Solgt: 3 210 000,-

Hokksund – Pen og betydelig oppusset halvpart av tomannsbolig med nytt og påkostet bad fra 2017, nytt elektrisk anlegg, garasje, velstelt tomt og solrik terrasse på ca. 30 kvm. Her kan man flytte rett inn!

Halvdel av tomansbolig 2 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 98 ft2

Hokksund - Pen og betydelig oppusset halvpart av tomannsbolig med nytt og påkostet bad fra 2017, nytt elektrisk anlegg, garasje, velstelt tomt og solrik terrasse på ca. 30 kvm. Her kan man flytte rett inn!

Contact An Agent

Hokksund – Pen og betydelig oppusset halvpart av tomannsbolig med nytt og påkostet bad fra 2017, nytt elektrisk anlegg, garasje, velstelt tomt og solrik terrasse på ca. 30 kvm. Her kan man flytte rett inn!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=127564703

 

Fiskebru 21 B, 3302 Hokksund

Boligtype
Tomannsbolig
Soverom
3
Primærrom
98 m²
Bruksareal
122 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1990
Energimerking
E – rød
Tomteareal
683 m² (eiet)
Bruttoareal
131 m²
Eierskifte-forsikring
Ja
Formuesverdi
593 463,-

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Kabel-TV
  • Moderne
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
80 250,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
95 399,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 285 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 624
Gårdsnr: 73
Bruksnr: 455
Seksjonsnr: 1

Presentasjon av Fiskebru 21B!

Fiskebru 21 B er en strøken, velholdt halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig. Her er det pent opparbeidet hage, solrik, skjermet terrasse og parkering i flislagt garasje.
Boligen er nylig oppusset og fremstår som velholdt. Det er gjort flere oppgraderinger de siste årene med blant annet nytt, påkostet og lekkert bad fra 2017 og oppgradert vaskerom m.m.

Entreen har nye 60×60 fliser på gulv og gulvvarme. Veggene er malt mørke, noe som står i fin kontrast til hvitt tak og hvite lister. Denne stilen er gjennomgående for resten av boligen. Stuen er romslig, med utgang til stor terrasse og kjøkkenet er trivelig innredet.

Boligen har i tillegg en flott loftstue/soverom – et fint, ekstra oppholdsrom for familien. Videre har boligen to soverom, ett med skyvedørsgarderobe. Det er gode lagringsmuligheter i knevegger, i utvendig bod og i garasje.

HØYDEPUNKTER:
– Oppusset halvpart av tomannsbolig.
– Fremstår som strøken.
– Stor terrasse på ca. 30 kvm.
– Gode solforhold.
– Skjermet hage.
– Parkering i garasje og på gårdsplass.
– Flislagt gulv i garasje.
– Trivelig kjøkken med god skapplass.
– Innbydende stue med moderne fargevalg.
– Det er mulighet for montering av peis i stue.
– Loftstue/soverom i samme flotte stil som stuen.
– To soverom + loftstue/soverom.
– Nytt, påkostet og lekkert bad med eksklusive detaljer.
– Lydanlegg på bad.
– Pent vaskerom med praktisk arbeidsbenk.
– Entré med 60×60 fliser m/gulvvarme.
– 60×60 fliser m/varmekabler ved inngangsparti.
– Huset, garasjen og uteboden ble malt sommeren 2017.
– Innvendige flater er helsparklede og malt.
– Nytt gulv i flere rom.
– Alle dører i 1 etasje er byttet.
– Alt elektrisk er byttet.
– Garasjen og boden har innlagt strøm.
– Nye panelovner i glass fra Mill.
– Elektrisk garasjeportåpner fra Hörmann.
– Elanlegg med nye automatsikringer .
– Dimmere er montert i alle rom.
– Utstrakt bruk av nye led downlights.
– Stilig utebelysning med up/down lys og downlights.
– Alle vannrør er byttet til rør i rør.
– Ny 140 L varmtvannsbereder
– Ny utekran med varmt- og kaldt vann.
– Lagring i knevegger og i utvendig bod.
– Gangavstand til Eiker Senter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentrumsnært og meget barnevennlig boligområde i Hokksund i Øvre Eiker kommune. Området har kort vei til skoler, barnehager, god kollektivtransport via buss og tog, samt et rikt utvalgt av servicetilbud og fasiliteter. Det er også kort vei til Hokksund båt & camping, med både lekeplass og en egen badeplass for de minste.

