Solgt: 9 000 000,-

Engersand Havn: Påkostet 6-roms toppleilighet*Fantastisk panorama fjordutsikt*2 terrasser på 120 kvm*2 garasjer*Heis*

Leilighet 5 Bedroom 2 Bathroom 2 Garage 186 ft2

Bolig solgt

Contact An Agent

Engersand Havn: Påkostet 6-roms toppleilighet*Fantastisk panorama fjordutsikt*2 terrasser på 120 kvm*2 garasjer*Heis*

 

For å se alle bildene klikk på linken til Finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=48758705&searchclickthrough=true

 

Fjordsvingen 13, 3427 Gullaug

Prisantydning

9 000 000,-

Primærrom
186 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
7
Soverom
5
Etasje
4.

Prisdetaljer

Prisantydning
9 000 000,-
Fellesformue
9 300,-
Verditakst
9 000 000,- 
Lånetakst
7 650 000,- 
Kommunale avgifter
4 268,-
Ligningsverdi
1 157 300,-
Felleskostnader
4 630,-

Felleskostnader inkluderer

Renovasjon, bygningsforsikring, grunnpakke TV, utvendig sommer/vinter vedlikehold, vedlikehold fellesarealer, forretningsfører. Fellesutgiftene økes med 3% fra 01.07.2014.

Omkostninger

9 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
6 300,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
225 000,- (Dokumentavgift)
1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret – KJØPER)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
——————————————————–
234 049,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
9 234 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Areal og byggeår

Primærrom
186 m² 
Bruttoareal
190 m²
Bruksareal
186 m² 
Tomt
6 006 m² eiet
Byggeår
2007
Energimerking
E   

Beliggenhet

Velkommen til Engersand Havn – et boligeventyr i 3 kapitler

Engersand Havn er allerede et lite eventyr av et boligområde. Vestvendt, sjønært og solrikt, snaue ti minutter fra Drammen sentrum.

Engersand Havn har en praktfull beliggenhet i vestvendt skråning ned til Drammensfjorden med strandlinje, småbåthavn og de beste solforhold. Egen brygge og strand i sameiet. For ytterligere informasjon om områdets fasiliteter, se www.engersandhavn.no Leiligheten har en fantastisk panorama fjordutsikt over Drammensfjorden og inn mot Drammen. Særdeles gode solforhold på terrassen. Kort vei til Liertoppen Kjøpesenter, Lierbyen og Drammen med handels, service- og fritidstilbud. Kort vei til idrettsanlegg, flott golfbane, ridesentre, treningssentre og svømmehall. Godt med tur- og bademuligheter i nærområdet. Lysløyper, med godt preparerte skiløyper vinterstid. Bussforbindelse til Drammen, innen kort gangavstand. 5 minutters kjøring til Lier Stasjon med god togforbindelse til Oslo. 8 minutter med tog til Asker. 30 minutter med tog til Oslo. For rutetider, se www.brakar.no og/eller www.nsb.no. Enkel kjøreadkomst ut til E-18 og videre til Drammen eller Asker/Oslo.

Det er anlagt strandpromenade, båthavn og et parkmessig opparbeidet område mellom husene. Torget, som vil være et naturlig skille mellom nord- og syd området, blir opparbeidet og beplantet. Her vil det også bli plass til gjesteparkering.

Eiendommen grenser i syd til Engersand friområde, et populært kommunalt friområde for rekreasjon og bading. Den store renseplanen for Drammenselven og fjorden ble gjennomført i 1990-årene, og fjorden er ren med en god vannkvalitet i forhold til bading og sjøaktiviteter. Skoletilbud; barneskolen på Gullaug ligger noen få kilometer unna, med trygg gang- og sykkelvei fra Engersand. Det samme gjelder ungdomsskolen på Stoppen i Lier, som ligger ca. 3,5 kilometer unna.

Ticon Båthavn AS er selskapet som har ansvaret for båthavnen. Foreløpig har anlegget plass til ca. 130 båter i tillegg til flere gjesteplasser. Alle fasiliteter ligger klart, med gode parkeringsmuligheter, vann og strøm på bryggene og et godt sikret og avlåst anlegg. Du kan velge mellom alternative leiemuligheter, og trenger du opplag til vinteren er det også mulighet for dette. Interessert? Kontakt Ticon Båthavn på tlf 95 05 69 14, eller gå til: www.ticonbaathavn.no

Bygninger

Boligblokk.

