Solgt: 4 500 000,-

Hokksund Sentralt – Lekker enebolig over 1 plan under oppføring – Ferdig Q2 2021 – Mulighet for garasje – Nærhet til tog

Enebolig 3 Bedroom 1 Bathroom 81 ft2

Hokksund Sentralt - Lekker enebolig over 1 plan under oppføring - Ferdig Q2 2021 - Mulighet for garasje - Nærhet til tog

Contact An Agent

Hokksund Sentralt – Lekker enebolig over 1 plan under oppføring – Ferdig Q2 2021 – Mulighet for garasje – Nærhet til tog!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=203731154&q=john%20granly%20steen

 

 

Ringeriksveien 23, 3303 Hokksund

Pris4 790 000 kr
Omkostninger
16 370 kr
Totalpris
4 806 370 kr
Primærrom
81.7 m²
Bruksareal
95.2 m²
Soverom
3
Bruttoareal
108.7 m²
Rom
4
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Bredbåndstilknytning

Oppdragsnummer

83-20-0319

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 101 Bnr. 46 Snr. 2 i Øvre Eiker kommune

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 81,70 kvm, Bruksareal: 95,20 kvm, Bruttoareal: 108,70 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1250 kvm

Presentasjon

I sentrale, attraktive omgivelser bygges det nå en flott enebolig over ett plan – kanskje ditt nye hjem?

Beliggenheten er upåklagelig, med nærhet til det meste, og boligene får moderne innredning av høy kvalitet. Det leveres bl.a. enstavs parkett, stilfullt kjøkken fra Sigdal, balansert ventilasjon, sentralstøvsuger m.m.

Det er forventet ferdigstillelse estimert til ca. andre kvartal 2021, og boligen blir en del av et sameie med to hus. Hver bolig vil ha bruksrett til en del av tomten, og uteplassene har gode solforhold.

Boligen får inngangsparti med varmekabler, og en lun entré ønsker deg velkommen. Planløsningen er praktisk og god, med alt på et plan, og består av gang, bod, bad, walk-in closet, tre soverom, stue og kjøkken. Stue og kjøkken får en åpen løsning – et nydelig rom med store vinduer og stemningsfull peisovn.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Eiendommens kvaliteter
– Prosjektert enebolig med alt på ett plan.
– Flott bolig med moderne, stilfulle løsninger.
– Solrike uteplasser, parkering på eiendom.
– Inngangsparti og entré med gulvvarme.
– Romslig stue og kjøkken i åpen løsning.
– Kjøkkenet får flott innredning fra Sigdal.
– Rommet får også en stemningsfull peisovn.
– Enstavs eikeparkett i stue og kjøkken.
– Trestavs eikeparkett på alle soverommene.
– Tre soverom på hhv 7,2, 7,4 og 10,4 kvm.
– Det største rommet får eget walk-in closet.
– Lagringsplass i innvendig og utvendig bod.
– Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.
– Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
– Elanlegget får skap med automatsikringer.
– Sentralstøvsuger, 200 l varmtvannsbereder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Lerberg, rett i utkanten av sentrum av Hokksund i Øvre Eiker kommune. Området har gangavstand til skoler i alle trinn, barnehager, buss og tog, samt et rikt utvalg av servicetilbud og fasiliteter.

Langs Drammenselven finner man en flott tursti. Stien tar deg hele veien ned til Mjøndalen, og på veien er det rasteplasser og fine fiskemuligheter. Det er også avstikker til både Nedre Sandøra og Hagaøya, to naturperler med et rikt dyreliv og spennende kulturminner.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. I desember 2018 åpner ny innendørs fotballhall på Loesmoen. Anlegget består også av utendørs fotballbane og sandvolleybane. Flotte Falkbanen ligger ved barneskolen, rett ved eiendommen, og er hovedanlegget til Hokksund IL. Her er det flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg. Hokksund IL har tilbud innenfor fotball, håndball, ski og allidrett. Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum.

Ellers er det kort vei til Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Hoensvannet er også et populært badested med grønne lunger og fin, deilig strand.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Spar, Kiwi, Coop Ekstra og Rema 1000, alle i Hokksund sentrum. Sentrum byr også på klær og interiør, samt vinmonopol og et solid utvalg av spesialforretninger. Det er også kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder. Det er besluttet storsatsning i området og gitt klarsignal for Buskerud Park.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Falkbanen som ligger ca. 150 meter unna, og det er togstasjon i sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Krokstadelva, 11 min til Mjøndalen, 21 min til Drammen, 22 min til Kongsberg, samt 50 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg eller Hønefoss.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hokksund barneskole, og det er også gangavstand til Hokksund ungdomsskole og Eiker videregående skole i sentrum. Området har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig over 1 plan.

Byggemåte

Boligen bygges i trekonstruksjon etter TEK 17, plate på mark.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81,70 kvm, Bruksareal: 95,20 kvm, Bruttoareal: 108,70 kvm

1.Etasje:
Bta.: 108,70 kvm.
Bra.: 89,90 kvm.
P-rom: 81,70 kvm.
P-rom inneholder: Stue/kjøkken, bad, soverom, soverom, soverom, entre, hall.
S-rom: 12,2 kvm.
S-rom inneholder: Bod, bod og sportsbod

Standard

Entré
Boligen får et trivelig inngangsparti med varmekabler, og entreen innenfor får også gulvvarme. I tillegg får entreen fliser på gulvet at type FK Pro Trav antrasitt i størrelse 30×60, og den innvendige boden får samme type gulvfliser. Veggene sparkles og males i fargen 0502-Y. Det leveres downlights i flere rom, og det blir god plass for garderobeskap, hyller eller annet i entreen. Garderobeskap leveres ikke.

