Solgt: 3 725 000

Konnerud – Meget koselig kjedet enebolig med grense til friområde. Solrik tomt med hage, romslig terrasse og garasje.

Enebolig i kjede 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 125 ft2

Konnerud - Meget koselig kjedet enebolig med grense til friområde. Solrik tomt med hage, romslig terrasse og garasje.

Contact An Agent

Konnerud – Meget koselig kjedet enebolig med grense til friområde. Solrik tomt med hage, romslig terrasse og garasje.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=76573674

 

Damenga 33, 3032 Drammen

Prisantydning
3 490 000,-
Kommunale avg.
5 378,-
Primærrom
125 m²
Bruksareal
166 m²
Soverom
3
Bruttoareal
177 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
2 825 m² eiet
Byggeår
1991
Energimerking
E

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Damenga 33, 3032 Drammen

Sørskogen
0.3 km
Rimi Konnerud
1.5  km
Vestbygda skole (1-7 kl.)
1.6 km

Vurdert av 30 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Bademulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Damenga 33

Damenga 33 er en meget koselig kjedet enebolig over to plan som ligger i blindvei med grense til skog. Området er etterspurt og meget barnevennlig. Boligen har hage med dukkestue og en romslig terrasse, hvor gode solforhold kan nytes. Det medfølger parkering i garasje og biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Eneboligen fremstår som romslig med en fin planløsning, noe utenom det vanlige. Her er det åpne himlinger og store vinduer som gjør rommene luftige, samt velholdte overflater i lyse farger. Stuen er trivelig med stort ildsted og har plass for flere sittegrupper.

Videre er det et smakfullt kjøkken med integrerte hvitevarer og en koselig vinterhage med spiseplass. Det er to bad, hvor ett har boblebadekar og tre meget romslige soverom med garderobeløsning. Det ene soverommet har et tilliggende rom som eksempelvis kan benyttes som trimrom, gjesterom eller garderobe. For øvrig er det skyvedørsgarderobe i entreen og en utvendig bod.

Eiendommens kvaliteter
– Meget koselig kjedet enebolig.
– Parkering i romslig garasje og på tomt.
– Eiendommen grenser til friområde.
– Romslig terrasse og hage m/dukkestue.
– Det er gode solforhold på eiendommen.
– Entré med skyvedørsgarderobe.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Koselig vinterhage med spiseplass.
– Stue med ildsted og plass for sittegrupper.
– To bad, ett pent med boblebadekar.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Tre soverom med garderobeløsning.
– Det ene soverommet kan benyttes som stue.
– Lagringsplass i utendørs bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig boligområde på Konnerud i Drammen kommune, med kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Meny og Coop. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med butikker og andre servicetilbud. Det er kort vei til Gulskogen med et rikt og variert butikkutvalg, samt Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Sørskogen og ligger ca. 5 min fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Vestbygda barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Byggemåte

Støpt ringmur og støpt plate på mark. Over grunnmur er det tradisjonelt isolert bindingsverk, kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av tre. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Takrenner og taknedløp av plastbelagt stål. Elementpipe, pusset og malt, helbeslått over tak. Vinduer, terrassedør og heve/skyvedør av tre med to-lags glass. Enkelte fastkarmsvinduer. Det er murt peis med peisinnsats i stuen. To stk. «luft til luft» varmepumper. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 177 kvm

1.Etasje
Bta: 87 kvm.
Bra: 82 kvm.
P-rom: 82 kvm.
Inneholder: Entré, trapperom, bad, stue, vinterhage/stue, soverom/stue og kjøkken.
P-rom inneholder: Entré, trapperom, bad, stue, vinterhage/stue, soverom/stue og kjøkken.

2.Etasje
Bta: 47 kvm.
Bra: 43 kvm
P-rom: 43 kvm.
Inneholder: Trapperom, gang, bad/vaskerom og 2 soverom.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, bad/vaskerom og 2 soverom.

Garasje
Bta: 43kvm.
Bra: 41 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom, bod.

Annet

Det er god lagringsplass i en utvendig bod.

