Solgt: 1 350 000,-

Gjerdal – Hytte med en herlig eiet strandlinje på ca. 1400 kvm med sandstrand. Andel av enda en strandlinje. Hytten har nydelig fjordutsikt. Hytten er et oppussingsobjekt med stort potensial.

Hytte 3 Bedroom 105 ft2

Gjerdal - Hytte med en herlig eiet strandlinje på ca. 1400 kvm med sandstrand. Andel av enda en strandlinje. Hytten har nydelig fjordutsikt. Hytten er et oppussingsobjekt med stort potensial.

Contact An Agent

Gjerdal – Hytte med en herlig eiet strandlinje på ca. 1400 kvm med sandstrand. Andel av enda en strandlinje. Hytten har nydelig fjordutsikt. Hytten er et oppussingsobjekt med stort potensial.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=85964650

Grimsrudveien 106 C, 3442 Hyggen

Prisantydning
1 490 000,-
Primærrom
105 m²
Bruksareal
109 m²
Soverom
3
Bruttoareal
117 m²
Rom
5
Sengeplasser
3
Boligtype
Hytte
Beliggenhet
Ved sjøen
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 887 m² eiet
Byggeår
1982
Energimerking
F

Pris på lån

Pris på forsikring


Tilbud på strøm

Tilbud på TV/bredbånd


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Grimsrudveien 106 C, 3442 Hyggen

Om nabolaget

Buss Nilsrudkleiva
0 km*
Tog Røyken
7.2 km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Hernestangen Kulturmarked
0.5 km
Hernestangen badeplass
0.6 km
Hyggen badeplass
3.1 km
Fagervik badeplass
4.8 km
Røyken kirke
7.2 km
Kronen Kina Kro
7.2 km

* Distanse i luftlinjeLes mer stedet

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Strandlinje
  • Fiskemulighet
  • Bilvei frem

Presentasjon Grimsrudveien 106 C

Grimsrudveien 106 C er en hytte over to plan fra rundt 1982, beliggende på en solrik tomt med flott utsikt over Drammensfjorden. Hytten har en eiet strandlinje på ca. 1400 kvm direkte nedenfor hytten. Strandlinjen har bla en koselig sandstrand i svært kort gange fra hytten. Det er kjøreadkomst ned til deler av strandlinjen og sandstranden med parkeringsmuligheter. I tillegg medfølger en andel av en annen felles strandlinje. Ellers er det kort vei til naturopplevelser i marka. På eiendommen er det to uthus som benyttes som boder, en «utedo» og gode parkeringsmuligheter.

Hytta har store vinduer som ivaretar nydelig fjordutsikt, men med standard fra byggeår må det påregnes store kostnader til oppgradering og vedlikehold. Videre finnes et furukjøkken og en stue i hver etasje, hvor det i stuen på øvre plan er plass for spisebord. Det er også et bad og tre soverom. To av soverommene har garderobeløsning og det er ekstra lagringsplass i bod.

Eiendommens kvaliteter:
– Hytte med beliggenhet nær vannet.
– Parkeringsmuligheter på gårdsplass.
– Eiet strandlinje direkte nedenfor hytten.
– Strandlinjen har sandstrand.
– Det er kjøreadkomst ned til strandlinjen/stranden.
– Det er parkeringsmuligheter ved strandlinjen/stranden.
– I tillegg er det andel av felles strandlinje.
– Sørvestvendt veranda med fjordutsikt.
– To uthus på tomt, benyttes som boder.
– Skjermet inngangsparti og entré m/belegg.
– Det er et furukjøkken i hver etasje.
– To stuer, ett med plass for spisebord.
– Ett bad og en «utedo» på eiendommen.
– Tre soverom, to med garderobeløsning.
– Lagringsplass på loft og i utendørs bod.
– Sikringsskap med automat/skrusikringer.

Beliggenhet og servicetilbud

Hytta ligger i Gjerdal i Røyken kommune, ca. 16,5 km fra Drammen, med strandlinje direkte nedenfor hytten. Strandlinjen har en koselig sandstrand. I tillegg medfølger andel av en annen felles strandlinje. Eiendommen har umiddelbar nærhet til bussholdeplass og kort vei til gode servicetilbud.