Stue og kjøkken
Boligen får stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning – et nydelig rom på 35,2 kvm med ekstra takhøyde. Rommet får store vinduer på tre sider, noe som vil gi et flott gjennomlys, og det blir også utgang til terrasse. Midt i rommet monteres det en stemningsfull peisovn type Duo 5 fra Norpeis. Gulvet får en pen, enstavs eikeparkett type Boen eik Funk i hvit matt lakk. Veggene sparkles og males i fargen 0502-Y. Kjøkkenet får stilfull og tidsriktig innredning levert fra Sigdal.

Bad/wc/vaskerom
Badet får stilren innredning og delikate fliser. Både gulv og vegger får fliser av type FK Pro Trav antrasitt i størrelse 30×60. I tillegg får rommet gulvvarme, downlights, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Innredningen blir type Linn bad Hilde, 90 cm, med evermite servant. Over servanten monteres det speil med lys. Dusjen får armatur fra vikingbad, regnfallsdusj og hånddusj, samt innfellbare glassdører i størrelse 90×90.

Soverom og garderobe
Eneboligen får tre soverom på henholdsvis 7,2, 7,4 og 10,4 kvm. Det største soverommet får eget walk-in closet på 3,8 kvm, og herfra er det direkte tilgang til badet. Alle rommene får trestavs parkettgulv type Boen eik hvit matt, og veggene sparkles og males i fargen 0502-Y. Det leveres ikke garderobeskap, men det er god plass for diverse skapløsninger. Ellers vil boligen ha gode lagringsmuligheter i både innvendig og utvendig bod.

Utstyr

Det er lagt trekkerør fra fiberskap i gaten og til husveggen, og trekkerør fra husveggen og inn i bunn på sikringsskapet. Kjøper koster selv å legge inn fiber. Leverandør er Øvre Eiker Nett.

Oppvarming / Teknisk

Boligen vil varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. I tillegg monteres det balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Anlegget får også filterenhet for filtrering av tilluft. Det elektriske anlegget får automatsikringer. Boligen får også sentralstøvsuger, samt en 200 liters Oso varmtvannsbereder. Det leveres også frostfri utekran.

Parkering / Garasje

Det blir parkeringsmuligheter på eiendommen, med tre parkeringsplasser på gårdsplassen. Det er mulighet for garasje etter gjeldende regler i kommunen. For nærmere opplysninger ta kontakt med megler som kan sette interessent i kontakt med utbygger. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Eiendommen har gode solforhold, med sol hele dagen. Sameiet består av to boliger – nummer 21 og 23, alle med særskilt bruksrett til hver sin del av felles eiendom. Gårdsplassen gruses, og resten av tomten opparbeides med ett strøk matjord, klart for såing av plen og annen beplantning. Her kan du lage fine uteplasser for familien, og det er fin boltreplass for de minste. Det monteres støyskjerm mot deler av fotballbanen som ligger på nabotomten.
Skille mellom seksjon 1 og 2 går mellom parkeringen til seksjon 2 og hagen til seksjon 1. Ta kontakt med megler for spørsmål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 2027
Bestemmelse om gjerde
29.06.1956
Overført fra: 3048-101/46
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 3090435
Seksjonering
28.09.2020 21:00
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen tilknyttes privatvei, offentlig vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger en godkjent ett trinns søknad. Se vedlegg.

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av eiendommen. I motsatt fall anbefaler megler at overtakelse utsettes og kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger en tid etter overtakelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av utomhusareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplan
Kommuneplan for Øvre Eiker 2015 – 2027
Arealformål i kommuneplan – Bolig Reguleringsplan
Ingen
For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Sameiet er ikke formalisert.

Sameiebrøken er 1/2.

Faste, løpende kostnader

– Det må påregne kostander for brøyting.
– Bygnings-og innboforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 3539,- pr år standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 515,- og kr. 17,35,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 750,- og kr. 25,14,- pr. kubikk.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, internett og eventuelt velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.
– Det må påberegnes kostnader til brøyting av privat vei.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overtakelse ca. andre kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg uten at dette forringer kvaliteten.

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke nødvendigvis på tegningene.

Perspektiver og 3D tegninger i prospektet og i salgsvedlegg er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen.

Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg kan det forekomme små kosmetiske merker i parkett, trapp, vinduskarmer, dørkarmer, overflater osv. Det vil oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at små kosmetiske merker, svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid, og kan utløse bevegelseslyder, svikt og mindre sprekker som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold).

FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 17.

Boligen leveres med innvendig byggvask, som ikke er å anse som husvask i en bebodd bolig.

Ferdigstillelse av utearealer kan avhenge av vær og årstid og vil i noen tilfeller måtte beregnes fullført etter overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges til fastpris. Førstemann til mølla.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Omkostninger

4 790 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 000,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
16 369,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
4 806 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3048
Gårdsnr: 101
Bruksnr: 46
Seksjonsnr: 2

Ringeriksveien 23, 3303 Hokksund