Solgt! 4 av 4.

Krokstadelva/Drammen – 4 av 4 solgt! Ny bolig med stilig funkispreg o/2 plan + takterrasse, garasje og carport!

Halvdel av tomannsbolig 4 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage 145 ft2

Krokstadelva/Drammen - 4 av 4 solgt! Ny bolig med stilig funkispreg o/2 plan + takterrasse, garasje og carport!

Contact An Agent

Krokstadelva/Drammen – 4 av 4 solgt! Ny bolig med stilig funkispreg o/2 plan + takterrasse, garasje og carport!

 

 

Se link:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=183797287&_=44201%2C5563847222

 

 

Tømmerlunnen 12 og 14, 3055 Krokstadelva

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning
  • Takterrasse
  • Lademulighet

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / John Granly Steen

Selger/Utbygger

Fossum Sten & Hage AS

Betegnelse

Gnr. 236 Bnr. 154 i Drammen kommune

Byggeår

2020

Presentasjon Tømmerlunnen 12 og 14

Tømmerlunnen er en ny, moderne halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig med stilig funkisdesign og store vinduer. Boligen ligger på en solrik tomt i barnevennlige omgivelser, like ved Buskerud Storsenter, ellers er det gangavstand til skoler, barnehager, busstopp, togstasjon, butikker og flott parkområde samt elven. Tomannsboligen har en herlig, dels overbygd takterrasse med utsikt, markterrasse og stor garasje med carport.

Utvendig er det Royalimpregnert kledning og porebetong, og vinduskarmene er antrasittgrå, i vedlikeholdsfritt aluminium – helt i tiden. Planløsningen er god, over to plan + takterrasse med gulvvarme i nesten hele første etasje, samt gjennomgående materialvalg og farger på overflater. Alt av innredninger er fra Crown, i stilrent design. Boligen består av åpen stue/kjøkkenløsning, to bad, wc-rom, kjellerstue og fire soverom.

BOLIGEN ER INNFLYTTNINGSKLAR TREDJE KVARTAL 2020.

Eiendommens kvaliteter
– Ny, moderne del av tomannsbolig.
– Stilig funkispreg og store vinduer.
– Parkering i carport og garasje.
– Markterrasse og uteområde.
– Stor overbygget takterrasse.
– Meget gode solforhold.
– Fin utsikt.
– Vindfang med gulvvarme.
– Luftig, fin stue/kjøkkenløsning.
– Plass for spiseplass og kjøkkenøy.
– Valgfritt kjøkken for kr 200 000,-.
– To moderne bad og et wc-rom.
– Fire luftige soverom med skap.
– Lagring med bod inne og ute.

Beliggenhet og Servicetilbud

Tomannsboligen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Fra eiendommen er det ca. 400 m bort til et flott parkområde, som er opparbeidet med skatepark, lekeapparater for barn, treningsapparater og fotballbane (Tusenårsstedet).

Boligen ligger også nær Eknes svømmehall og idrettsplass ved ungdomsskolen. Praktfulle Årbogen idrettspark ligger i Krokstadelva. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området er det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Varme sommerdager kan ellers tilbringes ved Hagatjern og Åletjern.

Det er kort vei til Eiker Golfklubbs 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til anlegg både i Drammen og på Kongsberg.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Buskerud Storsenter, som er et av områdets ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Her finner man blant annet apotek, vinmonopol og en stor Coop Obs.

Området har et godt busstilbud, og det er gangavstand til Mjøndalen jernbanestasjon. Nærmeste bussholdeplass er Sandsgata, ca. 400 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 15 min til Drammen sentrum, 30 min til Kongsberg, samt 45 min til Oslo S.

Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole ligger i kort gangavstand fra eiendommen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over 2 plan + takterrasse. 1 garasje. 1 Carport. 1 utvendig bod.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 145,50 kvm, Bruksareal: 154,40 kvm, Bruttoareal: 182,10 kvm

1. etasje
P-rom: 70 kvm.
Bra: 75,1 kvm.
Bta: 87,2 kvm
S-rom: 5,1 kvm.
P-rom inneholder: Vindfang, gang, bad/vaskerom, wc, stue og 3 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

2. etasje
P-rom: 66,2 kvm.
Bra: 70 kvm.
Bta: 81,2 kvm.
S-rom: 3,8 kvm.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, bad og 1 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

3. etasje
P-rom: 9,3 kvm.
Bra: 9,3 kvm.
Bta: 13,7 kvm.
P-rom inneholder: Gang.

