Solgt: 6 150 000,-

Engersand Havn: Påkostet 4-roms front/toppleilighet i strandhus ved sjøkanten – Fantastisk fjordutsikt – Terrasse – Carport –

Deluxe leilighet 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 112 ft2

Engersand Havn: Påkostet 4-roms front/toppleilighet i strandhus ved sjøkanten*Fantastisk fjordutsikt*Terrasse*Carport*

Contact An Agent

Engersand Havn: Påkostet 4-roms front/toppleilighet i strandhus ved sjøkanten*Fantastisk fjordutsikt*Terrasse*Carport*

 

For å se på alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=51053750&searchclickthrough=true

 

Fjordsvingen 32, 3427 Gullaug

Prisantydning

6 250 000,-

Primærrom
112 m²
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
4
Soverom
3

Prisdetaljer

Prisantydning
6 250 000,-
Verditakst
6 500 000,- 
Lånetakst
5 525 000,- 
Ligningsverdi
725 171,-
Felleskostnader
2 103,-

Felleskostnader inkluderer

Renovasjon, bygningsforsikring, grunnpakke tv og internett, vedlikehold utvendig sommer/vinter, vedlikehold av fellesarealer, forretningsfører.

Omkostninger

6 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
153 750,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret – KJØPER)
——————————————————–
156 499,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
6 406 499,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Areal og byggeår

Primærrom
112 m² 
Bruttoareal
125 m²
Bruksareal
121 m² 
Tomt
2 608 m² eiet
Byggeår
2008
Eierskifteforsikring
Ja 
Energimerking
D   

Presentasjon av Fjordsvingen 32

PRIVATmegleren Drammen ved John Granly Steen har gleden av å presentere denne unike toppleiligheten i strandhus beliggende ved vannkanten på Engersand Havn. Leiligheten ligger i første husrekke mot fjorden, med en utrolig utsikt.

Kvaliteter om leiligheten
* Lys og påkostet leilighet på bra 125 kvm – byggeår 2008.
* Leiligheten ligger i 2. etasje av strandhus innerst i blindvei som fører til et stille og barnevennlig bomiljø.
* Umiddelbar nærhet til både strand og båtbrygge.
* Stor sørvestvendt takterrasse på 25 kvm med mye sol og lyd av bølgeskvulp.
* Terrassen er beskyttet av tak med innfelte downlights, keramiske fliser og gassuttak for grill.
* Eierleilighet med lave felleskostnader kr 2 103 pr. mnd. Felleskostnadene er lavere i dette sameiet enn i andre sameier i område.
* TV og internett inkludert i felleskostnader.
* En carport med lys og strømuttak.
* Innfelte downlights med dimmer i stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, entre og terrasse.
* Påkostet HTH kjøkken med god skapplass.
* Siemens kjøl/frys med vann/isbiter.
* Siemens kaffemaskin.
* Innvendige persienner i stue.
* Herlig spisestue.
* Tre soverom – hovedsoverommet er spesielt romslig.
* Garderober på alle soverom, med speildører.
* To bad/wc med gulvvarme.
* Bad men inngang fra hovedsoverom med eksklusive fliser på gulv og vegger. Innfelte downlights med dimmer.
* Gjestebad med badekar. Eksklusive fliser på gulv og vegger. Innfelte downlights med dimmer.
* Entré – gjennomlys med garderobeskap med spesialtilpassete profilerte garderobeskapsdører.
* Vaske/tørkerom med fliser på gulv og gulvvarme.
* Innvendig bod med inngang fra trappe.
* Utvendig bod under trapp.
* Felles sykkelbod.
* Sector alarm.
* Kan selge med en ekstra garasjeplass og en ekstra bod.
* Kort vei til kollektivtransport som buss og tog.
* Leiligheten er nymalt i 2015 og fremstår meget delikat.

Beliggenhet
Engersand Havn er allerede et lite eventyr av et boligområde. Vestvendt, sjønært og solrikt, snaue ti minutter fra Drammen sentrum.

