Solgt: 3 700 000,-

Åssiden: Hel tomannsbolig som er inndelt i 2 leiligheter*Stor hage*Garasje*Solrikt*Terrasse*

Hel Tomannsbolig 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 150 ft2

Bolig solgt

Contact An Agent

Åssiden: Hel tomannsbolig som er inndelt i 2 leiligheter*Stor hage*Garasje*Solrikt*Terrasse/balkong*Barnevennlig*Peisovn

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=50590532&searchclickthrough=true

 

Steinbakken 10, 3025 Drammen

Prisantydning

3 790 000,-

Primærrom
150 m²
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
6
Soverom
4

Prisdetaljer

Prisantydning
3 790 000,-
Verditakst
3 850 000,- 
Lånetakst
3 272 000,- 
Kommunale avgifter
9 913,-
Ligningsverdi
665 808,-

Omkostninger

3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
92 500,- (Dokumentavgift)
——————————————————–
102 649,50 (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 892 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Areal og byggeår

Primærrom
150 m² 
Bruttoareal
263 m²
Bruksareal
247 m² 
Tomt
719 m² eiet
Byggeår
1961
Eierskifteforsikring
Ja 

Beliggenhet

Eiendommen har en barnevennlig beliggenhet i meget etablert boligområde på Åssiden. Eiendommen har gode solforhold og fin utsikt. Det er flere barnehager i nærområdet, både kommunale og private. Det er to barneskoler på Åssiden, Aaronsløkka skole og Kjestrud skole der elevene fordeles etter «nærmiljøprinsippet». Dvs at man ikke sogner spesielt til en av skolene, men blir tildelt plass ettersom hvor mange barn i nærmiljøet som går på en gitt skole. Det er en ungdomsskole på Åssiden, Kjøstrud ungdomsskole, som ligger rett ved Kiwi XL og Ligostua. I nærheten av Kjøsterud ungdomsskole finner man Åssiden videregående skole.

Umiddelbar nærhet til flotte turområder i marka sommer som vinter. Drammensmarka har rykte på seg for å ha blant de beste langrennsløypene i landet. Det er opparbeidet flotte turområder langs elven, både på Strømsøsiden og på Bragernessiden. Ca. 4 km til Drammen sentrum med alle servicetilbud. Jernbanestasjon på Strømsø med hyppige avganger mot Oslo, Kongsberg og Vestfold, samt flytoget til Gardermoen. Ca. 3,3 km til Gulskogen blant annet nye Gulskogen kjøpesenter og jernbanestasjon hvor lokaltogene stopper. På Gulskogen stasjon er det gratis pendlerparkering med gode parkeringsmuligheter og 3 avganger i timen mot Oslo i rushtiden. Nærhet til en rekke dagligvareforretninger på Åssiden. Nærmest finner man Rimi Store Landfall i krysset ved Knut Bjørhuus vei og Store Landfall Øvre. Åssiden har også flere søndagsåpne butikker, blant annet Kiwi XL på Ligosenteret og Meny. For øvrig finner man også blant annet alpinanlegg, treningssenter, fotballbane, travbane og en rekke andre forretninger på Åssiden. Kort gangavstand til busstopp hvor 03-bussen og busstopp hvor 04-bussen stopper flere ganger i timen, og kjører til Drammen sentrum. Se for øvrig www.brakar.no for rutetabell. Linje 51N er nattbuss i helgene som stopper flere steder i Rosenkrantzgata. Timeekspressen mellom Notodden-Oslo (Linje 1) og Vikersund-Oslo (Linje 10) kjører Rosenkrantzgata ofte. Linje 1 kjører også nattbuss til og fra Oslo. Ellers kan Drammen tilby et rikt utvalg av restauranter, puber og utesteder, shoppingmuligheter osv. På Marienlyst finner man blant annet Drammenshallen, Drammensbadet og kunstisbane. Union og Papirbredden med blant annet Union Scene, høgskolesenter og bibliotek.

Bygninger

Hel tomannsbolig over 2 plan + kjeller og loft. Utvendig garasje og bod. Parkeringsplasser på eiendommens tomt. Eiendommen er registrert med 2 stk. boligenheter ifølge Drammen kommune. Eiendommer er ikke seksjonert.

Byggemåte

Kjeller med yttervegger av betong og støpte kjellergulv. Kjelleren er avdelt med boder med trevegger. Separat utgang via trapp med overbygget kjellerlem. Over grunnmur er det yttervegger av tre, kledd med liggende trepanel. Etasjeskillere av tre. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Takrenner og tak nedløp av stål. Pipe av tegl som er pusset og malt i boligetasjene, pipen er murt til spekk over tak. Ankomst til kryploft via nedfellbar stige i trapper.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 150 kvm, Bruksareal: 247 kvm, Bruttoareal: 263 kvm

1.Etasje:
P-rom: 75 kvm.
Bra: 75 kvm.
Bta: 80 kvm.
Trapperom, entré, soverom, kjøkken, stue/spisestue, bad/wc, soverom 2.

2.Etasje:
P-rom: 75 kvm.
Bra: 75 kvm.
Bta: 80 kvm.
Trapperom, entré, soverom, kjøkken, stue/spisestue, bad/wc, soverom 2.

Kjeller:
Bra: 75 kvm.
Bta: 80 kvm.
Trapperom, gang, wc, vaskerom (tidligerer), 4 små boder, 2 store boder.