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. En liten sykkeltur unna ligger flotte Falkbanen, hovedanlegget til Hokksund IL, med flere kunstgressbaner, flombelysning og garderobeanlegg.

Hokksund IL har et bredt tilbud innenfor fotball, håndball, ski og allidrett. Håndballhallen, samt innendørs svømmehall ligger i sentrum.

Ellers er det kort vei til elven og Hellefossen, viden kjent for sitt eventyrlige laksefiske. Legg gjerne søndagsturen til idylliske Sundhaugen, et flott friluftsområde med restaurant, badeplasser, turveier og fiskebrygge. Hoensvannet er også et populært badested med grønne lunger og fin, deilig strand. Nøstetangen glassverk, samt Vestfossen kunstlaboratorium anbefales også.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Spar, Kiwi og Rema 1000. Det er kort avstand til Hokksund sentrum som byr på klær og interiør, samt vinmonopol og et solid utvalg av spesialforretninger. Det er også kort vei til Eiker Senter med butikker og bakeri. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass ligger like bortenfor boligen. Ved å benytte bil tar det ca.11 min til Krokstadelva, 11 min til Mjøndalen, 21 min til Drammen, 22 min til Kongsberg, samt 50 min til Oslo S. Det er enkel adkomstvei til E134 for pendling til Oslo, Kongsberg og Hønefoss.

Eiendommen har skolebussordning til Hokksund barneskole og kort vei til Hokksund ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med garasje og utvendig bod.

Byggemåte

Grunnmasser av jord, stein og leire. Støpt plate på mark. Bindingsverksvegger av tre. Liggende dobbelfals kledning. 2 lags vinduer fra byggeår 1990. Saltak konstruksjon, tekket med sutak undertak og dobbelkrum betongstein. Takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Boligen er betydelig oppgradert i de senere år. Byggemåte er hentet fra takst utarbeidet av takstmann Thomas Olsen. Rapporten er vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

1.Etasje
BTA: 70 kvm.
BRA: 65 kvm.
P-rom: 65 kvm. Her inngår: Gang, soverom, stue, kjøkken, bad og vaskerom.

2.Etasje
BTA: 35 kvm.
BRA: 33 kvm.
P-rom: 33 kvm. Her inngår: Soverom og loftstue/soverom.

Garasje
BTA: 26 kvm.
BRA: 24 kvm.
S-rom: 24 kvm. Her inngår: Garasjerom.

Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Soverommet i 2 etg. er i de opprinnelige byggetegningene betegnet som bod. Rommet er likevel betegnet som soverom i annonseringen, da beskrivelsen og rombetegnelsen tar utgangspunkt i dagens bruk.

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
2.etasje: Loftstue/soverom og soverom. Lagring i knevegger.
Annet: Utvendig bod på ca. 5,5 kvm og garasje på 24 kvm.

Standard

Entré
Boligen har et flislagt og delvis overbygd inngangsparti i første etasje. Under 60×60 flisene er det varmekabler for snøsmelting. En innbydende entré ønsker deg velkommen videre inn. Entreen har nyere, stilige 60×60 fliser på gulv med gulvvarme med tilsvarende fliser som gulvlist. Det er god plass for kommoder, skap eller lignende. Taket er foret ned og det er montert led downlights. Videre har rommet mørke vegger og hvite lister i tak, noe som harmonerer fint med resten av boligen. Fra entreen kommer du videre inn i en gang med direkte tilgang til vaskerom og bad. Entreen er nylig malt flater, vegger og tak. Det er lagt nyere varmekabler i gulv og satt inn jordfeilautomater. Videre innover i gangen er det også foret ned tak og satt inn nye led downlights i tak. Flater er helsparklede og malt og det er lagt nytt, pent laminat gulv fra Berry Alloc.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilfullt og trivelig, med god skap- og benkeplass. Innredningen har vinhylle, lyse, profilerte fronter og en mørk, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert nyere mosaikkfliser og belysning mellom benk og overskap, samt ny Bosch avtrekksvifte over kokesonen. Videre har kjøkkenet komfyr, kombinert kjøl/frys og opplegg for oppvaskmaskin. Det er satt inn nytt laminatgulv fra Berry Alloc som viderefører det stilige gulvet fra stue til kjøkken. Det er lagt frem trekkerør for fremtidige ekstra kurser til kjøkken. Disse ligger skjult under sokkelen. Kjøkkenet har nye pussede flater på vegger og malt tak. Det er også satt nye led downlights over vask.

