Solgt: 1 780 000,-

Mjøndalen Sentrum/Nedre Eiker – Pen 3-roms SELVEIER/toppleilighet med balkong med ettermiddags/kveldssol. Leiligheten har også p-plass og gangavstand til togstasjon, barnehager, skoler, idrettsanlegg og sentrum! Lave felleskostnader og fellesgjeld!

Leilighet 1 Bedroom 2 Bathroom 42 ft2

Mjøndalen Sentrum/Nedre Eiker - Pen 3-roms SELVEIER/toppleilighet med balkong med ettermiddags/kveldssol. Leiligheten har også p-plass og gangavstand til togstasjon, barnehager, skoler, idrettsanlegg og sentrum! Lave felleskostnader og fellesgjeld!

Contact An Agent

Mjøndalen Sentrum/Nedre Eiker – Pen 3-roms SELVEIER/toppleilighet med balkong med ettermiddags/kveldssol. Leiligheten har også p-plass og gangavstand til togstasjon, barnehager, skoler, idrettsanlegg og sentrum! Lave felleskostnader og fellesgjeld!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=112272245

 

 

Skoglygata 4 B, 3050 Mjøndalen

Prisantydning
1 790 000,-
Fellesgjeld
42 525,-
Totalpris
1 832 525,-
Felleskost/mnd.
1 700,-
Primærrom
42 m²
Bruksareal
42 m²
Soverom
2
Bruttoareal
46 m²
Rom
3
Etasje
2.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 351 m² (eiet)
Byggeår
1969
Energimerking
G – rød

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Skoglygata 4 B, 3050 Mjøndalen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.4  km

tog

Jernbanestasjon

0.8  km

butikk

Dagligvare

0.7  km

grunnskole

Skole

0.4 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 18 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Grunnpakke TV og internett gjennom Viken fiber, renovasjon, nedbetaling av felles lån: renter og avdrag, måking, vedlikehold, bygningsforsikring og honorar forretningsfører.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Skoglygata 4 B

Skoglygata 4 B er en pen og lettstelt 3-roms selveierleilighet, beliggende i andre etasje med en trivelig og funksjonell planløsning. Leiligheten har en sentral beliggenhet med kort vei til idrettshall, fine turmuligheter langs elven, samt gangavstand til sentrumskjernen med de fleste fasiliteter.

Fra stuen er det utgang til en lun balkong hvor solen kan nytes på ettermiddagen og kvelden. Til leiligheten medfølger det en oppmerket biloppstillingsplass på gruslagt gårdsplass og en liten bod i kjelleren.

Innvendig er leiligheten oppusset og godt vedlikeholdt, og fremstår som lys og tiltalende. Her er det parkett i alle oppholdsrom og lysmalte overflater som gir en inviterende atmosfære. Leiligheten har entré med plass til garderobe, og videre innover en trivelig stue i åpen løsning med et pent og funksjonelt kjøkken. Kjøkkenet har nye, stilrene fronter, og i stuen er det plass til et lite spisebord. Leiligheten har ellers et pent bad/vaskerom fra 2014 og to delikate soverom. Sikringsskapet er skiftet i senere tid.

HØYDEPUNKTER
– Meget pen 3-roms selveierleilighet.
– Gangavstand til sentrumskjernen.
– Det medfølger en oppmerket p-plass.
– Sol på balkongen om ettermiddagen/kvelden.
– Entré med plass til garderobeløsning.
– Funksjonelt kjøkken i åpen løsning.
– Trivelig stue med plass for spisebord.
– Bad med gulvvarme, renovert i 2014.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– To pene soverom, ett med garderobe.
– Lagringsplass i disponibel kjellerbod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Tv- og internettsignaler er inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt boligområde i Mjøndalen i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, svømmehall, golfbane, tennisanlegg, ridesenter og badeplass m.m.

Fra boligen er det kort vei til flotte treningsfasiliteter. Mjøndalen IF har et bredspektret idrettstilbud for alle aldre og byr på både nyoppført stadionanlegg, kunstgressbaner og idrettshall. Her finner du også Stamina treningssenter. Videre har Eiker Golfklubb har 9-hulls bane på Portaasen. Det er gangavstand til Drammenselven med turvei, idylliske rasteplasser og fine fiskemuligheter.

Det er også umiddelbar nærhet til skog og mark der du til fots, på ski eller sykkel kan ta deg rundt i et mylder av merkede løyper og stier. Her ligger alt fra store, populære badevann som Hagatjern med strand og brygge, til rolige og naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel bevertning, samt mulighet for overnatting.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Coop. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mjøndalen sentrum, Buskerud Storsenter og Gulskogen et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg finner du stor Rema 1000, Biltema, Power, Jula, Spar Kjøp og Plantasjen på Orkidehøgda.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Skarsvingen som ligger ca. 460 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 2 min til sentrum eller Orkidehøgda, 12 min til Drammen, 24 min til Kongsberg, 41 min til Oslo S og 70 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Mjøndalen barneskole og Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Bygning med selveierleiligheter. Der den aktuelle leiligheten ligger i 2.Etasje.

