Solgt: 1 450 000,-

Gulskogen- Lys og romslig 1(2)-roms m/overbygd balkong og moderne kjøkken. Kort vei til Gulskogen Senteret og togstasjon

Leilighet 1 Bathroom 35 ft2

Gulskogen Drammen- Lys og romslig 1(2)-roms m/overbygd balkong og moderne kjøkken. Kort vei til Gulskogen Senteret og togstasjon

Contact An Agent

Gulskogen- Lys og romslig 1(2)-roms m/overbygd balkong og moderne kjøkken. Kort vei til Gulskogen Senteret og togstasjon

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=79723332

 

Bjørkelia 11 A, 3047 Drammen

Prisantydning
1 350 000,-
Fellesgjeld
52 917,-
Ligningsverdi
284 336,-
Totalpris
1 402 917,-
Fellesformue
19 677,-
Felleskost/mnd.
3 193,-
Primærrom
35 m²
Bruksareal
35 m²
Bruttoareal
38 m²
Rom
1
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Tomteareal
3 047 m² eiet
Byggeår
1970
Forkjøpsrett
Nei
Energimerking
G
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Bjørkelia 11 A, 3047 Drammen

Bjørkelia
0.3 km
Gulskogen stasjon
0.7 km
Rema 1000 Gulskogen
0.5  km
Rødskog skole (1-7 kl.)
1 km
Gulskogen skole (1-10 kl.)
0.6 km

Vurdert av 18 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Grunnpakke TV og internett, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (vann- og avløpsavgifter, samt renovasjon), felles bygningsforsikring, trappevask, brøyting, gressklipping, forretningsførsel, noe felles vedlikehold m.v.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Turterreng, Fellesvaskeri, Bredbåndstilknytning

Presentasjon av Bjørkelia 11 A

Bjørkelia 11 A er lys og romslig 1(2) -roms andelsleilighet i første etasje, med sentral beliggenhet i gangavstand til Gulskogen Senter. Boligen har utgang fra stuen til delvis overbygd veranda på ca. 5 kvm med ettermiddagssol. Det er parkering på felles utendørs biloppstillingsplasser og gode parkeringsmuligheter i gaten.

Innvendig fremstår leiligheten med tidsriktige fargevalg og fin planløsning. Boligen har rikelig med skapplass i entreen, moderne kjøkken med tilhørende hvitevarer, tiltalende stue med plass for spisebord, og baderom med åpent dusjhjørne. Videre har leiligheten en praktisk sovealkove med romslig skyvedørsgarderobe, samt ekstra lagringsplass i disponert kjellerbod og disponert loftsbod.

INGEN FORKJØPSRETT!

Eiendommens kvaliteter:
– Lys og romslig 1(2)-roms andelsleilighet.
– Felles utendørs biloppstillingsplasser.
– Delvis overbygd balkong på ca. 5 kvm.
– Ettermiddagssol, utsyn til nærområdet.
– Romslig entré med rikelig skapplass.
– Moderne, nyere kjøkken med hvitevarer.
– Tiltalende stue med plass for spisebord.
– Flislagt baderom med åpent dusjhjørne.
– Tilgang til fellesvaskeri i nabooppgang.
– En kjellerbod og en loftsbod.
– Tilknytning til fibernett med tv/internett.

