Solgt: 7 300 000,-

Bragernes sentralt- Påkostet hel funkis tomannsbolig over to plan m/dobbelgarasje og uthus. Eiendommen ha solrike uteplasser, vakker hage og vidstrakt utsikt. Gangavstand til sentrum. Generasjonsbolig eller utleiedel m/leieinntekter på kr 10 500,- pr. mnd

Hel tomannsbolig 3 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 185 ft2

Bragernes sentralt- Påkostet hel funkis tomannsbolig over to plan m/dobbelgarasje og uthus. Eiendommen ha solrike uteplasser, vakker hage og vidstrakt utsikt. Gangavstand til sentrum. Generasjonsbolig eller utleiedel m/leieinntekter på kr 10 500,- pr. mnd

Contact An Agent

Bragernes sentralt- Påkostet hel funkis tomannsbolig over to plan m/dobbelgarasje og uthus. Eiendommen ha solrike uteplasser, vakker hage og vidstrakt utsikt. Gangavstand til sentrum. Generasjonsbolig eller utleiedel m/leieinntekter på kr 10 500,- pr. mnd.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=97671171

 

 

Wildhagens vei 12, 3019 Drammen

Prisantydning
7 750 000,-
Formuesverdi
898 632,-
Primærrom
185 m²
Bruksareal
227 m²
Soverom
4
Bruttoareal
247 m²
Rom
6
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
752 m² (eiet)
Byggeår
1939
Energimerking
G – oransje

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Wildhagens vei 12, 3019 Drammen

I nærheten

buss

Bussholdeplass

0.2  km

tog

Jernbanestasjon

1.7  km

butikk

Dagligvare

0.4  km

grunnskole

Skole

1.6 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 21 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Godt vennskap
Kvalitet på skolene
Bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Alarm
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Wildhagens vei 12

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen:
Bolig i andre etasje: https://my.matterport.com/show/?m=ZbFK9D8SNfD
Bolig i første etasje: https://my.matterport.com/show/?m=G3fWqoxhxE7

Wildhagens vei 12 er en påkostet hel tomannsbolig over to plan med romslig planløsning og god standard. Eiendommen har en flott beliggenhet, med svært kort gange til sentrum, og med vidstrakt utsikt over den pulserende elvebyen. Det hele kan nytes fra store vindusflater, solrike uteplasser eller den vakre hagen. Det parkering i dobbeltgarasje med motoriserte porter samt biloppstillingsplass på tomten.

Boligens spennende og ikke minst fleksible planløsning vil appellere til en stor kjøpegruppe og mennesker i ulike livssituasjoner. Her kan familien vokse, barna få egen ungdomsavdeling, besteforeldre flytte inn, eller boligdrømmen gå i oppfyllelse ved at en av enhetene leies ut. Enheten i første etasje har egen inngang, og er per i dag utleid for kr 10 500,- per md.

I andre etasje har tomannsboligen stue med moderne peisovn og plass til spisebord. Videre er det et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til spisebord, samt velværebad, wc-rom, vaskerom og to soverom. I første etasje er det stue med peis, kjøkken med spiseplass, bad, vaskerom, soverom 1 og soverom 2/stue med peis. Det er flere garderobeskap og en utvendig bod/uthus.

Det er mulig å sette tilbake en trapp mellom etasjene slik at boligen kan benyttes som en generasjonsbolig om ønskelig.

HØYDEPUNKTER:
– Hel tomannsbolig med god standard.
– Påkostet og modernisert i nyere tid.
– To enheter med hver sin entré.
– Én enhet utleid for kr 10 500,- pr md.
– Parkering i dobbelgarasje med elport.
– Biloppstillingsplass på privat tomt.
– Solrike uteplasser og fantastisk utsikt.
– Entré med gulvvarme og garderobe.
– Kjøkken med integrerte hvitevarer.
– Kjøkkenet har plass til spisebord.
– Lys stue i 2.etg. m/vedovn og spiseplass.
– Stue i først etasje med peis.
– Velværebad med hjørneboblekar.
– Praktisk bad, wc-rom og to vaskerom.
– Totalt fire soverom, to med garderobe.
– Ekstra plass i en frittstående bod.
– Sikringsskap med automatsikringer
– Tilknyttet fibernett og innbruddsalarm.
– Boligen er malt utvendig i 2016.
– Utført EL kontroll i oktober 2017 uten mangler.

Beliggenhet

Tomannsboligen ligger i et rolig, tilbaketrukket og særs attraktiv boligområde på Bragernes i Drammen kommune. Eiendommen ligger i underkant av Bragernesåsen, rett ved sykehuset og Drammen Høyskolesenter. Det er umiddelbar nærhet barnehage, samt kort vei til skoler, offentlig kommunikasjon og byens rike utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort gange til Papirbredden Campus Drammen – en av landets mest moderne kunnskapsparker.

