Solgt: 4 650 000,-

Mjøndalen- Flott enebolig med praktfull hage, tomt på 1,9 mål og garasje. Utleiedel med leieinntekter på 8000,- pr. mnd.

Enebolig med utleiedel 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 229 ft2

Enebolig med utleiedel solgt i Mjøndalen Nedre Eiker

Contact An Agent

Mjøndalen- Flott enebolig med praktfull hage, tomt på 1,9 mål og garasje. Utleiedel med leieinntekter på 8000,- pr. mnd.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=70126903

 

Myrgata 5, 3050 Mjøndalen

Prisantydning
4 790 000,-
Verditakst
4 850 000,-
Kommunale avg.
7 203,-
Lånetakst
4 250 000,-
Primærrom
229 m²
Bruksareal
284 m²
Soverom
3
Rom
6
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 888 m² eiet
Byggeår
1960
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Myrgata 5, 3050 Mjøndalen

Skarsvingen
0.2 km
Mjøndalen
1 km
Rimi Mjøndalen
0.7  km
Rosendal skole (1-10 kl.)
1.2 km
Mjøndalen skole (1-7 kl.)
0.7 km

Vurdert av 16 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Alarm, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Myrgata 5!

Myrgata 5 er en flott enebolig med utleiedel med potensielle leieinntekter på kr 8 000,- pr. mnd., beliggende i et svært barnevennlig boligområde på Soløsjordet i Mjøndalen. Eiendommen på ca. 1,9 mål innehar flotte, velstelte plenarealer med et stort utnyttelsespotensial som stoppes kun av egen kreativitet. Boligen har også en trivelig terrasse med gode solforhold, dukkestue, og parkeringsplass i en tilbygget garasje med sportsbod/innredet rom.

På innsiden har boligen romslig planløsning med store åpninger og vindusflater som sørger for en luftig atmosfære, mens ildsteder bidrar til ekstra varme og hyggelige stunder. Det er peis med innsats i stuen og åpen peis i kjellerstuen.

Videre er det et elegant kjøkken med integrerte hvitevarer, spiseplass og utgang til hage, samt et pent bad som ble modernisert for ca. 5 år siden. Boligen har egen fløy med tre gode soverom, hvor alle rommene har garderobeløsning. I tillegg har ett av soverommene direkte adkomst til badet. Mulighet for å etablerer flere gjesterom i hoveddelen. Dog etter gjeldende regler. Lagringsplass finnes i flere boder, på hems, uisolert loft og lagringsloft over garasjen.

Utleiedelen har stue med åpen kjøkkenløsning og en koselig alkove med plassbygd seng. Videre er det et tilhørende bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin samt bodplass. Mulighet for å etablere flere gjesterom i utleiedelen. Dog etter gjeldende regler.

Eiendommens kvaliteter
– Utleiedel med estimerte leieinntekter på kr 8000,- pr. mnd.
– Flott enebolig med ca. 1,9 mål solrik tomt.
– Parkering i garasje og på gårdsplass.
– Flotte plenarealer og fine uteplasser.
– Sol fra tidlig morgen til sen kveld.
– Eiendommen ligger sør/vestvendt.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Kjøkkenet har også en spiseplass.
– Stue med ildsted og plass for spisebord.
– Hyggelig kjellerstue med åpen peis.
– To bad, ett som tilhører utleiedelen.
– Begge bad har opplegg for vaskemaskin.
– Tre soverom med garderobeløsning i hoveddel.
– Mulighet for å etablerer flere gjesterom i hoveddelen.
– Alkove i utleiedel.
– Mulighet for å etablere flere gjesterom i utleiedelen.
– Godt med lagringsplass i bodløsninger.
– Fiberoptisk kabel er lagt inn i boligen.
– Gangavstand til Mjøndalen togstasjon.
– Gangavstand barnehager og skoler.
– Gangavstand til Mjøndalen Sentrum.
– Gangavstand til flotte idrettsanlegg.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et skjermet og svært barnevennlig boligområde på Soløsjordet i Mjøndalen i Nedre Eiker kommune. Fra boligen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud, i tillegg til flotte treningsfasiliteter.