– Stue er pusset opp med nye MDF-plater, nye fot- og taklister og nymalte vegger fra 2015.
– Kjøkken er pusset opp fra bunn av (med unntak av gulv) fra 2014. Tre nye vegger av spon, ny innredning fra IKEA, ny varmtvannsbereder, nye rør (med lokal stoppekran) og nytt opplegg for oppvaskmaskin (alle hvitevarer følger med).
– Gang nymalt i 2014. Rikelig og romslig med skapplass, både i innebygd skap og frittstående skap med speildør.
– Stuevegger er nymalt sommeren 2016 i samme farge som de nye MDF-platene bak TV-en (Perle/Caffelatte Harmoni fra Maxbo).
– Praktisk sovealkove, i praksis et fullverdig soverom med plass til dobbeltseng i to retninger.
– Ny garderobeløsning fra IKEA fra 2015, fleksibel og kan justeres etter egne behov. Skyvedører heldekket av speil, skyves i to retninger.
– Romslig stue med mange fleksible muligheter.
– To gardinløsninger i tak/vegg: stenger og skinner.
– Koselig terrasse/balkong, med nytt gelender høsten 2015. Fin «snarvei» til parkering eller renovasjon som følge av beliggenheten som endeleilighet.
– To romslige boder, én i kjeller og én i loft, samt romslige felles bodplasser.
– Felles vaskeri i B-blokka, gratis å bruke. God funksjon i vaskemaskin og tørketrommel, samt fleksible muligheter for oppheng til tørk.
– Grøntarealer ved fellesarealene på framsiden med god utsikt over Bragernes og Åssiden.
– Stille og rolig nabolag.
– Gode TV- og internettløsninger gjennom borettslagets avtale med Viken Fiber/Altibox. Høye hastigheter og godt kanalutvalg til ålreite borettslagspriser.
– Forutsigbare og romslige parkeringsalternativer, både ved oppsatt parkeringsplass ved avfallskonteinerene, samt langs med Bjørkelia.
– Sentral beliggenhet på Gulskogen og kort gangavstand til følgende:
– Bussholdeplass, to avganger per time (200 m).
– Gulskogen senter, Buskeruds største kjøpesenter, samt McDonalds, Kiwi, Rema 1000, Grøndal Bilbutikken og Sport 1, Tri Sport (400 m).
– Gulskogen skole, 1.-10. trinn (400 m).
– Godt treningstilbud ved CrossFit Drammen (400 m).
– Gulskogen togstasjon (600 m), timesavganger fra fem om morgenen til elleve om kvelden (L12 Eidsvoll/Kongsberg-toget). Togankomst fram til kl. 00:46.
– Gulskogen gård og elvepromenade mot sentrum (900 m).
– Gode fotballfasiliteter ved Gulskogen kunstgress, samt SIF-huset (1000 m).
– Industrifeltet på Sundland (1300 m).
– Søndagsåpen dagligvarebutikk, Kiwi Landfalløya (1500 m).
– Strømsgodset kirke (1800 m).
– Sentrumsfasiliteter: Union brygge/Papirbredden, Strømsø torg, Bragernes torg (2,5-3 km, cirka 30 min. gange).

Beliggenhet

Eiendommen ligger rolig og sentralt til på øvre del av Gulskogen i Drammen kommune, med gangavstand til god offentlig kommunikasjon, samt Gulskogen Senter med et rikt og variert butikkutvalg.

Det er kort vei til Strømsgodset IF´s flotte treningsanlegg med gressbane og to kunstgressbaner, hvorav en er oppvarmet og en blir islagt vinterstid. I tillegg er det kort vei til Talentgården på Sundland med fotballhall. Her har også Attic fengende dansekurs, samt kursing i Yoga og Pilates. I området finner du også populære Crossfit Drammen.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Gulskogen gård anbefales. Parkanlegget regnes som noe av det best bevarte av gamle hager i Norge og er et populært turområde for store og små. Det er også kort vei til Drammenselven med promenade inn til sentrum, samt Union Brygge, Strømsø torg, Marienlyst og Drammensbadet. Videre er det ca. 5 min med bil til Bragernes strand.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, samt 1100 gratis parkeringsplasser. Det er også kort vei til sentrum med Bragernes torg, gågatene og kjøpesentre.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Bjørkelia og ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til sentrum, 12 min til Konnerud, 12 min til Mjøndalen, 33 min til Kongsberg, samt 37 min til Oslo S. Det er også kort vei til Gulskogen togstasjon med avgang til både Kongsberg og Oslo én gang i timen.

Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

1-roms andelsleilighet med egen sovealkove. Boligen disponerer en kjellerbod og en loftsbod, samt har tilgang til fellesvaskeri i nabooppgang. Det er parkering på felles utendørs biloppstillingsplasser, samt i gate etter områdets gjeldene bestemmelser.

Byggemåte

Grunnmur: Mur og betong.
Tak: Taket er tekket med ståltaktakplater.
Yttervegger: Mur, stålplater og trematerialer.
Vinduer: Trevinduer med isolerglass.
Balkong: Betonggulv og nye rekkverk av stål/glass

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

1. etasje
Inneholder: Entré, kjøkken, bad, stue og sovealkove.

Annet

Boligen disponerer en kjellerbod og en loftsbod, samt har tilgang til fellesvaskeri i nabooppgang.

Standard

Entré
Leiligheten har en lys og romslig entré med laminat på gulv, malte vegger i en dus, lysegrå fargetone, åpen garderobeløsning og rikelig med skapplass. Det lyse fargevalget harmonerer godt med øvrige rom i boligen.