I tillegg kommer stor takterrasse.

Standard

Vindfanget
Boligen har et overbygd inngangsparti med praktisk sportsbod i tilknytning. Vel innenfor ytterdøren er det et vindfang med gulvvarme og dør videre inn til en innenforliggende trappegang. Trappegangen har Sandbu woodplan vinyl på gulv og off white vegger, listefritt til tak hvor det er Led downlights.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet er et luftig oppholdsrom med store vindusflater for optimale lysforhold, og det er gode soner til møblementet. Gulvet har Sandbu woodplan vinyl og veggene er malt i off white farge – et ypperlig utgangspunkt for å velge egen stil. Veggene har listefrie overganger for et mer moderne preg, og det er Led downlights i taket.

Kjøper kan velge et valgfritt kjøkken opp til 200 000,-

Et eksempel kan være kjøkkeninnredning fra Crown, i merket Nobilia, med stilrene, hvite fronter og ellers moderne design. Her er det godt med skapplass, gode arbeidsflater og en praktisk kjøkkenøy.

Kjøkkenområdet belyses godt med Led downlights og det er i tillegg vinduer i bakkant av benken, som har betonglook. Vaskekummen har Grohe feel kjøkkenarmatur og det er integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryser, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Kjellerstue
I første etasje er det ekstra stue – et perfekt samlingspunkt når barna har venner på besøk. Rommet har Sandbu woodplan vinylgulv med gulvvarme og vegger i off white, listefritt til tak. Det er god plass til å møblere med sofa og bord med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to moderne, henholdsvis i første og andre etasje. I tillegg er det et wc-rom i første etasje. Badene har fliser på gulv og vegger, Led downlights i tak og varme i gulv. Rommene har kledelig innredning fra Crown kjøkken, samt utstyr fra Grohe, som blandebatteri, vegghengt toalett med demping på setet og dusjsystem.

Badet nede har 90×90 cm dusjvegger, mens badet oppe har dusjnisje på 100×120 cm, og veggene er fra Megaflis. Det er opplegg for vaskemaskin på det ene badet.

Soverom og garderobe
Boligen har fire luftige og godt ventilerte soverom, der det ene ligger i andre etasje med downlights i tak og tre ligger i første med gulvvarme. Alle soverommene har off white vegger og garderobeskap. Det er ekstra lagringsplass med innvendig bod og en utvendig sportsbod

Leveransebeskrivelse:
Boligen:
13mm malte gipsplater i tak i alle rom med farge hvit. Malte vegger i alle rom med farge offwhite. Listefrie vinduer og vegg/tak. Industrisparkel CN 960 i alle rom som kjøkken, soverom, hall i 1 etg., og innvendig bod. Varmekabel i alle gulv i 1 etg. (ikke bod)

Bad:
Flislagte gulv og vegger med valgfrie fliser inntil kr 250.- pr m². Varmekabel i gulv på bad i 2 etg. Det legges to stk. sluk. Fordelerskap i 2 etg. plasseres i bod. Fordelerskap og varmtvannsbereder plasseres under trapp 1 etg.

Lys:
Dimbare LED downlights i bad, sov, kjøkken/ stue 2 etg. 12 stk. Dimbare LED downlights i tak på takterrasse utvendig 8 stk. Dimbare LED downlights i Hall og bad 12 stk. 1 etg. Ellers er det lampepunkt og stikk ihht. tek-10 i alle rom. 3 stk. sensorstyrte utelamper.

Garasje:
Leveres med støpt dekke, og ringmur i leva. Utvendige vegger settes opp i treverk, med royalimpregnert kledning. 1 stk. stikk og lampe samt takmontert portåpner med skinne – trekk fra Condoor. Hvit isolert stålport. Det legges klart for tilkobling til hurtiglader.

Kjøkken/bad:
Leveres av Crown Kjøkken se spesifikasjonen. Det leveres Grohe feel kjøkkenarmatur med avstenging. 200 liters varmtvannsbeholder plasseres under trappen.

Bad:
Bad leveres med dusjnisje på 100×120 med slagdør i 2 etg. Det leveres 90×90 dusjvegg med dør nede. Alle blandebatterier leveres type Grohe start servantbatteri, Grohe vitalio joy 260 dusjsystem. Det monteres vegghengte toaletter fra Grohe med utenpåliggende ramme ferdig flislagt på begge bad. Baderomsutstyr som innredninger leveres av Crown Kjøkken as, dusjvegger fra megaflis. Toaletter leveres av Grohe bau ceramic veggskål og wc sete med demping.

Diverse:
Balansert ventilasjon i hvert av rommene, Lavenergisystem AS.

Waterguard vannstoppsystem og rør i rør med fordelerskap. Trapp: leveres av Tarraldsen Trapp AS type Extenso. Malte vanger, rekkverk, stålspiler. Beisede eiketrinn. Innvendige dører leveres Harmoni hvite og slette (alle dører leveres som slagdører). Ikke skyvedør som vises på tegning. Vinduer er aluminium (vedlikeholdsfri). Leveres mørk brune.

Utvendige dører leveres Harmonie Nora samt utvendig dør til terrasse, dør til bod leveres hvitmalt.

Utvendig panel leveres i Royalimpregnering. Hele bygget settes opp i porebetong, det gjelder alle vegger utvendig og innvendig samt dekker. Tak over terrasse monteres med trebjelker og tekkes med osb plater og Isolia mester tek. Over terrassedekket isoleres det med fallisolasjon og tekkes med banemembran, det monteres 2 sluk for utløp av vann, deretter monteres det Royalimpregnert trevirke. Alle utvendige blikk monteres med stålbeslag farge mørk brun samt renner og forkant blikk.

Levrandører blir trolig:
Kurt og Pål Kristoffersen AS
JH Rørservice AS
Crown kjøkken AS
Dør og vindu AS
Finn Haugen AS
Xella Norge AS
Fossum Bygg AS
Fossum Sten og Hage AS

Utstyr

Det blir lagt klart til oppkobling for Viken Fiber/Altibox. Kjøper må selv bestille abonnement/oppkobling til kr. 1300,- pr måned for TV og internett.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i hele første etasje, utenom bod, og på bad i andre etasje. I tillegg er det peisovn. Det er balansert ventilasjon, 200 liters varmtvannsbereder og elskap med automatsikringer. Led downlights er montert i flere rom og det er tre sensorstyrte utelamper.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en stor garasje med carport, i samme stil som huset. Garasjen er klargjort for hurtiglader og har portåpner. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Utendørs er det markterrasse på 2×4 meter, i Royal impregnert materiale, men det absolutte høydepunktet er nok en stor, herlig terrasse der sommerdagene kan nytes til det fulle. Terrassen har Led downlights i overbygd del og meget gode solforhold.

På uteområder er det planert matjord og det er sådd plenfrø, samt plantet tujahekk mellom boligene. Ellers er det opparbeidet med asfalterte arealer og asfaltert gangsti frem til døren.

Treplatting på 2x4m settes opp i Royal impregnert materiale på bakkeplan foran terrassedør. Utvendig leveres eiendommen med asfalt foran garasje, gangsti og frem til hoveddør. Det planeres med matjord og sås med plenfrø. Det plantes tujahekk mellom boligene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter på 0625-36/169
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1300533-1/200 Bestemmelse om veg
20.09.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:36 Bnr:154

Dagboknr.: 958396 Seksjonering
20.08.2019 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/4

Vei / Vann / Avløp

Det blir offentlig vann og avløp. Veien er privat.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest blir levert.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplanen med planid: 20159999. Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015. Område: A. Formål: Boligbebyggelse.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven vedr seksjoneringsbegjæringen og vedtekter.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Planlagt overtagelse

Tredje kvartal 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 236
Bruksnr: 154

Visning

Ta kontakt med Eiendomsmegler på tlf 93 69 33 81/mail john@privatmegleren.no for egen privatvisning.

Tømmerlunnen 12 og 14, 3055 Krokstadelva

Kart

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om nabolagetUtforsk

Annonseinformasjon

FINN-kode 183797287
Sist endret 7. jan. 2021 15:06
Referanse 83199000

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.