Mjøndalen IF har et bredspektret idrettstilbud for alle aldre og byr på både nyoppført stadionanlegg, kunstgressbaner og idrettshall. Anlegget ligger kun et steinkast fra boligen. Her finner du også Stamina treningssenter.

Videre har Eiker Golfklubb 9-hulls bane på Portaasen. Det er gangavstand til Drammenselven med turvei, idylliske rasteplasser og fine fiskemuligheter, samt umiddelbar nærhet til skog og mark der du til fots, på ski eller sykkel kan ta deg rundt i et mylder av merkede løyper og stier. Her ligger alt fra store, populære badevann som Hagatjern med strand og brygge, til rolige og naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel bevertning, samt mulighet for overnatting.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rimi, og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mjøndalen sentrum, Buskerud Storsenter og Gulskogen et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg finner du stor Rema 1000, Biltema, Expert, Jula, SparKjøp og Plantasjen på Orkidehøgda.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Skarsvingen og ligger ca. 50 meter fra boligen. Det er gangavstand til Mjøndalen Togstasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 2 min til sentrum eller Orkidehøgda, 12 min til Drammen, 24 min til Kongsberg, 41 min til Oslo S og 70 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Mjøndalen barneskole og Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Frittliggende enebolig over 2 plan med utleiedel, garasje og dokkestue.

Byggemåte

Støpte kjellergulv og grunnmur av leca og betong i den eldste delen. Etasjeskille av siporexelementer og etasjeskille av tre i den eldste delen. Ytterveggene er pusset, og på utvendig side over terreng. Innvendig side er i hovedsak pusset, og i kjellerdelen. I boligdelen er det påforede yttervegger som er kledd med plater/panel. Bod i den nyeste delen har upussede murvegger av leca. Over grunnmur er det tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med stående trepanel. Den eldste delen er fra 1960-tallet og tilbygget er fra 1976. Hele huset ble ombygd i 1976. Sannsynligvis noe forskjellig oppbygging, ref. ulike byggeår. Huset har stadig blitt oppgradert og vedlikeholdt, samt påkostet solid materialvalg fra 2004. Nytt kjøkken og bad i 2010. Underetasjen er betydelig renovert i 2012 ifølge eier.

Saltak i trekonstruksjon, med undertak av tre. Taket er i senere tid tekket med stålplater i steinmønster, ca. 20-25 år siden. Vinduer av tre, med to-lags glass. En blanding av glidehengslede vinduer, noen fastkarmsvinduer og noen topphengslede vinduer. Vinduene er i prinsippet de originale fra byggeår, selv om det har blitt skiftet ut noen pungterte glass. Nye vinduer på det ene soverommet i 1. etg. og to nye vinduer og balkongdør i stuen i 1. etg. Det er montert utvendige terrassemarkiser på flere av vinduene mot syd i stuen. Teglsteinspipe som er murt til spekk, brannmur og peis i samme stil. Pipen er murt til spekk over tak. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 229 kvm, Bruksareal: 284 kvm

1.Etasje/hoveddel
Bra.: 144 kvm.
P-rom: 144 kvm.
Inneholder: Entré/trapp, hall, kjøkken, stue, bad, trapperom, soveromsgang og 3 soverom.
P-rom inneholder: Entré/trapp, gang, kjøkken, stue, bad, trapperom og 3 soverom.

Underetasjen/hoveddel og utleiedel
Bra.: 110 kvm.
P-rom: 85 kvm.
S-rom: 25 kvm.
Hoveddel inneholder: Kjellerstue og 2 boder.
Utleiedel inneholder: Gang, 2 trapperom, stue, kjøkken, bad og 1 bod.
P-rom inneholder: Gang, trapperom 1, trapperom 2, 2 stuer, kjøkken og bad.
S-rom inneholder: 3 boder.

Garasje
Bra.: 30 kvm.
Inneholder: Garasjerom og bod.
S-rom inneholder: Garasjerom og bod.