Kjøkken
Leiligheten har et moderne og effektivt designet kjøkken fra 2014. Innredningen har mørkebrune, glatte fronter, sort flisplate over benk, og laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Videre har kjøkkenet frittstående komfyr, mikrobølgeovn, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. På gulvet er det lagt laminat.

Stue
Leiligheten har en lys og tiltalende stue med rikelig lysinnslipp fra gode vindusflater og altandør mot balkongen. Det er lagt laminat på gulvet og veggene er holdt i en kombinasjon av malt panel og malte, glatter veggflater i en dus, lysegrå fargetone. Her er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Badet er innredet med hvite fliser på gulv og vegger, gulvvarme, enkel servant på servantskap, høyskap, frittstående toalett og åpent dusjhjørne. Boligen har tilgang til fellesvaskeri i nabooppgang.

Sovealkove og garderobe
I tilknytning til stuen er det bygget en trivelig sovealkove med plass for dobbeltseng, samt lagringsplass i en romslig, nyere skyvedørsgarderobe med speildører. Garderoben er praktisk innredet med IKEAs Algot-system som enkelt kan forandres og skreddersys etter behov. Boligen har for øvrig god lagringsplass i garderobeskap i entré, disponert kjellerbod og disponert loftsbod.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber (Altibox).

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med blant annet gulvvarme på bad. Naturlig avtrekksventilasjon, samt ventilator ved komfyrs plass. Sikringsskap. Videre har boligen 120 liters varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk, tilknytning til fibernett med tv/internett fra Viken Fiber/Altibox.

Parkering

Det er parkering på felles utendørs biloppstillingsplasser, samt i gate etter områdets gjeldene bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har utgang fra stuen til delvis overbygd balkong på ca. 5 kvm mot felles grøntområde. Balkongen har betongdekke, rekkverk i stål og frostet glass, samt utsyn til nærområdet. Her ute kan solen nytes på ettermiddagen.

Felleseiendommen er pent opparbeidet med gruslagte internveier, plenareal og beplantninger.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon. Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp). Dette gjelder for alle borettslagsleiligheter.

Servitutter

Ingen servitutter registrert.

Eiendommens rettigheter
Servitutter:
08.12.1995 18986
ERKLÆRING/AVTALE
Rettighet hefter i: 0602 / 13 / 160 / /
Rettighet hefter i: 0602 / 13 / 161 / /
Bjørkelia Borettslag har gangadkomst til bod i underetasjen.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 284 336,- pr 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 682 406,- pr 31.12.14

Reguleringsforhold

Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 13 Bnr 111

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område.
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål
602 24/12 REGULERINGSPLAN FOR GNR. 13, BNR. 41 M.FL., BJØRKELIA. (9.9.1968) Boliger.
602 28/9 Bjørkelia, renseanlegg og garasjeplassering på del av GNR. 13, BNR 111. (22.8.1973).

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommunedelplan ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av borettslaget

Det er et frittstående borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag. Dette borettslaget er tilknyttet sikringsfond.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 193,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Grunnpakke TV og internett, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (vann- og avløpsavgifter, samt renovasjon), felles bygningsforsikring, trappevask, brøyting, gressklipping, forretningsførsel, noe felles vedlikehold m.v.

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 3500,- (nettleie + forbruk). Totalforbruket var på 4325 kWh i 2015.

Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnadene.

Borettslaget har felles bygningsforsikring i Tryg Forsikring med polisenummer 6413307 som er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 12113267540, DNB Bank ASA Boligkreditt AS
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.04.2016: 2.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 27.04.2016: 2 012 500
Andel av saldo: 52 918
Første termin/avdrag: 30.12.2007 ( siste termin 30.06.2027 )
Flytende rente

Boligselskap er tilknyttet sikringsfond.

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er intern forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og ingen har meldt interesse. Dette vil si at det ikke praksis ikke er forkjøpsrett på boligen.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

1 350 000,- (Prisantydning)
52 917,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
1 402 917,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 484,- (Forkjøpsrettsavklaring)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 443,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
1 412 360,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 111

Borettslag-navn: Bjørkelia Borettslag
Borettslag-orgnummer: 952635220
Borettslag-andelsnummer: 4

Rapporter annonse

FINN-kode: 79723332

Sist endret: 6. aug 2016 02:18

Referanse: 83160096

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.