idrettspark, 10 min til Sandvika, 11 min til Hvalstrand, 24 min til Oslo S og 58 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 7 min gange til Mellom Nes barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det ca. 7 min på sykkelen til Landøya ungdomsskole som sto ferdig høsten 2018. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nesbru vgs. og Steinerskolen. Det er også et godt utvalg av private og kommunale barnehager, hvorav Regnbuen Steinerbarnehage ligger nærmest.

Byggemåte

Bindingsverk etter TEK17.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 229 kvm

2.Etasje:
Bta: 18,4m²
Bra.: 13,8m²
S-rom 13,8m²
S-rom inneholder: Takstue (Takstue har innv. takhøyde på ca. 220 cm. og kan derfor ikke beregnes som primærrom).

1.Etasje:
Bta: 102,0m²
Bra.: 89,2m²
P-rom: 66,5m²
P-rom inneholder: Gang, ett bad, kjøkken/stue og ett soverom.
S-rom: 22,7m²
S-rom inneholder: Garasje og bod.

U.Etasje:
Bta: 109,2m²
Bra.: 94,5m²
P-rom: 88,8m²
P-rom inneholder: 3 soverom, 2 bad, garderobe, stue og gang.
S-rom: 5,7m²
S-rom inneholder: Teknisk/bod/vaskerom, garderobe.

Garasje og bod i boligen:
Bta: 24,0m²
Bra.: 22,7m²
S-rom.: 22,7m²

Carport frittliggende:
Bta: 18,0m²
Bra.: 15,9m²
S-rom.: 15,9m²

Standard

Gang/Entré
Vindfanget/gang 201 vil gi et meget godt førsteinntrykk, og en aldri så liten smakebit på den høye standarden som preger boligen. Gulvet får delikate fliser som også trekkes inn i garderobedelen/gang 202, og varme i gulvet vil effektivt tørke opp etter våte klær og sko. De slette veggene blir malt i refleksjon 1622. En varm, gråaktig hvit tone, hvor fargen vil oppleves som hvit, men med et grålig skjær over seg. Den har også helt klare rødlige undertoner, og vil stå gått til Washed Linen, Varmgrå, Kalkgrå og Tudor.

Alle himlinger sparkles og males hvite. Det blir listefri overgang mellom vegger og tak, samt listefritt rundt vinduskarmene. Rundt dører og langs gulv blir det lister malt i NCS S0502Y, Bomull. Innerdører blir av typen Base1 massiv med dempelist i karmen og med hvitpigmentert terskel. Base1 er ei minimalistisk og moderne dør med ett speil (farge NCS S0502Y). Trapp i mellom etasjene blir av typen Fauna i mørk grå der trinn er Eik hvit lasur som matcher parketten. Trappen leveres av Stryntrappa.

Stue
Stuen blir liggende i åpen løsning med kjøkkenet. Et storslått allrom med plass for både sittegrupper og langbord. En moderne peisovn vil spre lys og varme på kjøligere dager, og downlights i himling vil skape ytterligere stemning når mørket senker seg. Stuen får hvitpigmentert enstavs eikeparkett på gulv av typen Pop hvit, Live Matt lakk fra Boen. De slette veggene blir malt i en varm, gråaktig tone og rommet får brede vindusflater som gir rikelig med dagslys.

Kjøkken
Kjøkkenet blir levert av stilsikre JKE Design og får innredning av typen Nordic Basic i sort eik dekor med grå/hvit benkeplate. Innredningen er slitesterk og lett å holde ren. Alle hvitevarer blir i påkostet kvalitet og leveres av Miele. Her blir det integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. I tillegg kommer ventilator integrert i koketoppen. Kjøkkensonen får hvitpigmentert enstavs eikeparkett på gulv, slette vegger malt i en varm, gråaktig hvit tone og downlights i himling.