Byggemåte

Boligblokk og garasjekjeller i mur konstruksjon. Over garasje er det bærende mur konstruksjon, med betongdekker. Ytterveggene er forøvrig av bindingsverk som er platekledd. Platene er pusset med pussystem. Enkelte felter er kledd med liggende trekledning. Sidehengslede innadsløsende vinduer av tre, med aluminium på utvendig side. Flissatte trapper i fellesareal. Heis. Gasspeis med fjernkontroll. Balkong er støpt betongdekke med fliser i overflaten. Rekkverk av metall med glassfelt. Målt til ca. 95 kvm. på den ene siden og rundt 25 kvm for terrassen på soveromsiden.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 186 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

4.Etasje:
Entré, gang, stue, kjøkken, bibliotek, soverom, soverom 2, soverom 3, soverom 4, 2 bad/wc, vaskerom, bod/teknisk-rom.

Innhold

Leiligheten ligger alene i 4.etg og inneholder: Entre, mellomgang, 4 soverom ( 1 soverom med utgang til privat terrasse og direkte inngang til eget bad ), bibliotek, 2 bad/wc, vaskemaskin, innvendig bod, kjøkken med spiseplass og stue med utgang til stor terrasse. Garasjeanlegg med 2 garasjeplasser. 1 bod i underetasje. 2 utvendige boder på terrassen.

Standard

Lys, tiltalende og påkostet leilighet med gjennomgående høy standard. Leiligheten er betydelig oppgradert i forhold til normalstandard for prosjektet med bla. hvitevarer, skyvedørsgarderobe i hall, gasspeis i stue, samt keramiske fliser på balkonggulv m.v.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra HTH med melamin skrog og med glatte fronter av kirsebærtre. Kokeøy med granitt benkeplate. Miele gass- og Miele induksjonstopp, Siemens stekeovn, Siemens side by side kjøl/frys med vann- og isdispenser. Alto oppvaskmaskin. Eksklusivt 90 cm avtrekk med takmontert sugevifte. Eksklusiv downlights-skinne. Ved kjøkkenets spiseplass er det spesialtilpasset skapsystem fra HTH med glassdører og innvendig belysning

Privat bad:
Eksklusive fliser på gulv og vegger med gulvvarme. Skapinnredning fra HTH med pent toalett, dusj i nisje med glassdør og dobbelt servant i seksjon med lys og speil, downlights og elektriske håndkletørker.

Gjeste-bad:
Eksklusive fliser på gulv og vegger med gulvvarme. Innredet med toalett, dusjavlukke med store glass skyvedører, servant i seksjon med lys og speil og downlights.

Terrasser:
En terrasse ved hoved soverommet og en romslig terrasse med utgang fra stuen. Begge terrassene er flissatte, rekkverk med glassfelt over brysting. På den store terrassen er det levegg av glass på den ene siden. Det er montert to store terrassemarkiser. Det er montert utvendige persienner lang syd fasaden. Det er bygget to lagringsboder ute på terrassen. Det er gassuttak to steder. Terrassene er på ca. 120 kvm og med panorama fjordutsikt . 2 stk. kvartshalogen terrassevarmere med effektbryter. Utvendig, frostfri vannkran på terrasse.

Vaskerom:
Belegg på gulv, og malte vegger. Innredet med skyllekar av stål, røropplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder og «rør i rør» fordelingskap er i dette rommet. Overskap og benkeplate.

Bod/teknisk rom:
Bod/teknisk rom med el-fordelingskap. Det er fastmonterte hyller i rommet.

Gulv:
Fliser i entre, gang, på bad og begge terrassene. Belegg i bod og på vaskerom. Etasjeskillene av betong, over betonggulvene er det installert et Granab undergulv som hever gulvoverflaten ca. 35 cm over betongen. Betydelig oppgradering av gulvene med eksklusiv 1-stavs parkett på alle gulv eks. hall og våtrom.

Vegger:
Helsparklede og malte flater.

