Solgt: 1 050 000,-

Bekkestranda- Sjarmerende sommerhytte med flott sjøutsikt og nydelige solforhold. Innlagt strøm og sommervann. Eiet tomt

Hytte 30 ft2

Bekkestranda Sjarmerende sommerhytte med flott sjøutsikt og nydelige solforhold. Innlagt strøm og sommervann. Eiet tomt Sande i Vestfold

Contact An Agent

Bekkestranda- Sjarmerende sommerhytte med flott sjøutsikt og nydelige solforhold. Innlagt strøm og sommervann. Eiet tomt

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://m.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=76358449

 

Sandebuktveien 231, 3070 Sande i Vestfold

Prisantydning
1 150 000,-
Primærrom
30 m²
Bruksareal
32 m²
Bruttoareal
36 m²
Rom
2
Boligtype
Hytte
Beliggenhet
Ved sjøen
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
388 m² eiet
Energimerking
G

Pris på lån

Pris på forsikring


Tilbud på strøm

Tilbud på TV/bredbånd


Visning

  • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål eller privatvisning på tlf 93 69 33 81

Sandebuktveien 231, 3070 Sande i Vestfold

Om nabolaget

Sando verk
0 km*
Sande stasjon
8.1 km

Aktiviteter, opplevelser m.m

Kommersøya og Gåserumpa
3.9 km
Vigdis Eriksen Ull og Urteverksted
4.9 km
Hagasand badeplass
4.9 km
Sandvika badeplass
5.8 km
Berger Museum
6.3 km
Mustafas Kro
6.8 km

* Distanse i luftlinjeLes mer stedet

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Sentralt, Fiskemulighet, Bademulighet, Innlagt vann, Innlagt strøm, Turterreng, Utsikt

Presentasjon Sandebuktveien 231

Sandebuktveien 231 er en sjarmerende sommerhytte med innredet loft. Fra hytta er det vakker utsikt over Sandebukta, mot Kommersøya og Holmestrand, samt nydelige solforhold fra morgen til kveld. Like nedenfor veien er det badeplass og strand, og det er fine turmuligheter i skogen bak hytta.

Hytta er opprinnelig fra 1950-tallet og på tomten er det også oppført et uthus fra rundt 1930-tallet. Uthus var tidligere i bruk som sommerstue, men benyttes i dag som anneks med adskilt utedo. I annekset er det flere sengeplasser.

I 1993 ble hytta renovert med bla ny terrasse, diverse overflatebehandling innvendig, modernisering av kjøkken, oppgradering av grunnmur, tilkobling av sommervann, loftet ble oppgradert og oppgradering innvendig elektrisk mv.

Innvendig har hytta en todelt stue med vedovn og plass for spisebord, og et lite kjøkken med hvitevarer. Det er trappestige til loftet som benyttes som soveplass. Videre er det innlagt strøm og sommervann.

Beliggenheten er landlig mellom Sande og Svelvik, men allikevel kun ca. 20 minutters kjøretur fra bymessige fasiliteter i Drammen. Det er gitt tillatelse for parkering av 1-2 biler langs veien.

Eiendommens kvaliteter:
– Sjarmerende sommerhytte.
– Nydelig utsikt mot Sandebukta.
– Solrikt fra morgen til kveld.
– Idyllisk og naturskjønn tomt.
– Overbygd terrasse ved inngang.
– Parkering ved vei nedenfor hytta.
– Stue med plass til spisebord.
– Klassisk støpejernsovn i stue.
– Furukjøkken med hvitevarer.
– Innlagt strøm og sommervann.
– Loftet benyttes som soveplass.
– Loftet har to rom med gavlvindu.
– Anneks med flere sengeplasser, bod og utedo.

Beliggenhet

Hytta ligger på Bekkestranda i Sande kommune i Vestfold, på en liten høyde over Sandebuktveien. Eiendommen har gode solforhold og flott utsikt mot sjøen. Like nedenfor hytta er det badeplass og strand.

Ut i skjærgården ligger idylliske øyer på rekke og rad med bl.a. Kommersøya, Killingholmen og Bjerkøya som byr på fine badeplasser og fredet natur. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme, Hankø eller nærliggende Holmsbu. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange ferskvannene i nærheten.

Kyststien gjennom Sande byr på ulike naturopplevelser, og for golfentusiaster er Sande golfbane velegnet for både ferske og erfarne spillere.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Kiwi, Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Sandesenteret et variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Holmestrand og Drammen med alt av bymessige fasiliteter og kulturtilbud.

På veien, nedenfor hytta, er det bussholdeplass med avganger mot Sande, Drammen og Svelvik. Fra Sande sentrum kommer du videre med tog, eller med Timekspressen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Sande, 14 min til Svelvik, 19 min til Holmestrand, 23 min til Drammen, 49 min til Oslo.

Bygninger

Frittliggende fritidsbolig med anneks/uthus, bod og utedo.

Byggemåte

Hovedbygg
Enkel bygget sommerhytte. Grunnmur med stabblesteinsmur som er pusset/støpt med «hulkile» på tre sider. På nedsiden av fritidsboligen er stabblesteinsmuren tettet i fugene med murmørtel. Fjellgrunn under hele hytten. Fjellet skråner og det er drenshull som leder vann ut/inn enkelte steder. Det er etablert lufteventiler i ringmuren og det er gjort flere tiltak for å lede overflatevann vekk fra krypkjeller. Over grunnmur er det etasjeskille av tre. Yttervegger over grunnmur er sannsynligvis reisverk/- plank, kledd med eternittplater. Saltak i trekonstruksjon, tekket med korrugerte stålplater. Enkel takkonstruksjon. Loft er innredet, men ikke etter dagens standard. Pipe av tegl. Pipen er pusset og malt inne i hytta og den er pusset over tak. Tilsluttet eldre vedovn i stuen.

