Solgt: 3 000 000,-

Haskoll- Tiltalende rekkehus med solrik terrasse, flott utsyn, barnevennlig fellesområde og parkering i garasje.

Rekkehus 3 Bedroom 1 Bathroom 106 ft2

Rekkehus solgt på Haskoll Lier- Tiltalende rekkehus med solrik terrasse, flott utsyn, barnevennlig fellesområde og parkering i garasje.

Contact An Agent

Haskoll – Tiltalende rekkehus med solrik terrasse, flott utsyn, barnevennlig fellesområde og parkering i garasje.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=76177843

 

Haskollveien 8 B, 3403 Lier

Prisantydning
2 790 000,-
Fellesgjeld
205 380,-
Totalpris
2 995 380,-
Fellesformue
17 029,-
Felleskost/mnd.
4 497,-
Primærrom
106 m²
Bruksareal
111 m²
Soverom
3
Bruttoareal
126 m²
Rom
5
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Andel
Tomteareal
15 244 m² eiet
Byggeår
1969
Forkjøpsrett
Nei
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Haskollveien 8 B, 3403 Lier

Haskoll
0.3 km
Rema 1000 Lierbyen
0.7  km
Hegg skole (1-7 kl.)
1.2 km

Vurdert av 16 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Avdrag og renter på felleslån, kommunale avgifter, renovasjon,TV, utvendig vedlikehold i henhold til vedtektene, bygningsforsikring og snøbrøyting og sandstrøing.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Presentasjon Haskollveien 8 B

Haskollveien 8 B er et tiltalende rekkehus over tre plan med stor, solrik terrasse, flott utsikt innover Lierdalen og parkering i garasje. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med nyere kjøkken, samt bad rehabilitert av borettslaget i 2005. Det hele kombineres med et lyst og delikat fargevalg. Med rolig beliggenhet og fine lekefasiliteter på fellesområdet er det hele godt tilrettelagt for barnefamilier.

Rekkehuset har en fin stueløsning med moderne vedovn og plass for spisebord. I tillegg er det en trivelig kjellerstue. Videre er det et tiltalende kjøkken, hvor du får alle hvitevarene integrert. Boligen har flislagt bad med gulvvarme, eget vaskerom og tre koselige soverom. Du finner mange gode lagringsmuligheter i garderobeløsninger, innvendig bod, isolert lagringsloft, i utendørs sportsbod og lagringsloft over garasje.

INGEN FORKJØPSRETT!

Eiendommens kvaliteter:
– Tiltalende rekkehus med god standard.
– Godt vedlikeholdt og modernisert.
– Stor og solrik terrasse med flott utsikt.
– Sosialt fellesområde med lekefasiliteter.
– Entré med gulvvarme og garderobe.
– Flott kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Stue med vedovn og plass for spisebord.
– Kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning.
– Ett pent baderom, totalrenovert i 2005.
– Et praktisk, separat vaskerom i kjelleren.
– Tre fine soverom med garderobeløsning.
– God plass i bodløsninger og på loft.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Terrassemarkise og utevannkran.
– Det er lagt inn fibernett i rekkehuset.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde på Haskoll i Lier kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. På fellesområde er det lekeplass og fotballøkke for barna.

På nye Hegg skole (ca. 10 min gange) er det anlagt en stor lekeplass. Her er det også skatepark og to fotballbaner med kunstgress. Om vinteren lages det skøyteis. Ellers passerer den gamle toglinja «rett utenfor inngangsdøra» og gir god rekreasjonsmuligheter til fots, på sykkel eller ski. Svømmehall finner du ved Høvik skole og du kan bade på Gilhusodden ved fjorden, Damtjern eller Svangstrand i Sylling.

