Solgt: 5 000 000,-

Konnerud – Velholdt og modernisert enebolig over to plan med garasje. 4 soverom/gjesterom. 2 stuer. Solrik terrasse som vender mot marka. Koselig hage. Ski in/ski out. Barnevennlig og rolig omgivelser.

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 156 ft2

Konnerud - Velholdt og modernisert enebolig over to plan med garasje. 4 soverom/gjesterom. 2 stuer. Solrik terrasse som vender mot marka. Koselig hage. Ski in/ski out. Barnevennlig og rolig omgivelser.

Contact An Agent

Konnerud – Velholdt og modernisert enebolig over to plan med garasje. 4 soverom/gjesterom. 2 stuer. Solrik terrasse som vender mot marka. Koselig hage. Ski in/ski out. Barnevennlig og rolig omgivelser.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=93117468

 

 

Merkursvingen 8, 3033 Drammen

Prisantydning
4 200 000,-
Ligningsverdi
913 668,-
Primærrom
156 m²
Bruksareal
180 m²
Soverom
3
Bruttoareal
192 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
480 m² eiet
Byggeår
1982
Energimerking
G – oransje
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Merkursvingen 8, 3033 Drammen

Djupdalen
0.1 km
Coop Prix Konnerud
0.7  km
Konnerud skole (1-7 kl.)
1.9 km
Hallermoen skole (1-7 kl.)
1.8 km

Vurdert av 21 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Merkursvingen 8

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen:

Merkursvingen 8 er en velholdt og svært pen enebolig over to plan på solrik tomt. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til marka, skiløype og fantastiske turområder. Boligen har en stor vinkelterrasse over to nivåer og en hage som er pent opparbeidet med plen, busker og noe hekk. Det er parkering i tilliggende garasje og på asfaltert gårdsplass.

Innvendig holder boligen en tidsmessig standard som bærer preg av godt vedlikehold og moderne oppgraderinger. Boligen har gode vindusflater som gir rikelig med dagslys, og et pent fargevalg som går mot hvitt og duse gråtoner. Stilen er klassisk, lett å like og gir en bolig hvor du kan flytte rett inn uten å koste på en krone i oppussing.

Boligen består av en flott stue med peishygge, et pent kjøkken med integrerte hvitevarer og et delikat bad som ble betydelig modernisert i 2015. Videre finnes et praktisk vaskerom, et separat wc, og tre gode soverom med garderobeløsning. I underetasjen har boligen også en koselig kjellerstue og et hyggelig kontor/gjesterom. Det er skyvedørsgarderobe i entreen, samt lagringsplass i bod og på loft.

HØYDEPUNKTER:
– Velholdt, pen enebolig over to plan.
– Moderne standard og fin planløsning.
– Enkelgarasje og asfaltert gårdsplass.
– Hage med plen, busker og hekk.
– Beliggenhet inntil friområde og marka.
– Herlig skiløype rett ved husveggen.
– Stor vinkelterrasse over to nivåer.
– Flislagt entré med skyvedørsgarderobe.
– Flott stue med hygge fra hjørnepeis.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Delikat bad som ble modernisert i 2015.
– Separat wc og et praktisk vaskerom.
– Kjellerstue og kontor/gjesterom i underetasjen.
– Tre soverom med garderobeløsning.
– Tilsammen 4 soverom/gjesterom.
– Innvendig bod, hems og lagringsloft.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Noen nyere vinduer i underetasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig boligområde på Konnerud i Drammen kommune, med kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til marka og kort vei til Haukåstoppen. Konnerud ligger ellers omkranset av merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Konnerud og Meny Konnerud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med butikker og andre servicetilbud. Det er kort vei til Gulskogen med et rikt og variert butikkutvalg, samt Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Djupdalen og ligger ca. 50 meter fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Enebolig over to plan. Garasje.