Standard

Entré
Entreen gir et godt førsteinntrykk av eneboligen og er innredet med bl.a. parkett på gulv og lysmalte vegger. For oppbevaring av yttertøy medfølger skoskap og en skyvedørsgarderobe med dels speilfronter.

Kjøkken og vinterhage
Kjøkkenet har en smakfull innredning med profilfreste fronter, vitrineskap og åpne hyller. Her er det godt med benke- og lagringsplass. Over granitt benkeplate er det belysning og veggbeskyttende fliser. I tillegg er det enkel vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, keramisk topp, kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator.

Måltidene kan nytes blant annet i en koselig vinterhage med plass for spisebord. Rommet ble innredet for ca. åtte år siden med fliser på gulv og lysmalt panel for øvrig. Her er det store vegg og- takvinduer som gir behagelig lys, samt utgang til terreng.

Stue
Eneboligen har luftig stue i første etasje med åpen himling, samt store vinduer i flere himmelretninger og skyvedør til terrasse. Rommet har parkett på gulv, lysmalte vegger og panelt himling. I tillegg er det stor hjørnepeis med innsats, samt varmepumpe som sørger for rikelig med varme og hygge. Her er det også god plass for det man måtte behøve av møblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder ett bad i hver etasje. Badet som ligger i første etasje ble modernisert med innredning, samt fliser på gulv og vegg for ca. åtte år siden. Rommet er pent med romslig servantinnredning, veggskap, speil og belysning. Videre er det frittstående toalett og et innfliset boblebadekar med dusjgarnityr.

Bad 2
Badet i andre etasje har belegg på gulv og baderomstapet på veggene i lysegrå farge. Rommet har belysning over speilskap og en enkel servant. Videre er det frittstående toalett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre meget romslig soverom to i andre etasje med åpen himling og store vinduer og ett i første etasje. Soverommet i første etasje kan også benyttes som stue. Det er skyvedørsgarderobe på begge rommene i andre etasje, og det ene soverommet har et tilliggende rom som i dag benyttes som trimrom/gjesterom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe og skoskap i entré, samt utendørs bod.

Utstyr

Tv og internett via Canal Digital.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, har gulvvarme på ett bad, murt peis med innsats i stuen og to luft-til-luft varmepumper. Videre er det ventilasjon med naturlig og mekanisk avtrekk. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer

Parkering / Garasje

Parkering medfølger i romslig garasje, hvor det er bod i bakkant med egen inngang. I tillegg er det biloppstillingsplasser på gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Sameiets totale tomt er selveiet og på 2.825 kvm. Damenga 33 disponerer sin ideelle andel av tomten som naturlig arronderer til og omkranser boligen. Boligen ligger i enden av blindvei vendt mot naturskjønne omgivelser og med gode solforhold. Tomten har dukkestue og er pent opparbeidet med plen, prydbusker, hekk, samt diverse beplantning. I tillegg er det en romslig terrasse med utgang fra stuen. Gårdsplassen er asfaltert.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter

Servitutter i grunn:
15.12.1989 13234
ERKLÆRING/AVTALE
Drm Ingeniørvesen gis rett til drift, vedlikehold og
fornyelse av del av hovedledningsnettet som blir
liggende på privat grunn m.m.. Plikt og rett til felles
vedlikehold av adkomstvei og felles vann og kloakkledninger
fra eiendommen og grem til offentlig ledning.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune. Egen vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 594 107,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 425 856,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 64 Bnr 397 Snr 10

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område.
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål 602 44B/16 REGULERINGSPLAN FOR: Jordbrekkskogen, felt M (27.8.1987) Boliger

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på 21 000 Kwh.

Kommunale avgifter ca. kr. 5 378,- per år.

Bygningsforsikring via Frende forsikring med avtalenr. 155229.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon Kr. 3 086. Standard m/hjemmekompostering.
– Pliktig medlemskap i velforeningen Damenga Vel utgjør ca. kr. 350,- per år.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

3 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 120,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
103 569,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 593 569,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 64
Bruksnr: 397
Seksjonsnr: 10

Rapporter annonse

FINN-kode: 76573674

Sist endret: 17. jun 2016 02:53

Referanse: 83160097

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.