Annet

God lagringsplass i 3 boder i underetasjen, i tillegg til 1 sportsbod i garasje.

Standard

Entré/trapp – hoveddel
Boligen har et hyggelig, overbygd velkomstparti med søyler og platting, hvor ytterdøren leder inn til et trapperepos med skiferfliser, gulvvarme og garderobeskap. Her er det også store vinduer som tilfører godt med dagslys til rommet. I hallen på innsiden er det generøse vinduer mot entreen. Det er naturlig gjennomgang mellom hoveddelen og utleiedelen.

Entré/trapp – utleiedel
Det er egen adkomst til trapperom som går ned til utleiedelen. Det er naturlig gjennomgang mellom hoveddelen og utleiedelen.

Kjøkken – hoveddel
Kjøkkenet som tilhører hoveddelen har god romstørrelse, en trivelig spiseplass midt i rommet, samt utgang til trapperom som leder ut til hagen og ned til utleiedelen. Innredningen er fra perioden 2010/-12 og fremstår som elegant med en fin miks av profilerte fronter og vitrineskap. Her er alle vegger godt utnyttet med skap og arbeidsplass. Videre er det benkebelysning og laminert benkeplate med enkel vaskekum. Av utstyr medfølger integrert induksjonstopp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin, samt stekeovn og mikrobølgeovn i god arbeidshøyde.

Kjøkken – utleiedel
Det andre kjøkkenet tilhører utleiedelen og har en enkel innredning med profilerte fronter og vitrineskap. Videre er det benkebelysning, laminert benkeplate, enkel vaskekum og kombinert kjøl/frys. Rommet har parkett på gulv med gulvvarme og god plass for spisebord. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen.

Stue – hoveddel
I første etasje har boligen en stor stue med fin utforming som gir god fleksibilitet i forhold til møblering. Rommet ligger åpent mot hall/kjøkken og har flotte sprossevinduer i flere himmelretninger som sørger for luftig atmosfære og fine lysforhold. Utvendige markiser gir effektivt solskjerming ved behov. Det er laminat på gulv, lyse, panelte vegger og synlige bjelker i tak. En peis med innsats er montert for ekstra varme og koselige stunder. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage.

Stue – utleiedel
I underetasje er det en stue med en praktisk sovealkove som tilhører utleiedelen.

Kjellerstue- hoveddel
Fra hallen/stuen er det trappenedkomst til en hyggelig og romslig kjellerstue som har god plass for flere sittegrupper, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. I rommet er det nyere fliser på gulv, panelte vegger, synlige bjelker i tak og store vinduer. For ekstra hygge har stuen åpen peis.

Bad/wc/vaskerom – hoveddel
Boligen har ett bad i hver etasje, hvor badet i første etasje ble modernisert for ca. 5 år siden. Rommet er utstyrt med fliser på gulv med gulvvarme, fliser på vegg og en lys baderomsinnredning bestående av speil med hylle og overbelysning, servantskap og tilhørende høyskap. Videre er det frittstående toalett, dusjkabinett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. En kjellerbod ble tidligere benyttet som separat vaskerom.

Bad – utleiedel
Det andre badet tilhører utleiedelen og har fliser på gulv med underliggende gulvvarme. For øvrig er det panelte vegger i dus farge. Rommet har speil med overbelysning, servantmøblement med profilerte fronter, frittstående toalett og dusjkabinett. Det er også opplegg for vaskemaskin på dette badet.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom beliggende i egen fløy i første etasje. Rommene har skråhimling og tilhørende garderobeløsning. Det ene soverommet har adkomst direkte til badet. Mulighet for å etablerer flere gjesterom i hoveddelen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i entré, tre innvendige boder, sportsbod/innredet rom, lagringskott, hems og uisolert lagringsloft. Det er også lagringsloft over garasjen.

