Solgt: 8 790 000,-

Hallermoen/Konnerud – Flytt rett inn i en delikat, nyoppført villa m/dobbeltgarasje – Solrike uteplasser – Barnevennlig!

Enebolig 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 201 ft2

Hallermoen/Konnerud - Flytt rett inn i en delikat, nyoppført villa m/dobbeltgarasje - Solrike uteplasser - Barnevennlig!

Contact An Agent

Hallermoen/Konnerud – Flytt rett inn i en delikat, nyoppført villa m/dobbeltgarasje – Solrike uteplasser – Barnevennlig!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=180469176

 

 

Abelhaugveien 10 B, 3030 Drammen

Pris8 790 000 kr
Omkostninger
63 870 kr
Totalpris
8 853 870 kr
Primærrom
201.8 m²
Bruksareal
224.8 m²
Soverom
3
Bruttoareal
228.9 m²
Rom
5
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
101

Arealbeskrivelse

P-rom inneholder:
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom.
Underetasjen: Stue, soverom, bad og trim/medierom.

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Turterreng
  • Hage
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning
  • Lademulighet

Visning

Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Oppdragsnummer

83-20-0044

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 16 Bnr. 326 i Drammen kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 201,80 kvm, Bruksareal: 224,80 kvm, Bruttoareal: 228,90 kvm
Rom som er P-rom: P-rom inneholder:
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom.
Underetasjen: Stue, soverom, bad og trim/medierom.

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 670 kvm

Introduksjon til salgsoppgaven (maks 4 linjer)

Flytt rett inn i en rålekker, nyoppført villa med dobbeltgarasje – Solrike uteplasser – Barnevennlig – Rolig – Hage!

Presentasjon

I flotte og meget barnevennlige omgivelser på Konnerud, nærmere bestemt Abelhaugveien 10 B, er det bygget en stor, lekker enebolig. Kanskje ditt nye hjem? Tomten er solrik med nylagt plen, og her er det rikelig med boltreplass for de minste. I tillegg har boligen en stor, vestvendt terrasse.

Boligen er nyoppført og bygget etter gjeldende forskrifter, med smakfull innredning og moderne løsninger. Her har du bl.a sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, enstavs eikeparkett og integrerte hvitevarer med mer. Første etasje har entré, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Kjøkkenet har stilfull innredning fra JKE Design. Stuen har varmepumpe og peisovn. I underetasjen er det tv-stue, bad, bod, trimrom og tre soverom mulighet for fire.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Boligen er forskriftsmessig sikret mot radon.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

– Flott nyoppført enebolig.
– Dobbeltgarasje i samme stil.
– Gjøres klart for lader for elbil.
– Solrik hage og vestvendt terrasse.
– Trygt og barnevennlig nabolag.
– Kun ca. 100 meter til barneskole.
– Overbygd inngang, romslig entré.
– Inngangen er i første etasje.
– Lekkert kjøkken, åpent mot stue.
– Kjøkkeninnredning fra JKE Design.
– Integrerte hvitevarer.
– Stuen har stemningsfull peisovn.
– Varmepumpe type luft-til-luft.
– Koselig tv-stue i underetasjen.
– To delikate bad, ett i hver etasje.
– Stort vaskerom med egen inngang.
– Tre store soverom i underetasjen, med mulighet for fire.
– Balansert ventilasjonsanlegg.
– Sentralstøvsuger.
– Elanlegg med automatsikringer.
– 300 liters varmtvannsbereder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager, og det er trygg skolevei. I tillegg er det akebakke rett bortenfor eiendommen, og det er fin skog rundt store deler av feltet. I gangavstand finner du også flere butikker, samt kjøpesenter og en rekke ulike helsetjenester.

Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger 10-11 min unna med bil. Alpine gleder finner du i både Haukåsbakken og på Drammen Skisenter, kun en liten kjøretur unna.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 – alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé og flere andre butikker. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt sentrene Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplass er Bekkedalen som ligger ca. 250 meter fra boligen. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det kort gangavstand (ca. 100 meter) til Hallermoen barneskole. Det er ca. 1,8 km til Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud, og Blåbærtoppen barnehage ligger kun ca. 100 meter unna. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Bygninger

Enebolig over to plan med dobbelgarasje.

