Solgt: 2 900 000,-

Konnerud- Familievennlig rekkehus m/2 stuer, 4 sov, 1 gjesterom, garasje og terrasser vendt mot naturskjønne omgivelser.

Rekkehus 4 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 142 ft2

Rekkehus solgt på Konnerud

Contact An Agent

Konnerud- Familievennlig rekkehus m/2 stuer, 4 sov, 1 gjesterom, garasje og terrasser vendt mot naturskjønne omgivelser.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=73528815

 

Tolerudstien 39, 3030 Drammen

Prisantydning
2 950 000,-
Verditakst
3 000 000,-
Fellesgjeld
21 016,-
Totalpris
2 971 016,-
Lånetakst
2 550 000,-
Fellesformue
9 451,-
Felleskost/mnd.
4 121,-
Primærrom
142 m²
Bruksareal
156 m²
Soverom
4
Bruttoareal
171 m²
Rom
6
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Tomteareal
68 750 m² eiet
Byggeår
1980
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler på tlf 93 69 33 81 ved spørsmål eller ønske om privatvisning.

Tolerudstien 39, 3030 Drammen

Lensmannsløkka
0.4 km
Kiwi Konnerud
1.7  km
Hallermoen skole (1-7 kl.)
1.5 km
Konnerud skole (1-7 kl.)
1.6 km
Drammen montessoriskole (1-4 kl.)
4.9 km
Gulskogen skole (1-10 kl.)
5.6 km

Vurdert av 40 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld (renter og avdrag), TV (Altibox), renovasjon, snøbrøyting og strøing av private veier på feltet, forretningsførsel og akonto vann/avløp.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Garasje/P-plass, Bademulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt

Presentasjon Tolerudstien 39

Tolerudstien 39 er et innholdsrikt og meget familievennlig rekkehus over tre plan med romslig planløsning og god standard. Beliggenheten på boligfeltet er perfekt, med fritt utsyn mot lekeplassen på forsiden og en skjermet terrasse som vender ut mot naturskjønne omgivelser på baksiden. I tillegg er det parkering i garasje, umiddelbar nærhet til bussholdeplass og trygg gangvei til barneskolen.

Rekkehuset har blant annet en gjennomgående stue med plass til spisebord, stor kjellerstue med ildsted og et praktisk kjøkken med spiseplass. Videre er det flislagt bad med gulvvarme, et separat wc-rom og et eget vaskerom, hvilket er kjærkomment for barnefamilier. Boligen har fire soverom med garderobe og en bod i underetasjen er innredet til i gjesterom med skyvedørsgarderobe. Du finner ytterligere lagringsplass i flere bodløsninger.

Eiendommens kvaliteter
– Innholdsrikt rekkehus med god standard.
– Parkering i privat garasje i felles rekke.
– Utendørs parkeringsplass/gjesteparkering.
– Stor terrasse mot naturskjønne omgivelser.
– Ankomstterrasse med fri sikt mot lekeplass.
– Entré med laminat.
– Praktisk kjøkkenløsning med spiseplass.
– Romslig stue med plass for spisebord.
– Kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning.
– Flislagt bad med gulvvarme og eget wc-rom.
– Separat vaskerom med hylleinnredning.
– Fire gode soverom med garderobeløsning på tre rom.
– Bod i kjeller er innredet som et gjesterom.
– Gjesterommet har skyvedørsgarderobe.
– Ekstra plass i to utvendige sportsboder.
– Fibernett fra Altibox (grunnpakke) inkludert.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et meget barnevennlig og særs attraktivt boligområde på Tolerud/Konnerud i Drammen kommune. Området har trygg gangvei til skoler, det er barnehager i nærområdet og umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Området byr på gode servicetilbud, og Drammen sentrum ligger kun en liten kjøretur unna.