Byggemåte

Støpte gulv i underetasje og med yttervegger av betong som er isolert på innvendig side. Den ene delen av kjelleren er krypkjeller/ventilert kryperom. Ytterveggene over grunnmur er tradisjonelt bindingsverk av tre, utvendig side er kledd med stående trekledning. Innvendig side er i hovedsak platekledd, med malte/tapetserte plater. Etasjeskille av tre. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av stål. Terrasse i trekonstruksjon, med tregulv og med rekkverk av tre. Fundamentert på Lecablokker til terreng. Elementpipe, pipen er pusset og malt i underetasjen, forblendet med teglstein i hovedplan og den er helt beslått over tak. Tilsluttet murt peis med peisinnsats i 1. etg. stue. Vinduer av tre, med to-lags glass. De fleste vinduene er de originale fra byggeår. Noen nyere vinduer i u. etg. og på det ene soverommet i hovedplan.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 180 kvm, Bruttoareal: 192 kvm

1.Etasje
Bta.: 122 kvm.
Bra.: 117 kvm.
P-rom: 113 kvm.
S-rom: 4 kvm.
P-rom inneholder: Entré, trapperom, gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom.
S-rom inneholder: Bod med utgang fra utvendig side.

Underetasje
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 46 kvm.
P-rom: 43 kvm.
S-rom: 3 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, kontor, kjellerstue, vaskerom og wc.
S-rom inneholder: Bod.

Garasje
Bta.: 20 kvm.
Bra.: 17 kvm.
S-rom: 17 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

Det er god lagringsplass i utebod, hems i garasje og matbod i underetasje.

Standard

Entré
Boligen har adkomst fra en stor terrasse som gir et hyggelig førsteinntrykk. Entreen er lys og innbydende med flislagt gulv, gulvvarme, downlights og lysegrå veggflater. Rommet er smart innredet med skyvedørsgarderobe og skoskap. Garderoben har speilfronter som også sørger for økt romfølelse. Rommet ligger på et mellomplan og har pen trapp med eiketrinn til hovedplan og underetasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er tiltalende og holdt i en klassisk stil som passer godt til boligen. Det takhøye innredningen har hvite, profilerte fronter, vitrineskap med belysning og mørk benkeplate i laminat med dobbel vaskekum.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn i børstet stål, induksjonstopp i hjørneløsning, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Det er pene fliser og belysning over benk, samt en ventilator over kokesonen. Rommet har en fin størrelse som gir god plass for frokostbord.

Stue og kjellerstue
Stuen oppleves som tiltalende og koselig med godt lysinnslipp fra store vindusflater. Hvitmalte veggflater reflekterer lyset og understreker den lette atmosfæren. Stuen har pent laminatgulv i enstavs utførelse, hvitmalte panelplater i himling og en lekker fondvegg i mønstertapet.

Det er god plass for sofagruppe, tv-løsning og spisestuemøblement. En murt hjørnepeis gir ekstra hygge og varme. Fra stuen er det utgang til en herlig terrasse med utsyn mot friområde. I tillegg har boligen en trivelig kjellerstue for ekstra spillerom og privatliv. Stuen er holdt i samme, lyse stil og har god plass for sofa og tv-løsning. Denne stuen har pipeløp som kan gi mulighet for ildsted.

Bad
Boligen inneholder et delikat bad, et separat wc og et praktisk vaskerom. Badet ligger i første etasje, mens vaskerom og wc er å finne i underetasjen. Badet ble påkostet med nye fliser, membran, sluk og innredning i 2015, noe som har gitt et moderne resultat. Rommet har grå fliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser på veggene og hvitmalt panelhimling.

Innredningen består av heldekkende servantplate på lys skuffeseksjon, speil med sidebelysning, veggmontert toalett, samt en flott dusjnisje med rullesteinsgulv, innfellbare glassdører og regnfallsdusj.