Populære Gjerdalsstranda som har sandstrand og gresslette med lekeapparater, ligger en kort spasertur unna. Fra stranda som er belyst på kveldstid, strekker det seg flott tursti langs Hernestangen, noe som gir fine rekreasjonsmuligheter store deler av året. Hernestangen (ca. 600 meter) byr på småbåthavn, kiosk, toalettanlegg og scene, samt både grillplasser og gode fiskeforhold.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Gullaug eller i Spikkestad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Liertoppen kjøpesenter og til alle bymessige fasiliteter i Drammen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Nilsrudkleiva og ligger rett over veien fra hytta. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Røyken, 18 min til Drammen, 19 min til Liertoppen kjøpesenter, 22 min til Asker og 46 min til Oslo.

Bygninger

Hytte over to plan, samt to uthus. Strandlinje samt andel av strandlinje.

Byggemåte

Byggemåte hovedbygg
Støpte gulv og grunnmur av leca. Grunnmuren er pusset/malt på utvendig side over terreng. Stedvis kun pusset. På innvendig side er grunnmuren i hovedsak kledd med furupanel. Etasjeskille av tre. Ytterveggene over grunnmuren er satt opp av tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vinduer av tre, med 2 og 3-lags glass. I underetasjen er det topphengslede vinduer og i 1. etg. sidehengslede vinduer. Balkongdør med glassfelt og inngangsdør av tre.

Byggemåte uthus/anneks
To prefabrikkerte bygg, satt løst på terreng. Bygningene er satt løst på lecablokker. Det er tregulv, lafteplank til yttervegger og saltak i trekonstruksjon tekket med shingel. Ikke å betrakte som et permanent bygg. Det enebygget er målt til ca. 12 kvm. og det andre på ca. 9 kvm. Byggene blir brukt som boder.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 117 kvm

1.Etasje
Bra.: 63 kvm.
Bta.: 59 kvm.
P-rom: 55 kvm.
S-rom: 4 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.
S-rom inneholder: Bod.

Underetasje
Bta.: 54 kvm.
Bra.: 50 kvm.
P-rom: 50 kvm.
P-rom inneholder: Stue, kjøkken og soverom.

Annet

Det er god lagringsplass i to utvendige boder.

Standard

Entré
Hytta har et overbygd inngangsparti i første etasje. Entreen på innsiden har belegg på gulv og øvrige overflater kledd med panel.

To kjøkken
Hytta har et furukjøkken i hver etasje. Innredningene bestå av over- og underskap, samt laminert benkeplate. Kjøkkenet i første etasje har i tillegg skuffeseksjon og enkel vaskekum. Her er det også avsatt plass til komfyr og kjøleskap.

Stuer
Stuen ligger i første etasje med store sprossevinduer som ivaretar nydelig utsikt mot fjorden og rikelig med dagslys. I tillegg er det balkongdør med vindu til veranda. Rommet har en vinklet utforming som gir plass for både sofamøblement og spisebord.

Hytta har ytterligere en romslig stue i underetasjen med direkte utgang til en overbygd uteplass. Rommet har belegg på gulv, panel på vegger og i himling, samt gode vindusflater. Stuen er provisorisk avdelt, slik at det i bakre del nå er et lite soverom.

Bad/wc/vaskerom
Badet har trepanel på vegger og i himling, samt et vindu som slipper inn godt med naturlig lys. Innredningen består av servantskap, veggskap og speil med overbelysning. Det er «utedo» på tomten.

Soverom og garderobe
Hytta har tre soverom med tilhørende garderobeløsning, hvor ett ligger i underetasjen og to ligger i første etasje. For øvrig er det god lagringsplass med bl.a. uisolert lagringsloft og utendørs bod.

Oppvarming – Teknisk

Hytta er oppvarmet med panelovner i enkelte rom. Videre er det ventilasjon med naturlig avtrekk, selskap med dels automatsikringer og det er avløpsrør fra kjøkken, som sannsynligvis blir ledet ut til grunnen. Det er i tillegg støpt ned varmekabler i gulvet i underetasjen.

