Solgt: 2 500 000,-

Gjerdal – Betydelig påkostet fritidsbolig m/anneks, nydelige sol- og utsiktsforhold. Tilgang til båtfeste og badestrand!

Hytte 2 Bedroom 1 Bathroom 77 ft2

Hytte solgt på Gjerdal i Hyggen

Contact An Agent

Gjerdal – Betydelig påkostet fritidsbolig m/anneks, nydelige sol- og utsiktsforhold. Tilgang til båtfeste og badestrand!

 

For å se alle bildene klikk på link til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=76180123

 

Grimsrudveien 110 D, 3442 Hyggen

Prisantydning
2 490 000,-
Kommunale avg.
2 000,-
Primærrom
77 m²
Bruksareal
77 m²
Soverom
2
Bruttoareal
83 m²
Rom
4
Boligtype
Hytte
Beliggenhet
Ved sjøen
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
439 m² eiet
Byggeår
2012
Energimerking
C

Pris på lån

Pris på forsikring


Tilbud på strøm

Tilbud på TV/bredbånd


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Grimsrudveien 110 D, 3442 Hyggen

Om nabolaget

Nilsrudkleiva
0.2 km
Røyken
7.4 km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Hernestangen Kulturmarked
0.3 km
Hernestangen badeplass
0.4 km
Hyggen badeplass
3.3 km
Fagervik badeplass
5 km
Classic Pizza
7.4 km
Kronen Kina Kro
7.4 km

* Distanse i luftlinjeLes mer stedet

Fasiliteter

Barnevennlig, Rolig, Sentralt, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Bademulighet, Innlagt vann, Innlagt strøm, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem

Presentasjon Grimsrudveien 110 D

Grimsrudveien 110 D er en meget innbydende fritidsbolig over to plan med anneks og biloppstillingsplasser på tomten. Boligen ligger idyllisk til ved fjorden omkranset av velstelt plen, og har i tillegg to fine uteplasser hvor solen kan nytes hele dagen. Kun ti meter unna har eiendommen tinglyst andel av realsameie med tilgang til båtfeste og badestrand.

Fritidsboligen er vesentlig oppgradert og ombygget i perioden 2012/-2013. Innsiden fremstår som ny med stilig skipslaminat på gulv, innslag av marmorfliser og utbredt bruk av downlights. Videre er det to trivelige stuer, hvor den ene ligger i første etasje med plass for et lite spisebord.

Det bys også på et kledelig kjøkken med kjølehjørne og hvitevarer, et delikat bad med dusjhjørne, samt et romslig soverom med garderobeløsning. Soverommet er tilknyttet et kott med fine oppbevaringsmuligheter.

Eiendommens kvaliteter
– Påkostet og innbydende fritidsbolig.
– Biloppstillingsplasser på privat tomt.
– Tilgang til båtfeste og badestrand.
– Velstelt hage med sol hele dagen.
– Balkong og en romslig terrasse.
– Det er også nydelig utsikt mot fjorden.
– Entré med marmorfliser på gulvet.
– Kledelig kjøkken med hvitevarer.
– Stue med plass for et lite spisebord.
– Loftstue med utgang til balkong.
– Bad med marmorfliser og dusjhjørne.
– Ett soverom med garderobeløsning.
– Anneks på tomten med plass for seng.
– Lagringsplass i innvendig bod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Det er utbredt bruk av downlights.
– Boligen har eget godkjent renseanlegg.

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger idyllisk til nær vannet i Gjerdal i Røyken kommune, ca. 16,5 km fra Drammen by. Boligen har tilgang til båtfeste og badestrand kun 10 meter fra eiendommen. Videre er det kort vei til bussholdeplass og gode servicetilbud.

Populære Gjerdalsstranda som har sandstrand og gresslette med lekeapparater, ligger en kort spasertur fra eiendommen. Fra stranda som er belyst på kveldstid, strekker det seg flott tursti langs Hernestangen, noe som gir fine rekreasjonsmuligheter store deler av året. Hernestangen byr på småbåthavn, kiosk, toalettanlegg og scene, samt både grillplasser og gode fiskeforhold.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Gullaug. Det er også et spisested i nærheten av eiendommen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Liertoppen kjøpesenter og til alle bymessige fasiliteter i Drammen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Nilsrudkleiva og ligger ca. 175 meter fra hytta. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Røyken, 18 min til Drammen, 19 min til Liertoppen kjøpesenter, 22 min til Asker og 46 min til Oslo.

Bygninger

Fritidsbolig over to plan med frittstående anneks. Tinglyst andel av realsameie med tilgang til båtfeste og badestrand.

Byggemåte

Støpt ringmur med ventilert kryprom. Kjellerkulp med ankomst via luke i kjøkkengulv. Etasjeskille av tre. Over grunnmur er det tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med liggende og stående trekledning. Glidehengslede vinduer av tre, med to-lags glass. Standard malt inngangsdør og terrassedører med glassfelt. Saltak i trekonstruksjon, bygget med prefabrikkerte loftstakstoler. Forenklet undertak, og tak er tekket med korrugerte stålplater i seinmønster.

For yttereligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

1.Etasje
Bta.: 50 kvm.
Bra.: 47 kvm.
P-rom: 47 kvm.
P-rom inneholder: Hall m/trapp, stue, bad, kjøkken og et soverom med kott/walk-in-closet.

Loft
Bta.: 21 kvm.
Bra.: 20 kvm.
P-rom: 20 kvm.
P-rom inneholder: Stue.

Anneks
Bta.: 12 kvm.
Bra.: 10 kvm.
P-rom: 10 kvm.
P-rom inneholder: Soverom/anneks.

Standard

Hall
Inngangspartiet er svært tiltalende med profilert rekkverk og takoverbygg. Hallen på innsiden er innbydende med sjatterende, lyse marmorfliser på gulv, panelte vegger og downlights i himling. Rommet har knagger på veggen som fargemessig matcher ytterdøren og trapp til loftstuen.

Kjøkken
Kjøkkenet har en nyere innredning med kledelige, profilerte eikefronter og vitrineskap. Innredningen er velutstyrt og har benkebelysning, samt sort benkeplate med enkel vaskekum. Over benken er det vindu med utsyn mot hagen. Videre er kjøkkenet utstyrt med kjølehjørne, oppvaskmaskin og frittstående stekeovn med koketopp. Rommet har panelt himling med downlights og skipslaminat på gulv.

Stue og loftstue
Fritidsboligen har tiltalende stue med nydelig fjordutsikt som ivaretas av gode vinduer. Videre er det utgang til terrasse. Rommet ligger delvis åpent mot kjøkkenet og har lekkert skipsgulv, samt for øvrig panelte overflater, hvor himlingen har downlights. Her er det plass for sofaløsning med tilhørende møblement og et lite spisebord.

Det er også en trivelig stue i andre etasje med utgang til balkong, noe som er ideelt om man ønsker litt alenetid. Rommet er innredet med skipslaminat på gulv, panelte vegger og skråhimling med downlights. Videre er det god plass for en større sofagruppe.

Bad/wc/vaskerom
Badet er forholdsvis nytt og har et vindu som slipper inn godt med naturlig lys. Rommet har lekre, ulike marmorfliser på gulv og vegg, samt gulvvarme og downlights. Videre er det en romslig innredning bestående av servantskap med profilerte fronter og speil med overbelysning. Over veggmontert toalett er det flisede hyller og det er praktiske hyller i dusjhjørnet.

Soverom og garderobe
Fritidsboligen har et romslig soverom med dobbelt garderobeskap, som ligger adskilt fra soverommet med doble dører med glass. Kottet kan fint benyttes som et eventuelt omkledningsrom. På eiendommen er det også oppført et lysmalt og koselig anneks med plass for seng.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med og har gulvvarme på bad. Videre er det ventilasjon med naturlig og mekanisk avtrekk. Det er en nyere varmtvannsbereder på 200 l og nyere el-skap med automatsikringer.

Fritidsboligen har eget godkjent renseanlegg utført av anerkjent fagmann Myhre, noe som er svært sjeldent i området. I tillegg er det nyere vann og avløp.

Parkering / Garasje

Det er biloppstillingsplasser på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en meget velstelt hage over ulike nivåer, som er pent beplantet med trær, prydbusker og vintergrønn tuja. Tomten har sol hele dagen og ypperlig utsikt mot fjorden. Det medfølger også et anneks, samt tinglyst andel av realsameie med tilgang til båtfeste og badestrand.. Fra stuen i første etasje er det utgang til en romslig terrasse og fra loftstuen er det adkomst til balkong.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle fritidsboliger.

Servitutter

Servitutter for gnr. 61, bnr. 38: Ingen servitutter er registert.

Rettigheter for gnr. 61, bnr. 38:
Dagboksnr.: 598683
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 34 / /
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 35 / /
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 83 / /
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Dagboksnr.: 598718
BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
Rettighet hefter i: 0627 / 61 / 15 / /
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen

Servitutter for gnr. 61, bnr. 104: Ingen servitutter er registert.
Rettigheter for gnr. 61, bnr. 104: Ingen rettigheter er registert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann ifølge Røyken kommune. Det er installert vannmåler i boligen. Avløp er ikke tilknyttet det offentlige. Fritidsboligen har eget godkjent renseanlegg utført av anerkjent fagmann Myhre, noe som er svært sjeldent i området.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningen. Det foreligger byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2014: kr 82 493,-.

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0627 – Røyken kommune Gnr 61 Bnr 38.

KOMMUNEPLAN – vedtatt 01.10.2015:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger ikke i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier opplyser om et strømforbruk på ca. kr 950,- per mnd.

Kommunale avgifter kr. 2 000 per år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Vesta.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon kr. 1 430,-. Fellesløsning m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
70 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
80 949,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 570 949,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 627
Gårdsnr: 61
Bruksnr: 38

Rapporter annonse

FINN-kode: 76180123

Sist endret: 7. jul 2016 02:23

Referanse: 83160113

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.