Solgt: 4 550 000,-

Eidsfoss/Hof/Holmestrand- Eiendom m/høy standard, store vinduer og flott takhøyde. Solrik terrasse på ca. 120 kvm med en utrolig utsikt over Eikeren. 3 soverom + lagringshems. 2 bad. Takhøyde nok med mulighet for en etasje til. Kan benyttes på helårsbasis

3 Bedroom 2 Bathroom 117 ft2

Eidsfoss/Hof/Holmestrand- Fritidseiendom hytte m/høy standard, store vinduer og flott takhøyde. Solrik terrasse på ca. 120 kvm med en utrolig utsikt over Eikeren. 3 soverom + lagringshems. 2 bad. Takhøyde nok med mulighet for en etasje til. Kan benyttes på helårsbasis

Contact An Agent

Eidsfoss/Hof/Holmestrand- Eiendom m/høy standard, store vinduer og flott takhøyde. Solrik terrasse på ca. 120 kvm med en utrolig utsikt over Eikeren. 3 soverom + lagringshems. 2 bad. Takhøyde nok med mulighet for en etasje til. Kan benyttes på helårsbasis!

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=95857117

 

Hjulaveien 1, 3095 Eidsfoss

Prisantydning
4 990 000,-
Formuesverdi
193 261,-
Primærrom
117 m²
Bruksareal
120 m²
Soverom
3
Bruttoareal
131 m²
Rom
4
Sengeplasser
3
Boligtype
Annet fritid
Beliggenhet
Ved sjøen
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 744 m² (eiet)
Byggeår
2009
Energimerking
C – gul

Pris på lån

Pris på forsikring


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Hjulaveien 1, 3095 Eidsfoss

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.6  km

tog

Jernbanestasjon

16.7  km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Gamle Eidsfos Kro
4.9km
Postkontormuseum
4.9km
Vaskeriet – kunsthåndverk
5.1km
Eidsfoss industrihistoriske samlinger
5.1km
Eidsfos Motell
5.4km
Skoger Golfbane
8.9km

* Distanse i luftlinjeLes mer om stedet

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Innlagt vann
 • Innlagt strøm
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Bilvei frem

Presentasjon Hjulaveien 1

Hjulaveien 1 er en flott, moderne hytte bygget hovedsaklig i perioden 2009-2013 med fin planløsning over én etasje. Hytta er oppført på en meget solrik tomt omkranset av vakker skog og med nydelig utsikt rett til Eikeren. Sommeridyllen kan nytes fra en terrasse på ca. 120 kvm og fra den herlige hagen med rosebusker og frukttrær. Fritidsboligen er oppført med boligstandard slik at den kan benyttes på helårsbasis. Fra boligen er det kun 1 time med bil til Oslo.

Fra eiendommen er det få minutters gange til nærliggende badestrand, campingplass og brygge med mulighet for båtplass. Hytta har store vinduer, sjenerøs takhøyde og lyse, pene overflater. Det er fliser på gulv med gulvvarme i alle oppholdsrom. Hytta består av en fantastisk stue i åpen løsning med kjøkken. Stuen har en lekker hjørnepeis med glassdører og fra kjøkkendelen er det utgang til terrassen.

Videre finnes to delikate bad, med henholdsvis dusj og badekar. Hytta har tre gode soverom med innfelte garderobeskap, en innbydende entré med garderobeløsning og godt med lagringsplass i garderoberom. Det finnes også lagringsplass under terrassen og på hems.

HØYDEPUNKTER:
– Lekker, moderne og nyere hytte.
– Parkering på egen gårdsplass.
– Fantastisk terrasse på ca. 120 kvm.
– Sol fra tidlig morgen til sene kveld.
– Nydelig utsikt rett mot Eikeren.
– Gangavstand til badeplass og brygge.
– Omkringliggende skog gir skjerming.
– Flislagt entré med garderobeskap.
– Luftig stue med store vinduer.
– Mønet himling og sjenerøs takhøyde.
– Pent kjøkken med plass for spisebord.
– To delikate bad, hvorav ett med badekar.
– Tre soverom med innfelte skap.
– Garderoberom, lagringshems og utebod.
– Opplegg for vaskemaskin på hovedbad.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Kun 1 time unna Oslo.

