Solgt: 4 575 000,-

Krokstadelva/Nedre Eiker- Helt ny enebolig o/to plan med 2 stuer, 2 bad+ vaskerom og 3 soverom. Markterrasse og veranda med flott utsikt. Sol fra morgen til kveld. Egne parkeringsplasser. Trygg gangavstand til barnehager, skoler, buss, tog og storsenteret

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 135 ft2

Krokstadelva/Nedre Eiker- Helt ny enebolig o/to plan med 2 stuer, 2 bad+ vaskerom og 3 soverom. Markterrasse og veranda med flott utsikt. Sol fra morgen til kveld. Egne parkeringsplasser. Trygg gangavstand til barnehager, skoler, buss, tog og storsenteret

Contact An Agent

Krokstadelva/Nedre Eiker- Helt ny enebolig o/to plan med 2 stuer, 2 bad+ vaskerom og 3 soverom. Markterrasse og veranda med flott utsikt. Sol fra morgen til kveld. Egne parkeringsplasser. Trygg gangavstand til barnehager, skoler, buss, tog og storsenteret

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=108481438

 

 

Langrand 24 C, 3055 Krokstadelva

Prisantydning
4 690 000,-
Primærrom
135.3 m²
Bruksareal
135.3 m²
Soverom
3
Bruttoareal
146.8 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 285 m² (eiet)
Byggeår
2017
Energimerking
D – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Langrand 24 C, 3055 Krokstadelva

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Langrand 24 C

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Langrand 24 C er en nyoppført og meget tiltalende enebolig over to plan. Her har du mulighet til å skaffe deg et flott hjem i vakre, rolige og likevel sentrale omgivelser. Fra eiendommen er det trygg gangavstand til Krokstad Barneskole, Eknes Ungdomsskole, flere barnehager, Tusenårsplassen, idrettsanlegg, samt buss og Buskerud Storsenter. I tillegg er det kort vei ned til togstasjonen, noe som gjør stedet ekstra attraktivt for pendlere. Eiendommen er pent opparbeidet, med fin utsikt og sol fra morgen til kveld. Det er utgang fra stuen til en overbygd veranda, og den skjermede hagen har rikelig med boltreplass. Innvendig er boligen lys og tiltalende, med smakfull innredning og moderne løsninger.

En innbydende entré med gulvvarme tar deg inn i første etasje av denne trivelige boligen. Entreen har direkte tilgang til et stort garderoberom. Fra entreen kommer du videre inn i en gang med tilgang til bad og vaskerom, noe som kan være svært praktisk på sølete dager. Etasjen har også to soverom og en koselig tv-stue. I andre etasje finner du et tredje soverom, et delikat bad og stue/kjøkken. Stue/kjøkken har store vindusflater og stemningsfull peisovn. En stilig barløsning skaper et naturlig skille i rommet.

Pt. er planen at Nedre Eiker Kommune slås sammen med Drammen Kommune 01.01.2020 noe som bør gir positiv utvikling for boligprisene i Nedre Eiker isolert sett.

Hvorfor kjøpe nytt:
– Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
– Lave omkostninger.

HØYDEPUNKTER
– Nyoppført, ubebodd enebolig over 2 plan.
– Biloppstillingsplasser på tomten.
– Koselig hage og en solrik veranda.
– Lun entré med fliser og gulvvarme.
– Kjøkken med barløsning mot stuen.
– Lys, innbydende stue med peisovn.
– Koselig, separat tv-stue i første etasje.
– To delikate bad og eget vaskerom.
– Tre soverom, to med garderobeløsning.
– Ett har mulighet for walk-in closet.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Pt. er planen at kommunen skal slå seg sammen med Drammen kommune fra 01.01.2020, noe som vil ha en positiv virkning på utviklingen av området.

Fra boligen er det kort, trygg avstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt til et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg er det kort vei til Tusenårsplassen, hvor det er innvilget midler for utvikling av kulturelle tilbud for barn og voksne.

Ca. 2 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det idrettsplass like nedenfor eiendommen, ved ungdomsskolen, samt flotte anlegg i Mjøndalen idrettspark.

Det er også kort vei til Eknes svømmehall, samt til Eiker Golfklubbs 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Spar, Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av områdets ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kjøsterud Allé og ligger ca. 500 meter fra boligen. Det er gode bussforbindelser mot både Drammen og Kongsberg. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon, med gode parkeringsmuligheter. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg og 40 min til Oslo.