Tv-stue og loftstue
Boligen får to ekstra stuer i form av en tv-stue i underetasjen og en loftstue i andre etasje. Dette vil gi rikelig med spillerom for alle i familien. Tv-stuen får varme i gulvet og blir liggende som et sosialt samlingspunkt utenfor tre av soverommene. Loftstuen blir liggende som en privat fløy i andre etasje med fin utsikt over området. Begge stuene får hvitpigmentert enstavs eikeparkett på gulv, slette vegger malt i en varm, gråaktig tone og downlights i himling.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får tre flotte bad. Det blir ett bad i første etasje og to bad i underetasjen, hvorav det ene badet i underetasjen vil tilhøre hovedsoverommet. Alle badene får grå gulvfliser av typen Limestone Grey (farge grå) fra Norfloor G i 60 x 60 cm og veggflisene blir av typen Limestone Grey (farge grå) fra Norfloor i 60 x 60 cm. I sluksonene vil det bli benyttet små flis i 5 x 5 cm. Alle fliser leveres av anerkjent Norfloor. Det blir varme i gulvet, downlights i himling og mekanisk avtrekk via ventilasjonsanlegget.

Alle bad får vegghengte toalett av typen Laufen Pro m/soft close sete og Sigma 01 hvite trykknapper. Dusjvegger/glassdører blir tilpasset hvert enkelt bad med regnfallsdusj fra Tapwell og det ene badet i underetasjen blir påkostet med et frittstående badekar.

Det ene badet i underetasjen leveres med 100 cm servantskap i sort eik dekor, matt hvit vask og speil i 65 x 60 cm med integrert belysning. Det andre badet i underetasjen leveres med 60 cm servantskap i sort eik dekor, matt hvit vask og speil i 65 x 60 cm med integrert belysning. Badet i første etasje leveres med 100 cm servantskap i sort eik dekor, matt hvit vask og speil i 65 x 60 cm med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Boligen får fire gode soverom, fordelt med tre i underetasjen og ett i første etasje. Alle soverommene får avsatt plass til garderobe og hovedsoverommet får en herlig suiteløsning med adkomst til eget bad, via walk-in closet. Soverommene får hvitpigmentert enstavs eikeparkett på gulv og slette vegger malt i en varm, gråaktig tone. Forøvrig blir det oppbevaringsplass i entreen, garasjen og i carporten.

Utstyr

Tv/internett leverandør. Ikke avklart, men forberedelse med trekkerør frem til husvegg besørges av entreprenør.

Oppvarming / Teknisk

Boligen blir varmet opp med elektrisitet og vedfyring. Det blir gulvvarme i alle bad, i tv-stuen, samt i gang 201 og gang 202. Det suppleres med en peisovn i stuen av typen Me Wall fra Nordpeis, som er en svært plassbesparende designperle. Luftbehandling vil skje via balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Systemair. Varmtvannsbereder oppgradert til 300 liter, det blir montert WaterGuard vannstoppsystem og sikringsskapet får automatsikringer. Boligen får komplett sentralstøvsuger fra Systemair.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i enkelgarasje tilknyttet boligen og frittstående carport med tett vegg på 2 sider, installert strøm og oppført i samme vedlikeholdsvennlige materiale som boligen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Boligen blir liggende på pynten med utsikt utover en sjarmerende dam, flott natur og stedlig vegetasjon. Tomten har gode solforhold, og blir opparbeidet med støttemurer i naturstein/granitt, gruset gårdsplass samt ferdigplen på deler av uteområdet nord og vest, mens øvrig uteområder er naturtomt.Terrasser oppføres i Royalimpregnerte materialer og ved inngangspartiet blir det lagt støpt plate, ferdig belagt med heller/belegningsstein.