Stue
Stuen i første etasje er meget innbydende, med tidsriktige fargevalg i en smakfull kontrast av mørkt og lyst. Alle flater er helsparklede og nylig malt. Rommet brukes nå som spisestue, men her er det god plass til både sofa og spisebord. Det er også mulighet for montering av peisovn om ønskelig. Store vinduer slipper inn godt med lys. Taket er foret ned og det er montert nye led downlights. Stuen har også nytt, lyst laminatgulv fra Berry Alloc. Fra stuen er det åpning inn mot kjøkkenet, noe som gir en fin romfølelse, og rommet har også utgang til terrasse. Trappen opp til 2.etg er pusset og malt. Det er satt inn nye glass panelovner fra Mill.

Loftstue/soverom
Boligen innehar i tillegg en nydelig loftstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har furugulv, nymalte vegger og tak. Det er nye led downlights i tak, som kombinert med både Velux takvindu og vanlig vindu gir gode lysforhold. Takvinduet har også solavskjerming. Fra stuen er det dør inn til soverom. Stuen har også ny glass panelovn fra Mill.

Bad/wc
Badet ligger i første etasje – et lekkert og meget påkostet rom fra 2017 med store, lyse fliser på gulv og vegger. Badet er nyoppusset med produkter av høy standard. Det er satt inn 60×60 marmorfliser på gulv og vegger fra Porcelanosa. Det er lagd en fondvegg i dusjnisjen med delikate, sorte 60×60 moderne fliser og spennende lysdetaljer.

Dusjnisjen har dusjsøyle av typen Grohe Rainshower Smartcontrol 360 Duo og glassveggen av typen Novellini Kuadra viderefører kvaliteten i rommet.
Det er sluk i dusjnisje med nedfelt flis. Det er også montert ledlys striper i dusjnisje i tak og i nisje fra lyskomponenter. Her kan man endre farger via eget panel utenfor badet.

Det er lagt nye varmekabler på badet og taket er foret ned, samt montert nye led downlights i taket. Det er et veggmontert toalett fra Villeroy & Boch type Subway 2.0, med CeramicPlus. Det er satt inn sisterne fra Tece og berøringsfritt betjeningsplate til toalett fra Tece i glass med «knapper» i ledlys.

Det er satt inn en stilig 120 cm baderomsinnredning fra Villeroy & Boch type Legato med CeramicPlus og ledlys. Dette er en eksklusiv innredning, med heldekkende servant og mørke underskuffer. Over servanten er det speil fra Villeroy & Boch type «More to See 14» med ledlys og Bluetooth 2.1 soundsystem. Servantbatteriet er av type Oras II Bagno Alessi by Oras. Det er også satt inn nytt vindu med frostet glass og ny avtrekksvifte.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i tilknytning til badet har nye fliser på gulv og vegger. Her er også taket foret ned og det er montert led downlights.
En praktisk arbeidsbenk er montert over nisje for vaskemaskin og tørketrommel, og rommet har også ny Høiax 140 liters varmtvannsbereder med to kolber for hurtigere oppvarming, samt sluk. Det er satt inn ny avtrekksvifte og nytt samleskap for vannrør.

Soverom og garderobe
Boligen har to fine soverom, ett i hver etasje. Hovedsoverommet ligger i første etasje og er smakfullt innredet med mørke vegger, hvite lister, hvitt tak og en flott, hvit skyvedørsgarderobe. Hovedsoverommet har nye pussede flater på vegger og nye led downlights i tak. Det er også satt inn ny glass panelovn fra Mill.

Soverommet i andre etasje har nymalte vegger og tak, nye led downlights i tak og ny glass panelovn fra Mill. Loftstue kan benyttes som et ekstra soverom.

Boligen har for øvrig god lagringsplass i knevegger i andre etasje, i utvendig bod og i garasjen.

Oppvarming – Teknisk
Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme. Det elektriske anlegget har automatsikringer. Videre har boligen en ny 140 liters Høiax varmtvannsbereder, og det er montert ny utvendig vannkran med kaldt og varmt vann. TV- og internettsignaler via Get.

