Solgt: 5 500 000,-

Krokstadelva – Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig i jan. 2021 – 2 stuer – 2 bad+ vaskerom – 4 sov – Sentralt!

Enebolig 4 Bedroom 2 Bathroom 146 ft2

Krokstadelva - Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig i jan. 2021 - 2 stuer - 2 bad+vaskerom - 4 sov - Sentralt!

Contact An Agent

Krokstadelva – Flytt rett inn i en lekker nyoppført enebolig i jan. 2021 – 2 stuer – 2 bad+ vaskerom – 4 sov – Sentralt!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=188280417

 

 

Lysakerveien 3, 3055 Krokstadelva

Pris5 500 000 kr
Omkostninger
26 370 kr
Totalpris
5 526 370 kr
Primærrom
146 m²
Bruksareal
151 m²
Soverom
4
Bruttoareal
180 m²
Rom
6
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Oppdragsnummer

83-20-0238

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 238 Bnr. 269 i Drammen kommune

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 464 kvm

Presentasjon!

Drømmer du om en enebolig med godt lysinnslipp, fire soverom, loftstue og to bad? Da bør du ta en nærmere titt på denne boligen. Boligen er under oppføring sentralt i Krokstadelva og får god romløsning over to etasjer som passer godt for familier med flere barn.

Boligområdet er veletablert og barnevennlig, i kort gangavstand til Eknes ungdomsskole, Krokstad barneskole, barnehager, idrettsanlegg, marka, Tusenårsplassen og et godt busstilbud. I tillegg ligger Buskerud Storsenter kun 5 minutters gange unna. Det er også gangavstand til Meny og Kiwi. Det er også kort vei til togstasjon i Mjøndalen Sentrum (8 minutter med sykkel eller 3 minuter med bil).

Eiendommen har en skjermet og solrik beliggenhet, og fra stuen blir det utgang til hage. Stuen får god størrelse, peisovn og åpen løsning mot kjøkkenet. Det blir et stort vaskerom med utgangsdør, samt bad/wc i begge etasjer med dusjhjørne. Alle fire soverom ligger i andre etasje i tilknytning til en koselig loftstue.

Eiendommens kvaliteter
– Enebolig over to plan under oppføring.
– Boligen er antatt ferdig første kvartal 2021.
– God romløsning for barnefamilier.
– Parkering på egen gårdsplass.
– Skjermet og solrik beliggenhet.
– Romslig entré med fliser og gulvvarme.
– Stort vaskerom med balkongdør.
– To bad/wc med dusj, ett i hver etasje.
– Kjøkken med god benke- og skapplass.
– Innredning klargjøres for hvitevarer.
– Lys, innbydende stue/spisestue.
– Stuen får peisovn tilknyttet stålrørspipe.
– Koselig loftstue med store vinduer.
– Fire soverom med plass til garderobe.
– Balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Drammen kommune. Området har kort avstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort gangavstand til Buskerud Storsenter med omkringliggende forretninger.

Ca. 2 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området ligger det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka.

Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion. Det er ca. 850 meter til Eknes svømmehall, samt ca. 5 km til Eiker Golfklubbs 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til anlegg både i Drammen og på Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny Krokstadelva, Coop Obs som ligger inne på Storsenteret og på Kiwi Krokstadelva. Buskerud Storsenter er et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. I tillegg ligger det flere store varehus i direkte tilknytning med blant annet XXL, Elkjøp og Extra Leker.

Det er kort vei til busstopp med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. I tillegg er det gangavstand til Ekspress-bussforbindelse til Oslo. Mjøndalen stasjon har gode p-muligheter og god togforbindelse mot Kongsberg og Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Mjøndalen stasjon, 18 min til Drammen sentrum og 29 min til Kongsberg.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehager er Hasselbakken familiebarnehage og Eknes barnehage.

Bygninger

Enebolig over 2 plan. Utvendig bod.

Byggemåte

Støpt plate, bygget i tre elementer, betingtakstein. 3 lags vinduer.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 151 kvm, Bruttoareal: 180 kvm

1.Etasje:
Bta.: 93,1 kvm.
Bra.: 82,3 kvm.
P-rom: 77,3 kvm.
P-rom inneholder: Entre, stue/kjøkken, bad, vaskerom.

2.Etasje:
Bta.: 86,7 kvm.
Bra.: 69 kvm.
P-rom: 69 kvm.
P-rom inneholder: Loftstue, 4 soverom, bad, gang/trapp.

Standard

Entré
I tilknytning til inngangspartiet leveres det velkomsttram foran både ytterdøren og døren inn til vaskerommet. Over ytterdøren leveres baldakin. Entreen får god størrelse med fliser, gulvvarme og slette vegger malt i lysegrått. I taket blir det downlights. Fra entreen går trappen opp til andre etasje, samt dør til bad, vaskerom og stue.

Stue/spisestue
Boligen får en romslig, lys og innbydende stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Store vinduer langs hele ytterveggen gir fint lysinnslipp og en balkongdør fører ut til platting i hagen. Stuen vil ha god plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. I tillegg blir det plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Rommet får trestavs parkett, slette vegger med listefritt til tak, samt en moderne peisovn med stort flammebilde. I sofahjørnet blir det downlights i taket.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen blir montert i L-form og får gode arbeidsflater og mye skapplass. Innredningen leveres med hvite, slette fronter og grå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Innredningen klargjøres for integrering av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Over kokesonen leveres ventilator.

Loftstue
Boligen får loftstue – et kjærkomment ekstrarom for hele familien. Her kan man se på tv, leke, slappe av med en god bok, eller la barna få ha sin egen plass når venner kommer på besøk. Loftstuen får mye lys fra to vinduer i skråtaket som fortsetter helt ned til gulvet. Stilen er lik øvrige rom; trestavs parkett og lysmalte, slette overflater.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får bad i begge etasjer og et praktisk vaskerom. Begge bad leveres med koksgrå gulvfliser, hvite veggfliser, gulvvarme og downlights. Avtrekk skjer via det balanserte ventilasjonsanlegget.

Badet i første etasje får vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare, rette glassdører og en bred servantinnredning med hvite skuffer. Badet i andre etasje får noe skråtak, samt vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og en hvit servantinnredning med skuffer. Begge bad leveres med speil over servanten.

Vaskerom
Vaskerommet ligger innenfor entreen og får i tillegg direkte utgang til platting ved inngangspartiet. Rommet får gulvfliser, malte veggflater, varmtvannsbereder, skyllekum i stål, opplegg for vaskemaskin og strømstikk til tørketrommel. Det vil bli god plass til å kunne montere skap- og benkeinnredning.

Soverom og garderobe
Boligen får fire soverom i andre etasje og alle vil ha plass for garderobeskap. Hovedsoverommet får nisje som blir velegnet til skyvedørsgarderobe. For øvrig blir det god plass på vaskerommet til å lagre unna det man ikke trenger for hånden.

Utstyr

Internett fra Telenor ca. 500kr pr mnd. Tv parabol ca. 300kr pr mnd. Det er lagt opp til Fiber i området.

Oppvarming / Teknisk

Boligen får oppvarming med vedfyring i stue, panelovner på soverom og varmekabler på bad og i bod. Sikringsskap utstyres med jordfeilautomater. Varmtvannsbereder plasseres på vaskerommet.

Parkering

Det blir god plass til å parkere på gruset gårdsplass. Det er mulig å sette opp garasje etter gjeldende regler som er antydet i illustasjonstegningene. Kjøper må selv bekoste oppføring av garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde og får en skjermet beliggenhet. Solforholdene er gode og det legges til rette for at man kan opparbeide tomten med hage og beplantning. Foran inngangspartiet og utenfor stuen blir det platting. Biloppstillingsplass leveres gruset.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Dette gjelder alle eiendommer i alle kommuner.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Dagboknr.: 2968
Erklæring/avtale
29.05.1969
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:238 Bnr:34
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3005-238/33
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger tillatelse til oppføring av ny enebolig datert 08.06.2020.
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 062520159999
Navn Kommuneplanens arealdel 2015 – 2026
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 07.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/062520159999/Dokumenter/20159999_planbest.pdf
Delarealer Delareal 464 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Id 062519910004
Navn KR 28 Krokstadjordet
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 28.08.1991
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/062519910004/Dokumenter/19910004_planbest.pdf
Delarealer Delareal 414 kvm
Formål Boliger
Feltnavn B6

Id 062519910003
Navn KR 26 Langrand – Krokstadveien, med endr av 05.12.96
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 28.08.1991
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/062519910003/Dokumenter/19910003_planbest.pdf
Delarealer Delareal 10 kvm
Formål Gangvei

Forslag til reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Krokstadjordet, Nedre Eiker kommune.
Plan datert 10.07.1984.
Sist revidert 12.09.1990.
Områder: Byggeområder, trafikkområder, friområder.

Forslag til reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Krokstadjordet, Nedre Eiker kommune.
Plan datert 10.07.1984.
Sist revidert 12.09.1990.

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Bygnings-og innboforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 539,- pr år standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 719,- og kr. 23,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 100,- og kr. 36,- pr. kubikk.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra tegninger av boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Planlagt overtagelse

Estimert overtakelse første kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).
FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.
————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Leveransebeskrivelse
Diverse opplysninger

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
25 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
26 369,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 526 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 238
Bruksnr: 269

Lysakerveien 3, 3055 Krokstadelva

Kart

Om nabolagetUtforsk

Kjøpesum:

Egenkapital:

Nedbetalingstid:

Estimert pr. måned:

16 300 kr

2,00 % eff. / 1,95 % nom. rente

Lånesum: 3 850 000 kr

Eff.rente 2,00 %. 3 850 000 kr o/25 år. Kostnad: 1 040 000 kr. Totalt: 4 890 000 kr.

Få tilbud på boliglån

Visning

For å sikre trygge visninger og ivareta smittevern, viser vi boliger kun til begrenset besøkende etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen visningspåmelding .

Annonseinformasjon

FINN-kode 188280417
Sist endret 6. okt. 2020 13:39
Referanse 83200238

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.