Solgt: 6 600 000,-

Frogner/Skillebekk – Delikat 6-roms Frognerleilighet. Utleid til bokollektiv med leieinntekter på kr 30 000,- pr. mnd.

Leilighet 5 Bedroom 1 Bathroom 140 ft2

Frognerleilighet solgt på Frogner Skillebekk

Contact An Agent

Frogner/Skillebekk – Delikat 6-roms Frognerleilighet. Utleid til bokollektiv med leieinntekter på kr 30 000,- pr. mnd.

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=57537898&searchclickthrough=true

 

Drammensveien 72, 0271 Oslo

Prisantydning

7 100 000,-

Primærrom
140 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
7
Soverom
5
Etasje
1.

Prisdetaljer

Prisantydning
7 100 000,-
Fellesformue
16 112,-
Verditakst
7 500 000,- 
Lånetakst
6 375 000,- 
Ligningsverdi
1 373 430,-
Felleskostnader
3 590,-

Felleskostnader inkluderer

Kabel-TV, trappevask, bygningsforsikring, offentlige avgifter, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører og vaktmester.

Omkostninger

7 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift)
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret – KJØPER)
——————————————————–
177 049,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
7 277 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

Primærrom
140 m² 
Bruttoareal
156 m²
Bruksareal
140 m² 
Tomt
815 m² eiet
Byggeår
1900

Fasiliteter

Peis/Ildsted

Parkett

Barnevennlig

Kabel-TV

Sentralt

Bademulighet

Turterreng

Offentlig vann/kloakk

Vaktmester-/vektertjeneste

Bredbåndstilknytning


Presentasjon Drammensveien 72

Drammensveien 72 er en stor og herskapelig 6-roms selveierleilighet i en klassisk bygård fra 1900, beliggende i et ærverdig bolig- og ambassadestrøk med utpreget arkitektur. Leiligheten er per i dag innredet som bokollektiv og leies ut for kr 30 000,- pr. mnd. Boligen kan med enkle grep tilbakeføres til opprinnelig planløsning dersom en ønsker å benytte leiligheten privat. Det er kun lettvegger som da må fjernes hvis en ønsker større stuer og færre soverom. Leiligheten har en gjennomgående takhøyde på ca. 3,5 m.

Innvendig ble leiligheten betydelig modernisert i perioden 2005- 2007 og fremstår som moderne med tidsriktige fargevalg, flotte innredningsdetaljer og romslig planløsning. Boligen har entré med garderobeskap, moderen kjøkken med integrerte hvitevarer, herskapelig stue med stor murpeis og en praktisk tv-stue med god plass for møblement.

Videre har boligen et eksklusivt bad med innfliset boblebadekar og dusjhjørne med glassdører, separat wc med servant, eget vaskerom og fem flotte soverom med plass for garderobeløsning. Boligen har god lagringsplass i privat kjellerbod, loftsbod og bod med innlagt strøm i baktrapp.

Leilighetens kvaliteter
– Stor 6-roms selveier m/god standard.
– Bokollektiv som per i dag leies ut for kr 30 000,- pr mnd.
– Boligen har takhøyde på ca. 3,5 m.
– Pent opparbeidet felles bakgård.
– Entré/hall med bl.a. garderobeløsning.
– Moderne kjøkken med hvitevarer.
– Herskapelig stue med åpen peis.
– TV-stue m/plass for sofa-/tv-løsning.
– Eksklusivt bad med bl.a. boblekar.
– Separat wc og separat vaskerom.
– Fem soverom m/garderobeplass.
– Åpen peis på ett av soverommene.
– Kjellerbod, loftsbod, bod i baktrapp.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Tilkobl. kabel-tv med uttak i flere rom.
– Mulighet for bredbånd.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og ærverdig bolig- og ambassadestrøk på Skillebekk/Frogner i Oslo. Beliggenheten er svært attraktiv med kort gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, samt flotte Frognerparken. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Joker. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. I umiddelbar nærhet finner du restaurantene Schillers Tapas, Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane (Nationaltheatret), tog, flybuss og hurtigbåt (Aker Brygge), hvorav nærmeste holdeplass er Skillebekk og ligger ca. 220 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Skøyen, 4 min til Majorstuen, 6 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler og høyskoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

6 roms eierleilighet i klassisk bygård oppført i 4 etasjer i tillegg til kjeller og loft.

Byggemåte

Bygården er oppført i murkonstruksjon. Pussede og malte overflater. Saltak i trekonstruksjon. To piper av tegl, med tilsluttede ildsteder. Vinduer av tre, med to-lags glass.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

1.Etasje
P-rom: 140 kvm som inneholder entré, hall, kjøkken, bad, vaskerom, gang, 2 stuer, wc og 5 soverom.
Bra: 140 kvm.
Bta: 156 kvm.

Innhold

1. etasje: Entré, hall, kjøkken, bad, vaskerom, gang, 2 stuer, wc og 5 soverom.
Annet: Privat kjellerbod, privat loftsbod og privat bod med innlagt strøm i baktrapp.

Standard

Entré/hall
Leiligheten har privat inngang direkte fra gaten via totrinns trapp og en flott, tofløyet inngangsdør med gassfelter. Entreen og den romslige hallen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommene er flott innredet med antrasittgrå fliser på gulv, gulvvarme, åpen garderobeløsning og dørcalling. Entreen og hallen er for øvrig holdt i lyse, nøytrale farger som er gjennomgående for hele boligen.

