Solgt: 3 000 000,-

Konnerud/Drammen – Lys og tiltalende halvdel av tomannsbolig over 2 plan med stor terrasse, hage, fantastisk utsikt, gode solforhold, garasjeplass og nærhet til marka. Boligen har bla. 4 soverom, bad/wc/vaskerom og peis. Barnevennlig og rolig område.

Halvdel av tomansbolig 4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 107 ft2

Konnerud/Drammen - Lys og tiltalende halvdel av tomannsbolig over 2 plan med stor terrasse, hage, fantastisk utsikt, gode solforhold, garasjeplass og nærhet til marka. Boligen har bla. 4 soverom, bad/wc/vaskerom og peis. Barnevennlig og rolig område.

Contact An Agent

Konnerud/Drammen – Lys og tiltalende halvdel av tomannsbolig over 2 plan med stor terrasse, hage, fantastisk utsikt, gode solforhold, garasjeplass og nærhet til marka. Boligen har bla. 4 soverom, bad/wc/vaskerom og peis. Barnevennlig og rolig område.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=119130507

 

Neptunsvingen 54, 3033 Drammen

Prisantydning
2 990 000,-
Fellesgjeld
165 545,-
Totalpris
3 155 545,-
Felleskost/mnd.
4 611,-
Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
4
Primærrom
107 m²
Bruksareal
116 m²
Eieform
Andel
Byggeår
1982
Energimerking
E – gul
Rom
5

Presentasjon Neptunsvingen 54

Opplev boligen i en unik 3D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!

Neptunsvingen 54 er en lys og tiltalende halvdel av tomannsbolig over to plan. Boligens plassering gir en god beliggenhet i et veletablert boligområde på Konnerud. Herfra er det gangavstand til skoler og servicetilbud, og du har skogen med herlige rekreasjonsområder rett i nærheten. Med boligen følger det parkering i et felles garasjeanlegg.

Boligen har en pen tomt som er opparbeidet med plenareal og fine bedd, og den grenser også til naturtomt. Her er det bare fantasien som kan sette grenser for kreativ lek og moro. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse, og tomten byr på solforhold fra tidlig morgen til kl.19:00 på sommerstid.

Innvendig fremstår boligen som tiltalende, med et lyst fargevalg og en familievennlig planløsning. Stuen er hyggelig med peisovn, og har plass for spisebord. Kjøkkenet ligger i et eget rom med spiseplass og integrerte hvitevarer. Boligen har et bad med dusj, et separat toalettrom og et praktisk vaskerom. Videre er det fire gode soverom, hvorav ett med garderobeskap. Det er for øvrig lagringsplass i to innvendige boder, i en utvendig bod og på loft.

HØYDEPUNKTER
– Lyst og tiltalende halvdel av tomannsbolig over to plan.
– 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.
– Stor hage, terrasse og gode solforhold.
– Vindfang med knaggrekke tilknyttet hall.
– Kjøkken med flere integrerte hvitevarer.
– Hyggelig stue med plass for spisebord.
– Et bad og et separat toalettrom.
– Det er et eget vaskerom i boligen.
– Fire soverom, ett med garderobeskap.
– Lagring i to innvendige og en utvendig bod.
– Nyere tak.
– Dyrehold er tillatt.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. Fra boligen er det kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet som er Norges største badeanlegg, og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny, Coop Prix og Rema 1000 – alle på Konnerud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med flere butikker og andre servicetilbud. Det er kort vei til Gulskogen med et rikt og variert butikkutvalg, samt Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Venusfaret som ligger ca. 350 meter fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger Høyskolen i Buskerud på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Halvdel av tomannsbolig over to plan. Garasjeplass til én bil i felles garasjeanlegg medfølger boligen.

Byggemåte

Boligen er oppført med støpt betongdekke på byggegrunn av fjell og stein. Isolerte bindingingsverksvegger oppført med utvendig stående kledning. Saltak konstruksjon med taket tekket med planja stålplater. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Vinduer fra Scanglass fra byggeår 1982. Eier av boligen har i den siste tiden gått igjennom boligen med generell overflatebehandling.

For ytterligere informasjon se vedlagt protakstrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 128 kvm

2.Etasje
Bta.: 128 kvm.
Bra.: 116 kvm.
P-rom: 107 kvm.
P-rom inneholder: Stue: 33 kvm. Vaskerom: 4,2 kvm. Soverom: 5,2 kvm. Kjøkken: 10 kvm.

1.Etasje
Bta.: 64 kvm.
Bra.: 59 kvm.
P-rom: 50 kvm.
P-rom inneholder: Gang: 2,2 kvm. Soverom 1: 10 kvm. Soverom 2: 6,7 kvm. Soverom 3: 11,6 kvm. Bad: 4,6 kvm. Hall: 13,5 kvm. Wc: 2 kvm.
S-rom: 8 kvm.
S-rom inneholder: Bod 1: 4,6 kvm. Bod 2: 3,9 kvm.

Annet

Utvendig bod og loft.

Standard

Entré
Boligen har et hyggelig, overbygget inngangsparti, samt en ytterdør med glassfelt. Herfra kommer du inn i et praktisk vindfang som er tilknyttet hall. Vindfanget har knaggrekke og er tilknyttet en innvendig bod, hvor man kan rydde unna klær og utstyr. Hallen er romslig med plass for møblement og trapp opp til første etasje.