Vaskerom
Vaskerommet er praktisk og har belegg på gulv, lyse veggflater, vindu, sluk og stråleovn. Rommet er innredet med vaskekum, benkeplate, frittstående skap, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom, alle i første etasje. I tillegg har boligen et praktisk kontor/gjesterom i underetasjen. Det er smarte garderobeløsninger på hvert soverom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod, utebod, hems og uisolert lagringsloft.

Oppgraderinger

1. etasje:
Ny innredet gang/entre: Varmekabler i gulv, gulvfliser, mdf veggplater, mdf tak panel m/ spotlight. Skyvedørsgarderobe med sotet glass/speil. ( 2016).
Gang og stue: Tak mdf panel, malte vegger, laminat på gulv. Tapet på en vegg i stue. ( 2015).
Kjøkken: Malt kjøkkenvegger, tak og vindu. Laminat på gulv. ( 2017).
Bad: Nye fliser på gulv og vegger. Vegg toalett, dusj dører (glass), vann armatur i dusj. Malte panel bord i tak. ( 2015).
Soverom: Alle 3 soverom ble malt i 2014, kun vegger.

Underetasje:
Gang/ kjellerstue: Tak mdf panel, malte vegger og laminat på gulv. (2015).
Kontor/gjesterom: Laminat på gulv, mdf vegg plater, malt tak. Rømningsvindu satt inn etter godkjente krav. ( 2017).
Matbod: Malte vegger ( 2017).

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i bad og entré, supplert med luft-til-luft varmepumpe i stuen og stedvis panelovner. Det er i tillegg murt peis med innsats i stuen. Ventilasjonen har mekanisk avtrekk fra våtrom og kjøkken, som er regulert fra kjøkkenventilator.

Elanlegget ligger i hovedsak skjult og har automatsikringer. Nyere varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Det er montert vannmåler og stoppekran på vaskerommet.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje med elektrisk port og biloppstillingsplasser på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til marka. Skiløype går rett utenfor husveggen. Her kan du spenne på deg skiene og nyte fantastiske turer gjennom vinteren. Sommerstid finner du også god rekreasjon i nærområdet. Eiendommen er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass, fint plenareal, prydbusker og hekk. Stedvis er det naturtomt som tilfører ekstra sjarm.

Tomten har gode solforhold og en flott terrasse hvor solen kan nytes i fulle drag. Uteplassen går over to nivåer, der én del har adkomst fra stuen og den nederste delen ligger utenfor inngangspartiet. Det er god plass for både utesofa, spisegruppe og andre utemøbler. Terrassen har levegg på én side, og ellers utsyn rett mot friområdet som omkranser tomta. Boligen ligger lavt i terrenget, noe som forenkler utvendig vedlikehold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle eneboliger.

Servitutter

Det er ingen servitutter eller rettigheter registert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 913 668,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 558 271,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 80 Bnr 948.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 40/10 REGULERINGSPLAN FOR DJUPDALEN NEDRE, DRAMMEN KOMMUNE (6.11.1981) Boliger.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på 11 300 kwh som utgjør ca. kr. 8 500,- per år.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 4 488,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Codan forsikring med polisenr. 750817565 som utgjør kr. 6 790,- per år.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 334,-. Standard m/hjemmekompostering.
– Medlemskap i Djupdalen velforening. Her betales det kr. 292,- per mnd. Felleskostnadene inkl. bla. strøing/brøyting, asfaltering/renhold av asfalt, strøm, utgifter til lekeplass og fellesarealer, regnskapsføring, styrehonorar, inventar/kjøkken Grendehuset, forsikringer og vedlikehold av grøntområde.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Takstmannen har benyttet begrepet «kontor» om et rom i underetasjen. Eiendomsmegler har benyttet begrepet gjesterom om dette rommet da det er dagens faktiske bruk.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
125 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
135 449,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 335 449,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 80
Bruksnr: 948

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 93117468

Sist endret: 2. apr 2017 02:29

Referanse: 83160306

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.