Sovealkove – utleiedel
I underetasje er det en stue med en praktisk sovealkove som tilhører utleiedelen. Mulighet for å etablere flere gjesterom i utleiedelen.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET. Forøvrig ligger fiberkabel innlagt.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med åpen peis i kjellerstuen og peis med innsats i stue i første etasje. Det er gulvvarme i trapperepos ved hovedinngangen og på baderom. I underetasjen er det gulvvarme på baderom og i stue/kjøkken.

Videre er det luft-til-luft varmepumpe i kjellerstuen og i stue i første etasje. Boligen har naturlig ventilasjon, 300 l varmtvannsbereder, samt el-anlegg med delvis automatsikringer. Alarm er installert og fiberoptisk kabel er lagt inn med mulighet for tv-signaler og internett.

Parkering / Garasje

Det er parkering i tilbygget enkelgarasje med innlagt strøm og lys. Her er det også en sportsbod/innredet rom og lagringsloft.

For øvrig er det biloppstillingsplasser på privat tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen med ca. 1,9 mål tomt har velstelte plenarealer som omkranser boligen på flere sider. Videre er det skjermende hekker, prydbusker, trær, bærbusker, dukkestue og gruset gårdsplass. Tomtens størrelse gir plass for både fotballbane og stort svømmebasseng, om ønskelig. Solen skinner på eiendommen fra tidlig om morgenen til sent på kveld, og kan nytes fra blant annet en trivelig terrasse.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter i grunn:
Dagboksnr.: 2225
ELEKTRISKE KRAFTLINJER
RETTIGHETSHAVER: Hakavikledningen, Buskerudledningen og Mjøndalen-Korsgård

Dagboksnr.: 897
** DIVERSE PÅTEGNING
RETTIGHETENE OV ERFØRES TIL BUSKERUD NETT AS

Eiendommens rettigheter:
Dagboksnr: 5243
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0625 / 13 / 283 / /
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune. Boligen er tilknyttet septiktank.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for tilbygg bolig og garasje i 1979. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker Kommune før rundt 1970. Det foreligger således ikke ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen fra byggeår. Dette er vanlig for eiendommer med tilsvarende byggeår i kommunen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 735 256 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 470 513 per 31.12.13

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 625 – Nedre Eiker kommune Gnr 13, Bnr 288.

REGULERINGSPLAN
Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan: MJ 14, Solløs, datert 7.4.1981 som gjelder. Eiendommen er regulert til boligformål.

KOMMUNEPLAN
I ihht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A.

BOLIGBEBYGGELSE
Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015 er boligbebyggelse inndelt i 2 områder; A og B. For dette området gjelder følgende:
Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet hentes på: www.nedreeiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 20 000,-.

Kommunale avgifter Kr. 7 203 pr. år
For spesifikasjon av kommunale avgifter se vedlegg i salgsoppgaven.’

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF forsikring, ca. kr. 10 000,- pr. år.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon Kr. 2 944,-. Standard m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmann sin beskrivelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen. Boligen har separat utgang fra trapperom i første etasje som fører ned til underetasjen. Underetasjen er innredet med estimerte leieinntekter på kr 8000 pr. mnd. der leietaker selv betaler strøm, tv og internett.

Adkomst til del som leies ut er derfor kun via utgangsdør fra trapperom i første etasje som fører ned til underetasjen. Det er naturlig gjennomgang mellom hoveddelen og utleiedelen. Det gjøres oppmerksom på at dette ikke er en godkjent, separat utleiedel. Ordet «utleiedel» er brukt noen steder i annonsen da dette er dagens bruk. Delen er ikke byggemeldt som en godkjent, separat del hos plan og bygningsetaten. Det er derimot ingen restriksjoner mot å leie ut en del av egen bolig, men dersom en ønsker en å leie ut for varig opphold, bør rom være godkjent til varig opphold. Utleie skjer for utleiers risiko. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Forøvrig vises det til takst som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjonsplikt eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
116 250,- (Dokumentavgift)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
126 699,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 916 699,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 288

Rapporter annonse

FINN-kode: 70126903

Sist endret: 4. feb 2016 15:28

Referanse: 83150238

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.