Det er ca. 1 km til byens pulserende sentrum og uteliv, eller den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og badestrender. Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv.

Ellers er det ca. 5-6 min gange til Lekeparken, et fantastisk lekeeldorado midt i byen. Parken er nyåpnet, og byr på et stort antall lekeapparater og installasjoner. Det er i tillegg et flott idrettsanlegg ved Øren skole og ved Marienlyst stadion, begge med skøyteis om vinteren. Ved Marienlyst ligger også populære Drammensbadet – Norges største badeanlegg.

Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til Hamborgstrømskogen eller «Sikksakken» bak sykehuset. Begge tar deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter, eller Landfalltjern med stort grøntområde, deilig sandstrand og gode fiskemuligheter. Skogen er også godt tilrettelagt for vinteraktiviteter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Vinjes gate, Kiwi Øvre Storgate og Spar Torget Vest. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger sentrum med gågatene, Magasinet og Torget Vest i kort gangavstand. Gulskogen og CC Drammen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Dronninggata og ligger ca. 350 meter fra boligen. Rusler du ned til Fylkeshuset passerer bussene i Rosenkrantzgata hvert 10. minutt.

Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Brakerøya stasjon, 4 min til Drammen stasjon, 5 min til Gulskogen, 32 min til Oslo S, 34 min til Kongsberg og 61 min til Oslo lufthavn. Ønsker du å bruke bena er det kort gange til Union Brygge, Bragernes torg og Strømsø torg, bare for å nevne noe.

Eiendommen har gangavstand til Øren barneskole (1,4 km) og kort gange til Børresen ungdomsskole (i nabolaget). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Hel horisontaldelt tomannsbolig. Dobbelgarasje. Utvendig bod.

Byggemåte

Byggeår for boligen er ifølge Drammen kommune 1939/1990. Det vil si at boligens originale byggeår er fra ca. 1939 mens det har vært et tilbygg i 1986/1990. Garasjen er fra 1989 ifølge kommunen. Grunnmur av betong, yttervegger av betong mot terreng. I kjellerstuen og på bad i underetasjen er veggene foret ut og kledd med panel. I tilbygget som er antatt fra 1986 er det murvegg av leca. Krypkjeller i front og åpent ventilert kryprom under deler av tilbygget i bakkant mot nord. Ytterveggene for øvrig er en blanding av reisverk/plank og bindingsverk av tre. Ytterveggene er kledd med stående og liggende trekledning. Noe er det originale fra 1939 og fra 1986. Flatt tak/pulttak som er tekket med folie.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 247 kvm

1.Etasje
Bta.: 113 kvm.
Bra.: 106 kvm.
P-rom: 106 kvm.
P-rom inneholder: Entré, kjøkken, bad, vaskerom, stue, wc og 2 soverom.

Underetasje
Bta.: 89 kvm.
Bra.: 79 kvm.
P-rom: 79 kvm.
P-rom inneholder: Entré, kjøkken, stue 1, stue 2/soverom 1, vaskerom, bad og soverom 2.

Kjeller
Krypkjeller. Ikke målbart areal.

Garasje
Bta.: 45 kvm.
Bra.: 42 kvm.
S-rom: 42 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom med plass for to biler.

Standard

Entré
Ved inngangspartiet i andre etasje er det overbygget terrasse med innfelte downlights. Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av boligen, og byr på store delikate fliser, innfelte downlights i himling, gulvvarme og en flott skyvedørsgarderobe. Speilfronter på dørene skaper en forstørrende romeffekt. Det er montert alarmpanel ved utgangsdøren, og abonnement kan videreføres etter nærmere avtale.

Egen inngang til enheten i første etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og kler boligen godt. Her kommer alle hvitevarene integrert, inkludert en flott kaffemaskin fra Miele. Innredningen har profilerte fronter, benkebelysning og mosaikkfliser over laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum. Videre er det integrert stekeovn med pyrolyse, dampovn, induksjonstopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har fliser på gulv, deilig gulvvarme og plass til spisebord ved vinduet. Alle hvitevarer er fra Miele med unntak av oppvaskmaskin og ventilator.

Stue med ildsted
Stuens vindusflater dagslyset inn fra flere himmelretninger og ivaretar den vidstrakte utsikten på mesterlig vis. Det er også utgang til balkong hvor sol og utsikt kan nytes fullt ut. Rommet har parkett på gulv, samt god plass for sofaløsning, tilhørende møblement og spisebord. En moderne peisovn fremheves med smakfull bruk av dekorflis.

Bad
Badet i andre etasje fremstår som et velværerom. Her er det pene fliser på gulv og vegg, innfelte downlights i himling og behagelig gulvvarme. I det ene hjørnet er det boblebad og ved siden av er det dusjkabinett. Rommet har en innholdsrik innredning med speilbelysning, heldekkende servant på skapmøblement og to matchende høyskap. Det ventileres med elektrisk avtrekksvifte.

