Solgt: 9 500 000

Konnerud: Betydelig oppusset enebolig over 3 plan*Stor tomt på hele 3340kvm

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 192 ft2

Bolig Solgt

Contact An Agent

Konnerud: Betydelig oppusset enebolig over 3 plan*Stor tomt på hele 3340 kvm*Garasje*Underetasje med utgang til hage*Peis

 

Selger var eier av både Jarlsbergveien 72 C og Jarlsbergveien 72 B. Jarlsbergveien 72 C ble solgt for 4 700 000,- som finn annonsen viser med opsjon på å kjøpe Jarlsbergveien 72 B for kr 4 800 000,- totalpris tilsammen for begge eiendommene på kr 9 500 000,-. Begge eiendommen har tilsammen ca. 9,7 måls tomt.

 

Klikk på linken for å se hele finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=42135008&sort=0&keyword=john+granly+steen

 

Jarlsbergveien 72 C, 3032 Drammen

Prisantydning

4 500 000,-

Primærrom
192 m²
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3

 

Prisdetaljer

Prisantydning
4 500 000,-
Verditakst
4 700 000,-

Verditakst utføres av en autorisert takstmann, og er en teknisk vurdering av hva boligen er verdt. Dette samkjøres med meglers markedsvurdering.
Lånetakst
3 995 000,-

Lånetakst er en vurdering av markedsverdi som skal gi banken den nødvendige sikkerhet for pant i eiendommen. Lånetakst ligger som oftest på 80 – 90% av verditakst.

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
199,50,- (Panteattest kjøper)
1060,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1060,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
119 819,50,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 619 819,50,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Areal og byggeår

Primærrom
192 m²

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal(BOA).
Bruttoareal
219 m²
Bruksareal
195 m²

Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Tomt
3 340 m² eiet
Byggeår
1945
Eierskifteforsikring
Ja

Eierskifteforsikring er en forsikring som er ment å dekke selgerens økonomiske ansvar overfor kjøper, som følge av vesentlige feil og mangler man ikke vet om.
Energimerking
F  

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.Standarden er satt sammen av en energikarakter (bokstav) og en oppvarmingskarakter (farge). Gjennomsnittet i Norge er E

Beliggenhet

Meget avskjermet og tilbaketrukket beliggenhet i idylliske omgivelser på Konnerud. Svært solrik tomt der en har sol fra morgen til kveld. Nærmeste naboer er et lite småbruk og Konnerud Idrettslag. Boligen ligger inn en privat avstikker fra Jarlsbergveien i skogsterreng men allikevel sentralt. Gruset vei fram til eiendommen, veien disponeres også av nabobygg. Unik stor tomt som er pent opparbeidet med store plenarealer, pent beplantede skråninger med b.la. jordbærplanter og gruset gårdsplass. Den store plenen er sammenfallende med naboeiendom. Kort vei til Konnerud skole, Svensedammen ungdomsskole og Svensedammen barnehage. Ca.350 meter til nærmeste bussholdeplass.

Byggemåte

Opprinnelig er boligen fra 1947. Støpte gulv og ringmur av plasstøpt betong og tegl, med hulrom i mellom. Etasjeskille av tre og ytterveggene av reisverk/plank. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Reisverket er isolert og boligen er kledd om. Vinduer av tre med to-lags glass. To eldre vinduer, et på soverom og et i stuen. Balkongen og trappen er rehabilitert og flissatt. Nyere takoverbygg til kjellernedgangen og nyere takoverbygg ved hovedinngangen belagt med Alta skifer.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 192 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 219 kvm

1 etasje:
Bra: 90 kvm
P:rom: 90 kvm
Inneholder: hall, trapperom, trapperom 2, stue, spisestue, soverom og kjøkken.

2 etasje:
Bra: 29 kvm
P:rom: 29 kvm
Inneholder: Loftstue (kan benyttes som 2 sovealkover med en felles tv-stue i midten av rommet), wc og trapperom.

Underetasje:
Bra: 73 kvm
P:rom: 76 kvm
Inneholder: Trapperom til terreng, trapperom, hall, bad/wc/vaskerom, allrom (Åpent i forbindelse med gangen), teknisk rom, kjellerstue forberedt med mulighet for 2 soverom. Kjellerstuen kan gjøres om til 2 soverom og dette kan etter avtale mellom selger og kjøper utføres før overtakelsen.

Garasje og 1 romslig avlåst bod.

