Solgt!

Lierbyen – 22 av 22 solgt i Trinn 1 og 2. Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18!

Rekkehus 3 Bedroom 2 Bathroom 107 ft2

Lierbyen - 22 av 22 solgt i Trinn 1 og 2. Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18!

Contact An Agent

Lierbyen – 22 av 22 solgt i Trinn 1 og 2. Helt nye, vedlikeholdsvennlige boliger i rekke. 3/4 sov, 2 stuer, 2 bad/vaskerom, 2 solrike balkonger, hage og carport med plass til 2 biler. Kort avstand til barnehager, skoler, togstasjon og E-18!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=115573760

 

 

Heggtoppen, 3402 Lier

Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)

Pris på lån

Pris på forsikring


Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • Peis/ildsted
 • parquett
 • child-friendly
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Hage
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / John Granly Steen

Selger/Utbygger

ABRAHAMSSON & HAUGSTVEDT AS / HELLVIK HUS DRAMMEN AS

Beliggenhet

Prosjektets hjemmeside med ytterligere informasjon finner du på www.heggtoppen.no.

Fremdrift

Forventet ferdigstillelse 2. kvartal 2019 forutsatt tilstrekkelig forhåndssalg.

Heggtoppen

MODERNE BOLIGER I HJERTET AV LIER
På Heggtoppen får du en vedlikeholdsvennlig og moderne bolig i rekke. Attraktiv, trivelig og solrik beliggenhet, sentralt til alt!

OPPVEKST OG SKOLE
Lier er et fantastisk sted for barn å vokse opp. Til barnehage og skole er det kun ca. 5 min å gå. Hegg skole 250 meter fra Heggtoppen er et unik tilbud. Foruten selve skolen rommer anlegget også Lier kulturscene, med en rekke flotte nasjonale og lokale arrangement. Her er det også flerbrukshall og et fantastisk uteområde med bl.a. skatepark, sandvollybane, basketbane, 5’er og 7’er bane med kunstgress og ballbinge. Klatrestativ, husker og sandkasser for de minste. Alt i ditt nærmiljø.

NATUR OG FRITID
Finnemarka, som ligger rett i nærheten, er et attraktivt turområde for deg som ønsker vakre naturopplevelser med gode tur-, fiske- og bademuligheter, eller gode treningsforhold. Lier kommune ble i 2015 kåret til Norges beste friluftslivskommune. Gode friluftsområder og vakkert kultur landskap er en av bærebjelkene i Lier. Her ligger alt til rette for en enkel og god hverdag. Det er anlagt sykkel- og gangsti til sentrum. Og på det gamle jernbanesportet.

BUTIKKER OG SERVICE
Heggtoppen har en svært sentral beliggenhet i Lier. Rett ved er det kolonial, hyggelig bakeri og konditori, blomsterbutikk, bensinstasjon og kiosk. Lierbyen sentrum, også en kort spasertur unna, er kommunesenteret i Lier. Her finner du et stort utvalg forretninger, kaféer og de fleste servicefasiliteter og offentlige etater.

KOMMUNIKASJON
Fra Heggtoppen er det enkel adkomst til motorvei og offentlig kommunikasjon. Til motorvei ca. 4 min. med bil. Til Drammen ca. 5-6 min. Og til Oslo ca. 30 min. Til Brakerøya eller Lier togstasjon ca. 5-6 min. Du har busstopp kun 100 meter unna!

ET NYTT BOLIGOMRÅDE
Heggtoppen blir et nytt boligområde med i alt 27 rekkehus. Byggetrinn 2 har 11 hus, fordelt på en rekke med 5 og en rekke med 6 enheter. Alle får egne uteområder, og et felles opparbeidet lekeområde og asfalterte veier. De moderne husene går over 3 etasjer. 1. etasje har carport med plass til to biler, entré og boder. 2. etasje har stor stue/kjøkkenløsning på 38 m2, bad/vaskerom og balkong. Alternativ hustype B med stue/kjøkken på 28 m2 og et ekstra soverom. 3. etasje har en trivelig tv-stue, 3 soverom, bad og balkong. Uteområdet på bakkeplan, og ca. 12 m2 store sydvest-vendte balkonger både i 2. og 3. etasje, gir deg solrike og gode uterom.