Himlinger:
Helsparklede og malte overflater. Innfelt downlights på bad og i entre/gang. Lysspotter på skinner i kjøkkenet.

Fast inventar, generelt:
Skyvedørsgarderobe med speildører i gang. Garderobeskap på alle soverom. Stort garderobeskap med spesialinnredning i hoved soverom. Innvendige persienner i 3 soverom.

Elkraft, generelt:
Skult el-anlegg, fordelingskap med automatsikringer. Vesentlig økning i antall strømuttak – også på terrassen. Egne uttak for billedbelysning. Utstrakt bruk av effektbrytere for belysning i nesten alle rom.

VVS:
Oppgradering av all vannarmatur og dusjgarnityr. Utvendig, frostfri vannkran på terrasse.

Utstyr

Lier Fibernett AS leverer fibernett med data og telefon.
Innbruddsalarm med oppkobling til sentral. (Sentralt brannvarsling og røykvarslingsanlegg).
Porttelefon med videoovervåkning.

Oppvarming

Varme i gulv på bad og bad/wc/vaskerom. Elektriske panelovner og termostatstyrt gasspeis med fjernbetjening.

Parkering / Garasje

2 garasjeplasser i felles garasjekjeller, samt gjesteparkering på gårdsplass. Det er direkte adkomst med heis fra garasjeanlegget og opp til leiligheten.

Adkomst

Fra Drammen:
Følg riksvei 23 ut til Amtmandsvingen og videre ut til Gullaug. Kjør forbi Kiwi butikken på Gullaug, og ca. 2 km etter denne butikken tar man ned til høyre ved skilt mot Engersand Havn. Denne veien følges nedover og rundt, og leiligheten vil etterhvert være beliggende på venstre side.

Fra Oslo:
Følg E-18 mot Drammen, og ta av på Kjellstad v/skilt mot Drøbak. Skiltingen mot Drøbak følges ut til Gullaug. Ca. 2 km etter Kiwi butikken på Gullaug tar man ned til høyre ved skilt mot Engersand Havn. Denne veien følges nedover og rundt, og leiligheten vil etterhvert være beliggende på venstre side.

Det vil bli skiltet med PRIVATmegleren visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets tomt er på 6.006 kvm og er en eiet tomt. Asfaltert adkomst og parkeringsplasser. Forøvrig er tomten pent opparbeidet med plen og prydbusker, stabblemurer i stein, asfalt, samt steinlagte gangarealer. 50 meter ned til stranden og båthavnen.

Servitutter / Rettigheter

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Ingen servitutter eller rettigheter registrert.

Vedtekter og ev. ordensreglement er vedlegg til denne nøkkelinfo.

Vesentlige opplysninger om laget, herunder budsjett og regnskap, er tilgjengelig og kan fås ved henvendelse til megleren.

||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren ifølge. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.||

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig ifølge Lier kommune.

Egen vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen(-e) ifølge Lier kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 157 300 per 31.12.12
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 851 679 per 31.12.12

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Engersand Havn. Planen ble vedtatt 08/02-2005.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboks utskrift kan fås ved henvendelse til Eiendomsmegler.

Berøres eiendommen av reguleringsplan? Ja.

Berøres eiendommen av bebyggelsesplan? Nei.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken: http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv , endre fra Standard kart til Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan. Spørsmål ang. ny komm.plan rettes til Sektor samfunn.

Beskrivelse av sameiet

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATmegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 630,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renovasjon, bygningsforsikring, grunnpakke TV, utvendig sommer/vinter vedlikehold, vedlikehold fellesarealer, forretningsfører. Fellesutgiftene økes med 3% fra 01.07.2014.

Kommunale avgifter Kr. 4 268 pr. år
Kommunale avgifter var for 2013 kr 4 268,- ifølge Lier kommune. Det er to terminer i året med forfall er 25. april og 25. oktober.
Forsikring i Tryg kr (polisenummer 4040066)
Andre utgifter
* Det betales for faktisk forbruk av gass. Hver enkelt leilighet for egen avregning fra gassleverandøren.
* Bygningsforsikring gjennom sameiet og kostnadene inngår i felleskostnadene.
* Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
* Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Diverse

Dyrehold er tillatt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Adgang til utleie av hele eller deler av boligen til boligformål.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner