Solgt: 2 990 000,-

Hokksund/Øvre Eiker – Halvdel av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med solrik terrasse og utgang til egen hage. Boligen har egen garasje, 3 bad, 2 stuer, 4 sov og egen eiet tomt. Tidligere godkjent å bygge en dobbelgarasje med en leilighet på toppen.

Halvdel av tomannsbolig 4 Bedroom 3 Bathroom 1 Garage 139 ft2

Hokksund/Øvre Eiker - Halvdel av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med solrik terrasse og utgang til egen hage. Boligen har egen garasje, 3 bad, 2 stuer, 4 sov og egen eiet tomt. Tidligere godkjent å bygge en dobbelgarasje med en leilighet på toppen.

Contact An Agent

Hokksund/Øvre Eiker – Halvdel av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med solrik terrasse og utgang til egen hage. Boligen har egen garasje, 3 bad, 2 stuer, 4 sov og egen eiet tomt. Tidligere godkjent å bygge en dobbelgarasje med en leilighet på toppen.

 

 

For å se alle bildene klikk på linkene til finn annonse:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=107349586

 

 

Baneveien 6, 3302 Hokksund

Prisantydning
2 990 000,-
Formuesverdi
524 215,-
Primærrom
139 m²
Bruksareal
170 m²
Soverom
4
Bruttoareal
186 m²
Rom
6
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
809 m² (eiet)
Byggeår
1954
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Baneveien 6, 3302 Hokksund

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.5  km

tog

Jernbanestasjon

1.9  km

butikk

Dagligvare

1.4  km

grunnskole

Skole

1.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 36 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Baneveien 6

Baneveien 6 er en lys og hyggelig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over tre plan, oppført i 1954 og ombygget og oppgradert på 90-tallet. Boligen har en romslig, dels overbygget terrasse over to plan, og en koselig, solrik hage omgitt av hekk og busker. Boligområdet er barnevennlig og trafikkstille, drøye 2 km fra Hokksund sentrum. Det er gangavstand til skoler, barnehager, offentlig transport og gode servicetilbud, og også nærhet til flott natur. Parkering bl.a. i garasje medfølger.

Innvendig fremstår boligen romslig og innbydende. Kjøkkenet har pen innredning, hvitevarer og en koselig spiseplass. Stuen er lys og hyggelig, med en stilig peisovn, plass for spisebord, og utgang til terrasse. En koselig kjellerstue med gulvvarme gir flere muligheter. Videre har boligen et separat vaskerom, og hele tre pene bad, hvorav ett innehar et hjørneboblekar. Det er fire soverom, hvorav ett har utgang til terrasse og to har mulighet for walk-in closet. Ekstra lagringsplass finnes i kjellerbod.

Det har blitt gitt en godkjent tillatelse fra kommunen om at det kan oppføres en dobbelgarasje på 50 kvm med leilighet over i 2012. Godkjennelsen er nå utløpt og må søkes inn på nytt etter gjeldende regler. Tidligere godkjent tillatelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

HØYDEPUNKTER
– Trivelig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.
– Parkering i egen garasje.
– Ellers gode parkeringsmuligheter på tomt.
– Stor, dels overbygget terrasse over to plan.
– Romslig, koselig hage med god boltreplass.
– Terrassen og hagen har gode solforhold.
– Entré med parkett og skyvedørsgarderobe.
– Delikat kjøkken med hvitevarer og spiseplass.
– Pen stue med peisovn og plass for spisebord.
– Koselig kjellerstue med varmekabler i gulv.
– Tre bad, hvorav ett med hjørneboblekar.
– To bad innehar opplegg for vaskemaskin.
– Boligen har et separat vaskerom i kjelleren.
– Fire soverom, med garderobeløsning på to.
– To soverom har mulighet for walk-in closet.
– Ett soverom har egen utgang til terrasse.
– Ekstra lagring i kjellerbod på ca. 5 kvm.
– Sikringsskap utstyrt med automatsikringer.
– Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et barnevennlig og trafikkstille boligområde i Hokksund i Øvre Eiker kommune, ca. 2,1 km fra Hokksund sentrum med jernbanestasjon. Området har nærhet til skoler, barnehager, god kollektivtransport via buss og tog, samt et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter.