Byggemåte

Bolig fra 2020 over 2 plan, der underetasje under terreng er bygget med sprøytebetong utenpå bindingsverkskonstruksjon. All utvending panel er dobbelfalset liggende med grunning, mellomstrøk og toppstrøk. Tak er tekket med sort edel betongstein fra Skarpnes. For øvrig bygges boligen etter TEK10

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 201,80 kvm, Bruksareal: 224,80 kvm, Bruttoareal: 228,90 kvm
Rom som er P-rom: P-rom inneholder:
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom.
Underetasjen: Stue, soverom, bad og trim/medierom.

1.Etasje:
Bta: 115,0m²
Bra.: 103,2m²
P-rom: 103,2m²
P-rom inneholder: Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom.
S-rom 0,0m²
S-rom inneholder: Ingen rom.

U. Etasje
Bta: 113,9m²
Bra.: 101,7m²
P-rom: 98,7m²
P-rom inneholder: Stue, soverom, bad og Trim/Medierom.
S-rom 4,4m²
S-rom inneholder: Bod 4,4m²

Garasje og bod:
Bta: 37,9m²
Bra.: 37,9m²

Standard

Entré
Eneboligen har et meget innbydende, overbygd inngangsparti i første etasje. Utvendig er det montert totalt fem utelamper på vegg, i tillegg til downlights (LED) i taket over inngangspartiet. En romslig entré/hall med lun gulvvarme ønsker deg velkommen inn i boligen. Entreen har grå gulvfliser, 60×60 cm, og veggene er malt i en pen gråfarge. Det er montert trapp fra Stryntrappa ned til underetasjen, med hvitlaserte eiketrinn og hvitmalte detaljer.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i første etasje og har en stilfull, takhøy innredning i sort fra JKE Design med integrerte hvitevarer. Det er åpent fra kjøkkenet ut mot stuen, og en praktisk barløsning med sitteplasser skaper et naturlig skille mellom rommene. Gulvet har enstavs, hvitpigmentert eikeparkett, og veggene er malt i en pen gråfarge.

Innredningen har mørke, glatte eikefronter og en lys, laminert benkeplate med oppvaskkum fra Franke. Kjøkkenbatteriet leveres fra Grohe, type Minta ettgreps med uttrekkbar kran. Det er monteres ventilator i sort glass over en 80 cm bred kokesonen. Hvitevarene leveres fra Electrolux og består av stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn og kombinert kjøl/frys.

Stue
Boligen har en romslig stue i første etasje – et nydelig rom med enstavs eikeparkett, lysmalte vegger og store vindusflater. Langs gulvene er det montert hvitpigmenterte eikelister. Det er en åpen løsning inn mot kjøkkenet, noe som gir en luftig og sosial romfølelse, og det er også doble dører ut mot terrassen. I stuen er det montert en stemningsfull peisovn fra Nordpeis, av typen Duo 2 med glass på tre sider. Det vil også bli montert varmepumpe (luft-til-luft).

Tv-stue
I tillegg har boligen en romslig tv-stue i underetasjen, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Tv-stuen har trestavs, hvitpigmentert eikeparkett med lun gulvvarme, og er malt i en lys og fin farge. Fra tv-stuen er det doble dører ut mot uteplass/hage.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har to flotte, flislagte bad, ett i hver etasje. I tillegg er det et stort vaskerom i første etasje. Vaskerommet har grå fliser (60×60) på gulvet, og veggene er malt i en lys farge. I tillegg har rommet gulvvarme og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under innredning. Rommet har også egen inngang, noe som kan være særlig praktisk for barnefamilier/hundeeiere på sølete dager.

Begge badene har grå gulvfliser (60×60) med gulvvarme, og dusjsonen har samme fliser i mindre størrelse (5×5). Veggene har grå fliser (60×60) og det er montert downlights i taket. Badet i første etasje har vegghengt toalett, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er montert både regnfallsdusj og hånddusj. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer i sort eik, og over servanten er det montert det speil med integrert belysning.

Badet i underetasjen har veggmontert toalett og et stort, deilig badekar, i tillegg til dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er montert både regnfallsdusj og hånddusj. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer i grå/brun eik. Over servanten er det montert det matchende speilskap med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom på henholdsvis 13, 15 og 15,3 kvm, med mulighet for et fjerde soverom. Alle rommene har trestavs hvitpigmenter parkettgulv, og veggene er malt i lyse og duse farger. Soverommene har god plass for dobbeltseng, skap, kommoder og/eller lignende. Ellers er det plass for garderobeskap i entré og på vaskerom, og det er også lagringsplass i bod under trappen.