Legg gjerne turen til Finnemarka og Eiksetra. Eiksetra ligger ved Garsjø og er et flott utgangspunkt for turer innover i marka. Her er det skileikanlegg og flott lysløype. Området er enkelt tilgjengelig via helårs bilvei fra Egge. Ved Garsjø er det en idyllisk villmarks-camp med lavvo, gapahuk og bålplass. Undersrud, Storsteinsfjell med fantastisk utsikt og Eggekollen anbefales også.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra i Lierbyen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Liertoppen kjøpesenter en liten kjøretur unna med en god butikkmiks, bredt servicetilbud og flere spisesteder. På området ligger også Bauhaus. For bymessige fasiliteter anbefales en tur inn til vakre Drammen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Haskoll og ligger ca. 2 min å gå fra boligen. Det er gode bussforbindelser til Oslo for pendlere, eller du kan kjøre til Lier stasjon for tog. Det er også gode bussforbindelser til Drammen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gilhusodden, 10 min til Liertoppen, 10 min til Lier stasjon, 11 min til Drammen og 32 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Hegg barneskole og Lierbyen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Andelsrekkehus over tre plan med parkering i garasje.

Byggemåte

Grunnmur oppført av betong. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk og betong. Endeveggene er forblendet med teglstein. Etasjeskille over kjellerplan av betong, for øvrig tre bjelkelag. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takpapp. Pipe av tegl som er pusset og malt inne i boligen og pipen er murt til spekk over tak. Vinduer og terrassedør av tre, med 2- lags glass. Standard malt utgangsdør med glassfelt. Borettslaget har gravd opp hagesiden i ca. 2006 og lagt ny drenering og grunnmurspapp. Ny terrasse ble lagt samtidig. For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 111 kvm, Bruttoareal: 126 kvm

1.Etasje
Bta.: 48 kvm.
Bra.: 43 kvm.
P-rom: 43 kvm.
P-rom inneholder: Entré, trapp, kjøkken og stue.

2.Etasje
Bta.: 48 kvm.
Bra.: 44 kvm.
P-rom: 44 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, gang, bad/wc og 3 soverom.

Underetasje
Bta.: 30 kvm.
Bra.: 24 kvm.
P-rom: 19 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom og kjellerstue.
S-rom inneholder: Vaskekjeller og bod.

Annet

Det er god lagringsplass i bod i kjeller, samt loft og hems i garasje. Det er også god lagringsplass i egen sportsbod med plass for ved, sykler, ski og annet sportsutstyr.

Standard

Entré
Fra felles asfaltert internvei går det ståltrapp til inngangspartiet. Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av rekkehuset og har kun en halvhøy vegg mot kjøkkenet, noe som skaper en lys og luftig romfølelse. Entreen er innredet med blant annet store fliser, gulvvarme, åpen garderobeløsning og en flott skyvedørsgarderobe. Det er i tillegg montert skoskap på veggen mot kjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkkenet fremstår som svært tiltalende, og et vindu gir fint utsyn og en hyggelig arbeidsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, benkebelysning og fliser over laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn med pyrolyse, induksjonstopp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og fritthengende ventilator. Rommet har delikate fliser på gulv og gulvvarme.

Stue m/ildsted
Rekkehuset har en fin stueløsning med plass til spisebord. En stor vindusflate fyller rommet med naturlig lys og en terrassemarkise sørger for solskjerming ved behov. Stuen har parkett på gulv, og det er god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. En moderne vedovn med glassdør byr på ekstra varme og hygge, mens en dør fører ut til idyllisk terrasse med god utsikt innover Lierdalen.

Kjellerstue
Boligen innehar i tillegg en trivelig kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning, noe som kan skape ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har blant annet laminat på gulv, og et høytsittende vindu gir behagelig dagslys til rommet.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad og et separat vaskerom. Badet ligger i boligens andre etasje og ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2005. Baderommet er utstyrt med fliser på gulv og vegg, deilig gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte og speil med overbelysning. Her er det heldekkende servant på skapmøblement, matchende høyskap, toalett og dusjkabinett.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren og er utstyrt med malte vegger, sluk, vaskekum, hylle, varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre koselige soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Alle rommene ligger i boligens andre etasje. Boligen har for øvrig svært god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe og skoskap i entré, innvendig bod, isolert lagringsloft, utendørs sportsbod på enden av rekkehuset og lagringsloft over garasjen.

