Solgt: 7 100 000,-

Lekkert rekkehus over 2 plan på Bestum

Rekkehus 4 Bedroom 2 Bathroom 1 Garage 165 ft2

Bolig solgt

Contact An Agent

Lekkert rekkehus over 2 plan på Bestum*Garasje*2 terrasser*Solrik have*Peis*Meget barnevennlig!

 

For å se salgsoppgaven trykk her: Salgsoppgave

 

For å se alle bildene klikk på linken til finn annonsen:

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=33763163

 

Sigurd Iversens vei 53 C, 0281 Oslo

Prisantydning
6 950 000,-
Primærrom
153 m²
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Rom
6
Soverom
4

Prisdetaljer

Prisantydning
6 950 000,-
Verditakst
7 200 000,-

 Verditakst utføres av en autorisert takstmann, og er en teknisk vurdering av hva boligen er verdt. Dette samkjøres med meglers markedsvurdering.

Verditakst

Teknisk verdi av eiendomen.

Lånetakst
6 200 000,-

Lånetakst er en vurdering av markedsverdi som skal gi banken den nødvendige sikkerhet for pant i eiendommen. Lånetakst ligger som oftest på 80 – 90% av verditakst.
Kommunale avgifter
7 239,-

Omkostninger

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesummen
Tingl geb skjøte kr 1.548,-
Tingl geb pantedok kr 1.935,-
Panteattest kr 202,- pr.stk.

Areal og byggeår

Primærrom
153 m²

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, for eksempel stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang, pluss de innvendige veggene mellom disse. P-ROM tilsvarer tidligere boligareal(BOA).
Bruksareal
165 m²

Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Bruttoareal
176 m²
Tomt
219 m²
Byggeår
1979
Eierskifteforsikring
Ja

Eierskifteforsikring er en forsikring som er ment å dekke selgerens økonomiske ansvar overfor kjøper, som følge av vesentlige feil og mangler man ikke vet om.

Fasiliteter

  • Peis/Ildsted
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Garasje/P-plass
  • Bredbåndstilknytning
  • Hage

Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. etasje: 109m²
2. etasje: 56m²
Primærrom:
1. etasje: Entré, kjøkken, spisestue, vaskerom, toalett, stue: 97 m²
2. etasje: Trappegang, bad/wc, dusjbad, 3 soverom, 1 sovealkove: 56 m²
Sekundærrom:
1. etasje: Boder: 12 m²

Regulering

Området er regulert til bolig, næring og fritid.


Innhold

* Meget barnevennlig og pent beliggende rekkehus over 2 plan i et veletablert og rolig boområde på Bestum.
* Unik planløsning med 2 store stuer og 4 sovemuligheter. Perfekt for en barnefamilie med 3 barn.
* 1 garasjeplass i garasjeanlegg medfølger.
* 2 lekre bad i 2 etg. pusset opp i 2010 og 2011 med badekar og dusjhjørne.
* Pent toalettrom og vaskerom i 1.etg.
* Det er lagt rør-i-rør opplegg i forbindelse med oppussing av bad og vaskerom.
* Solrik have med ettermiddagssol.
* 2 terrasser der en kan nyte morgensolen på terrassen på fremsiden av huset og ettermiddagssolen på terrassen på baksiden av huset.
* Gode lysforhold og trivelig atmosfære med store vindusflater og gjennomgående god planløsning.
* Luftig spisestue med takhøyde på ca. 4,5 meter i form av skråtak og koselig hjørnepeis.
* Fra huset har du gangavstand til skoler (Bestum skole ca. 600 meter unna), 3 stk. barnehager (innen ca. 300 meter), samt trikk, buss, tog og flytog.
For øvrig kort vei til CC Vest og til Skøyenområdet med «alt» av servicetilbud og offentlig kommunikasjon; herunder ulike restauranter, cafeer, bank, post, apotek, forretninger, etc. Meget hyggelige turmuligheter i nærområdene med kort gangavstand til Frognerparken og Bygdøylandet med sjø-sykkelvei til Huk.
* Meget gode lysforhold.
* Massasjebadekar.
* Nyslipt parkettgulv i 1. etg i 2012.
* Stort sett alle overflater er gjennomgående malt i perioden 2010 til 2012.
* Bilfritt område med gangveier og lekeplass.
* Trivlige uteplasser.
* Tilgang til redskaper som gressklipper og høytrykkspyler i huseierforeningen.

