Solgt: 3 550 000,-

Åssiden – Modernisert og innholdsrikt SELVEIER rekkehus over 3 plan med solrik terrasse, skjermet hage, garasje og barnevennlig, rolig og sentral beliggenhet. Underetasje med stort potensial!

Rekkehus 3 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage 121 ft2

Åssiden - Modernisert og innholdsrikt SELVEIER rekkehus over 3 plan med solrik terrasse, skjermet hage, garasje og barnevennlig, rolig og sentral beliggenhet. Underetasje med stort potensial!

Contact An Agent

Åssiden – Modernisert og innholdsrikt SELVEIER rekkehus over 3 plan med solrik terrasse, skjermet hage, garasje og barnevennlig, rolig og sentral beliggenhet. Underetasje med stort potensial!

 

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=92245780

 

Åkerveien 31 C, 3024 Drammen

Prisantydning
3 290 000,-
Ligningsverdi
557 490,-
Primærrom
121 m²
Bruksareal
150 m²
Soverom
3
Bruttoareal
165 m²
Rom
4
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
329 m² eiet
Byggeår
1957
Energimerking
G – rød
Eierskifteforsikring
Ja

Pris på lån

Pris på forsikring

Hva er denne boligen solgt for tidligere?

Prisstatistikk


Visning

 • Ta kontakt med eiendomsmegler ved spørsmål, eller privatvisning på tlf 93 69 33 81.

Husk å bestille/laste ned prospekt så du kan stille godt forberedt på visning.

Åkerveien 31 C, 3024 Drammen

Elias Kræmmers vei
0.2 km
Gulskogen stasjon
3.4 km
Coop Prix Åssiden
0.2  km
Åssiden skole (1-7 kl.)
0.9 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.)
1.4 km

Vurdert av 25 lokalkjente

Opplevd trygghet
Veldig trygt
Naboskapet
Høflige
Kvalitet på skolene
Veldig bra

Les mer om nabolaget

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Presentasjon Åkerveien 31 C

Opplev boligen i en unik 3 D animasjon. Kopier denne linken inn i din nettleser og nyt denne unike boligen!
https://my.matterport.com/show/?m=XqvoQbwfwnD

Åkerveien 31 C er et modernisert og innholdsrikt rekkehus over tre plan med tilhørende halvpart av dobbelgarasje. Boligen ligger i et attraktivt, rolig og barnevennlig område med gangavstand til skoler og butikker m.m. Eiendommen har meget gode solforhold, og solen kan nytes fra en deilig, stor terrasse med trapp til en koselig hage. Det er også plass til møblement på inngangssiden.

Rekkehuset er betydelig oppgradert i nyere tid og har blant annet utbredt bruk av downlights, pene overflater med tiltalende fargevalg, samt gulvvarme i stue, vindfang og bad. I tillegg har kjelleren et ubenyttet potensial i to store boder.

Kjøkkenet er av nyere dato og har en koselig spiseplass ved vindu. Stuen har plass til spisestuemøblement og har utgang til terrassen. Videre har boligen tre fine soverom, et stilig bad med nytt dusjkabinett, samt kjellerstue og separat vaskerom. To av soverommene har skyvedørsgarderobe, og ellers er det godt med lagringsplass på loft.

HØYDEPUNKTER:
– Innholdsrikt rekkehus med god standard.
– Parkering i garasje og på privat tomt.
– Skjermet terrasse med utsikt til hagen.
– Pent opparbeidet hage med frukttrær.
– Eiendommen har solrik beliggenhet.
– Entré med laminat og gulvvarme.
– Nyere kjøkken med spiseplass.
– Delikat stue med plass for spisebord.
– Kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning.
– Et stilig bad med nytt dusjkabinett.
– Det er separat vaskerom i kjelleren.
– Tre soverom, to med garderobeløsning.
– Innvendige boder med potensial.
– Det er god lagringsplass på loft.
– Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Rett ved ligger også Berskaug med flere fotballbaner, håndballbane og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle.

Det er kort gange til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater. Turveien er en del av et større turveinett som tar deg helt inn til elvepromenaden og Drammen by. Besøk gjerne Drammen Skisenter eller ta en spennende fottur i populære Kjøsterudjuvet.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Prix som ligger kun to minutter unna boligen. Kiwi XL Ligosenteret, Rema 1000 eller Meny Åssiden ligger også kort vei unna boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Elias Kræmmers Vei som ligger ca. 100 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Gulskogen, 7 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg, 39 min til Oslo S, samt 67 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Åssiden barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Kiøsterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Åssiden videregående skole er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram.

Bygninger

Rekkehus over tre plan. Garasje.