Oppussing
– Badene pusset opp i 2005/2006 i regi av Borettslaget. Arbeidet utført av Arvid Knutsen AS.
– Rekkehuset ble malt utvendig i regi av borettslaget 2011.
– I 2012/2013 ble kjøkkenet og gangen pusset opp:
– Ny innredning og hvitevarer fra Ikea.
– Nytt flislagt gulv med nye varmekabler.
– På vegger ble det lagt gipsplater. Tak og vegger ble sparklet, pusset og malt.
– Deler av røropplegg ble byttet og nytt blandebatteri ble montert.
– Ny skyvedørsgarderobe og skoskap fra Ikea i gang.
– Nytt sikringsskap med automatsikringer, nye lysbrytere og stikkontaker.
– Stue, soveromsgang og de 2 små soverommene ble pusset opp i 2013. I stuen ble det malt vegger og trapp. På soverommene ble det lagt plater på veggen, malt, lagt ny parkett og satt inn nye klesskap. Her ble også stikkontakter og lysbrytere byttet. I soveromsgangen ble det lagt parkett og malt.
– Ny 40 kvm terrasse bygget september 2014.
– Drenering og nye trapper i regi av borettslaget i 2015.
– Hovedsoverom ble pusset opp i desember 2015.
– Det ble byttet varmtvannsbereder i februar 2016
– Kjellerstue, bod og vaskerom ble malt i mars 2016.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Altibox/Fiber fra Lier E-verk.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré/kjøkken og på badet i andre etasje, supplert med ildsted i stuen. Luftbehandling skjer via mekanisk ventilasjon. Varmtvannsbereder på 200 l er plassert på vaskerommet. Det er sikringsskap med automatsikringer, utvendig belysning, terrassemarkise og utevannkran. Det er lagt inn fibernett i boligen.

Borettslaget har gravd opp hagesiden i ca. 2006 og lagt ny drenering og grunnmurspapp. Ny terrasse ble anlagt samtidig.

Parkering / Garasje

Det er egen garasje med elektrisk port i en nyere garasjerekke, oppført i 2005. Det er også gjesteparkering på felles parkeringsplass for borettslaget. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse med flott utsikt innover Lierdalen og sol fra formiddagen til utover kvelden. På terrassen er det plass til sittegrupper, grill, middagsgjester – og litt til. På forsiden av boligen er det satt opp en felles benk, slik at du kan nyte kaffen i morgensolen.

Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplass, flere felles sittegrupper, plenareal, trær, beplantninger og utebod.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder for alle andelsboliger.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Ingen servitutter eller rettigheter er registert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Lier kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 591 787,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 420 288,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Reguleringsplan:
Eiendommen berøres av en reguleringsplan.
Eiendommen berøres ikke av en bebyggelsesplan.
Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken: http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv , endre fra Standard kart til Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan.

Spørsmål ang. ny komm.plan rettes til Sektor samfunn.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldene bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 497,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Avdrag og renter på felleslån, kommunale avgifter, renovasjon,TV, utvendig vedlikehold i henhold til vedtektene, bygningsforsikring og snøbrøyting og sandstrøing.

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. 16 000 kwh.

Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnadene.

Felles bygningsforsikring via IF Skadeforsikring med polisenr. SP560927 er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til internett, strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 12110704206, DNB Boligkreditt AS.
Annuitetslån, 2 terminer pa.
Rentesats per 18.04.2016: 2,25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 21
Saldo per 18.04.2016: 7 076 111
Andel av saldo: 117 935
Første termin: 30.06.2009
Første avdrag: 30.06.2009 ( siste termin 30.06.2026)

Lånenummer: 12128464326, DNB Boligkreditt AS.
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats per 18.04.2016: 2,25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 113
Saldo per 18.04.2016: 3 846 729
Andel av saldo: 117 935
Første termin: 30.09.2014
Første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.06.2044)

Lånenummer: 12132522268, DNB Bank AS.
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats per 18.04.2016: 2,25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 80
Saldo per 18.04.2016: 1 400 000
Andel av saldo: 23 333
Første termin: 30.06.2016
Første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 30.03.2036)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2016 utgjøre kr. 77,00 per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og ingen har meldt interesse. Dette vil si at det ikke praksis ikke er forkjøpsrett på boligen.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning)
205 380,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 995 380,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 406,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
11 365,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 006 745,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 626
Gårdsnr: 93
Bruksnr: 36

Borettslag-navn: Fosskoll Borettslag
Borettslag-orgnummer: 952943154
Borettslag-andelsnummer: 20

Rapporter annonse

FINN-kode: 76177843

Sist endret: 3. jun 2016 06:11

Referanse: 83160077

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.