Inneholder:

1. etg: Entré, stue, spisestue, kjøkken, toalettrom, vaskerom, 1 innvendig bod og 3 utvendige boder. Fra entrè er det utgang til terrasse. Fra spisestuen er det utgang til markterrasse og have.
2. etg: Mellomgang, 3 soverom, 1 sovealkove, Bad 1, Bad 2, innvendig bod/walk-in-closet.

Garasjeplass i garasjeanlegg.

Boder

3 utvendige- og 2 innvendige boder.

Standard

1. ETASJE:

Entré:
Lys og romslig entré med parkett på gulv, malte vegger og malt tak med downlights. Skyvedørsgarderobe. Sikringskap. Fra entrè er det utgang til hellelagt terrasse med morgensol og 2 utvendige boder.

Innvendig bod/Walk-in-closeth:
Inngang fra entré til innvendig bod/walk-in-closet med god lagringsplass. Belegg på gulv, malte vegger og malt tak.

Stue:
Tiltalende og romslig stue med god plass for sofahjørne og spisebord. Nylig slipt parkett på gulv, malte vegger og tak. Downlights i taket.

Spisestue:
Luftig spisestue med takhøyde på ca. 4,5 meter i form av skråtak og koselig hjørnepeis. Parkett på gulv, tapeserte/malte vegger og malt tak. Utgang til markterrasse/have med ettermiddagsol. Fra terrassen er det inngang til 1 utvendig bod.

Toaletterom:
Pent flislagt toalettrom fra 2011 med varmekabel i gulv og malt tak med downlights. Vegghengt wc, servant og baderomsinnredning. Pent oppusset. Det er lagt rør-i-rør opplegg i forbindelse med oppussing av bad/wc og vaskerom.

Kjøkken:
Pen Uno form kjøkken i hvit og bøk utførelse. Smart barløsning. Heltre benkeplate. Godt med skap og benkeplass. Ventilator. Integrert komfyr med platetopp. Integrert oppvaskmaskin. Kjøleskap og fryser medfølger ved salg. Parkett på gulv, malte vegger og malt tak med downlights. Nye deler til dette Uno form kjøkkenet kan bestilles fra leverandør i følge eier.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom med flislagt gulv med varmekabel, malte vegger og tak. Gode oppbevaringsmuligheter med skapinnredning i hvithøyglans. Varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin. Plass for tørketrommel. Veggmontert tørkestativ. Det er lagt rør-i-rør opplegg i forbindelse med oppussing av bad og vaskerom.

2 ETASJE:

Soverom 1:
Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Parkett på gulv, malte vegger og tak.

Soverom 2:
Lyst og pent soverom med parkett på gulv, malte vegger og tak.
Gode oppbevaringsmuligheter med garderobeskap.

Soverom 3:
Flott barnerom med hems. Parkett på gulv, malte vegger og malt tak.
Innebygget garderobe.

Sovealkove med takvindu:
Koselig sovealkove med sjarmerende takvindu. Parkett på gulv, malte vegger og malt tak. Smarte løsninger med innebygde skuffer og lagringsmuligheter.

Bad 1:
Lekkert flislagt bad fra 2011 med varmekabel. Massasjebadekar, vegghengt toalett og servantinnredning. Malt tak med downlights. Det er lagt rør-i-rør opplegg i forbindelse med oppussing av bad og vaskerom.

Bad 2:
Meget pent flislagt bad fra 2010 med varmekabel. Dusjhjørne med dusjvegg i glass. Servantinnredning. Malt tak med downlights. Det er lagt rør-i-rør opplegg i forbindelse med oppussing av bad og vaskerom.

Mellomgang:
Parkett på gulv, malte vegger og malt tak.

Innvendig bod/Walk-in-closeth:
Inngang fra mellomgang til walk-in-closeth med gode lagringsmuligheter.

Velkommen på visning!

Beliggenhet

Beliggenhet
Særlig barnevennlig og hyggelig beliggende rekkehus med stor og utradisjonell stue i form av ca. 4,5 meter takhøyde, samt luftig gjennomgående planløsning. Huset har eget bruksnummer i trafikkstille og veletablert boligområde og er fint plassert i grønne omgivelser på solrik tomt med vestvendt hage. Bilfritt indre område mellom husene med lekeplass for områdets beboere, samt 1 garasjeplass i felles anlegg mulighet for å leie ekstra garasjeplass. Et meget innholdsrikt og spennende hus med 2 store og luftige stuer.

Se også mer informasjon om bebyggelsen og boligområdet på: www.marthashave.org

Beskrivelse av nærområdet/fasiliteter
Huset ligger ca. midt mellom Ullern stasjon på Lilleakerbanen og Hoff på Skøyen. Rekkehusbebyggelsen har inngjerdet hage med gressplen, bed, prydbusker og trær.

Fra huset har du gangavstand til skoler (Bestum skole ca. 600 meter unna), 3 stk. barnehager (innen ca. 300 meter), samt trikk, buss, tog og flytog.
For øvrig kort vei til CC Vest og til Skøyenområdet med «alt» av servicetilbud og offentlig kommunikasjon; herunder ulike restauranter, cafeer, bank, post, apotek, forretninger, etc. Meget hyggelige turmuligheter i nærområdene med kort gangavstand til Frognerparken og Bygdøylandet med sjø-sykkelvei til Huk.

Beskrivelse av bebyggelsen
Eiendommen ligger i sentralt boligstrøk utbygget med eneboliger/rekkehus på Bestum. Marthas Have Huseierforening omfatter 33 husstander i Sigurd Iversens vei 39-53 på Bestum i Oslo, fordelt på 25 rekkehusleiligheter og åtte leiligheter i to firemannsboliger. Marthas Have er kjent som et hyggelig sted å leve og bo for både gamle og unge. Det meste går på dugnad, og de årlige fellesutgiftene blir holdt så lave som mulig.

Området
Bestum er et boligstrøk i Bydel Ullern i Oslo. Det grenser til Bestumkilen i sør, Vækerø i sørvest (ved fjorden), Sollerud i vest, Ullern i nordvest og nord, Abbediengen i nordøst, og Skøyen i øst og sørøst (her ved Skøyens underomåde Sjølyst). Området består av villaer og har mye grønt. Bestum Vel er områdets velforening. Foreningen ble stiftet i 1892 og er én av norges eldste velforeninger.

Utdrag fra nettsiden til Marthas Have:
Vårt rekkehusfelt er, såvidt vi vet, utskilt av gårdsnummer 30, bruksnr. 2 i Sigurd Iversens vei 39, også betegnet som «Lilleborg under Abbedienga» og opprinnelig en del av landeiendommene under klosteret på Hovedøya. I 1874 ble Abbediengen-området kjøpt av godseierfamilien Harbitz. Branntakstregisteret i Oslo kommune har oppføringer fra 1887, 1918 og 1947 som tyder på at gnr. 30, bnr. 2 må ha vært en staselig villa og den skal ha hatt en stor eplehage der to ugifte søstre regjerte. Den ene av dem het Martha. På 1950- og 1960-tallet skal området også ha vært en yndet løkke der barn lekte.

