Solgt: 1 500 000,-

Åssiden/Elveparken- Pen 2-roms leilighet bygget i 2006 beliggende ved elven. Vestvendt markterrasse. Koselig uteområde. Tillatt m/dyr. IN-ordning/sikringsfond. Garasje i lukket anlegg samt bod. Heis/Trappefri adkomst. A-konto strøm, vann/avløp inkludert.

Leilighet 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 48 ft2

Åssiden/Elveparken- Pen 2-roms leilighet bygget i 2006 beliggende ved elven. Vestvendt markterrasse. Koselig uteområde. Tillatt m/dyr. IN-ordning/sikringsfond. Garasje i lukket anlegg samt bod. Heis/Trappefri adkomst. A-konto strøm, vann/avløp inkludert.

Contact An Agent

Åssiden/Elveparken- Pen 2-roms leilighet bygget i 2006 beliggende ved elven. Vestvendt markterrasse. Koselig uteområde. Tillatt m/dyr. IN-ordning/sikringsfond. Garasje i lukket anlegg samt bod. Heis/Trappefri adkomst. A-konto strøm, vann/avløp inkludert.

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=93446998

 

 

Buskerudveien 217 E, 3027 Drammen

Prisantydning
1 390 000,-
Fellesgjeld
716 267,-
Ligningsverdi
532 186,-
Totalpris
2 106 267,-
Fellesformue
30 268,-
Felleskost/mnd.
6 519,-
Primærrom
48 m²
Bruksareal
48 m²
Soverom
1
Bruttoareal
53 m²
Rom
2
Etasje
1.
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Tomteareal
5 012 m² eiet
Byggeår
2006
Forkjøpsrett
Ja
Energimerking
C – rød
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Buskerudveien 217 E, 3027 Drammen

Vinkelveien
0.2 km
Gulskogen stasjon
4.9 km
Kiwi Ligosenteret
1.3  km
Åssiden skole (1-7 kl.)
2.4 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.)
2.8 km
Øren skole (1-7 kl.)
4.2 km
Rødskog skole (1-7 kl.)
4.6 km

Vurdert av 14 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Felleskostnader inkluderer

Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-TV, akonto vann/avløp og strøm, renovasjon, forretningsførsel, bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, trappevask, vedlikehold av fellesområdet og strøm i fellesområdet.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Buskerudveien 217 E

Buskerudveien 217 E er en lys og tiltalende 2-roms andelsleilighet med arealeffektiv planløsning. Boligen er oppført i 2006, og fremstår som godt vedlikeholdt og med tidsmessige overflater. Eiendommen ligger i et rolig og etablert område på Åssiden, og det er tilgang på en pen felleseiendom som grenser ned til Drammenselva. Leiligheten har også en solrik uteplass mot vest, parkering i felles garasjeanlegg med motorisert port, og oppvarming/varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Innvendig har boligen en praktisk, åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stuen er lys og har gode vindusflater som gir rikelig med lys, og kjøkkenet innehar god benke- og lagringsplass. Videre har andelsleiligheten et pent bad med dusjkabinett og vaskesøyle, et stort soverom med tilhørende garderobeløsning, og øvrige gode lagringsmuligheter med bl.a. garderobeskap i entré og bod i kjeller.

HØYDEPUNKTER:
– Lys, tiltalende og velholdt 2-roms.
– Boligblokken er utstyrt med heis.
– Det er parkering i felles garasje.
– Solrik uteplass med koselig fellesområde i forkant.
– Det er utsikt ned til Drammenselva.
– Romslig entré med garderobeskap.
– Kombinert stue- og kjøkkenløsning.
– Praktisk kjøkken m/god skapplass.
– Lys stue med plass for spisebord.
– Bad med dusjkabinett og gulvvarme.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Soverom med tilhørende garderobe.
– Gode lagringsmuligheter i kjellerbod.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Oppvarming/varmtvann inkludert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Rett ved boligen ligger også Berskaug med flere fotballbaner, håndballbane og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle.

Felleseiendommen grenser til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater. Turveien er en del av et større turveinett som tar deg helt inn til elvepromenaden og Drammen by. Besøk gjerne Drammen Skisenter eller ta en spennende fottur i populære Kjøsterudjuvet.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny Åssiden, samt Kiwi XL. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via Buss, hvorav nærmeste holdeplass er Vinkelveien og ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Gulskogen, 7 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg, 39 min til Oslo S, samt 67 min til Oslo lufthavn.

Det er kort vei til Åssiden videregående skole, som er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram. Høyskolen i Buskerud har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Bygninger

Andelsleiligheten beliggende i 1.etasje med parkering i garasjeanlegg.

Byggemåte

Leilighetsbygg bygget over 4 etasjer, og med underetasje. Vegger av betong og med etasjeskille av betong. Ytterveggene over terreng er i hovedsak forblendet med teglstein. Flatt tak, tekket med papp/folie. Vinduer av tre, med to-lags glass. Til denne leiligheten er det montert utvendige persienner. Det er heis i bygget. Felles trapper er av betong, med fliser i overflaten. Hovedinngangsdøren er en aluminums dør med glassfelt. Det er porttelefon, med døråpner. Portåpner til felles garasjeanlegg.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 53 kvm

1.Etasje
Bta.: 53 kvm.
Bra.: 48 kvm.
P-rom: 48 kvm.
P-rom inneholder: Entré, bad, stue/kjøkken og 1 soverom.