Innhold

* Meget pent opparbeidet hage, adkomstvei og stor tomt på hele 3340 kvm hvor utnyttelsesgraden ikke er fullt utnyttet.
* Nyoppusset enebolig med estimerte oppussingskostnader på kr. 2.300.000,- eks. kapitalkostnader fra perioden 2008-2013. Stort sett hele boligen er nylig rehabilitert med bla nytt Epoq kjøkken, nytt lekkert bad, alle overflater er pusset opp (gulv, vegger, listing, tak), nytt sikringsskap med samsvarserklæring, nye vannledninger i forbindelse med tilkobling til offentlig vann og kloakk, nye pipe, ny utvendig kledning og isolering og boligen samt garasjen er nylig malt utvendig.
* Dette er en bolig som kan tilpasses etter behov. Trenger du 5 sovemuligheter er det 1 soverom i 1 etg. 2 soverom i underetasjen (her må det settes opp en lettvegg i nåværende kjellerstue) samt 2 sovealkover på loftstuen. Ønsker du en bolig med 3 soverom kan du benyttes 2 etasje som loftstue.
* Det er egen utgang til hage i underetasjen.
* Det er utgang til terrasse og hage fra stuen i 1 etasje..
* Rolig usjenert og særdeles barnevennlig område.
* Nærhet til marka, men samtidig sentral beliggenhet.
* Eiendommen har meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld.
* 2 utvendig terrasser og vestvendte uteplasser.
* 2 vedovner.
* Nærmeste skoler og barnehage er: Konnerud skole, Svensedammen ungdomsskole og Svensedammen barnehage.
* Ca.350 meter til bussholdeplass.

Naboeiendommen Jarlsbergveien 72 B skal trolig selges om ca. 1 år. Det kan således være interessant for selger og gå i nærmere dialog med interessenter som ønsker å kjøpe både Jarlsbergveien 72 C og Jarlsbergveien 72 B. For nærmere opplysninger kontakt Eiendomsmegler Steen på tlf: 93 69 33 81. Jarlsbergveien 72 B med Gnr: 79 Bnr: 171 har en tomt på ca. 6351 kvm. Det er en enebolig over 3 plan med dobbel garasje. Estimert kvadratmeters størrelse er ca. Bta: 255 kvm. Huset er bygget av Ytong.

Standard

Frittliggende enebolig over 3 plan med garasje med plass for 1 bil og romslig bod.

1. etg:
Overbygget inngangsparti, vindfang, hall/trapperom, kjøkken, spisestue, stue og et soverom. Utgang via balkong og trapp ned til terreng. Standard: Gulv, fliser i vindfang, forøvrig eik parkett. Vegger: Malte mdf- plater og panel på soverom. Himlinger er panelte. Kjøkken: Innredning fra Epoq kjøkken med laminat skrog og hvite glatte fronter, laminat benkeplate med nedsenket stålbeslag. Integrerte hvitevarer som: Induksjonskoketopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Damphette ved komfyrs plass. Plater i flismønster over benkeskap.

2. etg:
Malt tretrapp opp til etasjen. Eikeparkett på gulv og fliser på toalettrom med gulvvarme. Himlingene er panelte. Knevegger og skråtak. Takoppløft med 2 vinduer. Toalettrom: Utstyrt med toalett og servant over et lite servantskap. Flislagte gulv og vegger. Skråhimling med panel.

Kjeller/u. etg.:
Inneholder trapperom/hall åpent mot «allrom», romslig kjellerstue som er delvis forberedt for inndeling av f. eks 2 soverom. Bad/wc/vaskerom og teknisk rom. Separat trapperom med utgang til terreng. Standard: Fliser i de fleste rom og parkett i kjellerstuen. Veggene er kledd med trepanel og malt mdfpanel. Fliser på bad/wc/vaskerom og delvis fliser i teknisk rom. Himlingene er panel, med utstrakt bruk av downlights.

Bad/wc/vaskerom:
Støpt plate på mark, med fliser og gulvvarme, flissatte vegger og panelt himling med downlights. Innredet med servant i seksjon, toalett og helt dusjkabinett. Inngang fra badet og til teknisk rom.

Teknisk rom:
Fliser på gulv og delvis fliser på vegg, noen mdf-plater på vegg. Av utstyr er det ny 200 liters varmtvannsbereder og sentralstøvsuger enhet. Stoppekran er montert. Tidligere vanninntak fra brønnvann er fremdeles intakt i følge eier.

Fyring/oppvarming:
Vedovn i stue og kjellerstue. Gulvvarme på toalettrom i 2. etg. Gulvvarme på kjøkken og vindfang, i 1. etg. og i hele kjelleren, med unntak av trapperommet som gir utgang til terreng.

Annet:
Fiberkabel er lagt inn til bygningen som gir mulighet for tv-signaler og internett. Ny vann og avløpsledning fra boligen og til offentlig knutepunkt. Nye vann og avløpsledninger inne i boligen. Nytt elanlegg og fordelingskap med automatsikringer. De fleste vinduene, balkongdørene, og hovedinngangsdøren er ny. Boligen er kledd om og tilleggsisolert, ny betongtakstein og pipen er rehabilitert med keramiske røykrør innvendig. Privat grusvei: Nåværende eier antar at kostnader til snøbrøyting i snitt er ca 2500.-

Drenering:
Drensystem er det originale fra byggeår, med «dobbelt hulmur» og oppkultet grunn. Påkostninger: Eier har «rensket» opp i oppkuttingen og etablert nytt drensystem rundt deler av boligen.

Yttervegger:
Grunnmur av plasstøpt betong og tegl. Innvendig påforet og platekledd. Utvendig side er pusset. Over grunnmur var det
originalt reisverk og plank. Utvendig kledd med trepanel. Påkostninger: Grunnmuren er pusset opp og malt på utvendig side. På innvendig side er den påforet/tilleggsisolert og platekledd. Eier opplyse om at reisverksveggene er påforet/tilleggsisolert og fasadene er kledd om. Nye overflater også på innvendig side.

Vinduer:
Vinduer av tre med to-lags glass. Vedlikehold ol: De fleste vinduene er nye, enkelte vinduer er noe eldre.

Ytterdører og porter:
Nye inngangsdører, standard kvalitet i malt utførelse.

Takkonstruksjoner:
Valmet tak i trekonstruksjon til hovedtaket. Nyere sperretak over balkong, inngang og kjellernedgangen. Påkostninger: Hovedtaket rehabilitert med nye lekter/sløyfer, undertakspapp. Nye
vindskibord og islekter til takutbygg og nevnte tilbygg. Taktekning og membraner: Taket er tekket med betongtakstein, takrenner og nedløp av stål. Vedlikehold ol: Nytt.

Trapper og ramper:
Betongtrapper med fliser i overflaten. En ved hovedinngang belagt med Alta skifer, en fra balkong i 1. etg. og ut til hagesiden og fra kjellerstuen og ut på terreng. Malt tretrapp mellom 1 etg. og 2. etg. Murtrapp med eik tretrinn mellom hovedplan og kjeller.

Piper, plassbygde ildsteder m.v:
Pipe av tegl, pusset og malt i etasjene, pipen er murt til spekk over tak. Vedovn i kjellerstuen og i 1. etg. stue. Påkostninger: Pipen er rehabilitert med nye innvendige keramiske røykrørsforinger

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner:
Nyere vann og avløp fra boligen og til offentlig knutepunkt. Nytt røropplegg, vann og avløp inne i boligen. Vannrør av kobber, «rør i rør» og avløpsrør av plast. Påkostninger: Nytt inne i boligen, forholdsvis nytt i terreng.

Varme, generelt:
Gulvvarme på bad i 2. etg. Gulvvarme i hele u. etg. med unntak av trappeutgangen. Gulvvarme på kjøkken og vindfang i 1. etg

Parkering / Garasje

Garasjebygg på Bra: 42 kvm innvendig, den ene delen gir plass for en bil, og den andre er en romslig bod. Stor åpning mellom delene.

Byggemåte:
Støpte gulv. Yttervegger og delevegg av mur, pusset og malt. Saltak i trekonstruksjon med undertak av tre og taksperrer av tre. Taket er tekket med betongtakstein. Trepanel i «gavelsnippene». Det er en inngangsdør av tre til bod delen og garasjeleddport av tre med portåpner til garasjedelen. Garasjen er nyoppusset og nymalt, og med ny taktekking takrenner mm.

Adkomst

Fra Strømsø Torg kjøres Konnerudgata mot Konnerud. Denne følges til enden. Veien svinger 90 grader inn i Vallersveien. Denne følges til den møter Jarlsbergveien. Hold til venstre. Eiendommen ligger så på høyre side av veien. Se kartskisse.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst: Privat avstikker.
Vann: Offentlig.
Avløp: Offentlig.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Servitutter i grunn:
24.12.1981 9567
JORDSKIFTE
Grensegangssak v/Nedre Buskerud Jordskifterett
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

07.10.2011 815857
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Rettighetshaver: 0602 / 79 / 171 / /
Bestemmele om privat stikkledning for spillvann.
Bestemmelse om vedikehold
Med flere bestemmelser

EIENDOMMENS RETTIGHETER

Servitutter:
09.12.2010 974313
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0602 / 79 / 11 / /
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

07.10.2011 815857
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Rettighet hefter i: 0602 / 79 / 171 / /
Bestemmele om privat stikkledning for spillvann.
Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Idrettsanlegg – Nåværende Kommuneplan (26.2.2008)
GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område. PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål 602 28/11 KONNERUD SENTRALIDRETTSANLEGG (18.9.1973)

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Vedrørende reguleringsstatus og kommuneplanlegging samt ønske om endret plangrunnlag vises det til vedlagte dokumenter i salgsoppgaven.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig og sekundærbolig er innhentet fra Skatt Sør men ikke mottatt.

Diverse

* Kommunale avgifter: Kr. 3 187,- (2012), fordelt over to terminer.
* Renovasjon: Kr. 2.826,- per år (2013), fordelt over to terminer. Standard.
* Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.
* Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
* Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.
* Nåværende eier har bygningsforsikring i If Skadeforsikring med fullverdi årspremie på kr. 5371,-
* Nåværende eier har fra 19.april 2012 til 1.mai 2013 hatt et strømforbruk på 13.654kWt og kostnad på kr. 8738,-

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest:
Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningene. Bygningene er byggeanmeldt. Kommentarer fra kommunen: Kan ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i vårt arkiv. Vedlagt ferdigattest gjelder varmeanlegg.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for øvrige budgiver.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.