Uthus
Svært enkel eldre bygning. Fundamentert på stabblestein og tre stokker på terreng. Forøvrig oppført i trekonstruksjon. Liten teknisk verdi grunnet alder/tilstand og sin enkelhet. Kostnader til oppgradering/vedlikehold er påregnelig.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 36 kvm

1.Etasje
Bta.: 25 kvm.
Bra.: 22 kvm.
P-rom: 22 kvm.
P-rom inneholder: Stue og kjøkken. (Loft Ikke målbart areal grunnet lav takhøyde).

Anneks
Bta.: 11 kvm.
Bra.: 10 kvm.
P-rom: 8 kvm.
P-rom inneholder: Stue og bod.

Annet

Det er god lagringsplass i utvendige boder.

Standard

Stue
Fra en overbygd terrasse med utebod er det direkte inngang til stua. Rommet er lunt og trivelig med panelte overflater, og med belegg på gulv. Midt i rommet er det en klassisk støpejernsovn, og denne benyttes som oppvarmingskilde for hele boligen. Stuen har to soner, slik at det er god plass for både sofaløsning og spisebord. Videre er det døråpning mot kjøkkenet og trappestige til loftet.

Kjøkken
Kjøkkenet er utstyrt med en enkel furuinnredning med skuffer og skap. Over oppvaskkummen er det et dobbelt vindu som gir fint lys inn og et hyggelig utsyn. Det er relativt god arbeidsplass ved benken som er i heltre. Videre er kjøkkenet utstyrt med frittstående komfyr, damphette og kjøleskap. Det er tilkoblet sommervann. Avløp fra gråvann går ut på terreng.

Loft
Fra stuen er det adkomst til loftet via trappestige. Loftet er avdelt med to rom, og det er vindu på begge gavlvegger. Rommene er malt i lys farge med blått på lister og takbjelker, og benyttes i dag som soveplass. Loftet har lav takhøyde.

Anneks, bod, utedo
I tillegg er det oppført et separat anneks med flere sengeplasser, utvendig bod og separat utedo.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tvsignaler med Riks TV.

Oppvarming – Teknisk

Hytta har vedfyring som oppvarmingskilde, med støpejernsovn i stua. Det er innlagt sommervann, og en forholdsvis ny vannledning av plast ligger frem til utvendig side av grunnmur. Det er ikke tilkoblet avløp, så gråvann fra kjøkken går ut på terreng. Videre er det innlagt strøm, og skap med skrusikringer er plassert på loft.

Parkering / Garasje

Det er mulighet til å parkere 1-2 biler rett nedenfor hytta, på Sandebuktveien. Tillatelse er gitt i sin tid av Vegvesenet.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PrivatMegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Hytta ligger på en naturtomt med fjellgrunn, lyng og små trær. Det er nydelig utsikt mot Sandebukta og svært gode solforhold fra morgen til kveld.

Fra Sandebuktveien og opp mot hytta er det laget betongtrapp i terreng, og rundt selve hytta er det frodig vegetasjon og blomsterrikt. Det er også oppført et eldre uthus/anneks på eiendommen. I tilknytning til inngangspartiet har hytta en overbygd terrasse. En del av terrassen er innglasset, noe som skaper en lun, fin krok.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle fritidsboliger.

Servitutter

Det er ingen servitutter eller rettigheter som er registert.

Vei / Vann / Avløp

Det er privat vann og avløp ifølge kommunen.

Det er innlagt privat sommervann. Avløp er ikke tilknyttet det offentlige.

Det jobbes med en helhetlig VA plan for dette området med planlagt tilknytning til kommunalt VA-anlegg via privat VA-ledningsnett i Apallløkka. Det er opprettet en prosjektgruppe som kan kontaktes via kommunen for mer informasjon. Det må påberegnes fremtidige kostnader forbundet med dette for kjøper.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er ikke utstedt ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bygningen ifølge Sande kommune. I Sande kommune gis det ikke ferdigattest for bygg eldre enn 01.01.1998.

Ligningsverdi

Likningsverdi kunne ikke innhentes.

Reguleringsforhold

Eiendommen berøres av kommuneplan: Arealdel.
Formål: LNF.
Periode: 2014-2026.
Det er ingen reguleringsplaner under arbeid.

Kommuneplanen ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fås ved henvendelse til megler.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2015 et strømforbruk på ca. kr. 4 500,-.

Nåværende eier har bygningsforsikring i Gjensidige som utgjør kr. 2 500 per år.

Andre utgifter
– Årsgebyr renovasjon Kr.1 546,-. Fellesløsning m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, bygningsforsikring, internett, tvløsning og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Eiendomsskatt kr. 1 758,- per år.
– Hvis man ønsker at kommunen skal foreta tømming av utedo koster dette kr. 3 969,- per tømming. Det er tillatt og tømme utedoen selv. Da blir det ingen kostnad til kommunen vedrørende tømming av utedo.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin fritidseiendom med tanke på utleie.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Omkostninger

1 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
26 250,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
36 699,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
1 186 699,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 713
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 56

Rapporter annonse

FINN-kode: 76358449

Sist endret: 8. jun 2016 02:48

Referanse: 83160112

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.