Kjøkken
Det hyggelige kjøkkenet ligger i et eget rom og har en koselig spiseplass ved vinduet. Innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er fliser over benk. Videre er det integrerte hvitevarer i form av stekeovn, keramisk topp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er ventilator kokesonen.

Stue
Boligen har en stor og fin stue i første etasje. Store vindusflater slipper dagslyset inn i rommet, og det er utgang til terrasse og hage. En koselig peisovn er plassert midt i rommet, noe som gjør det mulig å nyte denne både fra sofakroken og spiseplassen. Stuen har laminatgulv, hvitmalte vegger og god plass til å invitere familie og venner.

Bad/vaskerom
Boligen inneholder et bad, et separat toalettrom og et vaskerom. Badet ligger i første etasje og har belegg på gulv og malte vegger. Servantinnredningen har skuff og underskap, matchende overskap, høyskap og speil med belysning. Videre er det et gulvmontert toalett og et dusjkabinett.

Vaskerom
Det praktiske vaskerommet ligger i første etasje. Rommet har mørke fliser på gulv, malte vegger og røde fliser over benk. Innredningen består av laminert benkeplate med utslagsvask og benkeskap. Videre er det en vegghengt hylle, en varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen har fire lyse og gode soverom, hvorav ett med garderobeskap. Hovedsoverommet ligger tilknyttet en bod som i dag benyttes som garderoberom. Boligen har for øvrig god lagringsplass i en innvendig bod, en utvending bod og på loft.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/ Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, samt varmepumpe og peisovn i stuen. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer/skrusikringer, og boligen har naturlig og mekanisk avtrekk. Videre er det en 200 liters varmtvannsbereder, samt tv og internett fra Viken fiber/Altibox.

Parkering / Garasje

Garasjeplass til én bil i felles garasjeanlegg medfølger boligen. Fjernkontroll medfølger boligen. I tillegg er det god parkeringskapasitet på felles parkeringsplasser og på garasjetak for borettslaget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en pent opparbeidet felles tomt som grenser til kommunens tomt. Fra stuen er det utgang til en terrasse som ligger tilknyttet hage. Hagen har utebod, fine blomsterbed og trapper ned til hellelagt inngangsparti. Uteboden står på kommunes tomt.

Hagen er usjenert og delvis inngjerdet – et kjærkomment element for barnefamilier. Her kan barna utfolde seg i lek, både i hagen og på tomten bak. Terrassen har god plass for utemøbler, bålpanne eller grill. Foran huset er det plen som er inngjerdet med hekk, og tomten har sol fra morgen til ca. 19. Her ligger alt til rette for å nyte gode sommerdager utendørs.

Tomten er felles. Boligen disponerer naturlig tilliggende tomt på begge sider av bygningen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle borettslag.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 8906
Erklæring/avtale
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Se pantebok.

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi som primærbolig kr 740 431,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 369 379,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLANER
Id: 335.
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2036.
Plantype: Kommuneplanens arealdel.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 05.10.2015.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/KP_335_B20151015.pdf.
Lovmerknad: PBL 2008.
Delarealer:

Delareal 43 218 m.
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende.
Delareal: 2 523 m.
Arealbruk: Grønnstruktur,Nåværende.

REGULERINGSPLANER
Id: 40/7.
Navn: REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET DJUPDALEN ØVRE, DRAMMEN KOMMUNE.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 04.05.1981.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B_MELDING.PDF.
Delarealer:

Delareal 4 495 m.
Formål: Offentlig friområde.

Delareal: 38 413 m.
Formål: Boliger.

Delareal: 2 069 m.
Formål: Felles parkeringsplass.
Id: 39/10.

Navn: DJUPDALSVEIEN, 2. ETAPPE.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 19.12.1979.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B_MELDING.PDF.
Delarealer: Delareal 656 m.
Formål: Kjørevei.
Id: 40/10.

Navn: REGULERINGSPLAN FOR DJUPDALEN NEDRE, DRAMMEN KOMMUNE.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 06.11.1981.
Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0602/Dokumenter/VedtaksDokumenter/B_MELDING.PDF.
Delarealer: Delareal 26 m.
Formål: Annen veigrunn.

For ytterligere informasjon se vedlagte reguleringsplaner, kommuneplaner og kart, samt dokumenter fra kommunen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til dugnad o.l. Dyrehold er tillatt.

Sikringsfond

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 611,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, strøm fellesarealer, bygningsforsikring, snørydding, tv- og Internett fra Viken fiber (grunnpakke), drift av garasjeanlegget, renovasjon, vann/avløp (à-konto, utgjør kr. 660,- pr. mnd) og forretningsførsel mv.

Nåværende eier hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 12 288 kwh.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisenr. 85972118.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PRIVATmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PRIVATmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenr.: 603080762, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.03.2018: 2,05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 53.
Saldo per 21.03.2018: 18 327 756.
Andel av saldo: 165 546
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.06.2044)
Flytende rente.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. For ytterligere spørsmål kontakt Eiendomsmegler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten er forhåndsavklart. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere informasjon.
Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via PRIVATmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på PRIVATmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Rapporter annonse

FINN-kode: 119130507

Sist endret: 16. mai 2018 02:54

Referanse: 83180110

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.