Nå kan du planlegge grillsesong og utekos. Bare låse døren og dra på hytta? Gressklipping og snømåking slipper du å tenke på.

Innhold

De moderne boligene går over 3 etasjer.
1. etasje har carport med plass til to biler, entré og boder.
2. etasje har romslig stue/kjøkkenløsning på 40 m2, kombinert bad/vaskerom og flott overbygd balkong. Mulighet for ekstra soverom/ det fjerde soverommet i andre etasje.
3. etasje har en trivelig tv-stue, 3 soverom, bad og 12m2 overbygd balkong.

Man kan selv velge om man ønsker 3 eller 4 soverom på alle objektene!

Standard

Gode kvaliteter i materialvalg
De nye boligene på Heggtoppen har gode planløsninger og gjennomført god kvalitet i materialvalg. Her er noe av det du vil sette pris på: Hvitpigmentert eikeparkett. 1 – stavs i stue/kjøkken og 3 – stavs i soverom og tv-stue. Flislagte gulv i entré og bod. Bad og vaskerom har flislagte gulv og vegghengte wc. Alle vegger på bad og vaskerom er flislagt. Downlights i entré, kjøkken og bad. Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer. JKE er kjent for høy kvalitet og godt håndverk. Like funksjonelt og vakkert til hverdag og fest. Og med 25-års garanti!

I de nye boligene på Heggtoppen har du muligheter for tilvalg av f.eks. større bad, peisovn og oppgradering av parkett for å nevne noe. Se egen tilvalgsliste som vedlegg.
Utvendig har boligene en ny og nærmest vedlikeholdsfri panel med 50-års garanti. Balkonger har vedlikeholdsvennlige terrassebord og rekkverk med glass. Som du skjønner; her er det meste inkludert for å gi deg og dine en eksklusiv og vedlikeholdsfri bolig! Nyt livet på Heggtoppen!

GULV FRA KÃHRS
Eik Vigo.
Hvitpigmentert, mattlakkert plankegulv. Leveres som 1-stavs i stue/kjøkken 2.etasje og 3-stavs i soverom og TV-stue 3.etasje. Lyst, moderne og vakkert! Kãhrs parkett er miljøvennlig og slitesterkt, og har opptil 30 års slitasje garanti.

KJØKKEN FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White.
Kjøkken i moderne design med innfreste gripelister og et elegant og stilrent inntrykk. Benkeplate i mørk terazzo-look med ekstra forsterket forkant. Alle skuffer og skap har full demping. Skuffene leveres med fullt uttrekk i tillegg til den myke Bluemotion lukkingen.

BAD FRA JKE DESIGN
Modell Rimini White.
Bad er i samme modell som kjøkkenet, for en gjennomgående stil. Denne innredningen i Dansk design har helstøpt benkeplate og vask fra Kuma, i trendfargen Night Sky. Skapdørene har full demping og speilet leveres med integrert lys.

Innvendig
– Sparklet og malte gipstak i alle rom.
– Sparklet og malt gips på vegger i alle rom bortsett fra bad.
– Slett hvitt listverk langs gulv, samt rundt vinduer og dører.
– Listefri overgang vegg/tak i rom uten flis på vegg.
– Hvitpigmentert eikeparkett: 1-stavs i stue/kjøkken 2. etasje. 3-stavs i soverommene og TV-stue i 3. etasje.
– Flislagte gulv med 30×30 cm. flis i entre og bod under trapp i 1. etasje.
– Bad og vaskerom: Flislagte gulv med 30×30 cm. flis og 5×5 cm. flis rundt sluk. Alle vegger på bad og bad/vaskerom er flislagt i 2 og 3 etg.
– Varmekabler i gulv i entre, bod under trapp og bad/vaskerom 2. etasje og bad 3. etasje.
– 13 stk. downlights: (3 stk. i entre, 4 stk. i kjøkken, 3 stk. på bad og 3 stk. på bad/vaskerom).
– 6 stk. utelamper.
– Kjøkkeninnredning fra JKE med integrerte hvitevarer i henhold til egne tegninger.
– Opplegg for vaskemaskin på vaskerom/bad.
– 2 stk. vegghengte WC.
– Sentralstøvsuger.
– Balansert ventilasjon.
– Waterguard vannstoppersystem.
– Dusjvegger, blandebatteri og baderomsmøbler med plassering som vist på tegning.
– Det leveres 120 cm. baderomsmøbler på bad 3etg. og 60 cm. innredning i 2 etg. med speil.
– Trapp med fargetilpasset eik i trinnene (tilpasset parketten) og hvite vanger/rekkverk: tette hvite opptrinn fra 1. – 2. etasje åpne trinn fra 2. – 3. etasje.
– Innvendige dører i tidsriktig design fra kjent leverandør.
– Ytterdør med glass, type Hovdeby-frosta glass fra Bygg1 eller tilsvarende.
– Ytterdør til sportsbod uten glass som vist på tegning fra kjent leverandør.
– Utvending overflater iht. illustrasjon: Grå RG 25 panel fra Møre Royal, dobbelfals. Setersvart RS 25 panel fra Møre Royal, dobbelfals. Møre Royal er en vedlikeholdsvennlig panel med 50 års garanti mot råte og som kun trenger kosmetisk vedlikehold. Deler av 1. etasje leveres med grå betongplater.
– Vinduer og balkongdører leveres fra kjent leverandør i utvending vedlikeholdsvennlige materialer.
– Terrasbord i Møre Royal RG25 grå.
– Balkongrekkverk leveres i glass.

HELLVIK HUS har landets mest tilfredse kunder

Hellvik Hus, som består av 28 forhandlere over store deler av Norge, er den kjeden i landet som hadde de mest tilfredse boligkjøperne i 2016. Utmerkelsen Årets mest tilfredse kunder gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på KTI. KTI står for kundetilfredshetsindeks, og måles fra 0 til 100 hvor sistnevnte er best. Målingen utføres i forbindelse med overlevering av bolig til kunde, og de aller fleste av landets store boligbyggere deltar. I undersøkelsen spørres kundene om hvor fornøyde de er totalt sett, i hvor stor grad firmaet har oppfylt forventningene, og hvor nært boligbyggeren er idealet. Bransjenormen hos boligbyggerne ligger på en KTI på rundt 70, som er meget bra totalt sett og fullt på høyde med en rekke andre bransjer. Hellvik Hus har gjort det enda bedre. I 2016 landet Hellvik Hus sin KTI på 80.

Tomt utvendig

Ideell andel av tomteareal på 6.653 m2. Sameiebrøk 1/27. Tomten disponeres av seksjonseierne iht seksjonsbegjæring/sameiets vedtekter som vil bli tinglyst. Utvendig leveres eiendommen asfaltert med innslag av grønne områder iht. situasjonsplan. Det legges kunstgress utenfor hver bolig og fellesområde.

Det leveres 2 stk. 12 m2 sydvest-vendte balkonger med vedlikeholdsvennlig Møre Royal panel og terrassebord, gir deg et solrikt, skjermet og godt uterom. Her kan du nyte grilling og utekos, eller bare låse døren og dra på hytta, uten dårlig samvittighet for utvendig vedlikehold og plenklipping.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 626
Gårdsnr: 29
Bruksnr: 29

Rapporter annonse

FINN-kode: 115573760

Sist endret: 22. jul 2018 02:11

Referanse: 83189004

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.