I umiddelbar nærhet ligger Hoensmarka med flotte skiløyper, og med bil tar det ca. 22 min til Hoensvannet – et populært badested med grønne lunger og fin strand. Legg gjerne turen til Hagaøya, Tjuvøya eller Himsjø, eller til idylliske Sundhaugen som er et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Av fine badeplasser kan nevnes Eikern, samt Hokksund båt & camping, hvor det finnes både lekeplass og egen badeplass for de minste.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. Det er ca. 2,4 km til Eiker-Kvikk stadion, hvor idrettslaget har sitt tilholdssted. Eiker Kvik har et aktivt tilbud innen fotball, friidrett, skiskyting, ski, tennis og sykkel, for å nevne noe. Det er heller ikke langt til flotte Falkbanen (ca. 2,6 km), hovedanlegget til Hokksund IL, med flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg.

I nærheten finner man også treningssenter, svømmehall og ridesenter. Ellers er det kort vei til elven og Hellefossen, som er viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. For den kunst- og kultur interesserte kan Nøstetangen glassverk, Fossesholm og Vestfossen kunstlaboratorium anbefales et besøk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hokksund sentrum og Eikersenteret et godt og variert utvalg av servicetilbud. Buskerud Storsenter, samt Drammen og Kongsberg, ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Horgen og ligger ca. 450 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Hokksund, 9 min til Buskerud Storsenter, 10 min til Mjøndalen, 20 min til Drammen og 18 min til Kongsberg. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg og Hønefoss.

Eiendommen har gangavstand til Hokksund barneskole og Hokksund ungdomsskole. Eiker VGS ligger i nærliggende område, sammen med et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Vertikaldelt tomannsbolig over tre plan. Garasje. Loft.

Byggemåte

Støpt betongfundament/gulv som er glattpuset. Grunnmur oppført i betong, innvendig side er delvis foret på og isolert på innvendig side. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk og reisverk. Ytong i delevegg mot nabo. Utvendig side er kledd med stående trekledning. Saltak med undertak av bord. Tekket med betongtakstein. Pipe av teglstein.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 170 kvm, Bruttoareal: 186 kvm

1.Etasje
Bta.: 60 kvm.
Bra.: 57 kvm.
P-rom: 57 kvm
P-rom inneholder: Entré, hall m/trapp, stue, soverom, kjøkken og bad.

2.Etasje
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 46 kvm.
P-rom: 46 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, bad og 3 soverom.

Underetasje
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 41 kvm.
P-rom: 36 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, bad, vaskerom og kontor/kjellerstue.
S-rom: 5 kvm.
S-rom inneholder: Bod.

Garasje
Bta.: 26 kvm.
Bra.: 26 kvm.
S-rom: 26 kvm
S-rom inneholder: Garasjerom og bod.

Annet

Boligen har 2 kott i 2.etasje. Kryploft.

Standard

Entré
Boligen har en trivelig entré med parkettgulv og plass for åpen garderobeløsning. Herfra kommer du inn i en lys, innbydende gang med hvitmalt panel på vegger, noe som er gjennomgående i etasjen. En pen, hvitmalt tretrapp fører opp til andre etasje, og en romslig skyvedørsgarderobe med speildører gir ekstra romfølelse og rikelig med lagringsplass.

Kjøkken
Kjøkkenet gir et delikat og tiltalende inntrykk, med god plass for spisebord. To vinduer ivaretar den fine utsikten over nærområdet, og rommet har ellers kirsebærfarget parkett på gulv, og hvitmalt panel på vegger. Innredningen har slette, hvite fronter og et vitrineskap, og er designet med god lagringsplass.

Benkeplaten er i mørk laminat med en nedfelt dobbel oppvaskkum, og vegg over benk er kledd med plater i hvit fliseimitasjon. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, kombinert kjøl/frys, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er også montert en ventilator over kokesonen.

Stue
Stuen fremstår pen og koselig, med en stilig peisovn omgitt av dekorsteinskledde vegger som gir et rustikt preg. Rommet har lyst laminat på gulv, hvitmalt panel på vegger og i himling, og god plass for sofaløsning og spisebord. Gode vindusflater slipper inn dagslys, og det er utgang til en koselig terrasse over to plan, med gode solforhold og tilknytning til hage.

Kjellerstue/kontor
Tomannsboligen inneholder også en koselig kjellerstue som gir ekstra fleksibilitet i hverdagen. Gulvet er belagt med mørke fliser med lun gulvvarme, mens vegger og himling er kledd med henholdsvis hvitmalt og trehvitt panel. Et vindu høyt på vegg slipper inn dagslys, og det er god plass for sofa- og tv-løsning, eventuelt en praktisk kontorkrok.