Beliggenhet

Hytta ligger i et attraktivt og idyllisk område nær Eidsfoss i Hof kommune. Området ligger like ved Eikeren med deilige badeplasser og mulighet for båtplass. Fra eiendommen tar det ca. 5 min å gå til nærmeste badeplass. Eiendommen har beliggenhet omtrent midt mellom Eikernveien Camping og Thorrud Camping, med det dette innebærer av ulike fasiliteter som lekeplass, volleyballbane og bordtennis med mer. Selger er også kjent med at det også er jakt muligheter i området gjennom grunneiere.

I området rundt eiendommen finnes fantastisk turterreng med skiløyper vinterstid. Skulle man ønske flere vinteraktiviteter er det kun 30 min kjøring til Kongsberg skisenter. Det er ellers kun 14 min til nærmeste togstasjon, og kort vei til Vestfossen og Hokksund med de fleste fasiliteter.

Ta gjerne turen til vakre Eidsfoss sentrum, et levende historisk og kunstnerbasert samfunn. Det anbefales å oppsøke stedets museer, utstillinger, gallerier og utsalg, bare for å nevne noe.

Gamle Eidsfoss Kro holder til i noen av de gamle arbeiderboligene til Eidsfoss Jernverk. Stedet er svært populært med sin lune, hjemmekoselige atmosfære – og muligheten for en kald forfriskning ved vannkanten.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Eidsfoss, Kiwi Hof, Kiwi Vestfossen og Coop Vestfossen. Legg gjerne turen til vakre Eidsfoss Landhandleri, som er Norges eldste. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Eikersenteret, Sande sentrum, Holmestrand, Drammen og Tønsberg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, der nærmeste togstasjon ligger på Vestfossen, omtrent 14 min kjøring fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 21 min til Sande, 22 min til Hokksund, 33 min til Drammen, 27 min til Kongsberg, samt 1 time til Oslo.

Bygninger

Fritidsbolig over et plan.

Byggemåte

Støpt ringmur og støpt plate på mark. Deler av ringmuren flissatt med skiferfliser. Ringmuren er isolert på utvendig side. Over grunnmur er det tradisjonelt fullisolert bindingsverk av tre. Utvendig side er kledd med «villmarkspanel», innvendig side er i hovedsak platekledd med malte, tapetserte og flissatte overflater. Saltak i trekonstruksjon. Taket er bygget som et sperretak. Utlufting via spalteåpninger langs gesims. Taket er tekket med pappshingel. Takrenner og taknedløp av stål. Glidehengslede vinduer av tre, med to-lags glass. Standard malt hovedinngangsdør og terreassedører av tre, med glassfelt. Stålpipe med tilsluttet peisovn med glassdør.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

Bta.: 131 kvm.
Bra.: 120 kvm.
P-rom: 117 kvm.
S-rom: 3 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.
S-rom inneholder: Bod og kott.

Standard

Entré
Hytta har adkomst via steinsatt tram og pen ytterdør med glassfelt. Entreen er innbydende med lyse fliser på gulv, malte veggflater og downlights i himling. Rommet har innfelte garderobeskap som gir rikelig med oppbevaringsplass. Entreen har, i likhet med de øvrige rommene, behagelig gulvvarme.

Kjøkken
Kjøkkenet er pent og holdt i en tidløs stil som vil appellere til de fleste. Innredningen har nøttefargede, glatte fronter og benkeplate i lys kompositt med integrert vaskekum. Kjøkkenet har oppvaskmaskin, ventilator, nisje for komfyr og plass for kjøleskap. Det er pene fliser og belysning over benk, samt vinhylle i innredningen. Rommet ligger i åpen løsning med stuen og har god plass for stort spisebord.

