Solgt: 7 950 000,-

Konnerud – Arkitekttegnet enebolig under oppføring – Lavenergihus – Hybel – Carport – Solrik terrasse – Ferdig Feb. 2021

Enebolig med hybel 6 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage 198 ft2

Konnerud - Arkitekttegnet enebolig under oppføring - Lavenergihus - Hybel - Carport - Solrik terrasse - Ferdig Feb. 2021

Contact An Agent

Konnerud – Arkitekttegnet enebolig under oppføring – Lavenergihus – Hybel – Carport – Solrik terrasse – Ferdig Feb. 2021!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=199105738&q=john%20granly%20steen

 

 

Dalenveien 97 C, 3031 Drammen

Pris7 950 000 kr
Omkostninger
45 120 kr
Totalpris
7 995 120 kr
Primærrom
198 m²
Bruksareal
212 m²
Soverom
6
Rom
8
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Oppdragsnummer

83-20-0417

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 79 Bnr. 270 i Drammen kommune

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 198 kvm, Bruksareal: 212 kvm

Antall rom

8

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1110 kvm

Presentasjon

Dalenveien 97 C er en flott enebolig over to plan med hybel og carport, under oppføring. Boliger er innflytningsklar første kvartal 2021. Eiendommen ligger i et familievennlig område rett ved marka og med alt du trenger i nærmiljøet som skoler, barnehager, butikker og busstopp. Tomten er meget solrik, her blir det mulighet for å nyte varme sommerdager i et romslig uterom, på overbygd balkong eller på en herlig terrasse.

Huset er arkitekttegnet, over to etasjer og blir et lavenergihus som tenderer opp mot passivhus standard. Det blir høy bokomfort med tanke på inneklima og støy utenifra, samt svært lave fyringskostnader. Vinduene blir i trelags, med aluminium, og inne legges det vekt på kvalitet og tidsriktig stil. Husets hoveddel får en luftig stue med peis og et åpent Kvik kjøkken med hvitevarer. Videre blir det fire gode soverom og to fine bad. I tillegg får huset en 3-roms hybel. Hybelen gir estimerte skattefrie leieinntekter på ca. kr 12 500,- pr.mnd.

Eiendommens kvaliteter
– Moderne enebolig under oppføring.
– Hybelleilighet med egen inngang.
– Gode skattefrie leieinntekter.
– Lavenergihus m/godt inneklima.
– Parkering i tilbygd carport og ute.
– Romslig uterom, solrik terrasse.
– Utsyn til usjenerte omgivelser.
– Hall med fliser og gulvvarme.
– Kvik kjøkken med hvitevarer.
– Stue/kjøkkenløsning i hybelen.
– Stue med peis og spiseplass.
– To moderne bad, ett m/badekar.
– Vaskeromsdel på det ene badet.
– Seks soverom, to i hybelen.
– Innvendig bod og isolert utebod.
– Lave utgifter på oppvarming.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og meget barnevennlig boligområde på Konnerud i Drammen kommune, med kort vei til skoler, barnehager, butikker og gode servicetilbud. Konnerud har marka som nærmeste nabo og er et eldorado for friluftsinteresserte. Her finnes flotte, turveier og usjenerte fiskevann, som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året, og det er milevis med skiløyper vinterstid.

I nærområdet ligger Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger, og langrennsarenaen er blitt brukt til World Cup. Det er i tillegg lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Sommerdagene kan legges til Stordammen og Inntakeren, førstnevnte med stupetårn, toalett og fine turveier.

Alpine utfordringer finner du i Haukåsbakken og Drammen Skisenter, og golf kan spilles hos Imjelt Golf eller i Skoger (henholdsvis ca. 10 og 20 min unna). En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet – Norges største badeanlegg, og byens populære elvepromenade med yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, Meny, Coop og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med butikker og andre servicetilbud. Det er kort vei til Gulskogen med et rikt og variert butikkutvalg, samt Drammen sentrum med gågater, Torget Vest og Magasinet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Gramsborg og ligger ca. 900 m fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg-i-vegg.