Annet

Det er god lagringsplass i bod i garasjeanlegg.

Standard

Entré
Boligen har en romslig entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet har blant annet parkett på gulv, og det er gode garderobemuligheter i garderobeskap. Entreen er holdt i lyse farger, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Stue/kjøkken
Andelsleiligheten har et lyst og tiltalende rom hvor det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Stuen har meget gode vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys, parkett på gulv og god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til den vestvendte, solrike uteplassen.

Kjøkkenet er designet slik at det benytter rommets areal på en effektiv måte, og innehar god benke- og lagringsplass. I kjøkkensonen er det god plass for spisebord, og innredningen har hvite, profilerte fronter, benkebelysning, laminert benkeplate med enkel vaskekum og nisje for kjøleskap. For øvrig har kjøkkenet ventilator over kokesone.

Bad
Boligen har et pent bad som er utstyrt med grå fliser på gulv og lyse fliser på vegg. Innredningen består en enkel servant nedfelt i laminat benkeplate, servantmøblement, veggskap, speilbelysning, frittstående toalett og dusjkabinett. Rommet har også gulvvarme, mekanisk avtrekk og nisje med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et lyst og stort soverom med tilhørende garderobeløsning. Boligen har også øvrige gode lagringsmuligheter, med bl.a. garderobeskap i entré og disponibel lagringsbod i felles kjeller.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, og har gulvvarme i bad. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten har mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen en 120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenbenk, dørcalling, brannslange og utelys.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkering i felles garasjeanlegg med motorisert port, og gjesteparkering på utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse med et hyggelig plenareal i forkant. Her kan man nyte gode solforhold store deler av dagen, og det er fin utsikt både mot Eikerbygdene og ned til elva. Uteplassen er delvis overbygd av overliggende balkong, og har vegger som skjermer godt mot vind.

Videre er det adkomst til en pent opparbeidet felleseiendom som grenser ned til Drammenselva, hvor borettslaget har disponible sittegrupper. Fellestomten har også gode plenareal, lekeplass, diverse beplanting, asfalterte internveier og felles sykkelparkering. Det er for øvrig varmekabler i nedkjørsel til garasjekjeller og ved inngangsparti.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Dette gjelder for alle andelsleiligheter.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 518987.
Bestemmelse om gjerde
Gjelder også for utskilte parseller
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 518987.
Best. om adkomstrett
Fri ferdsel til fots og sykkel for allmennheten
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 518987.
Erklæring/avtale
Har rett til ledningsføring frem til Drammen kommunes pumpestasjon samt påkobling til kommunens anlegg og pumpestasjon.
Gjelder også for utskilte parseller vedr. nevnte rettighetshavere
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 518987
Bestemmelse om parkering
Gjelder også utskilte parseller.
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr.: 145316
Erklæring/avtale
Rettighetshaver:Drammen Kommune
Org.nr: 939214895
Rett til å legge gangsti fra Elveveien til offentlig friareal.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser

Dagboknr.: 166623
Best. om adkomstrett
rettighetshaver:Knr: 0602 Gnr: 117 Bnr: 948
bestemmelse om oppføring av garasjeanlegg

Dagboknr.: 230985
Erklæring/avtale
Rettighetshaver:Knr: 0602 Gnr: 117 Bnr: 945
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

Eiendommens rettigheter:
Ingen registerte.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge forretningsfører.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for bygningen ifølge Drammen kommune. Ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 532 186,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 490 122,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 117 Bnr 949.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 162_1 Reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 – Endring (7.12.2010) Boliger
602 162_1 Reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 – Endring (7.12.2010) Felles grøntareal
602 162_1 Reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 – Endring (7.12.2010) Felles avkjørsel

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler. Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 519,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-TV, akonto vann/avløp og strøm, renovasjon, forretningsførsel, bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, trappevask, vedlikehold av fellesområdet og strøm i fellesområdet.

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på 5 942 kwh.

Felles bygningsforsikring som er inkludert i felleskostnadene via IF forsikring med polisenr. SP561228.

Andre utgifter:
– Det må påregnes kostnader til internett, innboforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Forhåndsavklaring av forkjøpsrett et gebyr til Nedre Buskerud Boligbyggerlag betales av kjøper dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Hvis forkjøpsretten benyttes gjelder egne regler fastsatt av Nedre Buskerud Boligbyggerlag.
– Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 11685, DNB Boligkreditt AS – ikke standard.
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.03.2017: 2,8 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 78
Saldo per 15.03.2017: 37 557 732
Andel av saldo: 694 259
Neste termin/avdrag: 10.06.2008 ( siste termin 10.12.2055).
6 mnd nibor + margin 1,5%. Fast avdragsstruktur basert på 6% rente.

Lånenummer: 12127761718, DNB Bank ASA Boligkreditt AS.
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.03.2017: 2,4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 15.03.2017: 1 844 020
Andel av saldo: 22 008
Neste termin/avdrag: 30.06.2014 (siste termin 30.06.2039).

Det er mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten forhåndsavklares.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

1 390 000,- (Prisantydning)
716 267,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
2 106 267,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 590,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL – Statens Kartverk)
——————————————————–
9 549,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
2 115 816,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 117
Bruksnr: 949

Borettslag-navn: Borettslaget Elveparken Vest
Borettslag-orgnummer: 987337508
Borettslag-andelsnummer: 2

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 93446998

Sist endret: 16. apr 2017 02:14

Referanse: 83170026

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.