Byggemåte

Rekkehusleilighet med innredet kjeller og to etasjer. Grunnmur av betong og støpte kjellergulv. Over grunnmur er det tradisjonelt bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Etasjeskille av tre. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Takrenner og taknedløp av stål. Takstein er utskiftet i senere tid. Vinduer av tre med to-lags glass. Uskiftet i forhold til byggeår, men har på nytt nådd høy alder. Pipe av tegl. Det er nå ikke tilsluttet noe ildsted. Pipen er pusset og malt inne i boligen. Tidligere parafintank og anlegg er frakoblet, men ikke fjernet.

I følge selger er boligen blitt pusset opp med nytt bad i 2005 og ny kjøkkeninnredning i 2010. Taket er tekket med ny takstein de senere år gjort av beboere i fellesskap. Nytt VA anlegg i 2010. Nye rør fra bolig ut til kommunale ledninger. Eier har dokumentasjon og det ble montert vannmåler. Kjøkkeninnredning fra Monter. I tillegg er boligen vesentlig oppusset. Se under punktet «oppussing/oppgraderinger» lengre ned i teksten.

For ytterligere informasjon se vedlagt takst i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 165 kvm

1.Etasje
Bta.: 60 kvm.
Bra.: 55 kvm.
P-rom: 55 kvm.
P-rom inneholder: Vindfang, kjøkken, stue og trapperom.

2.Etasje
Bta.: 46 kvm.
Bra.: 41 kvm.
P-rom: 41 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, bad og 3 soverom.

Kjeller
Bta.: 44 kvm.
Bra.: 39 kvm.
P-rom: 25 kvm.
S-rom: 14 kvm.
P-rom inneholder: Trapperom, kjellerstue, vaskerom og 2 boder.
S-rom inneholder: Bod.

Garasje
Bta.: 15 kvm.
Bra.: 15 kvm.
S-rom: 15 kvm.
S-rom inneholder: Garasjerom.

Annet

Det er god lagringsplass i to boder, loft og halvdel av dobbelgarasje.

Standard

Entré
Fra en grusbelagt gårdsplass kommer man inn i entreen som har laminatgulv og varmekabler. Inngangsdøren er nøkkelløs, dvs. at man kun bruker brikke eller kode for å åpne den. I tillegg har døren alarmfunksjon.

Entreen er praktisk innredet med åpen garderobeløsning og skoskap, noe som gjør det enkelt å henge fra seg yttertøy og sko. Fra entreen og inn til stuen er det en pen skyvedør med glass. Entreen er holdt i tidsriktige farger, i likhet med boligens øvrige rom.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og koselig med spiseplass ved vindu, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har takhøye skap med lyse profilerte fronter og tre vitrineskap med downlights.

Videre er det laminert benkeplate med dobbel vaskekum, flisplater over benk og benkebelysning. Innredningen er fra Monter og er av nyere dato. Kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator.

Stue
Rekkehuset har en lys og delikat stue i første etasje med utgang til terrasse. Stuen har downlights i himling, malte flater på vegg og parkett på gulv med varmekabler. To fondvegger gir rommet et lunt preg, mens gode vindusflater gir rikelig med lys. Rommet har god plass for spisebord i tillegg til sofaløsning.

Kjellerstue
Boligen innehar i tillegg en fin kjellerstue med plass for sofa og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Stuen har lysmalt veggpanel og vegg-til-vegg teppe på gulv. Et vindu gir ekstra lys og gjør rommet luftigere.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten inneholder et stilig bad og et separat vaskerom. Badet i andre etasje er utstyrt med lyse fliser på vegg og grå gulvfliser med varmekabler. Gulvflisene og deler av veggflisene er lagt diagonalt, noe som gir en fin effekt.

Baderomsinnredningen har mørke fronter og vitrinedører, i tillegg til helstøpt servant over skuffeseksjon. Videre er det elektrisk avtrekksvifte, veggmontert toalett og helt nytt dusjkabinett med regnfallsdusj.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren og har tapet på vegg og belegg på gulv. Rommet utstyrt med servant, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre soverom i andre etasje med tilhørende garderobeløsning på to. Hovedsoverommet har en stor plassbygd skyvedørsgarderobe med speilfronter, mens det andre rommet har frittstående skap med skyvedører. Boligen har for øvrig god oppbevaringsplass med bl.a. to innvendige boder i kjeller og lagringsloft.

Oppussing/oppgraderinger
1. Etasje: Som er gjort i 2014.
– Nytt parkett gulv, gipsplater på tak og vegger.
– Lagt varmekabler i hele stuen.
– Skjult anlegg, samt innfelt led downlights.
– Laminat i trapp.