Byggemåte

Arkitekttegnet enebolig i klassisk stil, med materialer av høyeste kvalitet over 2 etasjer oppføres under TEK 17. Ferdigstilt og innflytningsklart 1. kvartal 2021. Boligen består av lavenergivegger med høy lufttetthet kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og dobbelfiltrert luft i alle rom som sikrer høy bo komfort med svært lave oppvarmingskostnader og redusert støynivå. Utvendig trekledning i kjerneved av gran grunnet og malt med 2 strøk, aluminiums kledde trelags vinduer og utvendige termodører med dirkefrie Assa Abloy sikkerhetslåser.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 198 kvm, Bruksareal: 212 kvm

1. Etasje hoveddel
BTA: 67 m2.
BRA: 55,8 m2.
P-rom: 53,3 m2.
P-rom inneholder: Stue, sov, bad/teknisk, hall.
S-rom: 2,5 m2.
S-rom inneholder: Bod/teknisk.

1. Etasje (hybel)
BTA: 54 m2.
BRA: 45,9 m2.
P-rom: 43,4 m2.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, sov, sov, bad.
S-rom: 2,5 m2.
S-rom inneholder: Bod/teknisk.

2. Etasje hoveddel
BTA: 121 m2.
BRA: 102,2 m2.
P-rom: 102,2 m2.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, gang, sov, sov, sov, bad.

Sportsbod
BTA: 11,6 m2
BRA: 8,7 m2
S-rom: 8,7 m2

Standard

Entré og inngangsparti
Inngangsparti i første etasje praktisk anlagt med tilknytning til bad/vaskerom. Romslig entré med flislagt gulv og slette vegger malt i tidsmessig farger gir et solid førsteinntrykk.
Teknisk rom/bod, og hall som leder til TV-stue og gjesterom som er belagt med 1 stavs eikeparkett. Det er også direkte utgang fra hall til carport. Åpent trappeløp til andre etasje malt i klassisk hvit, med 1-stav eikeparkett i trinn. Varmekabler i alle gulv i 1.etasje

Stue og kjøkken
På hovedplan blir det en luftig stue med lysinnslipp fra store vinduer på tre sider og utgang til henholdsvis terrasse og overbygd balkong. Det blir innbydende med enstavs eikeparkett på gulv og malte slette vegger. Arealet blir naturlig oppdelt med plass til spisegruppe, lesekrok, og stue med god plass til vinkelsofa og TV. På vinterstid kan det fyres i en peis, som sprer rikelig med varme og hygge.

Kjøkken med rikelig arbeidsplass fra KVIK, med topp moderne håndtakssfrie hvite fronter i type Linnea white. Øyløsning mot spiseplass gir en naturlig skille og skaper en sosial arena for familien. Mørk benkeplate i laminat i fargen Dark Mika. Nedfelt sort vaskekum fra Franke, og komplett hvitevarepakke fra Zanussi integrert.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får et moderne flislagt bad i hver etasje, levert av Konnerud Rør. Rommene får tidsriktige 60×60 fliser på overflater, og varme i gulv.

Hovedbad innredes med dobbelservant, vegghengt toalett, badekar, og dusjhjørne.

Bad/vaskerom første etasje innredes med servant, vegghengt toalett, dusjhjørne, og en dels skjermet vaskeromsdel.

Soverom og garderobe
Det blir et ekstra romslig hovedsoverom og to gode barnerom i andre etasje, alle tilliggende i skjermet del av trappegangen og med fleksible muligheter for bruk. I tillegg etableres det et soverom ved inngangspartiet i første etasje.

Det er rikelig med mulighet for garderobeløsninger på soverom og i inngangsparti.

Boligen får dessuten 2 stk utvendige isolerte sportsboder i tilknytning til carport, i tillegg til innvendig bod/teknisk rom.