Bad 1.Etasje
Boligen inneholder hele tre bad, hvorav badet i første etasje er fra 2010/2011 og gir et meget tiltalende inntrykk. Rommet har adkomst via to innflisede trappetrinn, og er utstyrt med lune varmekabler og svarte gulvfliser. Veggene er belagt med hvite fliser, og den dels skrånende himlingen er kledd med hvitmalt panel. Innredningen består av en heldekkende servant på underskap med hvite, profilerte fronter, samt speilskap med downlights, et toalett, og et dusjkabinett. Det er også direkte adkomst til soverom.

Bad 2.Etasje
Badet i kjelleren og i andre etasje har et pent og praktisk inntrykk. Badet i andre etasje har gråhvite gulvfliser og lysmalt veggpanel. Innredningen består av en servant nedfelt i benkeplate på underskap med slette, hvite fronter, samt speil med belysning, og veggskap. Det er også et toalett, et dusjkabinett, og to små vinduer som slipper inn dagslys.

Bad underetasje
Badet i underetasjen ble pusset opp i 2007 og er utstyrt med varmekabler, svarte fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Innredningen inkluderer en heldekkende servant på underskap med slette, hvite fronter, samt matchende veggskap og speil med belysning. Det er også et toalett, og et deilig hjørneboblekar.

Vaskerom
I tillegg til at tomannsboligen har to bad med opplegg for vaskemaskin, inneholder den også et separat vaskerom i kjelleretasjen. Vaskerommet har mørke gulvfliser og lysmalte, dels panelkledde vegger. Videre er rommet utstyrt med varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og et vindu som sørger for godt arbeidslys. Det er også noe plass for oppbevaringsmøblement.

Soverom og garderobe
Tomannsboligen inneholder fire gode soverom. Av disse ligger ett i første etasje, med adkomst via bad og direkte utgang til en solrik, dels overbygget terrasse. Videre har to soverom tilhørende garderobeløsning, mens to er tilknyttet boder som gir mulighet for walk-in closet. Ytterligere lagringsplass finnes i skap i andre etasje, i skyvedørsgarderobe i gang, og i en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med NextGenTel.

Oppvarming – Teknisk

Boligen har elektrisk oppvarming med varmekabler på bad i første etasje og på kjellerstue/kontor, og diverse panelovner i boligen for øvrig. Dette er supplert med fyring i vedovn i stue. Sikringsskapet har automatsikringer. Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter og ble montert i 2006. Ventilasjonen er naturlig, med mekanisk avtrekk.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkering i garasje og på boligens tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det har blitt gitt en godkjent tillatelse fra kommunen om at det kan oppføres en dobbelgarasje på 50 kvm med leilighet over i 2012. Godkjennelsen er nå utløpt og må søkes inn på nytt etter gjeldende regler. Tidligere godkjent tillatelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger i et meget barnevennlig og trafikkstille område, noe som gjør uteområdene meget avslappende. Fra stue er det adkomst til en romslig, solrik terrasse utstyrt med markise, hvor det er god plass for hagemøblement og grill. En liten trapp fører ned til nok en terrasse, denne dels takoverbygget og tilknyttet soverom.

Fra den lavere terrassen kan du gå rett ut i den store, koselige hagen, som er omgitt av skjermende busker og hekk. Hagen har også diverse trær og beplantninger, og en romslig plen med plass for både trampoline og ballspill. Det er også tilknytning til en romslig, gruset gårdsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 9479
Bestemmelse om veg
Rettighetshaver:Knr: 0624 Gnr: 4001 Bnr: 16

Ingen andre registrerte rettigheter til eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Avkjørsel fra privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Det har blitt gitt en godkjent tillatelse fra kommunen om at det kan oppføres en dobbelgarasje på 50 kvm med leilighet over i 2012. Godkjennelsen er nå utløpt og må søkes inn på nytt etter gjeldende regler. Tidligere godkjent tillatelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 524 215,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 467 801,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

I henhold til Øvre Eiker kommune er det kommuneplanen «Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål» som er gjeldene. Se kommuneplan og diverse kart som ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

I henhold til Øvre Eiker foreligger det ingen reguleringsplan.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. kr. 1200-1500,- pr mnd.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 14.013,42,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i If forsikring med avtalenr. 1654158.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 166,-. Standard.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet byggetegninger fra kommunen som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. For ytterligere spørsmål kontakt megler.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 750,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
——————————————————–
89 899,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 079 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 624
Gårdsnr: 4001
Bruksnr: 17

Rapporter annonse

FINN-kode: 107349586

Sist endret: 8. feb 2018 02:31

Referanse: 83170371

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.