2.Etasje: Som er gjort i 2014.
– Ny parkett på gulv, gipsplater på tak og vegger.
– Skjult anlegg, samt innfelt led downlights.
– Skiftet dører og dørkarm i alle soverom og bad.

Hovedinngang: Som er gjort i 2014.
– Ny laminatgulv.
– Nye gipsplater på tak og vegger.
– Lagt varmekabler i gulv.
– Skiftet skyvedør.
– Satt inn nøkkelfri lås i dør.

– Ny garderobe fra Garderobemannen på hovedsoverom i 2016.
– Nytt sikringsskap og elektrisk anlegg i 2014, med unntak av bad, kjøkken og kjeller.
– Ny foldedør på kjøkken i 2014.
– Nytt dusjkabinett i 2016.
– Ny komfyr i 2017.

Utstyr

Det er p.t. inngått avtale med selskaper for tv- og internettsignaler med Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming – Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner og varmekabler i entré, stue og baderom. Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon og elektrisk avtrekksvifte på bad. Videre har boligen skjult anlegg med automatsikringer og downlights i stue.

Parkering

Det er parkering i halvpart av dobbelgarasje. I tillegg er det biloppstillingsplasser og øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en relativt flat tomt med sol hele dagen. På forsiden av huset kommer man inn i en grusbelagt gårdsplass med god plass til hagemøblement. Gårdsplassen er beplantet med tuja og diverse nåletrær, noe som gir et lunt og usjenert uterom.

På baksiden av huset er det en stor og koselig terrasse med adkomst fra stue. Terrassen har rekkverk med tujaer på utsiden. Dette gjør at det også her blir en fin, usjenert plass. Fra terrassen er det fin utsikt og trapp ned til hagen som har plen, frukttrær og bærbusker. I tillegg har terrassen markise som gir skygge på solrike dager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. Dette gjelder for alle rekkehus.

Servitutter

Servitutter i grunn:
Dagboknr.: 818.
ERKLÆRING/AVTALE.
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om adgang over d.e til ettersyn av ledninger.
Med flere bestemmelser.

Eiendommen rettigheter:
Dagboknr.: 940965.
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Rettighetshaver: Knr: 0602 Gnr: 116 Bnr: 1835.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Dagboknr.: 940967.
BEST. VANN/KLOAKKLEDN.
Rettighetshaver:Knr: 0602 Gnr: 116 Bnr: 1835
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kommunen kunne ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Dette er vanlig for bygninger med eldre byggeår i denne kommunen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 557 490,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 560 971,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 0602 – Drammen kommune Gnr 116 Bnr 1835.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (5.10.2015).

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område.

REGULERINGSFORMÅL:
602 14/11 REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR EN DEL AV WINDELSTAD OG WEYDAHLJORDET. (3.3.1955) – Boliger.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Faste, løpende kostnader

Nåværende eier hadde i 2016 et strømforbruk på ca. 18 700kwh.

Kommunale avgifter vann og avløp utgjør kr. 13 575,- per år. Det er installert vannmåler som må avleses.

Nåværende eier har bygningsforsikring via DNB forsikring med polisenr. 3942317.

Andre utgifter:
– Årsgebyr renovasjon kr. 3 334,-. Standard m/hjemmekompostering.
– Det må påregnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring, bygningsforsikring og evt fasttelefon.
– Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.
– Det må påberegnes kostnader til feiegebyr.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser og rombetegnelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Takstmannen sin beskrivelse og rombetegnelse tar utgangspunkt i dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Meglerforetaket har innhentet originale byggetegninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggetegningene viser hva de ulike rommene er definert som. Kjøper anmodes til å sette seg inn i byggetegningene med tanke på hvilke rom som er godkjent til varig opphold. Begrepet kjellerstue er benyttet flere steder i teksten da dette er dagens faktiske bruk.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Selger råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens «gi bud-knapp» som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se «Viktig informasjon» i salgsoppgaven.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.
___________________________________________________________________________________

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta kontakt med ansvarlig megler John Granly Steen på tlf. 936 93 381 eller john@privatmegleren.no dersom du har spørsmål vedrørende denne boligen.

Trenger du en markedsvurdering av din nåværende bolig? Ta kontakt på ovennevnte epost eller telefon for avtale.

For informasjon om eiendomsmegler John Granly Steen refereres det til: www.johngranlysteen.com

Omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
88 750,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
99 199,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 389 199,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 602
Gårdsnr: 116
Bruksnr: 1835

Rapporter svindel/regelbrudd

FINN-kode: 92245780

Sist endret: 22. mar 2017 02:44

Referanse: 83170073

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.