Solgt: 2 700 000,-

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan + loft med stor veranda med sol fra morgen til kveld. Egne p-plasser. Felles hage. 3 soverom. Nytt kjøkken. Nærhet til skoler, barnehager, butikker og Buskerud Storsenter.

Halvdel av tomannsbolig 3 Bedroom 1 Bathroom 85 ft2

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker - Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan + loft med stor veranda med sol fra morgen til kveld. Egne p-plasser. Felles hage. 3 soverom. Nytt kjøkken. Nærhet til skoler, barnehager, butikker og Buskerud Storsenter.

Contact An Agent

Krokstadelva Sentralt/Nedre Eiker – Modernisert halvdel av tomannsbolig over 1 plan + loft med stor veranda med sol fra morgen til kveld. Egne p-plasser. Felles hage. 3 soverom. Nytt kjøkken. Nærhet til skoler, barnehager, butikker og Buskerud Storsenter.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=102769232

 

AJ Horgens vei 12, 3055 Krokstadelva

Prisantydning
2 800 000,-
Primærrom
85 m²
Bruksareal
85 m²
Soverom
3
Bruttoareal
91 m²
Rom
4
Etasje
2.
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
589 m² (eiet)
Byggeår
1960
Energimerking
G – rød

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

AJ Horgens vei 12, 3055 Krokstadelva

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.3  km

tog

Jernbanestasjon

1.5  km

butikk

Dagligvare

0.5  km

grunnskole

Skole

0.4 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 31 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon AJ Horgens vei 12

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=7ozQ1ERTQSE

A J Horgens vei 12 snr 2 er en innbydende del av en horisontaldelt tomannsbolig, i et barnevennlig område. Boligen har en fin veranda hvor solen kan nytes fra morgen til kveld og tilgang til en stor, felles hage. Videre medfølge parkering på asfaltert gårdsplass der 2 biloppstillingsplasser er reservert for seksjonen. Eiendommen ligger sentralt til, med kort gange til skoler, bussholdeplass og flotte shoppingmuligheter ved blant annet Buskerud Storsenter.

Leiligheten er nyoppusset og fremstår med et moderne uttrykk. Her er det lagt nytt laminat på gulv i alle oppholdsrom og alle veggene er nye og har fått delikat gråfarge, med listefrie overganger til himling. Taket innvendig er nytt med gipsplater. I stuen er det plass for flere sittegrupper og pipe for mulig ildsted etter gjeldende regler. Kjøkkenet er helt nytt og har enkelte hvitevarer integrert, samt en trivelig barløsning ved vinduet. Videre er det et oppgradert bad med dusjkabinett, wc og badreromsinnredning og tre fine soverom med plass for skapløsning. Lagringsplass finnes på eget loft og tilgang til fellesboder i kjelleren. Veranda i andre etasje er helt ny.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Tusenårsplassen i Krokstadelva med egen fotballbane. Det skal bygges en aktivitetspark og scene på tusenårsplassen.

HØYDEPUNKT
– Nyoppuset og pen 4-roms leilighet.
– Fin og svært sentral beliggenhet.
– Biloppstillingsplasser på felles tomt.
– Veranda med sol fra morgen til kveld.
– Tilgang til en stor, felles hage m/plen.
– Innbydende entré med laminat på gulv.
– Nytt kjøkken m/hvitevarer og barløsning.
– Stue med god plass for spisebord.
– Oppgradert bad med dusjkabinett og innredning.
– Mulighet for vaskemaskin på bad.
– Tre soverom med plass for skap.
– Eget isolert lagringsloft og fellesboder.
– Nyere sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde ved Tusenårsplassen i Krokstadelva, i Nedre Eiker kommune. Plassen har egen fotballbane. Det skal bygges en aktivitetspark og scene på tusenårsplassen. Området har kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Ca. 3 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion.

Det er ca. 500 meter til Eknes svømmehall og ca. 5 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 750 meter både til Krokstad Senter og Buskerud Storsenter. Sistnevnte er et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og Buskerud Park er under oppføring, noe som vil ha en enorm betydning for stedsutviklingen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kjøsterud allé og ligger ca. 400 m fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Med bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg, samt 42 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Horisontaldelt tomannsbolig over 1 plan beliggende i andre etasje med parkeringsplasser, eget loft og felles boder.

Byggemåte

Grunnmur av betong og støpte kjellergulv. Etasjeskille av tre. Yttervegger over grunnmur av tradisjonelt bindingsverk/reisverk, kledd med trekledning på utvendig side. Saltak i trekonstruksjon med forenklet undertak, tekket med korrugerte stålplater i steinmønster. Den flate delen av taket er tekket med takpapp. Takrenner og taknedløp av stål.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

2.Etasje
Bta.: 91 kvm.
Bra.: 85 kvm.
P-rom: 85 kvm.
P-rom inneholder: Entré, gang, kjøkken, bad/wc, stue og 3 soverom.

Annet

Tilgang til eget loft og felles boder.

Standard

Entré
Fra asfaltert gårdsplass er det trappeadkomst til et felles, overbygd inngangsparti og trapperom. Trapperommet har belegg på gulv og vegger med lysmalt panel. Entreen har overflater med tidsmessige farger, noe som går igjen i øvrige rom og med på å gi et helhetlig inntrykk.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger skjermet, men oppleves likevel som luftig, med åpning til stue og entré. Innredningen er helt ny og har fronter i et tiltalende design, samt fine lagringsmuligheter. Kjøkkenet er utstyrt med laminert benkeplate med dobbel vaskekum, overbelysning og en barløsning med sitteplasser. Videre er har innredningen integrerte hvitevarer i form av stekeovn, keramisk topp og ventilator. Kjøkkenet har waterguard.

Stue/spisestue
Leiligheten har en fin stueløsning med plass for ulike sittegrupper, deriblant sofagruppe og spisestuemøblement. Rommet har laminat på gulv, vegger i delikat gråfarge og en flissatt pipe, hvor det er mulig å etablere ildsted etter gjeldende regler. Stuen har gode vinduer som sender dagslyset inn fra ulike himmelretninger og utgang til en solfylt veranda.

Bad/wc/vaskerom
Badet er oppgradert. Badet har belegg på gulv, samt pene våtromsplater på veggene. Et stort vindu sørger for gode luftemuligheter og ikke minst naturlig lys. Badet har en innredningen bestående av skuffeseksjon med heldekkende servant og speil med belysning. Videre er det toalett, dusjkabinett og mulighet for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre fine soverom med god plass for garderobeløsning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med eget isolert lagringsloft og fellesboder i kjeller.

Oppussing
– Nye laminatgulv.
– Oppgradert innvendig tak og vegger.
– Nytt IKEA kjøkken med ny komfyr og ventilator
– Alle dører (unntatt ytterdør til leiligheten) er skiftet og 2 av vinduene er byttet.
– Nyere el-anlegg samt innevendig elektro. Alle lamper er nye.
– Ny verandadør.
– Ny veranda.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet og har mulighet for ildsted i stuen etter gjeldende regler. Videre er det ventilasjon med mekanisk avtrekk. Leiligheten har varmtvannsbereder i felles kjeller med vannmåler og et sikringsskapet med automatsikringer. Nyere el-anlegg samt innevendig elektro. Alle lamper er nye.

Parkering

Det er reservert biloppstillingsplasser ved siden av bygget til snr 2. Samtidig som det er biloppstillingsplasser på felles gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en fin veranda med utsikt, hvor også solen kan nytes fra morgen til kveld. Verandaen har tregulv og et forholdsvis tett rekkverk. Uteområde er velstelt, og på baksiden er det en stor hage til felles bruk, med plen, frukttrær og prydbusker. Tomten har ellers både gruslagte og asfalterte arealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle eierseksjoner.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 3823
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: Knr: 0625 Gnr: 37 Bnr: 282
Gjelder denne registerenheten med flere

SEKSJONERING:
Dagboknr.: 756049
Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2.
Formål: Bolig.
Tilleggsdel: Bygning.
Sameiebrøk: 92/184.
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Nedre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver fra byggeår. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1963. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998. Det er utstedt ferdigattest for påbygg i 1972 og rehab pipe i 2010 Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet men ikke mottatt.

Sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og seksjoneringsbegjæring som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dyrehold er tillatt.

Reguleringsforhold

Reguleringsplan:
Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan:
Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse «A».

Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse:
Jfr. Kommuneplanens er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende:
Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999. Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger. Kommuneplan med bestemmelser kan i sin helhet leses her: www.nedreeiker.kommune.no/kommuneplanlegging

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen selv av den grunn vil tidligere strømforbruk være usikkert.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør ca. kr 8 400,- pr. år for seksjonen. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige, polisenr: 86074481. Kjøper må opprette felles bygningsforsikring etter sameiebrøken som er på 92/184 altså 50% på hver seksjon.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 5 095,-. Fellesløsning. Deles med den andre seksjonen.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, felles bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Det er ingen felleskostnader forbundet med sameiet.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
77 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 877 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 625
Gårdsnr: 37
Bruksnr: 282
Seksjonsnr: 2

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 102769232

Sist endret: 28. sep 2017 02:49

Referanse: 83170254

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.