Engersand Havn har en praktfull beliggenhet i vestvendt skråning ned til Drammensfjorden med strandlinje, småbåthavn og de beste solforhold. Egen brygge og strand i sameiet. For ytterligere informasjon om områdets fasiliteter, se www.engersandhavn.no

Leiligheten har fantastisk panorama fjordutsikt over Drammensfjorden og inn mot Drammen. Særdeles gode solforhold på terrassen. Kort vei til Liertoppen Kjøpesenter, Lierbyen og Drammen med handels, service- og fritidstilbud. Kort vei til idrettsanlegg, flott golfbane, ridesentre, treningssentre og svømmehall. Godt med tur- og bademuligheter i nærområdet. Lysløyper, med godt preparerte skiløyper vinterstid. Bussforbindelse til Drammen, innen kort gangavstand. 5 minutters kjøring til Lier Stasjon med god togforbindelse til Oslo. 8 minutter med tog til Asker. 30 minutter med tog til Oslo. For rutetider, se www.brakar.no og/eller www.nsb.no. Enkel kjøreadkomst ut til E-18 og videre til Drammen eller Asker/Oslo.

Det er anlagt strandpromenade, båthavn og et parkmessig opparbeidet område mellom husene. Torget, som vil være et naturlig skille mellom nord- og syd området, blir opparbeidet og beplantet. Her vil det også bli plass til gjesteparkering. Eiendommen grenser i syd til Engersand friområde, et populært kommunalt friområde for rekreasjon og bading. Den store renseplanen for Drammenselva og fjorden ble gjennomført i 1990-årene, og fjorden er ren med en god vannkvalitet i forhold til bading og sjøaktiviteter.

Skoletilbud; barneskolen på Gullaug ligger noen få kilometer unna, med trygg gang- og sykkelvei fra Engersand. Det samme gjelder ungdomsskolen på Stoppen i Lier, som ligger ca. 3,5 kilometer unna.

Ticon Båthavn AS er selskapet som har ansvaret for båthavnen. Foreløpig har anlegget plass til ca. 130 båter, i tillegg til flere gjesteplasser. Alle fasiliteter ligger klart, med gode parkeringsmuligheter, vann og strøm på bryggene og et godt sikret og avlåst anlegg. Du kan velge mellom alternative leiemuligheter, og trenger du opplag til vinteren er det også mulighet for dette. Kontakt Ticon Båthavn på tlf 95 05 69 14, eller gå til: www.ticonbaathavn.no for mer informasjon.

Bygninger

Leiligheten i strandhus med carport og utvendig bod. Mulighet for å kjøpe en ekstra garasjeplass og en ekstra bod etter nærmere avtale.

Byggemåte

Boligen er oppført i betong, stål og mur, samt bindingsverksfelt på balkongsiden. Pussede flater utvendig med noe treverk. Flatt tak, tekket med papp/folie. Vinduer av tre, med to- lags glass. Aluminium på utvendig side.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 125 kvm

2. etasje:
Entré, soverom, soverom 2, soverom 3, bod (utvendig), bad 1, bad 2, vaskerom/teknisk-rom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.

Innhold

Overbygget trapp og inngangsparti. Sportsbod ved inngangen. Entre/gang, 3 soverom, to bad, vaskerom, stue/spisestue og kjøkken. Fellesbod under trapp. Fra stuen er det utgang til romslig terrasse på ca. 25 kvmmed flislagt gulv. Rekkverk av aluminium og med glassfelt på sidene. Det er gassuttak inne på terrassen, og det er montert downlights i takoverbygget. Carport og en biloppstillingsplass på gårdsplass. Strømuttak i carporten. Mulighet for kjøp av garasjeplass og bodplass i garasjekjeller. Garasjekjelleren er i nabobygget.

Standard

Kjøkken
Påkostet HTH kjøkken med god skapplass. Delikat kjøkken med benkeplate av polert granitt nedsenket oppvaskkum og koketopp. Integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, komfyr med platetopp, Siemens kaffemaskin og Siemens kjøl/frys med vann/isbiter. Strykebrett i skap. Kjøkkeninnredning med melamin skrog og malte profilerte fronter, med glassfelt i enkelte overskapsdører. Downlights under overskap.