Parkering / Garasje

Det er biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er parkeringsmuligheter ved strandlinjen og sandstranden.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Hytta ligger nær vannet, og rett nedenfor hytten medfølger eiet strandlinje. Strandlinjen har bla. en fin, hvit sandstrand. Det er kjøreadkomst ned til deler av strandlinjen og sandstranden med parkeringsmuligheter. I tillegg medfølger andel av en annen felles strandlinje. Hytta ligger sørvestvendt på eiendommen med flott utsikt over Drammensfjorden, og har en veranda med gode solforhold.

Tomten består av naturlig vegetasjon som gress, trær og busker, samt en gruset gårdsplass. Videre er det satt opp to prefabrikkerte uthus på henholdsvis 9 og 12 kvm, som benyttes som boder, i tillegg til en «utedo».

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle fritidsboliger.

Servitutter

Servitutter for gnr. 61, bnr. 77:

Dagboksnr.: 403367
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Med flere bestemmelser
Vegvesenets betingelser vedtatt

Dagboksnr.: 400745
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Vegvesenets betingelser vedtatt

Dagboksnr.: 403936
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Vegvesenets betingelser vedtatt

Rettigheter for gnr. 61, bnr. 77:

Dagboksnr.: 400292
BEST. OM BÅT/BRYGGEPLASS
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 28 / /
Rett til bading

Servitutter for gnr. 61, bnr. 243:

Dagboksnr.: 403966
BEST. OM BÅT/BRYGGEPLASS
Rettighetshaver: 0627 / 61 / 11 / /

Dagboksnr.: 401500
BEST. OM BÅT/BRYGGEPLASS
Rettighetshaver: 0627 / 61 / 11 / /

Rettigheter for gnr. 61, bnr. 243:

Dagboksnr.: 403003
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 11 / /
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Servitutter og rettigheter for gnr. 61, bnr. 104:
Ingen registerte.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er ikke tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er innhentet, men ikke mottatt.

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0627 – Røyken kommune Gnr 61 Bnr 77.

KOMMUNEPLAN – vedtatt 01.10.2015:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).
Boligbebyggelse – Nåværende Kommunedelplan – Kystsoneplan Røyken Kommune (1.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger ikke i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

MATRIKKELENHET
Kommune 0627 – Røyken kommune Gnr 61 Bnr 243.

KOMMUNEPLAN – vedtatt 01.10.2015:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til naturområde – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).
Naturområde – Nåværende Kommunedelplan – Kystsoneplan Røyken Kommune (1.10.2015).
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag – Nåværende Kommunedelplan – Kystsoneplan Røyken Kommune (1.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger ikke i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

MATRIKKELENHET
Kommune 0627 – Røyken kommune Gnr 61 Bnr 104.

KOMMUNEPLAN – vedtatt 01.10.2015:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag – Nåværende Kommunedelplan – Kystsoneplan Røyken Kommune (1.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger ikke i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanen ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Strømforbruk er ukjent.

Nåværende eier har bygningsforsikring i IF Skadeforsikring som utgjør ca. kr. 9 500,- per år.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Deler av uthusene og murer på hytteeiendommen grenser over på tomten til naboeiendommen. Bygninger og murer som grenser over på naboeiendommen må fjernes for kjøpers regningen innen 01.05.2017. Uthus kan lett flyttes, mens deler av forstøningsmur må rives, se oppmålingskart fra kommunen.

Det er pågående saker i jordskifteretten vedrørende enkelte forhold knyttet til spesielt strandlinjen og andre eiendommer. Se vedlegg i salgsoppgaven for ytterligere informasjon. Kjøper må forholde seg til de utfall jordskifteretten kommer frem til.

Begrepet «strandlinje», «andel av strandlinje» og «sandstrand» er benyttet flere steder i annonsen da dette er det mest naturlige utrykket å benytte. Hva strandlinjen, andel av strandlinje og sandstrand består av må kjøper undersøke i vedlegg i salgsoppgaven med tanke på kart og andre dokumenter.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin fritidsbolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av fritidsboligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
33 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
44 199,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
1 534 199,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 627
Gårdsnr: 61
Bruksnr: 77

Rapporter annonse

FINN-kode: 85964650

Sist endret: 4. des 2016 02:14

Referanse: 83160301

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.