Utstyr

Det er p.t. mulig å inngå avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming / Teknisk

Boligen varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring og varmepumpe (luft-til-luft). I tillegg har boligen et balansert ventilasjonsanlegg. Det elektriske anlegget har automatsikringer, og det monteres en 300 liters varmtvannsbereder. I tillegg har boligen sentralstøvsuger, og det gjøres klart for tilkobling av fiber.

Parkering / Garasje

Eiendommen har dobbeltgarasje i samme stil som boligen, og det er også plass for flere biler på gårdsplassen. Garasjen har elektrisk port med to fjernkontroller. Det legges klart trekkerør frem til garasje for eventuell tilkobling av ladepunkt for elbil.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområdet

Tomten er på 670,4 kvm og har meget gode solforhold. Gårdsplassen er gruset og det er satt opp støttemurer hvor skråningene er strødd med plenfrø. Tomten er pent opparbeidet med plen. Det er mange muligheter for fine uteplasser på tomten, og det er rikelig med boltreplass for de minste. Fra boligens underetasje er det doble dører ut mot hagen, og det er utgang fra stuen i første etasje til en stor, vestvendt og solrik terrasse.

Leveransebeskrivelse

Tomten / utvendig
* Selveiertomt på 670,4m².
* Boligen er tilknyttet offentlig vei via privat vei over naboeiendommen. Det foreligger tinglyst veirett.
* Boligen er tilkoblet offentlig vann/avløp.
* Takvann er forskriftsmessig løst med vannutkast på eget terreng.

Boligen
Betongarbeid:
– Passivmur fra Grunnmur AS.
– Fabrikkframstilt sprøytebetong iht NS 206-1.
– Betongkvalitet B35 M45 D8.
– Grafittbasert ekspandert polystyren (EPS).
– Bindingsverk i konstruksjonstrevirke.
– Mineralull.
– Polyetylenfolie.
– Gipsplate.
– Det er montert radonsperre og monteres radonbrønn. Radonbrønn kan ved behov pigges frem og kobles til.

Utvendig vegg:
– Liggende 19x148mm. kledning, grunnet og fabrikkbehandlet mellomstrøk og toppstrøk i NCS S0502 Y.
– Listverk inkl. grunning, mellomstrøk for toppstrøk fra fabrikk.

Tak:
– Sort edel dobbeltkrum takstein.
– Snøfangere iht. tekniske krav.

Terrasser/Plattinger:
– Rekkverk er stående impregnert spilerekkverk.
– Terrassegulv er impregnert 28x120mm. terrassebord.
– Støpt dekke ved inngangsparti.

Øvrige:
– Vinduer er levert fra Natre i standard hvit NCS S0502Y.
– Ytterdør leveres fra Bygg 1 av typen dobbel Arendal tett dobbeltdør i farge sort.
– Sorte takrenner, forkantbeslag, terskel og stigetrinn og hvite nedløp og vannbrett.
– Stryntrappa Fauna m/hvitlaserte trinn og opptrinn i eik. Øvrige detaljer er hvitmalt NCS S0502Y.
– Sparklet og malte gipstak i alle rom.
– Sparklet og malt gips på vegger i alle rom bortsett fra badene.
– Klassisk profilerte hvitmalte karmlister innvending i dimensjon 15x70mm.
– Klassisk profilerte hvitmalte taklister i alle rom, bortsett fra badene som leveres med listefri overgang mellom vegg/tak.
– Hvitlaserte eikelister langs gulv i alle rom, bortsett fra badene.

Parkett:
– 1-stav hvitpigmentert eikeparkett fra Boen i alle rom på hovedplan, bortsett fra rom med flis på gulvet.
– 3-stav hvitpigmentert eikeparkett fra Boen i alle rom i underetasjen, bortsett fra badet.

Flislagte gulv:
– Entre på hovedplan med vaskerom/garderobe leveres med grå 60×60 cm. flis.
– Bad i begge etasjer flislegges med grå 60×60 cm. flis. I sluksoner benyttes 5×5 cm. flis i samme farge og serie som hovedflisen.

Flislagte vegger:
– Vegger på begge badene er flislagt med grå 60×60 fliser.
– Vaskerom/garderobe med sokkelflis 10 – 15 cm. opp på vegg. Over sokkelflise er veggen sparklet og malt gips.