Fra eiendommen er det kort gange til Vannverksdammen med fine bademuligheter, samt naturskjønne Konnerudmarka med et mylder av merkede stier og idylliske fiskevann. Konnerud IL har en meget god idrettskultur og tilbyr et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Ønsker du virkelig å teste kondisjonen tar du en tur i Pukerudlinna.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. Det er kort vei til Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg, eller til byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Konnerud, Meny Konnerud og Coop Prix med post i butikk. Om ikke lenge er også Rema 1000 på plass i nytt bygg. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud senteret et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her ligger i tillegg Evo og Akropolis med treningssenter. Ellers er det kort vei med bil til Gulskogen og Drammen sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Tolerud snuplass og ligger ca. 2 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Gulskogen, 10 min til Drammen sentrum, 18 min til Liertoppen, 39 min til Oslo S, 42 min til Kongsberg og 68 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har trygg gangvei til Hallermoen barneskole og gangavstand til Svensedammen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et bredt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Rekkehus over 3 plan. 2 utvendige boder. 1 garasjeplass i garasjerekke.

Byggemåte

Støpt ringmur og støpt plate på mark i kjeller. Enkelte vegger er isolert på innvendig side. Over grunnmur er det bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med shingel. Etasjeskille av tre. Vinduer av tre med to-lags glass. Elementpipe som er pusset og malt. Inngang via terrasseplatting. Sportsbod på ca. 6 kvm med inngang fra utvendig side med 2 innganger. For ytterligere informasjon se vedlagt takst.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 171 kvm

1.Etasje:
Bta.: 59 kvm.
Bra.: 55 kvm.
P-rom: 55 kvm.
P-rom inneholder: Entré, gang, kjøkken, stue, vaskerom og wc.

2.Etasje:
Bta.: 56 kvm.
Bra.: 52 kvm.
P-rom: 50 kvm.
S-rom: 2 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, bad og 4 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

U.Etasje
Bta.: 56 kvm.
Bra.: 49 kvm.
P-rom: 37 kvm.
S-rom: 12 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom og kjellerstue.
S-rom inneholder: Gjesterom.

Annet

God lagringsplass i 1 innvendig og 2 utvendig boder. Det er også god lagringsplass på loftet.

Standard

Entré
Fra asfaltert internvei går det trapp ned til terrasse ved inngangspartiet. Her er det deilig morgen- og formiddagssol, samt fri sikt til lekeplassen. Videre gir entreen et fint førsteinntrykk av rekkehuset og er innredet med blant annet laminat på gulv. Et glassfelt i døren gir naturlig lys til rommet.

Kjøkken m/spiseplass
Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har malte, glatte fronter, vitrineskap, vinhyller og fliser over laminert benkeplate med enkel vaskekum. Av hvitevarer/utstyr medfølger oppvaskmaskin og fritthengende ventilator. Rommet har laminat på gulv og det er plass til spisebord ved vinduet.

Stue og terrasse
Rekkehuset har en trivelig og gjennomgående stueløsning, hvor gode vindusflater i hver ende gir rikelig med dagslys til rommet. Her er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har laminat på gulv og utgang til en stor, skjermet terrasse som vender ut mot naturskjønne omgivelser. Rommet har pipeløp.

Kjellerstue m/ildsted
Boligen innehar i tillegg en romslig kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har blant annet belegg på gulv, vindu og en vedovn for ekstra varme og hygge på kalde dager.

Bad/wc
Boligen inneholder et pent bad og et separat wc-rom med servant. Badet ligger i boligens andre etasje, og er utstyrt med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, speilskap og nedfelt servant i skapmøblement. Rommet har hylle, frittstående toalett og dusjhjørne med skyvedører.

Vaskerom
Rekkehuset byr på eget vaskerom, hvilket er kjærkomment for barnefamilier. Vaskerommet ligger i første etasje og er utstyrt med malte vegger, sluk, skyllekar, hyller samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har fire soverom med tilhørende garderobeløsning på tre av soverommene. Alle soverommene ligger i boligens andre etasje, hvor det også er bad med toalett. I tillegg er bod i underetasjen innredet som et koselig gjesterom med skyvedørsgarderobe . Boligen har for øvrig god lagringsplass med bod direkte tilknyttet et soverom og to utendørs sportsboder ved inngangspartiet.