Stue
Stuen er et fantastisk rom med mønet himling og vinduer over to plan. Stuen bades i dagslys og utsikten kan nytes rett fra sofakroken. Rommet ligger i smart, åpen løsning med kjøkkenet og har utgang til en herlig terrasse på ca. 120 kvm. Stuen har lyse fliser på gulv, hvitmalt himling og veggflater holdt i pene grånyanser. Stuen har både gulvvarme og hygge fra en lekker hjørnepeis med glassdører.

Bad 1
Boligen inneholder to delikate bad. Det første badet har sandfargede fliser på gulv og vegger, downlights og gulvvarme. Sisternekassen er dekket av marmormønstret stein og det er pene flisborder på vegg. Innredningen består av heldekkende, sort servant på lys skuffeseksjon, speilskap, veggmontert toalett og dusjnisje med innfellbare glassdører. Badet har også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2
Det andre badet er holdt i samme stil, med marmormønstrede fliser på gulv og sisternekasse, lyse veggfliser, pene dekorborder, gulvvarme og downlights belysning. Innredningen består av servant på mørkt servantskap, speilskap, veggmontert toalett og et delikat badekar.

Soverom og garderobe
Fritidsboligen har tre lyse og gode soverom. Alle soverommene, gangen og entreen har innfelte garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderoberom/bod, lagringskott og hems. Det er også store lagringsmuligheter under terrassen.

Utstyr

Nåværende eier bruker bredbånd(400) for internett og tvsignaler. Leverandør er Breiband.

Oppvarming – Teknisk

Hytta er elektrisk oppvarmet med varmekabler i alle gulv, supplert med varmepumpe og peisovn.

Sikringsskapet har automatsikringer. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Hytta er tilknyttet privat vann og renseanlegg for hytteområdet. Det er felles brøyting for området.

Parkering

Det er parkering på eiendommen med ladekontakter for elbiler. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen på over 1,7 mål har en fantastisk og solfylt beliggenhet. Utsikten er nydelig, og kanskje den beste i hele området, der den strekker seg over Eikeren og naturen rundt. Utsikten kan nytes fra en herlig terrasse på ca. 120 kvm. Med sol fra morgen til kveld og omkringliggende skog som gir skjerming, er dette i høyeste grad en privat oase.

Terrassen har levegg, markise, og nydelige blomsterbed på nedsiden. I hagen vokser blant annet frukttrær, bærbusker og roser. Fra eiendommen er det kort avstand til badeplass og brygge med mulighet for båtplass. Hytta har boligstandard som gjør at den kan benyttes hele året og en utforming som passer fint inn i naturen. Hytta er kledt i villmarkspanel behandlet med jernvitrol for ‘vedlikeholdsfri’ fasade.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle fritidsboliger.

Servitutter

Det foreligger ingen servitutter eller retigheter på eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Vei, vann og avløp er privat.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedet ferdigattest for eiendommen som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 193 261,- pr 31.12.2015.

Reguleringsforhold

Planopplysninger

Reguleringsplan:
Navn – Thorrud.
Formål – Fritidsbebyggelse med vedtaksdato 15.10.2002. Mindre endring med vedtaksdato 19.05.2015.

Det er ingen reguleringsplaner under arbeid ifølge kommunen.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven for ytterligere informasjon.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 5 070 kwh.

Kommunale avgifter og gebyr kr. 1.719,- inkl. mva pr. år. Gjelder sommerrenovasjon for perioden 15.04.- 15.10. Helårsrenovasjon koster 2290 kr inkl mva pr år.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Sparebank1.

Andre utgifter
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr, avfall/renovasjon, brøyting og drift av det private kloakk og vann anlegget på feltet driftet av Thorrud Drift.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin fritidsbolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av fritidsboligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
124 199,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
5 114 199,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 714
Gårdsnr: 23
Bruksnr: 60

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 95857117

Sist endret: 12. aug 2017 02:34

Referanse: 83160146

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.