Oppvarmingskilder:
– Varmekabler: Entre 102, Bad 103, Vaskerom/Garderobe 104 på hovedplan og TV-stue 001 samt Bad 005 underetasje. Alle rom har separat varmestyring.
– Varmepumpe luft/luft Kaiteki 6,6 i stue/kjøkken 1. etasje plassert etter kjøpers ønske.
– Peisovn fra Nordpeis av typen Duo2 m/glass fra 3 sider og vednisje, koblet sammen med sort stålpipe på toppen av peisovnen.

Belysning og EL. installasjon:
– Downlights, totalt 36 LED innvendig.
– I bodene og på vaskerom, leveres lampe type MAX i takene.
– Utvendig er det totalt 5 stykk utelamper på vegg, samt 2 stykk LED downlights i tak over inngangsparti Alle downlights er i soner koblet opp mot dimmebryter.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Røykvarsler er tilkoblet strømforsyning og har backup-løsning basert på batteri. En i hver etasje som seriekobles.
– Det legges klart trekkerør frem til garasje for eventuell senere tilkobling av ladepunkt for el-bil.
– Det ligger trekkerør fra svakstrømskap til Røstmyrveien hvor det er tilkoblingspunkt for fiber. Bestilling og tilkobling av fiber må besørges av kjøper.

Kjøkkeninnredning fra JKE Design
– Fronter: Eik sort decor.
– Benkeplate: Laminat med Franke vask.
– Kjøkkenbatteri; Grohe Minta Ettgreps L-tut m/uttrekkbar hånddusj.
– Kombiskap fra Electrolux.
– Stekeovn med varmluft fra Electrolux.
– Stektopp 80 cm – induksjon fra Electrolux.
– Veggmontert ventilator sort glass, type Glam fit.
– Mikrobølgeovn fra Electrolux.
– Oppvaskmaskin fra Electrolux

VVS leveranse, bad hovedplan:
– Seven D vegghengt WC med hvit betjeningsplate.
– Eris (sort eik) 100 cm. underskap med skuff og nedfelt hvit servant.
– Speil 100 cm. med omsluttende LED lys.
– Servantbatteri.
– Komplett takdusjpakke.
– 90×90 cm. rett dusjhjørne i glass.

VVS leveranse, bad underetasje:
– Seven D vegghengt WC med hvit betjeningsplate.
– Eris (grå) 100 cm. underskap med skuff og nedfelt hvit servant.
– Speilskap Sort eik 100 cm. bredde m/lystopp.
– Servantbatteri.
– Komplett takdusjpakke.
– 90×90 cm. rett dusjhjørne i glass.
– Rektangulært badekar 180×75 cm.
– Baderkarsbatteri m/karpåfylling.

VVS leveranse øvrige:
– Rørleggerarbeidet levert i henhold til aktuelle forskrifter og vedtekter.
– Røropplegget er rør-i-rør system, der vannrørene ligger i et ekstra plastrør som sikrer at en eventuell lekkasje fra det indre røret fanges. opp av det ytre. Lekkasjevannet ledes til et sted der det ikke oppstår skade, og der det kan oppdages rask.
– To utekraner; en ut fra vaskerom hovedplan på hushjørne sør/øst og en ut i underetasjen på langvegg nord/vest.
– Opplegg for vaskemaskin under innredning.
– 300 l varmtvannsbereder.
– Vaskekar nedfellt i benk med blandebatteri.

Annet:
– Komplett sentralstøvsugeranlegg fra Systemair V30.
– Balansert ventilasjon fra Systemair VTR300B.
– Watergard vannstoppersystem.
– Boligen leveres byggvasket.
– Garderobeskap leveres ikke.

Dobbel garasje
* Dobbelgarasjen er frittstående med utvending mål 6,2 x 6,9 meter og rommer også sportsbod. Panel, takvinkel, takstein, listverk, vindu og dør er bygget i samme stil og uttrykk som boligen for et helhetlig og harmonisk uttrykk.
* Plasseres på støpt dekke med ringmur. I retning sør, er garasjen konstruert med høy betongvegg for å danne støtte mot hellende terreng utvendig.
* Garasjeporten fra Harmonie er isolert stålport i størrelsen 500×210 cm. farge sort inkl. elektrisk portåpner med lys og 2 fjernkontroller.
* Panel leveres ferdig grunnet og med fabrikbehandlet mellomstrøk og topppstrøk.
* Strøm fra bolig og ut i garasje:
– Trekkerør for ettermontering av elbillader.
– 3 dbl. Stikkontakter innvendig.
– 2 utelamper.