Den skjønne Martha skuer fremdeles ut over sin hage, som Selvaagbygg kjøpte opp på 1960-tallet og lot bebygge på slutten av 1970-tallet etter omsider å ha kommet til enighet med kommunen om hvordan tomta skulle utnyttes. Alle Selvaag-felt er utsmykket med en statue. Oftest dreier det seg om kunstneriske gjengivelser av ymse dyr, men i vårt tilfelle ble det et kvinnehode, Martha. Navnet «Marthas Have» ble for øvrig lansert av Fanny Platou i 43a og har vært det selvskrevne navnet på området helt siden Marthas Have Huseierforening ble stiftet i 1979. (Historien om Marthas Have kommer fra sameiet selv.)

Sigurd Iversen:
Han var disponent, kommunepolitiker og formann i Bestum Vel i 1909-1911. Og han er særlig kjent for å ha skaffet elektrisk veibelysning til Bestum til erstatning for brysomme oljelykter. Til evig ettermæle får man da selvfølgelig en veistubb i noen hundre meters lengde oppkalt etter seg. I 1909 var Bestum det første distriktet i Aker som fikk nymotens elektriske lykter, den gang til den svimlende totalsum av 5.000 kroner, alt betalt av Bestum Vel med medlemmenes private garanti. Folketellingen på Bestum i 1910 viste 1.197 beboere i distriktet, derav 846 voksne.

Diverse

* Samtlige eier av bolig utskilt fra gnr. 30, bnr. 2 har rett og plikt til medlemskap i Marthas Have Huseierforening.
* Foreningen omfatter 33 husstander i Sigurd Iversens vei 39-53, fordelt på 25 rekkehusleiligheter og 8 leiligheter i 2 firemannsboliger.
* Fellesutgifter kr. 4200,- pr. år. Dette er utgifter knyttet til felleområder.
* Det er foreslått en ekstraordinær utgift i 2012 på kr. 1000,- til rep. av luftevifte i garasje m.m.
* Kasserer/kontaktperson i Marthas Have Huseierforening: Eivnind bull-Hansen, tlf. 905 89 326
* Det avholdes vårdugnad en gang i året.
* Huseierforeningen har redskaper som kan nyttes fritt av beboere:
– Selvgående gressklipper (oppbevares i garasje 39)
– Sandstrøingsmaskin på hjul (oppbevares i begge garasjer)
– Høytrykksspyler (oppbevares i garasje 53)
– Elektrisk oppmålingsmaskin for småkvister (oppbevares i garasje 39)
– Utstyr for snømåking (oppbevares i begge garasjer)
* Returpapir legges i containere utenfor porten til garasje 39 og garasje 53.
* Dyrehold er tillatt i henhold til styret.
* Huseierforeningen har avtale med Gårdreform Snø AS om snørydding og sandstrøing på fellesarealene i vintersesongen. Tjenesten blir utført uoppfordret fra 1. november til 15. april ved snødybde over ca. 5 centimeter. Tjenesten omfatter felles gangveier på området og innkjørsler til garasjene, samt trappen ned til garasjen ved 39a.
*Linker til noen lokale nettsteder

http://www.bestum.gs.oslo.no/

http://www.stasen.org/

http://www.bydel-ullern.oslo.kommune.no/

http://www.ullernkirke.no/

http://www.ullern.vgs.no/

Tomt

Eiet

Adkomst

Direkte adkomst fra Sigurd Iversens vei. Det vil bli skiltet med EIE visningskilt til annonserte visninger.

Parkering

1 parkeringsplass i garasjeanlegg plassnummer 37. Huseierforeningen disponerer 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg som leies ut etter venteliste for ca kr 400 pr. mnd. Det er også 2 biloppstillingsplasser på utsiden av garasjeanlegget som tilhører huseierforeningen og benyttes som gjesteparkering. Forøvrig gateparkering etter gjeldende regler.