Vaskerommet ligger ved siden av badet og er utstyrt med gulvbelegg, panel på vegg, sluk, varmtvannsbereder, samt opplegg for vaskemaskin. Det er også et praktisk wc-rom i etasjen.

Soverom og garderobe
Enheten har to fine soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe på det ene rommet. I tillegg er hovedsoverommet direkte tilknyttet badet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i entreen og en frittstående utendørs bod. Sistnevnte er på ca. 8 kvm.

Boenhet 1. etasje
Enheten i første etasje består av entré, kjøkken, stue, vaskerom, bad, soverom 1 og soverom 2/stue. Entreen har laminatgulv, åpen garderobeløsning og gir et vennlig førsteinntrykk av enheten. Hovedstuens/soverom 1 har panoramavindu skaper et luftig preg, og en peis sørger for ekstra kos og varme på kaldere dager. I første etasje er det enda en stue med peis. Langs den ene veggen i stuen er det satt inn en lang rekke med garderobeskap. Stuen er et fint supplement til hovedstuen/soverom1 og kan gi ekstra spillerom og privatliv dersom man ikke bruker hovedstuen som soverom.

Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter, vitrineskap, benkebelysning og fliser over laminert benkeplate med enkel vaskekum. Det er ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, nisje for kjøleskap og avsatt plass til komfyr. Rommet har laminat på gulv og plass til spisebord.

Badet har belegg på gulv, malt trepanel på vegg, heldekkende servant på skuffemøblement, høyskap, gulvmontert toalett og dusjkabinett. Vaskerommet ligger ved soverommet, og har fliser på vegg og gulv. Når det gjelder soverommet har dette en romslig utforming og nisje med garderobeskap.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Den ene enheten i første etasje er varmet opp med elektrisitet og gulvvarme i kjellerstuen. Dette suppleres med to peiser. Det er en egen nyere varmtvannsbereder på 200 liter og sikringsskap med automatsikringer til denne enheten.

Den andre enheten i andre etasje er varmet opp med elektrisitet og en peisovn. Det er gulvvarme i gangen, badet og på kjøkkenet i denne enheten. Det er en egen nyere varmtvannsbereder på 300 liter og sikringsskap med automatsikringer til denne enheten.

Utført EL kontroll i boligen i oktober 2017 uten mangler.

Boligen er tilknyttet fiber og innbruddsalarm.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje med elektriske porter, samt biloppstillingsplass på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har sol fra ca. kl. 07.30 til kl. 20.00 i sommermånedene og nydelig vidstrakt utsikt over elvebyen. Tomten er velstelt og vakkert opparbeidet med åpent plenareal, trapper, pyntelige forstøtningsmurer, gjerder og stilig smijernsrekkverk. Videre er det hekk, dekorative klatreplanter, frukttrær og stedvis naturtomt. Fra garasjen går det gruset gangsti og trapper i terrenget opp til boligen.

Fra stuen i andre etasje er det utgang til balkong på ca. 20 kvm med utsikt, og ved inngangspartiet er det en idylliske terrasser på ca. 19 kvm med utsikt. Garasjetaket er flislagt og her er det anlagt en hyggelig uteplass med muligheter for både solbading og bespisning. Det er også en skjermet markterrasse utenfor inngangspartiet til boenheten i første etasje.

For tomtegrenser opplyst av kommunen se vedlagt kart i salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle tomannsboliger.

Servitutter

Eiendommens servitutter:
Dagboknr.: 1091
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

Eiendommens rettigheter:
Dagboknr.: 13375
Bestemmelse om bebyggelse
Rettighetshaver:Knr: 0602 Gnr: 114 Bnr: 1066
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune. Det er felles vannmåler for begge enhetene som er plassert i underetasjen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen. Pr. 1 juli 2015 inntrådte det en forandring i PBL § 21-10 femte ledd hvoretter det ikke skal utstedes ferdigattest for tiltak som er omsøkt før reglene om ansvar og kontroll trådte i kraft 1.1.1998. Dette innebærer at kommunene ikke kan kreve ferdigattest for disse tiltakene, og at kommunen skal avvise eventuelle søknader om dette. Plikten til å kreve ferdigattest ble avgrenset til tiltak etter ansvarsreformen 1.1.1998.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 898 632,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 516 168,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 114 Bnr 1066.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommuneplanen datert 21.09.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Boligen har vernestatus C. For ytterligere informasjon se vedlagt dokument i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 20 000 kwh fordelt på to strømmålere.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 12 742,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Sparebank1 med polisenr. 4577741/39.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 5 333,-. Fellesløsning.
– Alarm fra Securitas ca. kr. 420,- per mnd.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold.

Rapport fra brann/feiervesen på eiendommen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

7 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
182 500,- (Dokumentavgift)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
——————————————————–
195 749,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
7 945 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1066

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 97671171

Sist endret: 7. des 2017 02:29

Referanse: 83170164

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.