Byggemåte

Støpt betongfundament antatt på jord/sandholdige masser. Betong grunnmur der eier opplyser at bygget er drenert sommeren 2017. Bygget er forøvrig oppført av bindingsverk i tre som er isolert med utvendig liggende og stående kledning. Taket er pult-tak tekket med papp. Vinduer med tre-ramme og isolerglass fra 1993.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 46 kvm

2.Etasje
Bta.: 46 kvm.
Bra.: 42 kvm.
P-rom: 42 kvm.
P-rom inneholder: Gang, soverom 1, soverom 2, kjøkken/stue og bad.

Annet

En disponibel bod på ca. 1 kvm i felles kjeller.

Standard

Entré
Leilighetens entré er tiltalende og gir et godt førsteinntrykk. I likhet med øvrige oppholdsrom er det parkett på gulvet og lysmalte panelvegger. Videre er det god plass til garderobeskap eller annet oppbevaringsmøblement i rommet.

Stue
Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, noe som gjør dette til et hyggelig allrom med fin plass til både sofaløsning, spisebord og tv-møblement. Rommet har parkett på gulv og lysmalte vegger i ulike materialer som spiller fint på lag med hverandre. Stuen får rikelig med dagslys fra et stort vindu og en glassdør som leder ut til en overbygget balkong.

Kjøkken
Leiligheten har et liten, men funksjonell, kjøkkeninnredningen som har nye fronter med rene, glatte linjer og mørk benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over kokesonen og våtsonen er beskyttende glassplater med mønster. Videre har kjøkkenet ventilator.

Bad/vaskerom
Boligen har et pent og tidløst bad som ble renovert i 2014. Rommet har lyse veggfliser og mørke gulvfliser med behagelig varme. Den moderne innredningen består av en heldekkende servant og høyglans skuffeseksjon med plass til det mest nødvendige. Over servanten er det speil med hylle og belysning. Videre har badet gulvmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to innbydende soverom som ligger i hver sin ende. Begge rommene har lysmalte panelvegger og parkettgulv, og ett soverom har garderobeskap med hvite fronter. Boligen har for øvrig lagringsplass i en bod på ca. 1 kvm i felles kjeller.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og gulvvarme på bad. Ventilasjonen er naturlig med mekanisk avtrekk fra badet og ventilator på kjøkkenet. En 200 liters varmtvannsbereder fra 2013 er plassert i kjelleren. Videre har boligen et nytt elektrisk anlegg med automatsikringer. Viken Fiber/Altibox leverer tv- og internettsignaler som er inkludert i fellesutgifter.

Parkering

Til leiligheten medfølger det en oppmerket parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en lun og trivelig balkong på ca. 4 kvm hvor solen kan nytes om ettermiddagen/kvelden. Balkongen har treheller, og et tett, hvitmalt rekkverk som hindrer innsyn.

Felleseiendommen er opparbeidet med biloppstillingsplasser på gruslagt gårdsplass, felles utebod og en hage som er delvis innrammet av gjerde og hekk. Hagen er pent beplantet med prydbukser og har lekeapparater til barna.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle selveierleiligheter.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Ingen servitutter eller andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Nedre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN
Plan ID: 19810001.
Navn på arealplanen: MJ 14, Solløs.
Plan type: Eldre reguleringsplan.
Ikrafttredelsesdato: 07.04.1981
Formål: Boliger.

HENSYNSSONER SOM REGISTRERT PÅ EIENDOMMEN I REGULERINGSPLAN
Eiendommen ligger ikke innenfor henssynssoner i reguleringsplan.

PÅGÅENDE PLANARBEID
Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.

HENSYNSSONE VEGSTØY
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

HENSYNSSONE 20-ÅRS FLOM
Eiendommen er ikke registrert å ligge innenfor sone for 20-års flom.

HENSYNSSONE 200-ÅRS FLOM
Eiendommen er ikke registrert å ligge innenfor sone for 200-års flom.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 700,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Grunnpakke TV og internett gjennom Viken fiber, renovasjon, nedbetaling av felles lån: renter og avdrag, måking, vedlikehold, bygningsforsikring og honorar forretningsfører.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 9 000 kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 9 349,38,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF forsikring med polisenr. SP1295323.2.1

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

DNB bank ASA.
Lånets totale saldo 471 658,- pr 19.12.2017.
Antall år: 15.
Antall terminer årlig: 12.
Årlig rentesats: 4,75% p.a pr 24.04.2017.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
For ytterligere informasjon se vedlagt seksjoneringsbegjæring.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

1 790 000,- (Prisantydning)
42 525,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
1 832 525,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
45 550,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
56 699,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
1 889 224,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 381
Seksjonsnr: 6

Rapporter annonse

FINN-kode: 112272245

Sist endret: 2. feb 2018 02:34

Referanse: 83180001

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.