Parkering / Garasje

Det er parkering i tilhørende garasje og i gårdsplass. Garasjen har flislagt gulv. Det er plass til flere biler i gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en stor og pent opparbeidet hage med plen, prydbusker og diverse beplantning. Her er det trygg, fin boltreplass for de minste. På andre siden av boligen er det grusbelagt gårdsplass, og inngangspartiet er hellelagt.

Huset, garasjen og uteboden ble malt sommeren 2017. Det er montert fasadebelysning fra SG Armaturen på hus og ved garasjedør. Det er også montert led downlights ved garasjeport. Garasje og utebod er nylig innvendig kledd med OSB plater, som er beiset. Det er også montert elektrisk garasjeportåpner fra Hörmann. Det er også satt inn nye vinduer i garasje og montert led downlights i garasjen. Det er lagt opp strøm til garasje og utebod, samt gravd opp gårdsplass hvor det ble lagt ny filt og ny grus. Det er også gravd opp ved garasje og rundt hagen, lagt filt og fylt på med kulestein. Det er montert ny utekran på fremsiden av huset med varmt- og kaldt vann.

Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på ca. 30 kvm, fint skjermet av både beplanting og deler av garasjen. Fra terrassen er det dør rett inn i garasjen. Terrassen har gode solforhold og plass for utemøbler, grill med mer – et flott samlingssted på varme dager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1990/3304-1/25 Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra: 0624-73/455
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/8900-3/25 Erklæring/avtale
PANTERETT TIL SAMEIE
SOM SIKKERHET FOR FELLESUTGIFTER
FOR:NOK 10,000
MED PRIORITET
ETTER 90 % AV DEN TIL ENHVER TID SISTE TGL. OMSETNINGSVERDI

Servitutter er vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Øvre Eiker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for nybygg, datert 19.10.1990 ifølge Øvre Eiker kommune. Attesten er vedlagt i salgsoppgaven.
Godkjent melding om garasje er også vedlagt i salgsoppgaven. Det ser ut til at del av garasje går noe utenfor tomtegrense, se evt. grunnkart som er vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 593 463,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 899 082,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN
Kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 – boligformål

REGULERINGSPLAN
Reguleringsplan for Langebru, stf. 01.09.88
Formål med reguleringen: Boligformål

Kommuneplan med bestemmelser er ikke vedlagt i salgsoppgaven, men kan sees på kommunens egne hjemmesider eller oversendes på forespørsel til megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Selger er ikke kjent med at det foreligger vedtekter for sameiet.

Sameiebrøk: 50/100. Eiendommen er oppdelt i 2 seksjoner.

Faste, løpende kostnader

Kommunale gebyrer for inneværende år Kr. 7 628,- inkl. fastledd og mva. Det faktureres 3 terminer pr år. Forfall er 1.3, 1.7 og 1.11.
Det er installert vannmåler som avleses. Kostnad vil variere etter forbruk. Stipulert akonto år: Etter avtale med eier 06.02.18, er akonto justert på 2. og 3. termin justert til 150 m3.
Årsgebyr renovasjon Kr. 2 669,-. Type renovasjonsordning: Fellesløsning. Det er avtalt plassering av felles søplebøtter med nabo utenfor uteboden – mot veien.
Årlig bygningsforsikring via Nemi forsikring Kr. 3 475,-. Polisenr. 2483572.
Standard tv-pakke fra Get Kr. 499,- pr.mnd
Bredbånd/internett Kr. 489,- pr.mnd.
Total årlig kostnad strøm siste 12 mnd. har vært ca. Kr. 16 000,-.

Andre utgifter
Det må i tillegg påregnes kostnader innboforsikring og evt. alarm. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe om man monterer ildsted.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Totalt strømforbruk for de 12 siste mnd. har vært ca. 16 500 kWh. Forbruk vil variere etter eget bruk.

Spesifikasjon av lån

Ingen felleslån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takst.

Det er innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha «saklig grunn» for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon. Ingen odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Ingen forkjøpsrett.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig informasjon om eiendommen, inkludert kjente feil og mangler

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Fiskebru 21 B, 3302 Hokksund

Kart

I nærheten

Buss

0.2 km

Jernbane

1.4 km

Skole

1.6 km

Dagligvare

0.8 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 46 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Rapporter annonse

FINN-kode: 127564703

Sist endret: 14. sep 2018 02:56

Referanse: 83180314

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.