Leverandører
– Hellvik Hus Drammen, Abrahamsson & Haugstvedt AS.
– Brødrene Solem AS.
– Grunnmur AS.
– Eiker Blikk & Ventilasjon AS.
– Drammen Rørservice AS.
– Irby Elektro AS.
– Eriksen Mur & Flis.
– BO Bakken Maling & Oppussing.

Ferdigstillelse og diverse
Boligen er innflyttningsklar.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

I nye bygg vil det oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt og mindre sprekker an derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet.

Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold). FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.

Tilbud, leveranse og utførelse er basert på TEK 10.

Boligen leveres med innvendig byggvask.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Dette gjelder alle eiendommer i alle kommuner.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 1149
Registrering av grunn
08.02.1989
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3005 Gnr:16 Bnr:183

Dagboknr.: 826931
Best. om vann/kloakkledn.
10.09.2015
rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:16 Bnr:326
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan kun slettes av avgiver og rettighetshaver i fellesskap

Dagboknr.: 826931
Bestemmelse om veg
10.09.2015
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:16 Bnr:326
Kan kun slettes av avgiver og rettighetshaver i fellesskap

Dagboknr.: 1221030
Bestemmelse om vann/kloakk
16.10.2019 21:00
Rettighetshaver:Knr:3005 Gnr:16 Bnr:326
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil bli levert når eiendommen er ferdigstilt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 0602335
Navn Kommuneplanensarealdel2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/0602335/Dokumenter/KP_335_B201510151.pdf
Lovmerknad PBL2008
Delarealer Delareal 670 kvm
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Id 060222-12
Navn REGULERING AV KONNERUD, NORD – ØSTRE DEL.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.01.1966
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060222-12/Dokumenter/B_MVE_19750505.PDF http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060222-12/Dokumenter/B_MVE_19760506.PDF http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3005/060222-12/Dokumenter/B19660106_1.PDF
Delarealer Delareal 670 kvm
Formål Boliger

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Faste, løpende kostnader

– Bygningsforsikring.
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 403,-. Standard renovasjon.
– Kommunale avgifter vann og avløp. Beløpet beregnes ut ifra forbruk og fastledd.
Fastledd vann pr år. kr. 719 ,- og kr. 23,- pr. kubikk.
Fastledd avløp pr år. kr. 1 100,- og kr. 36.25,- pr. kubikk.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, internett, evt. fasttelefon eller velavgift. Evt. påkobling av tv/internett.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra tegninger av boligen levert av utbygger.

Megler har ikke innhentet opplysninger fra brann/feiervesen på eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Planlagt overtagelse

Etter avtale med selger. Planlagt ferdigstillelse våren 2020.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen. Tegninger i annonse og prospektet kan avvik noe i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlagt i salgsoppgaven.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge at eiendommen er forsikret.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.
————————————————————————————————————————-
HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Meglers vederlag og utlegg

Opplysninger fra kommunen (Kr.2 972)
Oppgjør (Kr.3 990)
Meglerprovisjon (Kr.62 500)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 500)
Digital markedsføring (Kr.3 990)
Sikringsobligasjon – Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585)
Digital markedsføring relansering (Kr.3 990)
Fornyelse av finn annonse relansering/ flytte eiendommen på toppen av finn.no igjen (Kr.4 990)
Foto (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.103 017)
I tillegg kommer kostnader til evt. fornyelse av finn annonser, foto. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Vedlegg til salgsoppgaven

Opplysninger fra kommunen
Energiattest
Viktig informasjon til kjøper og selger
Diverse opplysninger

Omkostninger

8 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
62 500,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
63 869,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
8 853 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3005
Gårdsnr: 16
Bruksnr: 326

Abelhaugveien 10 B, 3030 Drammen

Om nabolagetUtforskUtforsk

Kjøpesum:

Egenkapital:

Nedbetalingstid:

Estimert pr. måned:

25 531 kr

1,84 % eff. / 1,79 % nom. rente

Lånesum: 6 153 000 kr

Eff.rente 1,84 %. 6 153 000 kr o/25 år. Kostnad: 1 506 300 kr. Totalt: 7 659 300 kr.

Få tilbud på boliglån

Visning

Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Annonseinformasjon

FINN-kode 180469176
Sist endret 19. jun. 2020 02:18
Referanse 83200044

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.