Loft:
Lagringsplass på loft.

Garasje:
Bra: 22 kvm.
Bta: 23 kvm.
Garasjeplass for 1 bil. Bod i bakkant målt til ca. 6 kvm.

Innhold

Hel tomannsbolig som ligger i veletablert og attraktivt boligområde på Åssiden. Boligen har utsikt og gode solforhold. Kort vei til skog og mark med flott helårs turterreng, samt Aron skisenter. Bussforbindelse til Drammen sentrum med holdeplass like i nærheten. Gangavstand til skoler, barnehager og dagligvareforretninger, m.m.

Standard

1. etg. leilighet:
Fra gangen er det inngang til et soverom. Forøvrig stue, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom. Standard: Malte og tapetserte vegger, malt brannmur. Gulv: Belegg og laminat. Fliser på bad. Himlinger:
Takessplater og malte plater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med malte fronter og malte skrog. Helt stålbeslag over kjøkkenbenken. Det er montert avtrekksvifte ved komfyrs plass. Forøvrig basert på naturlig oppdriftsventilasjon.

Bad:
Helfliset bad med gulvvarme. Innredet med servant i seksjon, toalett og det er dusj på vegg. Eier opplyste om at badet ble modernisert for ca. 10 år siden. Sluk og deler av avløpsrør er utskiftet til
plastsluk.

Terrasse:
Det er utgang til en romslig treterrasse fra stuen i 1.etg.

2 etg. leilighet:
Leiligheten er identisk med leiligheten i 1. etg. Det er her montert et lite kar i dusjsonen.

Det er utgang til en balkong fra stuen i 2.etg.

Kjeller:
Fra felles trapperom er det trapp ned til kjeller. Kjelleren inneholder gang, 4 små boder og to store boder, et tidligere lite vaskerom og et toalettrom. Standard med støpte glattpussede gulv, vegger av malt mur og trevegger til bodene. Himlinger av rupanel. Tidligere vaskerom inneholder nå to 200 liters varmtvannsberedere fra 1998. Et lite toalettrom inneholder wc, vannmåler og stoppekran.

Vedlikehold:
Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Flere av vinduene i begge leilighetene er utskiftet for en del år siden (glass 1989). Østveggen er kledd om. Badene ble modernisert for ca. 10 år siden. Det ble lagt ny takstein ca. år 2000. Det er montert stoppekran og vannmåler i senere tid. Synlig nyere vannledning av plast inn i kjeller. Pipen ble murt ny over tak, alder ikke kjent. Innvendige overflater, innredning og utstyr. Oppgradering/modernisering er påregnelig. Det er ny innmat i el-fordelingskapene, med automatsikringer. Det er separate skap og målere til hver leilighet.

Oppvarming

Gulvvarme på bad, nyere moderne vedovner i hver etasje. Forøvrig elektriske panelovner i enkelte rom.

Parkering / Garasje

Garasje med plass for en bil. Garasjen er bygget med ringmur av betong og med støpte gulv. Over grunnmur er det uisolert bindingsverk av tre, kledd med liggende trekledning. Vippeport av tre. Saltak i
trekonstruksjon, tekket med takpapp. Garasjen ble bygget i 1961. Det ble bygget en liten utebod i forbindelse med garasjen i senere tid. Vedlikehold: Normalt vedlikeholdt. Eier opplyste at takpappen nå er utskiftet.

Førøvrig biloppstillingsplasser på tomten.

Adkomst

Kjør Rosenkrantzgaten opp mot Åssiden og ta til høyre i Åslyveien. Følg denne veien helt opp og ta til venstre i t-krysset. Følg Kristian brenners vei og ta første vei til høyre som er Steinbakken.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen ligger i skrånet terreng. Belegningsstein i deler av gårdsplass, plass for en bil i garasje og det er laget en biloppstillingsplass på øvre del av tomten. På nedre del av tomten er det etablert plen og hage.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Servitutter i grunn:
28.05.1960 710
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger mv.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig. Egen vannmåler.

Eiendommen er registrert med 2 stk. boligenheter ifølge Drammen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Drammen kommune kan ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse / ferdigattest i sine arkiver. Bygningene er byggeanmeldt ifølge Drammen kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 665808 per 31.12.12
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 065 293 per 31.12.12

Reguleringsforhold

MATRIKKELENHET
Kommune 602 – Drammen kommune Gnr 116 Bnr 565

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) Boligområde – Nåværende Kommuneplan (26.2.2008)

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål 602 30/3 REGULERINGSPLAN FOR BRÅTAN VEST (8.3.1974) REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ET AREAL VED FORLENGELSEN AV HENRIK IBSENS GATE. (6.3.1959) 602 17/6

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 9 913 pr. år
Utfakturert kommunale avgifter/gebyr (vann og avløp) for 2013 kr. 9913,-. Beløpet er fordelt på to terminer.

Forsikring i Sparebank 1 kr (polisenummer 2036392)

Andre utgifter
Årsgebyr renovasjon Kr. 4 523,-. Antall terminer 2. Fellesløsning m/hjemmekompostering. Mottar felles faktura for 2 leiligheter.

Det må påregnes kostnader til strøm, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Siste års strømforbruk er på ca. kr 14.000,- for begge etasjene.

Spesifikasjon av lån

Ingen felles lån.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF’s normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ja.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan de kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner