Solgt: 9 100 000,-

Konnerud/Stordammen – Stilsikker enebolig under oppføring – Ferdig Q2 2021 – Idyllisk v/badevann – Mulighet for garasje!

Enebolig 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 186 ft2

Konnerud/Stordammen - Stilsikker enebolig under oppføring - Ferdig Q2 2021 - Idyllisk v/badevann - Mulighet for garasje!

Contact An Agent

Konnerud/Stordammen – Stilsikker enebolig under oppføring – Ferdig Q2 2021 – Idyllisk v/badevann – Mulighet for garasje!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=202026866&q=john%20granly%20steen

 

 

Fredlihavna 8, 3031 Drammen

Pris8 995 000 kr
Omkostninger
81 370 kr
Totalpris
9 076 370 kr
Primærrom
186 m²
Bruksareal
197 m²
Soverom
4
Rom
6
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning
  • Lademulighet

Oppdragsnummer

83-20-0478

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 335 i Drammen kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 197 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1032 kvm

Presentasjon!

Fredlihavna 8 er en prosjektert, flott enebolig over to plan, som blir liggende på en luftig hjørnetomt i et rolig og barnevennlige område. En liten rusletur unna finner du friluftsområdet Stordammen, barneskole og busstopp, og det er ellers gangavstand til en rekke andre servicetilbud. Tomten er godkjent med dobbelgarasje og tilrettelegges for at det skal kunne skapes et trivelig uterom.

Huset får stående grankledning malt i fargen «Dempet sort» , og vinduer får utvendig aluminiumsbeslag i fargen hvit. Inne blir det stilrent med listefrie overganger, moderne veggfarger og hvit eikeparkett på gulv. I første etasje blir det et stort, flott JKE Design kjøkken med hvitevarer, stue med peisovn, vaskerom med utgang og et pent bad. Det blir også stue og bad i etasjen over, samt fire store soverom.

Eiendommens kvaliteter
– Prosjektert enebolig på luftig tomt.
– Familievennlig, god planløsning.
– P-plasser ute, mulighet for garasje.
– Solrik hage og overbygd balkong.
– Entré med fliser og gulvvarme.
– JKE Design kjøkken m/hvitevarer.
– Stue med ildsted, loftstue m/utgang til balkong.
– To delikate bad, ett med badekar, dobbeltvask og takvindu.
– Separat vaskerom med dør ut.
– Fire romslige soverom på samme plan.
– God plass til garderobeløsninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. I gangavstand ligger flere butikker, kjøpesenter og ulike helsetjenester.

Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier, utsiktsposter og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. I nærområdet ligger både Konnerud stadion med skøyteis og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur, her er det snøproduksjon til skiløyper vinterstid. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger.

Evo trening er etablert på Konnerudsenteret. Fra boligen er det kun en kort rusletur ned til friluftsområdet Stordammen, med bade- og fiskemuligheter, og det er også populært å legge badeturen til Inntakeren. Drammensbadet – Norges største badeanlegg – ligger en liten biltur unna, og det samme gjelder Haukåsbakken og Drammen Skisenter, hvor du finner alpine utfordringer.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Extra og Rema 1000 – alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé og flere andre butikker. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt senterne Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplass er Konnerud skole som ligger ca. 300 m fra boligen, og bussen går to ganger i timen det meste av døgnet. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Enebolig over 2 plan.

Byggemåte

Boligen bygges etter TEK17, plate på mark med bindingsverkskonstruksjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 197 kvm

1.Etasje:
Bta: 111,6m²
Bra.: 98,4m²
P-rom: 98,4m²
P-rom inneholder: Entre, hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom

2. Etasje
Bta: 96,8m²
Bra.: 88,2m²
P-rom: 87,6m²
P-rom inneholder: loftstue, 4 x soverom, bad, gang.

Standard

Entré
Boligen får et overbygd inngangsparti, og vel innenfor ytterdøren blir det en pen entré med Pietra Limestone Taupe 60×60 cm fliser på gulv med gulvvarme og malte vegger. Det blir tofløyet dør videre inn til en romslig hall som er holdt i samme stil som entreen og har trapp med eiketrinn til etasjen over.

Stue og kjøkken
Stuen blir et herlig samlingsrom med lysinnslipp fra vinduer på inn tre sider og godt med ekstra lys fra downlights. Midt på langveggen blir det dør ut til hagen. Veggene får delikat, moderne farge og gulvet får 3-stavs hvitpigmentert, matt eikeparkett. Stuedelen nærmest kjøkkenet er tiltenkt som spiseplass, mens øvrig del av rommet får plass til opptil to møbelgrupper, og i denne sonen etableres det ildsted.

Kjøkkenet leveres av JKE Design og blir i stor, flott utgave, med barløsning med sitteplasser som et naturlig skille mot stuen. Kjøkkenfrontene blir i sort med eik struktur (Nordic Basic) med hvite skrog og benkeplate i laminat. Alt av hvitevarer medfølger integrert, fra Electrolux, bestående av stekeovn med varmluft, 60 cm bred induksjonstopp, oppvaskmaskin, kombiskap og en veggmontert ventilator.

Loftstue
Loftstuen blir et fint ekstra oppholdsrom med gode vindusflater og utgang til balkong. Rommet får 3-stavs hvitpigmentert, matt eikeparkett på gulv og vegger med moderne farge. Det blir god plass til å innrede med sofa med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får ett delikat bad i hver etasje og et vaskerom i første. Badene får fliser fra Norfloor; en kombinasjon mellom Pietra Limestone Ivory 60×60 cm og 30×60 cm, samt mosaikkfliser, og det blir varme i gulv. Badet i andre etasje får downlights, stort takvindu over badekar og et dusjhjørne med takdusj, mens badet nede får romslig dusjhjørne.

Begge rommene får ellers vegghengt toalett fra Porsgrund Seven, med soft close sete. Hvert rom får Eris skuffeseksjon i hvit høyglans og mørk eik, henholdsvis med 120 cm og 80 cm bredde, den ene med dobbelservant. I tillegg blir det speilskap med lystopp på det ene badet og speil med led lampe på begge.

Vaskerom
Vaskerommet får direkte utgang til terreng – en svært praktisk løsning. Rommet får malte vegger og gulvfliser, type Pietra Limestone Taupe 30×30 cm, med varme i gulv. Det utstyres med varmtvannsbereder og et vaskekar med kjøkkenkran.

Soverom og garderobe
Eneboligen får fire store soverom i andre etasje, alle med 3-stavs hvitpigmentert, matt eikeparkett på gulv. Tre av soverommene får vegger med farge Washed Linen og ett får veggfargen Byge. Det blir god plass til garderobeskap på alle soverommene.

Utstyr

Det legges trekkerør fra fiberskap i gaten og til husveggen, og trekkerør fra husveggen og inn i bunn på sikringsskapet. Kjøper koster selv å legge inn fiber.

Oppvarming / Teksnisk

Boligen får gulvvarme i entré, hall, vaskerom og på begge bad, supplert med Nordpeis, type DUO 2, i stue. Ventilasjon blir fra Systemair, VTR 250, eller tilsvarende, og det blir satt inn en OSO Saga bereder 200 liter og sentralstøvsuger V30 fra Systemair. Elskapet får automatsikringer og det blir bra med downlights.

Parkering

Det blir gode parkeringsmuligheter på egentomt, og man kan bestille ferdig oppført garasje med bod og ladepunkt for elbil, mot et tillegg i pris. Plassering av garasje er godkjent av kommunen. Øvrig parkering blir etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Boligen blir liggende på en luftig hjørnetomt med gode solforhold og flate, fine utearealer. Eiendommen er oppmålt til 1032 kvm og ligger vendt med utsikt i retning Stordammen. Det legges grus på tomten, men belegningsstein eller asfalt kan bestilles som tilleggsleveranse, hvilket også gjelder ferdigplen, hekk og eventuelt gjerde, om man ønsker det. Det er avtalt å sette opp en mur i grensen mot den ene naboen.

Boligen får støpt platting ved inngangsparti og bi-inngang til vaskerommet, og det det støpes dekke for fundamentering av søyler utenfor utkraget del i stue.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen tinglyste servitutter pt. Selger kan tinglyse servitutter om det skulle være nødvendig for å bygge boligen,

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen tilknyttes offentlig vann og avløp ifølge selger. Eiendommen tilknyttes privat vei. Det må påregne kostander for brøyting og velforening.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av eiendommen. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Det foreligger tillatelse til oppføring av enebolig med frittstående garasje med dispensasjon. Datert 02.09.2020.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 0602335
Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/0602335/Dokumenter/KP_335_B201510151.pdf
Lovmerknad PBL 2008
Delarealer Delareal 1 032 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommunedelplaner
Id 0602503.10
Navn Kommunedelplan for Verkenselva
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 22.03.1994
Lovmerknad PBL 1985

Reguleringsplaner
Id 060262-2
Navn FREDLI/STORDAMMEN, REGULERINGSPLAN
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.03.2005
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060262-2/Dokumenter/B20050330_1.PDF
Delarealer Delareal 6 kvm
Formål Gang-/sykkelvei
Delareal 1 026 kvm
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B7

Reguleringsbestemmelser for regulseringsplanen «Fredli» Drammen kommune.
Sist revidert 17.02.2005
Vedtatt i bystyret 30.03.05. Sak 21.05
Formål: Formålet med reguleringsplanen og de tilhørende bestemmelsene er å legge til rette for utbygging av frittliggende eneboliger, samt sikre et friområde for park og badeplasser mot Stordammen og et friområde som skjermsone mot Konnerud skole.

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Det må påregne kostander for brøyting og velforening.
– Bygnings-og innboforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 4 149,- pr år standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 1 348,- og kr. 13,50,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 525,- og kr. 21,30,- pr. kubikk.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overtakelse 2 kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg kan det forekomme små kosmetiske merker i parkett, trapp, vinduskarmer, dørkarmer, overflater osv. Det vil oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at små kosmetiske merker, svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid, og kan utløse bevegelseslyder, svikt og mindre sprekker som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til prisantydning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig. Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Vedlegg til salgsoppgaven

Leveransebeskrivelse
Tegninger
Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Omkostninger

8 995 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
81 369,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
9 076 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 335

Fredlihavna 8, 3031 Drammen

Kart

Om nabolagetUtforsk

Kjøpesum:

Egenkapital:

Nedbetalingstid:

Estimert pr. måned:

26 124 kr

1,84 % eff. / 1,79 % nom. rente

Lånesum: 6 296 500 kr

Eff.rente 1,84 %. 6 296 500 kr o/25 år. Kostnad: 1 540 700 kr. Totalt: 7 837 200 kr.

Få tilbud på boliglån

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Annonseinformasjon

FINN-kode 202026866
Sist endret 6. mar. 2021 02:15
Referanse 83200478

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.