Fra eiendommen er det gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Nyoppført enebolig over to plan.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135,30 kvm, Bruksareal: 135,30 kvm, Bruttoareal: 146,80 kvm

1.Etasje
Bta: 73,4 kvm.
Bra: 64,4 kvm.
P-rom: 64.4 kvm.
P-rom inneholder: Entrè, 2 soverom, stue, vaskerom, tekniskrom, bad og trapperom.

2.Etasje
Bta: 73,4 kvm.
Bra: 64,4 kvm.
P-rom: 64,4 kvm.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, gang, bad og soverom.

Standard

Entré
Entreen ligger i første etasje og er meget innbydende. Rommet har mørke fliser på gulv og lysmalte vegger, samt gulvvarme og god plass til skohyller med mer. Fra entreen er det direkte tilgang til et flott garderoberom.

Stue og kjøkken
Boligen har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning, med parkett på gulv og god plass til både sofa og spisebord. Det første som slår mot deg når du kommer inn i rommet er den fine utsikten, godt ivaretatt av store vindusflater. Rommet har også en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge, samt utgang til en overbygd veranda.

En stilig barløsning skaper et naturlig skille mellom stue- og kjøkkendel. Kjøkkendelen har en flott Sigdal innredning med lyse, profilerte fronter, vitrineskap og en laminert benkeplate med enkel oppvaskkum. Kjøkkenet har ventilator, nisje for stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Det er også egen plass for kjøl/frys.

Tv-stue
Eneboligen har også en koselig tv-stue i første etasje, noe som gir mulighet for litt ekstra privatliv for familien. Stuen har god plass til sofa og tv, samt store vindusflater og utgang til hage.

Bad/vaskerom
Eneboligen har to delikate bad, ett i hver etasje. I tillegg er det eget vaskerom i første etasje. Badet i første etasje har mørke fliser på gulv, lyse fliser på vegger, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer, og badet har også et veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Badet i andre etasje har mørke fliser på gulv, lyse fliser på vegger, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer. I tillegg har badet et veggmontert toalett, samt dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører.

Vaskerommet har mørke fliser på gulv, lysmalte vegger, sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har også god plass for smarte innredningsløsninger.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre fine soverom, to med tilhørende garderobeskap. Soverommet i andre etasje har en stor nisje med plass til walk-in closet, skyvedørsgarderobe eller lignende. I tillegg har boligen en stor bod/garderoberom i tilknytning til entreen.

Utstyr

Det er lagt inn VikenFiber/Altibox i boligen.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er varmet opp med elektrisitet, herunder gulvvarme er i våtrom og hall/gang, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer.

Parkering

Det biloppstillingsplasser på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Felles tomt på 1285 kvm. Eiendommen er pent opparbeidet med grusbelagt gårdsplass og en koselig hage. Hagen har plen, hekk og diverse beplantning, samt gode solforhold og rikelig med boltreplass. Det er utgang fra stuen til en solrik veranda med god plass til utemøbler, grill med mer – et flott samlingssted på varme sommerdager. I tillegg er det utgang til hage fra tv-stuen i første etasje.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle eneboliger.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 3130
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:Knr: 0625 Gnr: 37 Bnr: 155
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Dagboknr.: 8099
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:Knr: 0625 Gnr: 37 Bnr: 128
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Dagboknr.: 8100
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:Knr: 0625 Gnr: 37 Bnr: 155
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Dagboknr.: 6331
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:Knr: 0625 Gnr: 37 Bnr: 564
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Nedre Eiker kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

Reguleringsplan Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan: KR 29 Enga – Rundtom, datert 28.8.1991 som gjelder. Eiendommen er regulert til boligformål og noe felles avkjørsel.

Kommuneplan Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse «A».

Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse Jfr. Kommuneplanens er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende: Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999. Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet leses her: www.nedreeiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Selger vil foreta seksjonering av tomten og kjøper vil bli tilsendt seksjoneringsbegjæring og vedtekter i etterkant.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har bygningsforsikring i Vardia forsikringsselskap med polisenummer: 335321.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, renovasjon, kommunale avgifter (vann og avløp), strøm, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra utbygger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper».

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
10 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
23 249,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 713 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 37
Bruksnr: 178

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 108481438

Sist endret: 8. des 2017 23:23

Referanse: 83170398

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.