Hovedbad
Med inngang fra det store soverommet er det et helfliset bad, med gulvvarme. Innredet med servant med underskap, toalett og dusj på vegg i nisje med glassdører. Mekanisk ventilasjon. Downlights i himling.

Gjestebad
Helfliset bad med gulvvarme. Innredet med badekar, servant og toalett. Mekanisk ventilasjon. Downlights i himling.

Vaskerom
Fliser på gulv og med malte vegger. Innredet med skyllekar av stål og det er røropplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk, og sluk i gulv. Forøvrig inneholder rommet: El-fordelingskap, vannmåler, «rør i rør» fordelingskap og 200 liters varmtvannsbereder.

Overflater
Vinduer av tre, med aluminium på utvendig side. Isolerglass i vinduene. Gulv i eik parkett og fliser på bad og vaskerom. Vegger med malte flater og fliser på bad og vaskerom. Himlinger med sparklede og malte gipshimlinger. Utstrakt bruk av downlights i de fleste rom.

Garderobeskap
Skyvedørsgarderobe med innredning og speilglassfronter på soverommene. Garderobeskap med malte profilerte fronter i entré.

Elkraft, generelt
Skult el- anlegg, utstyrt med automatsikringer.

Utstyr

Røranlegg for gass til leiligheten og ute på terrassen.
Kabel-tv er innlagt. Opplegg for fiber bredbånd er lagt inn og leveres av Lier El-verk.

Oppvarming

Elektriske panelovner, gulvvarme på begge bad og vaskerom. Mulighet for gasspeis, da gassrør er lagt inn til leiligheten.

Parkering / Garasje

Egen carport med lys og strømuttak. Mulighet for å kjøpe en ekstra garasjeplass og en ekstra bod etter nærmere avtale.

Adkomst

Fra Drammen:
Følg riksvei 23 ut til Amtmandsvingen og videre ut til Gullaug. Kjør forbi Kiwi butikken på Gullaug, og ca. 2 km etter denne butikken tar man ned til høyre ved skilt mot Engersand Havn.

Fra Oslo:
Følg E-18 mot Drammen, og ta av på Kjellstad v/skilt mot Drøbak. Skiltingen mot Drøbak følges ut til Gullaug. Ca. 2 km etter Kiwi butikken på Gullaug tar man ned til høyre ved skilt mot Engersand Havn.

Det vil bli skiltet med PRIVATmegleren visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets tomt er på 2 608 kvm og er en eiet tomt. Asfaltert adkomst og parkeringsplasser. Forøvrig er tomten pent opparbeidet med plen og prydbusker, stabblemurer i stein, asfalt, samt steinlagte gangarealer. Umiddelbar nærheten stranden og båthavnen.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Ingen servitutter eller rettigheter registrert.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen(-e) ifølge Drammen kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 725 171 per 31.12.13
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 450 342 per 31.12.13

Reguleringsforhold

Berøres eiendommen av reguleringsplan? Ja.

Berøres eiendommen av bebyggelsesplan? Nei.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no), eller følg denne linken:http://kart2.nois.no/lier/Content/Main.asp?layout=lier&time=1395052195&vwr=asv

(Endre fra Standard kart til Arealplaner og huk av for gjeldende kommuneplan) Spørsmål ang. ny kommuneplan rettes til Sektor samfunn.

For ytterligere informasjon se vedlagt reguleringskart med bestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 103,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renovasjon, bygningsforsikring, grunnpakke tv og internett, vedlikehold utvendig sommer/vinter, vedlikehold av fellesarealer, forretningsfører.

Kommunale avgifter betales etter faktisk forbruk. Egen vannmåler.

Forsikring i Trygg Forsikring

Andre utgifter
* Det betales for faktisk forbruk av gass.
* Bygningsforsikring gjennom sameiet og kostnadene inngår i felleskostnadene.
* Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring og evt fasttelefon.
* Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Ikke oppgitt.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Diverse

Dyrehold er tillatt ifølge styre.

Eierseksjonssameiet Engersand felt 3 ligger i Lier kommune org nr 991 910 107. Gnr 115 bnr 139. Eierseksjonssameiet består av 10 seksjoner.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin leilighet.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde i fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner
__________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.