Solgt: 2 600 000,-

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan. Veranda med fantastisk panorama utsikt med sol fra morgen til kveld. Stor felles hage. 2 soverom. Nytt kjøkken og bad. Ny peis. Nærhet til skoler, barnehager, butikker.

Halvdel av tomannsbolig 2 Bedroom 1 Bathroom 69 ft2

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker - Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan. Veranda med fantastisk panorama utsikt med sol fra morgen til kveld. Stor felles hage. 2 soverom. Nytt kjøkken og bad. Ny peis. Nærhet til skoler, barnehager, butikker.

Contact An Agent

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan. Veranda med fantastisk panorama utsikt med sol fra morgen til kveld. Stor felles hage. 2 soverom. Nytt kjøkken og bad. Ny peis. Nærhet til skoler, barnehager, butikker.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=117223587

 

Fjellheimveien 2, 3055 Krokstadelva

Prisantydning
2 490 000,-
Primærrom
69 m²
Bruksareal
73 m²
Soverom
2
Bruttoareal
78 m²
Rom
3
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
408 m² (eiet)
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Fjellheimveien 2, 3055 Krokstadelva

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.7  km

tog

Jernbanestasjon

2  km

butikk

Dagligvare

1  km

grunnskole

Skole

0.8 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 33 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Presentasjon Fjellheimveien 2

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Fjellheimveien 2 er en ny rehabilitert halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Boligen ligger i andre etasje og tomten har herlige solforhold. Boligen har privat hage, og en sørvendt balkong med 180 graders panorama mot Drammen i øst og fjelltoppen Knuten i vest. Det er parkeringsplasser på grusbelagt gårdsplass. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig område med lite trafikk, men samtidig sentralt med kort avstand til barnehage og skole. Beliggenheten er svært ettertraktet med kort vei til Krokstad Barneskole, Eknes Ungdomsskole, flere barnehager, Tusenårsplassen, idrettsanlegg, samt buss, tog og Buskerud Storsenter.

Boligen ble nylig rehabilitert innvendig av Fossum bygg i 2017/2018. Boligen har gjennomført stil med duse, grålige fargevalg og pent laminatgulv. Stuen oppleves som koselig og det er montert peis/ildsted i stuen. Kjøkkenet er i klassisk stil med integrerte hvitevarer fra Bosch, og badet er delikat med dusjkabinett. Videre har boligen to behagelige soverom og åpen garderobeløsning i entré.

Pt. er planen at Nedre Eiker Kommune slås sammen med Drammen Kommune 01.01.2020 noe som bør gir positiv utvikling for boligprisene i Nedre Eiker isolert sett.

HØYDEPUNKTER
– Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig.
– Innvendig rehabilitert i 2017/2018.
– God standard og fin planløsning.
– Parkering på grusbelagt gårdsplass.
– Sørvendt balkong med vidstrakt utsikt.
– Tomten har meget gode solforhold.
– Innbydende entré med laminatgulv.
– Kjøkken med hvitevarer fra Bosch.
– Tiltalende stue med god lyskvalitet.
– Ny montert peis i stue.
– Bad med moderne dusjkabinett.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– To lyse og behagelige soverom.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Nedre Eiker kommune. Området har kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Praktfulle Årbogen idrettspark ligger ca. 10-15 min gange fra boligen. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion.

Det er ca. 1 km til Eknes svømmehall, samt ca. 6 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Spar, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Nærmeste holdeplass er Eknes, og ligger ca. 7 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Mjøndalen, 15 min til Drammen, 24 min til Kongsberg, samt 44 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Krokstad barneskole og både Eknes og Rosendal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Halvdel av horisontaldelt tomannsbolig.

Byggemåte

Antatt byggeår er 1922 ifølge takstmann. Opprinnelig byggeår på originalt hus har ukjent oppføringsår ifølge Drammen kommune. Se vedlagt informasjon ved salgsoppgaven.