Kjøkken
Leiligheten har et moderne, nyere kjøkken med normal benke- og lagringsplass. Innredningen har en kombinasjon av hvite, profilerte fronter og fronter med trådglassfelt, benkebelysning, hvite mosaikkfliser over benk, granitt benkeplate og to hvite, emaljerte vaskekummer. Av hvitevarer/utstyr innehar kjøkkenet stekeovn, side-by-side kjøleskap med isbitfunksjon (isbitfunksjon må tilkobles), oppvaskmaskin og ventilator. Videre har rommet antrasittgrå fliser på gulv og lysmalte vegger. Hvitevarer på kjøkken medfølger ved salg.

Stue
Leiligheten har en lys og herskapelig stue med ekstra takhøyde og en meget flott murpeis i det ene hjørnet. Stuen har parkett på gulv, lysmalte vegger med hvit brystningspanel, malte trefyllingsdører og god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

TV-stue
Boligen innehar i tillegg en separat TV-stue med ekstra takhøyde og god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier, eller et kjærkomment avtrede i et travelt bokollektiv.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder bad og separat wc og vaskerom. Badet er stort og eksklusivt innredet med sandfargede fliser og mosaikkfliser med rullesteinsfelt i dusjhjørne på gulv, samt gråtonede fliser på vegg med mosaikkledd hyllenisje.

Videre har rommet gulvvarme, downlights, speil og to bolleservanter på servantmøblement. I tillegg finnes det veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdører, innfliset boblebadekar, elektrisk avtrekksvifte og vegg i glassbyggerstein ut mot hallen.

Vaskerommet er utstyrt med fliser på gulv, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Separat wc med servant.

Soverom og garderobe
Leiligheten har fem flotte soverom med god plass for garderobeløsning. Ett av soverommene er utstyrt med åpen peis. Ett annet soverom er utstyrt med hems. Boligen har for øvrig god lagringsplass i garderobeskap i entré, privat kjellerbod, privat loftsbod og privat bod i baktrapp.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv med Get og mulighet for internettsignaler via bredbånd.

Oppvarming – Teknisk

Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad og i vindfang, supplert med vedfyring i åpen peis i stuen og på ett soverom. Varmtvannsbereder er plassert i overskap på vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer. Dørcalling er montert i entré. Videre er boligen mulighet for tilkobling av bredbånd samt tilkoblet kabel-tv med uttak i flere rom.

Leiligheten ble ifølge eier rehabilitert i perioden 2005 – 2007 med bl.a. flislagt bad, kjøkken, nytt elektrisk anlegg, ny varmtvannsbereder og nye vinduer. Leiligheten leies ut per i dag for kr 30 000,- pr. mnd. inkl. strøm, kabel-tv, internett og betaling av mnd. felleskostnader. Leiligheten har tidligere vært utleid for kr 32 000,- pr. mnd.

Parkering / Garasje

Parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Sameiet er beliggende på flat tomt med felles bakgård avlåst med port. Bakgården er pent opparbeidet med steinbelagte internveier, mulighet for sittegrupper og utegrill, trær, beplantninger og felles sykkelparkering. Fra leiligheten er det enkelt adkomst til fellesarealet.

Servitutter / Rettigheter

||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren iflg. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.||

Servitutter i grunn:
14.12.1939 306893 ERKLÆRING/AVTALE
Overført fra: 0301 / 211 / 81 / /
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Servitutter eldre enn 1950 blir ikke innhentet.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og kloakknett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest/ekspedisjons-dokument foreligger. Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 373 430 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 746 861 per 31.12.13

Reguleringsforhold

Området er i all hovedsak regulert til boligformål.Jfr. reguleringsbestemmelsene, S-1949 , datert 26.09.1974. Se vedlagt reguleringskart med bestemmelser i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Eiendommen er oppført på Byantikvarens «gule liste» som bevaringsverdig/fredet(Kgl.res murgård).

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Drammenveien 72 består av 12 seksjoner, og er godt organisert og økonomisk veldrevet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATMegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 590,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kabel-TV, trappevask, bygningsforsikring, offentlige avgifter, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører og vaktmester.

Kommunale avgifter og renovasjonsutgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendommen er forsikring i Gjensidige Forsikring. Forsikring på bygningsmassen er inkludert i felleskostnadene.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til strøm, internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter evt. fellesgjeld.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ikke oppgitt.

Spesifikasjon av lån

Ingen lån registrert for selskap.

Det er planlagt utbedring av piper og fasade. Det vil bli innhentet kostnadsoverslag og har ikke sameiet tilstrekkelige midler kan det føre til at tiltak må finansieres med lån. Sameiet har formue. Denne seksjonens formue utgjør kr 16 112,- ifølge forretningsfører. Ved ytterligere spørsmål bes det vennligst ta kontakt med forvaltningskonsulent i Obos Kathrine Ween Sie på tlf 22 86 59 37.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.
pet:

Styregodkjenning er ikke nødvendig.

Sameierne er klar over og har aksepterte at eier av S. 1 har en del særrettigheter som fremgår av avtale om dette, mellom selskapet og eier av S. 1. Opplysninger om dette var tatt inn vedtektene. Dette er senere tatt ut av vedtektene, men avtalen gjelder like fullt. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (boligformål)

Adgang til utleie av hele eller deler av leiligheten til boligformål.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner
____________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.