Boligen blir oppført med royalimpregnert panel utvending. Kledningen beskrives som vakker med et rustikk preg, formstabil og med lang levetid (50 års garanti mot gjennområtning). Panelet har fargene RO.0 og RS.30. Førstnevnte en lys gyllenbrun farge som ny, men med mer værgrå overflate med tiden. Sistnevnte en dyp sortfarge som skapt for den nordiske arkitekturen. Ytterdøren blir av typen Tau i fargen lys grå, alle vinduer blir aluminiumsbelagte for minimalt vedlikehold og det blir utvendig belysning.

Seksjonert bolig med felles uteareal og særskilt bruksrett til hver del.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 415073
Bestemmelse om vannledning
07.02.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om felles vannledning
Bestemmelse om utvidelse, forandringer og frakobling av vannledning
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 415073
Bestemmelse om kloakkledning
07.02.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE
Org.nr: 920125298
Bestemmelse om felles avløpsledning
Bestemmelse om utvidelse, forandringer og frakobling av vannledning
Gjelder denne registerenheten med flere

Det blir tinglyst en seksjonering og evt andre servitutter som måtte være nødvenig for å få bygget de to boligene. De to enhetene vil få hvert sitt seksjonsnummer.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vei via privat stikkvei.
Eiendommen kobles til offentlig vann via privatestikkledninger.
Avløpet er tilkoblet en pumpekum ut i privat vei, tilkoblet en privat ledning som går Nordover med flere tilkoblet denne ledningen før den kobles på det offentlige.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av eiendommen. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 02202018001
Navn Kommuneplan Asker 2018-2030
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.11.2017
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/02202018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 1 209 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal 711 kvm
KPHensynsonenavn H540
KPAngittHensyn Hensyn grønnstruktur

Reguleringsplaner
Id 022077
Navn GNR.39: Øvre Nes, del av Mellom-Nes
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 16.09.1980
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3025/022077/Dokumenter/77_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 1 209 kvm
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn J
Delareal 78 kvm
Formål Bevaring av landskap og vegetasjon
Boligområde
Ekstra informasjon: http://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf
Type B
Beskrivelse Boligområder med utfyllende bestemmelser

REGULERINGSBESTEMMELSER OVER GNR. 39, ØVRE NES, DEL AV MELLOM NES.
Stadfestet 16. september 1980.

For ytterligere informasjon se evt. i kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Bygnings-og innboforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 4 149,- pr år standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 1 348,- og kr. 13,50,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 525,- og kr. 21,30,- pr. kubikk.
– Det må påberegnes kostnader til service og vedlikehold av private stikkledninger og pumpekum.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Kjøper vil være forpliktende å bidra med kostnader for brøyting og vedlikehold av felles vei, privat pumpekum og private stikkledninger.
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Sameiebrøk:
Bolig: 1/2.

Eiendommen seksjoneres før overtakelse.

Sameiet er ikke formalisert.

Vedtekter vedlegges salgsoppgaven. Ny eier annmodes til å sette seg inn i disse og bekrefte vedtektene.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Overtakelse estimert til ca. 4. kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg kan det forekomme små kosmetiske merker i parkett, trapp, vinduskarmer, dørkarmer, overflater osv. Det vil oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at små kosmetiske merker, svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid, og kan utløse bevegelseslyder, svikt og mindre sprekker som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til prisantydning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Omkostninger

11 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
96 369,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
11 996 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3025
Gårdsnr: 39
Bruksnr: 1147

Granveien 29B, 1394 Nesbru

Kart

Om nabolagetUtforsk

Kjøpesum:

Egenkapital:

Nedbetalingstid:

Estimert pr. måned:

34 537 kr

1,82 % eff. / 1,79 % nom. rente

Lånesum: 8 330 000 kr

Eff.rente 1,82 %. 8 330 000 kr o/25 år. Kostnad: 2 031 100 kr. Totalt: 10 361 100 kr.

Få tilbud på boliglån

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Annonseinformasjon

FINN-kode 199899504
Sist endret 14. des. 2020 02:08
Referanse 83200455

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.