Hybel
I første etasje blir det en hybel bestående av åpen løsning med stue/kjøkken, bad og to soverom. Hybelen får egen inngang til en entrédel med plass til skap. Kjøkkeninnredning fra KVIK med plass til frittstående hybelkjøleskap under benk. Øvrige hvitevarer integrert fra Zenussi. Badet leveres av Konnerud Rør og får servantseksjon, toalett og dusj. Alle øvrige gulvflater med varme og laminat fra PERGO.

Øvrig
Alle ytterdører er solide TERMO dører med høy isolasjonsevne. Rekkverk til balkong og terasse bygget med klassisk utseende av impregnert trevirke med stående stendere 45×45.

Offentlige forhold

Dalenveien 97 C, Rammetillatelse for nytt bygg – enebolig med hybel/ sekundærleilighet datert 01.04.2020.
Dalenveien 97 C, Endring av gitt rammetillatelse og igangsettingstillatelse for nytt bygg – enebolig med hybel/ sokkelleilighet datert 02.11.2020.
Særskilt løyve for plassering av nytt bygg – enebolig med hybel/ sekundærleilighet 01.04.2020.

Se vedlegg til salgsoppgave for mer informasjon.

Oppvarming / Teknisk

Boligen varmes opp med varmekabler i hall og på bad, supplert med peis i stuen i andre etasje. Elskapet får automatsikringer. Fiber leveres av Viken, med normale abonnementskostnader. Det er 2 varmtvannsberedere. 2 sikringsskap.

Parkering / Garasje

Boligen får tilbygd carport, med isolert utvendig bod, og det blir biloppstillingsplasser på tomten. Det er lagt trekkerør til el-billadning i carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Tomten blir opparbeidet med stedlige masser, klar til såing av plen, ellers kan ferdigplen legges som tilvalg. Det blir romslige utearealer for lek og en stor terrasse over carporten, med særdeles gode solforhold og utsikt mot usjenerte omgivelser. Fra kjøkkenet blir det utgang til en overbygd balkong, som igjen overbygger inngangspartiet til hybelen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 144018 Erklæring/avtale
17.02.2015
Bestemmelser om avståelse av areal til veigrunn
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 143460
Best. om vann/kloakkledn.
17.02.2015
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:79 Bnr:270
Bestemmelse om adkomstrett ang. vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 3005-79/271
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 143556
Best. om vann/kloakkledn.
17.02.2015
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:79 Bnr:270
Bestemmelse om adkomstrett ang. velikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 3005-79/12
Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr.: 143642
Best. om vann/kloakkledn.
17.02.2015
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:79 Bnr:270
Bestemmelse om adkomstrett ang vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 0602335
Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/0602335/Dokumenter/KP_335_B201510151.pdf
Lovmerknad PBL 2008
Delarealer Delareal 1 110 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Det vil bli bygget på naboeiendom Bnr. 271 og 77.

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Bygnings-og innboforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 539,- pr år standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 719,- og kr. 23,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 100,- og kr. 36,- pr. kubikk.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Det vil bli instalert 2 sikringsskap og 2 varmvannsberedere.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Overtakelse er estimert til ca. første kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Omkostninger

7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
43 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
45 119,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
7 995 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 79
Bruksnr: 270

Dalenveien 97 C, 3031 Drammen

Kart

Om nabolagetUtforsk

Kjøpesum:

Egenkapital:

Nedbetalingstid:

Estimert pr. måned:

23 098 kr

1,84 % eff. / 1,79 % nom. rente

Lånesum: 5 565 000 kr

Eff.rente 1,84 %. 5 565 000 kr o/25 år. Kostnad: 1 364 400 kr. Totalt: 6 929 400 kr.

Få tilbud på boliglån

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Annonseinformasjon

FINN-kode 199105738
Sist endret 29. nov. 2020 02:18
Referanse 83200417

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.