Oppussing
– Lagt nyere gulv i 1.etg.
– Malt 1. etg + noen lister.
– Toalett nede er pusset opp.
– Bad i 2.etg. ble pusset opp rundt 2008. Selger har bilder trinn for trinn.
– Nyere toalett i 2 etg.
– De fleste rom er malt
– Alle vinduer foran er byttet i regi med borettslaget, det er også skiftet kledning foran i regi av borettslaget.
– Borettslaget skal skifte kledning bak + vinduer i 2016.
– Kjøkken er ca. 7-8 år, malt på nytt i 2016.
– Kjeller er innredet med gjesterom, kjellerstue og gang.
– Nyere terrasse på begge sider.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad i andre etasje, panelovner i enkelte rom, supplert med vedovn i kjellerstuen og pipeløp i hovedstuen. Luftbehandling er basert på naturlig oppdriftsventilasjon. Videre er sikringsskap med dels automatsikringer montert i entré i første etasje og bereder er plassert i skap i wc-rom. Rekkehuset er tilknyttet fibernett fra Altibox, hvor grunnpakken er inkludert i felleskostnadene.

Parkering / Garasje

Det er parkering i privat garasje i rekke, samt felles biloppstillingsplasser/gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en stor, usjenert terrasse som vender ut mot naturskjønne omgivelser. Terrassen byr på ettermiddags- og kveldssol, og en terrassemarkise gir skjerming ved behov. Her er det plass til store sittegrupper, grill, sosiale sammenkomster – og litt til. Ved inngangspartiet er det også anlagt en terrasse hvor du kan nyte deilig sol til morgenkaffen og ha fri sikt til lekeplassen.

Ellers har tomten delvis inngjerdet hage, asfaltert gårdsplass, prydbusker og noe plen. Videre er felleseiendommen svært barnevennlige opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass, fotballbane, felles sittegrupper, plenareal, trær og beplantninger.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp). Dette gjelder for alle borettslagsboliger.

Ingen rettigheter registert.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboksnr.: 900161 SKJØNN
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboksnr.: 9510
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedet ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 608 684,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 460 842,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET:
Kommune 0602- Drammen kommune Gnr 81 Bnr 10

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Boliger
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Gang-/sykkelvei
602 38/2 REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET TOLERUD (25.4.1978) Offentlig friområde

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Boligselskapet er tilknyttet sikringsfond.

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 121,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld (renter og avdrag), TV (Altibox), renovasjon, snøbrøyting og strøing av private veier på feltet, forretningsførsel og akonto vann/avløp.

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. 20 876 kwh.

Felles forsikring på bygningsmassen via OBOS Skadeforsikring med polisenummer 12433 som er inkludert i felleskostnadene.

Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, internett og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 12120533876, i DNB Bank ASA Boligkreditt AS.
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.02.2016: 2,5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 46
Saldo per 19.02.2016: 3 205 631
Andel av saldo: 21 017
Første termin: 30.06.2014
Første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 31.12.2038)
Flytende rente.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmann sin beskrivelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie reguleres av borettslagets vedtekter. Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er forkjøpsrett for borettslagets – og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Forkjøpsretten forhåndsavklares.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning)
21 016,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 971 016,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 484,- (Forkjøpsrettsavklaring)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 443,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 980 459,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 81
Bruksnr: 10

Borettslag-navn: Tolerud Borettslag
Borettslag-orgnummer: 851020632
Borettslag-andelsnummer: 104

Rapporter annonse

FINN-kode: 73528815

Sist endret: 15. apr 2016 02:36

Referanse: 83160031

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.