Grunnmur av fjell/stablestein. Krypkjeller under boligen med bæring av trekonstruksjon på støpt betongmasse. Yttervegger er oppført med isolert bindingsverk av tre. Utvendig liggende kledning, innvendig vegger er kledd med panelplater og gips. Etasjeskille av tre. Saltak med trekonstruksjon. Taket er forøvrig tekket med betong-takstein. Takrenner/nedløp av plastbelagt stål.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 73 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

2.Etasje
Bta.: 78 kvm.
Bra.: 73 kvm.
P-rom: 69 kvm.
P-rom inneholder: Gang: 2,1 kvm. Fordelergang: 3,3 kvm. Bad: 4,6 kvm. Soverom 1: 14 kvm. Soverom 2: 5,2 kvm. Kjøkken: 13,7 kvm. Stue: 18,2 kvm.

Standard

Entré
Entreen fremstår som lys og innbydende. Rommet holder en gjennomgående stil som øvrige rom, og har vegger malt i en dus, grålig farge og pent laminatgulv. Yttertøy kan henges på knagger, og det er plass for enkelte oppbevaringsmøbler.

Kjøkken
Kjøkkenet har stor døråpning mot stuen, men er likefullt en skjermet sone med plass til spisebord. Rommet har skråtak, gråmalte vegger, laminatgulv, og et vindu som tilfører rikelig med lys. Innredningen er nyere og holdt i en klassisk stil. Den har hvite, profilerte fronter, dobbelt vitrineskap og lys laminatbenkeplate med nedfelt vaskekum.

Videre har kjøkkenet en stilig ventilator, god benkeplass og pene fliser over benk som sørger for et praktisk sted for matlagning. De integrerte hvitevarene er fra Bosch, og består av oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og kjøl/frys.

Stue
Boligen har en lys og koselig stue med plass for sofaløsning og tilhørende møblement. Rommet har vegger malt i en dus, grålig tone, pent laminatgulv, og oppsatt ildsted i 2018, der pipeløpet er kledt i naturstein og gulvet har skiferfliser. To vindusflater tilfører rommet godt med dagslys og ivaretar den vidstrakte utsikten. En glassdør fører ut til en balkong hvor utsikten er optimal.

Bad/vaskerom
Boligen har et delikat, nyoppusset bad med sandfargede fliser på både gulv og vegger, samt behagelig gulvvarme. Innredningen er hvit med heldekkende servant, underskap med skuffer og speilskap med belysning over. Videre har badet veggmontert toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen har to lyse og behagelige soverom med god utsikt fra vinduer. Det er plass for garderobeskap på begge rom.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med GET ved bredbånd. Det er ikke fiber ved boligen i dag. Men muligheter for oppkobling. Oppkoblingskostnaden ved pakkeløsning av TV og internett via VikenFiber/Altibox er på kr. 1.990,-.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i gulv på bad og panelovn på soverom. Det er montert ildsted i stuen. Ventilasjonen er naturlig. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen en 160 liters varmtvannsbereder plassert på bad.

Parkering

Det er tilgang til parkering på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en hyggelig, sørvendt balkong med vidstrakt utsikt over Eikerbygdene, til Drammen og fjelltoppen Knuten i Kongsberg. Tomten har meget gode solforhold, og boligen disponerer en delvis inngjerdet hage. Fellesområdet består av et opparbeidet plenareal med prydbusker og hekker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle halvparter.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 900263
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1963. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Det er utstedt ferdigattest for innredning av bad.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Plan ID: 20159999.
Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015.
Område: A.
Formål: Boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN
Plan ID: 19890009.
Navn på arealplanen: KR 24, Gosen – Langeløkka.
Plan type: Eldre reguleringsplan.
Ikrafttredelsesdato: 15.02.1989.
Formål: Boliger.

For ytterligere informasjon se vedlagt dokumentasjon fra kommunen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har ikke bebodd boligen selv, av denne grunn estimeres strømforbruket til ca. 9 000 kwh i året.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 6 632,58,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Eika Skadeforsikring med polisenr. 5467160.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 336,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen. De byggetegningene som kommunen har overlevert til meglerforetaket ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser vanligvis hva de ulike rommene er definert som og kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen. Selger er profesjonell og har derfor ikke mulighet til å tegne denne forsikringen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
80 149,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 570 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 37
Bruksnr: 68
Seksjonsnr: 2

Rapporter annonse

FINN-kode: 117223587

Sist endret: 17. apr 2018 02:39

Referanse: 83180057

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.